Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:10
- Nahlásit

Teda co vy to tam v tom Brně máte?!

http://www.novinky.cz/krimi/ucila-deti-s-2-9-promi le-v-krvi--dostala-vyhazov_116031_mr0rf.html

Vcelka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:22
- Nahlásit

ola
nervy docela hustý, měla sem co dělat abych se tam nerozbrečela, furt se mi honila hlavou ta částka a co budu dělat když mi to fakt napaří. Naštěstí měl rozum, řikal že to by se museli zbláznit kdyby měli lidem tohle dávat, že by to měl dát i cyklistovi který si rozbije na kole hubu, prostě postavený na hlavu, prostě tam je nehoda se zraněnim a je jedno jestli máš jen odřený koleno nebo ležíš na áru, pokuta je za to stejná.
Tak snad už bude klid, jestli se zase něco neposere, vždy když si myslim že už to bude dobrý tak se zase něco zvrtne.

bubu
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:27
- Nahlásit

Cituška
prosím tě, kde je možno najít zkušební řád záchranářských zkoušek? něco jako seznam které existují a potom konkrétně IRO I.
kují tí

bubu
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:29
- Nahlásit

Cituška
tedy to je spíše IPO-R

Teta
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:33
- Nahlásit

bubu
Hoj hoj, prosím řekni bratranci že Teta vzkazuje že je vše naprosto ok. Podle mého jména neměli asi tušení že jsem z Čech

ola
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:53
- Nahlásit

Žjóóva, panna nevěsta jako květ, radost pohledět...

Cituška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 13:57
- Nahlásit

bubu

zkus www.zachranari.cz, ale mám dojem, že není aktualizovaný, je totiž od roku 2006 nová verze. Když to půjde, nechám ti ho u Koudely jako malý dáreček

Adina
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:31
- Nahlásit

ola

panna nevěsta jako květ
skoro jako Marfušenka

Adina
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:33
- Nahlásit

bubu
že se tu taky ukážeš,pořád něco operujete,či co?

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

Novi Sad:
Kujva kujva, počasí změna
Slunečníky a klobouky nechat doma!
Maximálně 22 stupňů, sobota déšť bouřka, neděle možná taky déšť.
A jsem fprdeli jak Baťa s dřevákama, bo teda nevim, co na sebe

Adina
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:43
- Nahlásit

corleona

A jsem fprdeli , bo teda nevim, co na sebe
a což si na sebe vzít to,co Pech?

kkathy
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:05
- Nahlásit

bubu
A ty řády tady na cz-pes jsou jiný?
http://www.cz-pes.cz/zkusebni-rady-index.php

Lenda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:54
- Nahlásit

corleona
Tak to i já mám zamotanou hlavu.To je teda nemilé.

Dnes vyzvídal manža na jedné kolegyni,jak jeli přes Srbsko.A prý zvlášť hranice jsou chuťovka(každé druhé auto kufry ven)na to se fakt těším.

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:05
- Nahlásit

Lenda
Hmm do pěkné prdele to tentokrát dali, Lučič a spol.

A příští rok si to beztak dají do Německa, aby dali ze hry kupíráče..

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:15
- Nahlásit

Kujva hledám na netu nějaký článek o cestování do Srbska, ať se uklidním a jako první najdu hned TOHLE

Při společné jízdě s mým kolegou, který jel přede mnou a já těsně za ním, jsme zažili zajímavou záležitost. Mezi Novim Sadem a Bělehradem (cca v 23.00 večer, už byla tma) nás předjel nějaký šoumen na motorce a začal před kolegou vpředu zuřivě kličkovat a snažil se zpomalit kolegovo vozidlo. V tom samém okamžiku mě začalo zezadu předjíždet tmavé auto s tmavými skly (zřejmě Peugeout 406), které se snažilo dostat evidentně mezi nás a rozdělit naši dvojici. Kolega začal brzdit před "poblbaným" motorkářem, aby ho nesejmul a já byl rád, že jsem mu nevrazil do zadku auta. Tmavé auto mělo bohužel smůlu, nedostalo se mezi nás. V okamžiku, kdy se z v dálce objevila světla protijedoucího vozidla, motorkář i tmavé auto zmizelo někde v dáli. Z počátku jsme považovali tento příběh za jízdu ožralýho motorkáře, ale po návratu do ČR jsme si spočítali, že se nás tito lidé pokusili přepadnout. Finta s motorkou je skvělá, protože každý se snaží idiota na motorce nesejmout a zastaví. Tmavé auto zřejmě vezlo lidi, kteří zastavenou posádku vozidla jednoduše oberou jak za dob Jánošíka. Incident dopadl dobře jen díky tomu, že jsem nepustil tmavé auto mezi nás a že v dálce jelo vozidlo, jehž osádka mohla být potenciálním svědkem. A poučení ?? Rozhodně nejet přes Srbsko a Makedonii v noci. Příště už to tak rozhodně neudělám, jsem poučen.

