| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 09:26
- Nahlásit
Adina
to nechápu,šak mi přišla od Tebe odpověď - ahá, tak to jo - já čekal reakci na mou odpověď. Tak to je fcajku.
corleona
Fotky našich pohromových děvčat (Sodomy i Gomory) máte od včerejší půlnoci na webu.. - jé já se bojííím. U vás na zahradě běhá černej čert s rohama?! Ty se nebojíš?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 09:44
- Nahlásit
corleona
Super fotečky! Díky! Nevěděla jsem, že jste nechali žíhandu komplít ořezat?! Obě jsou fešandy a musí to být mazec, když spolu začnou řádit.
Dnes jsem vzala Buggi na vodítko ven. Ze začátku nebylo poznat, kdo s tím má větší problém, jestli já nebo ona. Pak jsme potkali jednu paní se strašně stařičkým psem. Ten se před Bugginou tak předváděl, že jsem měla chvílema pocit, že se mu někde něco ulomí.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 10:26
- Nahlásit
Povídají si dvě blondýnky: „Já sem našla u své dcery malovátka, ale vůbec jsem netušila, že se maluje.“ „To nic není,“ povídá druhá, „já u své dcery našla kondom, a taky jsem nevěděla, že má piňďoura…“
Žena na pracovním úřadu: „Potřebuji nějakou práci. Mám devět dětí!“ Úředník: „Hm, a co ještě umíte?“
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 11:21
- Nahlásit
URL
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 12:52 - Změnil/a: SIO Apalucha
- Nahlásit
Teta
A co nejen na Braník ale třeba i na Atibox
Na ATIBOX bude něco spešl,ale ještě nevím co.Třeba něco v národních barvách. Už jsi tu přihlášku poslala?
corleona
Fotky jsou super! Děvenky jsou k sežrání,hlavně Barunka.Našla jsi už prosím tě ten montážní list?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 13:03 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
SIO Apalucha
Ještě ne, před chvílí odjeli Maďaři. Za chvíli přijedou Poláci na překrytí, už volali. Jak na Karlově mostě..
Maďaři volali několikrát a i včera ohledně toho krytí a Tom z nich byl vždy nešťastný, říkal, že oni sice mluví německy, ale že jim v tom telefonu vůbec nerozumí. Jasné to bylo, když dojeli k bodu setkání, ke kostelu v Bašce (tam vždycky návštěvy vyzvedává, protože je to sem klikatice) a hlásili německy: "My máme kostel". Tak tak nějak. Komunikace byla vedena jakýmsi esperantem, občas se chytli nějakého slova, či jména, ale celkově to vypadalo jak v tom filmu Terminál, jak Tom Hanks ožil a zareagoval vždy na jméno své země "Krakosia"..
Chtěli koupit Bubu i Barunu a po krytí i Querose..
No zasmáli jsme se dneska..
Tommy Gun
černej čert s rohama?! Ty se nebojíš? Ne, já jsem byla hodná!
Teta
do bazénu
Jen co se do sebe zakousnou, hned si zaplavou.. Neboj se neboj, to bude brzo!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 13:42
- Nahlásit
corleona
no to je nářez fakt nádherný, jedna moje známá na Tvoje stránky kouká denně několik hodin (neboj, já to nejsem, já jenom tak hoďku denně)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 13:46
- Nahlásit
hlášení ze zkoušky
stopa moc hezká až na první předmět, kůže se neznačí a na stopě není - 87 bodů
poslušnost - místo sedni zůstala stát (Mistr říkala, že už je to ten nácvik na dvojku ) a vysílačka opět veselá - když tam ten míček není, tak já teda nelehnu - 85 bodů
obrana - horor a ostuda (a to jsem se chtěla Mistrovi předvézt - na útěku rana jak z děla a pád do kotoulu - to tu hubu nezavřela, naštěstí si hned kousla, přepad ušel, a kontrolák to samé- tentokrát nebrzdila vůbec, naštěstí si opět bleskurychle kousla - pan rozhodčí byl moc hodný - 78 bodů
UFF - takže 250 bodů dobře, je to za námi
P.S. Lucika byla opět moc hodná!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:00
- Nahlásit
SIO Apalucha
Si si, dnes jsem to odeslala. Kdybys chtěla pomoc jak jsme se domlouvali tak si vem papíry k ruce a zavolej.
Cituška
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:01
- Nahlásit
Teta
děkuji jen mám takové rozporuplné pocity dneska
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:25
- Nahlásit
corleona
hezký fotky ,čertíkovi bych přidala hrazdičku
bubu jak to,že jsi byla už před 7.hod vzhůru?
já dnes měla dobré ranko po 8 hoďce
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:26
- Nahlásit
Cituška
gratulace
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:28
- Nahlásit
Cituška
Tak HURÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! Gratuluju velmi!!!!!!!
kouká denně několik hodin
Fákt jo? To mě těěěěěěěěěšííííí..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:32
- Nahlásit
Adina
hrazdičku míváme.. Lepí se dle situace. Tohle bylo jen pohotovostní zalepení. Protože normálně mívá pevné molitanové rohy Ale jeden jí chvilku před focením rozžvýkala Baruše.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:33
- Nahlásit
corleona
děkujuuuuu!
A fakt kouká, je úplně zamilovaná, bude si časem brát boxíka a tuším odkud...
Adina
děkuji
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:34
- Nahlásit
bubu
Adina
bubu jak to,že jsi byla už před 7.hod vzhůru?
Ano, ano, taky mi to bylo divné? Vstávat chvilku po půlnoci.. Divné..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:36
- Nahlásit
Cituška
A jejda, tak vyřiďte, že se zítra dozvím, jestli je Heduše březí, nebo to bol sex iba pre potěšenie..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:39
- Nahlásit
corleona
sex iba pre potěšenie
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit
corleona
Vstávat chvilku po půlnoci.. Divné u bubu ano,pokud nejedou na show
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:03
- Nahlásit
Cituška
Tak kongretulejšn ke zkoušce.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit
Cituška
MOOOOC gratuluji. Říkám že jste všeci machřice.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:08
- Nahlásit
Tommy Gun
díky čubina je tuhá a já taky. A teď ji musím na tu výstavu do Olšan trošku vykrmit...
Poradíte mi někdo, na čem ji mám vystavoat? myslím obojek a vodítko, mám jen klasický škrťák a vodítko cvičákové, to asi nebude úplně ono
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:10
- Nahlásit
SIO Apalucha
děkujíííí
a co nemoc, už je to dobré?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit
Cituška
Zatím žiju,ale jde to pomalu.Bez léku ani ránu zatím.O vodítko a obojek se nestarej,vem co máš a my Ti půjčíme.Když bude třeba.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit
Adina
E-mil
Budu po 18 hod.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:30
- Nahlásit
SIO Apalucha
jéé, tak to děkuju, já moc vystavovat neumím (vlastně vůbec)
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:31
- Nahlásit
Teta
Dnes jsem odeslala také,bylo to v poho jen mě mrazilo po celém těle.Jako když bych měla jít JÁ na missssssssssssss! Ještě jsem zvažovala třídu,ale hodila jsem si korunou.Ať se děje vůle boží.
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:32
- Nahlásit
Cituška
vystavovat neumím (vlastně vůbec)
A kdo umí? Ale Corli JOOOOOOOOO.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 17:20
- Nahlásit
all
tak už jsem díky Mistrovi hodila do fotoalba reportáž z dnešních zkoušek a tímto jí za fotečky moc a moc děkuji
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 17:54
- Nahlásit
Cituška
Moc Vám to sluší.A Citunka se mi nezdá hubená,ale to je podle fotek.Je akorát pracovní paní(fena).Ať nedojde k omylu jak s těma mrtvolama.Ty jsi samo taky akorák,pracovní paní.Super psara.
|