| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 21:51
- Nahlásit
http://www.mzv.cz/wwwo/mzv/default.asp?ID=40423
Na zelené kartě ještě zkontrolovat toto: Pohraniční orgány uznávají s platností od 1. 1. 2002 tzv. zelenou kartu mezinárodního pojištění motorových vozidel (povinné ručení) vydanou pojišťovnami ČR, pokud není symbol pro Srbsko "YU" přeškrtnut.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 21:53
- Nahlásit
Madarsko:
Řidiči motorových vozidel potřebují platný český řidičský průkaz a technický průkaz vozidla. Pokud nejsou majiteli vozidla se kterým cestují, doporučujeme vzít sebou úředně ověřené zplnomocnění k používání svěřeného vozidla.
http://www.mzv.cz/wwwo/mzv/default.asp?ID=5349
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit
Du fuč, tu je mrtvo jak sviňa. No totók?!?!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit
Tommy Gun
Du do hajan,jestli mi začínajíci cestovní horečka dovolí nějakej klidnější spánek.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:04
- Nahlásit
Haha a my jsme včera (úplnou náhodou) zjistili, že máme propadlou technickou. Sranda jak sviňa
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:19
- Nahlásit
corleona
Lepší včera než při silniční kontrole jako my na loňské dovolené.A byla tehdy propadlá pouze deset měsíců.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:19
- Nahlásit
Tommy Gun
teda už tady přestaň všechny, včetně mě, strašit. Ikdyž já sem dneska v takový euforii, že mi sou srbáči ukradení - zatím....
ola
teď sem koukala že Brandejsovi prodávají segrušu Bugatky???
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:21
- Nahlásit
Lenda
A byla tehdy propadlá pouze deset měsíců
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:27
- Nahlásit
corleona
Jak dlouho máte STK propadlý?
Stýnka
Nestraším - konstatuju. To jsou fakta.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:29
- Nahlásit
SIO Apalucha
těch důvodů je tak tisíc a jeden je hlavní můj drahý manžel a jeho nepřítomnost doma, tudíž 3 psíci a jedno dítě, a hlídání nemám a peníze také ne
přístě.....
dobrou všem a prosím spěte i přes tu cestovní horečku
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:40
- Nahlásit
Tommy Gun
Zlato promiň,ale už toho nechej. Všichni si pokontrulujeme 1) pas.2) STK 3)peníze 4)očkování atd.atd.atd. A hlavně ať nenecháme psa doma!!!!! Já už jsem uplně blbá že bych toho byla schopná. Mám už všechnu práci hotovou,konečně.Zajdu s Oli na čurec a do hajan.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:48
- Nahlásit
SILO u Papoucha
Zlato promiň,ale už toho nechej. - neboj, ono se toho píše .... Lecos projde jako u nás, neměj strach - to platí pro všechny. Jak psala Teta - myslíš, že to Taliáni budou řešit. Vemou nějaký psy, hoděj je do kennelů a jedou. Možná vemou i očkováky. Hlavně, že budou mít psa a vodítko.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 23:27
- Nahlásit
Tommy Gun
Zase na druhou stranu ještě že tě máme. A víš že dnes máš dvojitou středu?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 05:36
- Nahlásit
Zas mrtvo prtvo.......
SIO Apalucha
Jak dvojitou středu?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 06:44
- Nahlásit
Tommy Gun
jéžiši, v kolik vstáváš?????
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 06:45
- Nahlásit
Cituška
spíš asi by byla na místě otázka jestli šel vůbec spát...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 06:48
- Nahlásit
Z diskotéky se vrátí mentálně retardovaná dcera a je celá rozradostněná.
Matka se ptá: „Zlatíčko, proč se tak raduješ?“
„Pro-pro-promluvil ssse mnou po-po-poprvé chlapec, he, he.“
„Ano? To jsem ráda! A co ti řekl?“
„U-u-uhni, debile!“
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 06:52
- Nahlásit
Stýnka
Jj, spinkal jsem - zjistil jsem, že čim víc jsem utahanej, tím tvrději spím a tím rychleji a za kratší dobu se vyspím.
Stýnka
Fše fcajku bo je potřeba něco zajistit? Mapu Evropy berem, co dál?
Dle předpovědi to vypadá na GTX hadry a boty místo plavek.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 06:59
- Nahlásit
Tommy Gun
lejstro od skorošváry ještě nemám, ale dneska mi to má přiníst - několikrát připomenuto tak snad na mě nezapomene. Kdyžtak ho k notářce dotáhnu zejtra osobně.
Jo a taky nezapomeň - nebít baterky-já nabíjím jak vzteklá už od úterka a pořád mi to kdosi dokola a dokola vybíjí....
Počasí se nad náma nakonec určo smiluje ja těm předpovědím stejnak moc nevěřim znám Zákopčaníka...
A přinejhorším beru ty gumáky - mám doma úžasnou fotku Athose dei Centurioni, kde majitel měl zelený galoše až ke kolenům Ale možná byly značky DG
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 07:04
- Nahlásit
Stýnka
Skorošvára super.
Baterie - včera chci udělat jednu fotku, kix - a nic. Tak vyměním sadu baterek - a nic. Sáhnu po třetí sadě baterek a už to šlo. Vše už nabito!
Počkej - fakt bereš galoše? Já si beru sandály a Prestige nepodléhající módním trendům.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 07:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta, corleona
Jaký model bot zn. Prestige berete na nohy - bílou bo černou? Obě barvy fcelku ladí s igelitkou Albert. Já jen, abychom byli fšici in a jako jeden repre team.
pro český předvoj
Šťastnou cestu a mnoho zdaru všem těm, kteří vyrážejí už v průběhu dnešního dne, noci či zítřejšího rána. Uvidíme se v sobotu.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 07:43
- Nahlásit
Tommy Gun
Jedině bílé, ale měly by být hodně jeté.
STK - jak dlouho bylo propadlé, to nevím, ale už je to OK
myslíš, že to Taliáni budou řešit no ti určitě ne, na stránkách měli důležité upozornění, že pokud tam jedou, tak musí mít pas a ne jen "občanku"
Stýnka
DG - Pokud to byl přímo "pan účetní Fantozzi" tak je to dost možné, je to prý balíkář.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 07:56
- Nahlásit
Stýnka
Mno jo, teď jsem taky koukala, že ji prodávají. Nechápu to. Musím se zeptat na důvod. Pan Brandejs sice pořád dcéři vyhrožoval, že když nebude uklízet v pokojíčku, že jí ji prodá, ale to si myslím, že byly jen výhružky?! Tak nevím! Fakt je, že mě vůbec nemrzí, že mám Bugginu a ne Batty. Tak nějak se mi Buggouša líbí a líbila víc.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 07:59
- Nahlásit
účastníkům zájezdu
dotázek-kdy jaké skupinky odjíždějí? ,to aby se vědělo,kdy a komu mávat Baška team vyráží asi první,že jo
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:04
- Nahlásit
covek tu chvili nejni a hned samej atibox
tak stastnou cestu vsem kdo vyrazeji a mnoho stesti tem, co maji odvahu vystavovat!
doufejme, ze vsichni prijedete v poradku..... topgun to tu trochu vynervoval
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:12
- Nahlásit
Artroza
Jak ti je? Tohle střídání počasí - vedro, chladno, asi není na tlak atd. zrovna nic moc, co?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:16
- Nahlásit
Adina
Ne, ne letos je předvoj někdo jiný.
My jedeme zítra ráno, ale ještě nemáme srovnané časy s Apalucha teamem.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:18
- Nahlásit
ola
ale tenhle posledni mesic zatim neni tak hrozny jak jsem si myslela... fakt je, ze ted je mi lip- kdyz neni takove vedro....
no uz aby to bylo bude mi jeste lip
co mrnavka? a uz jsou ty dve jak kosi bratri?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:21
- Nahlásit
Artroza
Kosí bratři si tak okusují hlavy, že občas musím zařvat na prťavku z okna, aby už dala FeeBee pokoj. Jak se rozjede, tak jí kouše uši, vlaje jí na pyscích, nebo zákeřně přišustí ze zadu a ňafne jí do nohy. Malá potvora je to. Ale Fee má svatou trpělivost a myslím, že už ji miluje nade všechno.
Kdy že máš ten termín?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:24
- Nahlásit
ola
vlaje jí na pyscích
to musi byt lepsi nez kino
termin se krati, druha polovina cervna.....
|