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:30
- Nahlásit

corleona
kujwa, sakwa kujva - já si koupila nejen slamáka, ale i nové kraťásky a apartní tričínko - no co s tím teď
tak já jdu hledat gumaky, bundy a mikiny - ale už nebudu za fiflenu ale za psaru

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:32
- Nahlásit

Tommy Gun
musím napsat plnou moc k plné moci - Nechci malovat Papoucha na zeď, ale mám tak trochu obavy, že to neprojde......
Bohužel máš pravdu!!! Musí tam alfa samec osobně!!!! Já půjdu odstát frontu on jen podepsat.
abys to vůbec jeste stihla. Máš toho dost.
Vše už mám, jen tu plnou moc a veterinu a vyzvednout buchty!!!!!!! A vzít nějakou hodně dobrou flašku pro celníky a mám i spoustu drobnějších bankovek.Paní ve směnárně byla super a beze všeho mi vyhověla.
novou šprndu - To slyším poprvé.
ŠPRNDA je podprsenka!!!!!! A šprcka se taky nějaká v kabelce najde,nikdy nevíš na co by se mohla hodit jiného než na TO!

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:33
- Nahlásit

corleona
fááákt myslíš že by to mohli dát do Německa
jinak gratuluju k další Kerinkově nevěstě - a koukám konečně njáký český děfče

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:36
- Nahlásit

corleona
jezusinky no ale my se poštracháme právě v noci

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:45
- Nahlásit

corleona
Tož počasí to je prekerka.Mám vše jen na teplo až horko!!!!!
A článek je hrůra.Zítra tu ani nelezu bo zase se něco objeví a já už vůbec nejedu.Vytáhla jsem nůž druhu "rybička" a ještě zítra zakoupím nějakou mačetu. Kurva co to je za prdel Evropy!!!!! Možná že o česku je taky někde podobný článek,vždyť u nás se též dějou kurvárny,né? A žijem tady.Já jsem si ten slovník přece jenom měla koupit. A né ohledně fronty na párek,ale slovíčka jako- To je pro Vás-když se Vám to hodí,je to Vaše,atd.To bude akce.Ještě si půjčím od malého Kubíka pleny,bo budu zesraná až za ušima.

corleona
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:47
- Nahlásit

blažena
našla jsem na netu jen samé hrůzné zážitky s policajty a celníky ze Srbska.. nebudu to tady dávat, ať vás nestraším. Ale je i z toho ouzko. Ale třeba je to jen moje zbytečná hysterie.

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:50
- Nahlásit

SIO Apalucha
a ty jedeš v autě sama??? ale doufám snad v koloně s Corli, ne

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:53
- Nahlásit

corleona
si taky klepu na čelo - proč to dali do takový p*dele, ale to je asi ta vysoká politika, no
no ale zase příští rok v Dojčlandu - to pošlape jak po drátkách, jen těch pséků tam asi moc nepřijede

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:00
- Nahlásit

blažena
Né nejedu sama,díky bohu.Jedu s moooc super chlapem.V koloně tří aut. A hlavně ve dne.
corleona
Dnes jsem mluvila z ujom zo Slovenska a doporučoval maximálně dodržovat předpisy a všechna nařízení.Že fakt jsou strašně přísní ale hodně úplatní.Možná si ještě koupím neprustřelnou vestu,ale kde koupím vel. XXXXXXXXXXXXXL.Takovou u vojáků mít nebudou bo tam jsou fšeci samá šlacha a sval.

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:04
- Nahlásit

Tak vás všechny po dlooouhé době zase zdravím.Vůbec nestíhám,jen občas nakouknu,co je nového.Teď jsem si řekla,že mrknu,kdo všechno se chystá do Srbska a najdu tu takový věci,že asi nikam nepojedem.Začínám z tý cesty mít opravdu divnej pocit....

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:13
- Nahlásit

Krista
vy jedete taky???? no to by bylo fajn

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:16
- Nahlásit

blažena
No,snad tedy,když už jsem nás dneska pojistila,tak pojedemale teda-tý cesty se docela bojim...Koukám,že nás tam bude celkem hodně,co?

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:19
- Nahlásit

Krista
cesta bude asi dost "adrenalin", ale jinak to bude určitě krásná akce - takových žampionů na jednom místě nikde jinde neuvidíš a vy to pojmete i studijně a budete si vybírat ženicha pro svoji holčičku - ne
kdy vyjíždíte a kde budete ubytovaní

Krista
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:28
- Nahlásit

blažena
To jo,na žampiony a žampionky se moc těšíme,bereme 2 foťáky a budeme fotit jako zběsilí.Jasně,že jedeme omrknout taky nějaký krasavce pro naše zlatíčko
Jinak teda vyjíždíme v pátek odpoledne a na potvrzení ubytování zatím čekáme.Takže taky možná spíme někde na parkovišti v autíku...Vy jedete v pátek večír jsem slyšela.Pokud se pozdržíme někde na výletě,tak se možná přidáme

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:37
- Nahlásit

http://www.eklundh.dk/WM-spor-2007/index.htm

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání