Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:27
- Nahlásit

Artroza
To JE lepší než kino. Však jsem psala, jak máme vytahaná oka na plotě, jak tam furt lidi čumí a baví se. Ještěže bude Zdeněk dělat dřevěnej, neprůhlednej.

druha polovina cervna.....
Náš Martik je 22.6. - rodit jsem začla na Blížence a narodil se na Raka.

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:32 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

ola
Včera odpoledne jsem odvezla Nunýka na hlídání k našim a teď jsem mluvila s mamkou - tak Fifin v noci skoro nespal, furt se ho nemůže nabažit, skáče po něm a chrchle, nosí hračky a cpe mu je do huby. A ptám, se, co na to Nuny (i když ona mu říká Bombíček). A mamka: "Co? Bombíček ? No Bombíček spí!!!!!"

HELP!
Artroza
Tommy Gun

Vítěz roku napsat jak? Winner of the year se mi nezdá. Annual Winner?

Artroza
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit

ola
to bych potrebovala - 22.6.- to je na dzosika, tak bych si to aspon pamatovala
no taky jsem zvedava, jestli to bude blizenec nebo rak.....

taky bych se u vas asi zastavila

Artroza
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:35
- Nahlásit

corleona
my pisem winner of the year
a nebo jahressieger to pouzivaj skoro vsichni....

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:41
- Nahlásit

Artroza
Hmm.. ale výroční výstava je "annual", ne? Aspoň co jsem v anglické verzi našla..

ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:42
- Nahlásit

corleona
Včera večer mě Buggina fakt rozesmála, protože čuměla pod gaučem a chtěla tam vysadit. Pak uviděla FeeBee ležící podél gauče, skočila jí na bok a pak vyšoupla fofrem prdýlku na gauč. Je to potvora, a ještě mazaná. Ale taky je to mazel neuvěřitelnej, až jsem se včera lekla, že mi při tom miliskování sežrala náušnici...

Artroza
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:43
- Nahlásit

corleona
jo je, ale annual winner jsem nevidela pouzivat.....
annual show pisem na nadpis...
vis co, napis si tam co chces- oni to stejne pochopi temahle slovama

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:26
- Nahlásit

světáci výstaváci Atiboxáci
šťastnou cestu a hlavně si to tam užijte!!!
a foťte, točte!!!

je sranda jak místní psí lid, hlavně teda důchodci, nepoznávají Giordinku!
až poté co je pozdravím a G. se přátelsky zavlní, tak: jééé, to je Žoržinka, no konečně se vám vyspravila..., jééé, no Džordžinko, ty už pěkně papáš jako naše Peguška... jééé, Žerynko, no konečně ti dávají páníčci napapat, že...
mno a táhnou se dál se svýma vypasenýma salámkama co vypadají (nejen feny, ale i psi), že jsou březí celá léta co je znám a to těsně před vyvrhnutím...
Tak konečně zapadáme do místního koloritu psích válečků na vodítku! ti se budou divit až Žorži vrhne!

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:28
- Nahlásit

Denisa
tak Žoržíkovi už roste pupíček - jo
tak jsi konečně spokojená

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:38
- Nahlásit

blažena
Jo jo, je zaobalená víc, já ji vidím každej den, tak mi to tak asi nepřijde, ale je fakt, že žebra jí už nelezou...
tak jsi konečně spokojená... no spíš mi bylo divný, že G. se nijak nemění, lítala by jak pošuk furt, chutě se jí nemění - žere co se jí předhodí... co mi všichni vykládaly jak jim se fenka mění, tak G. se zatím nezměnila v ničem, ale tak to je fajn, vidím, že je jí dobře, že je happy...

blažena
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:42
- Nahlásit

Denisa
tak to je happy Giordina, ty i já
a tak je to spravne a tak to ma byt

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:11
- Nahlásit

Denisa

prosimtě, Cituše se taky nezměnila ani za mák, spíš mi připadla taková raplá ještě víc, jen po té půlce se jí nechtělo tolik pracovat, ale to už jsem jí stejně dopřávala jen vycházky, do půlky makala jako šroubek

A nebyla by nějaká fotečka mamky?
Kdy má přesně termín?

ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:22
- Nahlásit

Denisa

Tohle bys mohla doporučit skoromanželovi místo motorky...

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:50
- Nahlásit

ola

moc kvásný

Denisa
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit

Cituška
no tak vy taky nejste ale zrovna ten statistický "průměr", vy redbullky s křídlama a tryskovým pohonem! to mě těší ale! a já se přitom těšila, že (i v moudrých knihách to píšou) temperamentní fenečky se zklidní...!

o víkendu ji zvěčním...

ola
no tak to je bomba!
sím tě, ale to mu ukazovat nebudu, neb to by nebylo místo motorky, ale k těm dvěma motorkám jako doplněk... kromě motorování je i náruživý lyžař, tak to by bylo pro něj žůžo!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:35
- Nahlásit

teda tady je nějak mrtvo prtvo - neujeli ste mi všichni???

Krista
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit

Stýnka
Taky jsem koukala,že nikde nikdo...Já ještě neujela,sedim v práci a přemejšlim,abysme zítra na něco nezapomněli.

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:01
- Nahlásit

Já balím - máme nějak malý kufr, nebo máme zbytečně moc věcí
No a taky v šatně při balení, jak jsem se prodírala vlastními oděvy, tak jsem se dostala do sekce "předloňské modely" měla jsem pocit, že jsem se ocitla v zemi hobbitů! Samé směšné prťavé hadříky!! Vůbec nechápu, že ještě "nedávno" jsem se do toho vlezla

Cituška
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:04
- Nahlásit

corleona

to u mě je to to samé, občas teskně vytáhnu rifle z doby před 10ti lety, fakt krásný, ale jako na trpaslíka....

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 16:29
- Nahlásit

corleona
Cha, právě jsem dělala něco podobného. Vytáhla jsem letní hadříky a zkoušela do čeho se vůbec ještě vlezu.
Dost mi to ulehčilo přemýšlení o tom co si vzít sebou, je tam jen pár věcí ktéré jsem nazavrhla
Jediné s čím jsem byla 100% spokojená byli boty

Jinak poslušně hlásím že já vyrážím v 7 ráno z matičky Prahy směr baška šaška apalucha team

ola
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 16:50
- Nahlásit

Celou cestu z práce si říkám : Nebudu zapínat počítač, půjdu nejdřív vyplet ty záhonky, kde už není poznat, co je jedlé a co ne, pak uklidím koupelnu a přeberu klukům věci v šatně!" Mnó, a realita je...

Adina
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 16:57
- Nahlásit

Teta

vyrážím v 7 ráno z matičky Prahy
a jedeš farokárou či použiješ Pendolíno(aby se Tě dočkali)

Adina
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:11
- Nahlásit

corleona
blažena
bubu

holky,pověřuji vás na -Atiboxu provést špionáž -zda tam bude nějaké zviřátko z Dojčlandu(zajímá mě konkrétně kennel Morrequelle) a jak vypadá(ten jedinec,nikoli po letech Gramlavej)

bubu
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:41
- Nahlásit

Adina
Atiboxu provést špionáž
ale vždyť já tam nejedu, a i kdybych jela, tak na tenhle úkol jsem ten nejnevhodnější tvor.
ale jsem zvědavá, jak to o víkendu chcete vyřešit s krupicí a brčkem - já se jedu realizovat do nitry a zbytek je na atiboxu, takže to pravděpodobně je tobě a citušce - cituško a moc děkuju už předem za ty řády, mrzí mě, že tam nebudu, ale říkal jirka, že určitě ještě přijedete, takže se snažte, jo?

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:41
- Nahlásit

Adina
Pendolínem ne e e e Jedu autem které má na kapotě takovou vrtulku z Bayerlandu

Corleona
Zbírám odvahu abych tedy šla naházet nějaké to šatstvo do bágle. Asi si zavážu oči a prostě tam něco hodím. Udělej to samé a kdyžtak si pak můžeme vyměňovat věci které se ladí!

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:45
- Nahlásit

Teta
Mám problém. Jelikož chci ladit, a nevím, jaké bude počasí, tak beru patery boty. No.. jedny zahrabu do granulí, jednu botu dám do kosmetické tašky.. kurňa a kam zbytek? Bo Albi to nesmí vidět, by mi udělal určitě selekci na dvoje.

corleona
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:51
- Nahlásit

Adina
omrknout nějakou rodinu, jo?

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:53
- Nahlásit

corleona
Jéééééé, to jsem ráda. Mě snad jednou někdo trumfne, huráááá!

Kdybych jela se strejdou tak taky nic neřeším a vezmu věci na týden (tak jak to dělám vždy). Už ani neječí, jen tak pokývne a znale řekne "já vím, hadry na každou příležitost. Máš přece svou úroveň". Mno, ale po svých jedu jeden do Štátlu, a pak budu hostem, tak se musím trochu krotit.

Teta
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:55
- Nahlásit

corleona
Jo a víš co mi ten můj hodný strejda dnes koupil. Takovou pěknou rybářskou skládací židličku i s pouzdrem které si můžu hodit přes rameno. A nejlepší je že to nemá jeden, ale rovnou dva držáčky na pití. Takže do jedné ďoury colu a do druhé rum!

Adina
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 19:03
- Nahlásit

corleona

omrknout nějakou rodinu, jo
tož jasné-možná nám tam bude běhat nějaké to pra(pra)vnoučátko

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání