| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit
corleona
Ještě mě čekají "Céčka"..
Už jsem je marně hledala! Těšíme se na ně.
A co pár foteček vašich dvou malých holčiček pospolu si hrajících? Nebylo by?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:45
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/muz-chytil-psa-za-nohy -a-utloukl-ho-o-zed-domu_114604_6tno1.html
Co tohle může být za idiota?!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:58
- Nahlásit
ola
Co tohle může být za idiota?! - škoda, že sousedi neměli pitta nebo nechovali tygra. Mohl by si chlapec troufnout.....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 12:59
- Nahlásit
mistr
aby se nám nerozpadl artíček se pomalu rozpadá
mistr
že se bude artíček každých 5 hod. hlásit souhlas, ale v noci vynechávám, teda nevím jak Artroza v tuhle dobu (22.18) může tady být, já mám prostě půlnoc
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:01
- Nahlásit
corleona
Co 5 je málo, to vůbec nemáme přehled.. Co dvě.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:02
- Nahlásit
ola
dvou malých holčiček
zrovna o tom uvažuju, ale šem doma šám, šamotinek.. a to se blbě dělá.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:03
- Nahlásit
articek
no co, máme starost!!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:03
- Nahlásit
Artroza
si ftipna, kdyz ty nic co díky za podporu se tě pak taky zastanu neboj
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:04
- Nahlásit
corleona
zrovna o tom uvažuju
Super. Těším se!
Tommy Gun
že sousedi neměli pitta
Velká škoda! Asi by hubou o zeď brázdil někdo jiný...
Co včerejší klavírní virtuozové? Dobrý ne?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:05
- Nahlásit
corleona
to je hezký , nějak se to pak dozvíte, pověřím Arta, ale tady to asi nebude
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:15
- Nahlásit
ola
klavírní virtuozové - sice to bylo v jiné tónině, než bych to zahrál já, ale dobrý ....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:31
- Nahlásit
articek
nějak se to pak dozvíte, pověřím Arta, ale tady to asi nebude
Jak nebude? My ostatní to chceme taky vědět a oslavit! To nám nemůžeš udělat!!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:38
- Nahlásit
articek
jo Skype mi nefungulíruje - tak snad leda SMS, ale muší bejt i s fotkou potomka - jináč už nejsme kamarádky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:48
- Nahlásit
articek
a nemáme Artovi volat odteďka už každou hodinu???
All
paní od Kleopatry poslala nové fotos, hodila jsem je do odchovů a musím říct, že stojí za to
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:50
- Nahlásit
Ada, Cituška
Můžu poprosit o radu? Když se dělá stopa a chci jí jakože na později (né na druhý den, jak vy profíci, ale třeba za hoďku dvě tři), tak se našlapává stejně jako normální? Nebo se mám nějak víc snažit, aby tam ten pach zustal? Asi blbý dotaz, ale jsem v tomhle začátečník Jo a taky mi Tommy radil, že jsou na to nějaký cedulky (našla jsem, že se to jmenuje "cedulka k vyznačení nášlapu" nebo tak nějak, ale nevim kde se to dá sehnat? Dík
blažena
Jé a ty myslíš, že když se tu tají štěníci, a je foto embargo, že nám articek ukáže potomka dřív než v půl roce ?
2all
Jinak už taky máme malý video na netu, jako Denisa s Giordi, ale né tak dokonalý zatim, tak kdyžtak mrkněte TADY nebo TADY
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 13:59
- Nahlásit
kkathy
supééér!!! a jde to lehce hodit i na stránky jestli to tam chcete mít!
tý jo, bych se bála toho pána! to je Bob?! má takový zvláštní uáááá uuuuáááá projev! myslím, že na tohoto by G. měla problém s pouštěčkama!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:04
- Nahlásit
Cituška
Ten tvuj úžasnej web mě vždycky dostane
Fotka Denisy s Berenikou? s ringkalendáříkem v pozadí je super.Že má z nich nejkrásnější čumáček, viď? Nemyslim Denisu
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:06
- Nahlásit
Denisa
Jó, ten uááá pán je Bob hihi
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:10
- Nahlásit
kkathy
týýýýýý jofka - ale krásně Agátka kouše na p.Coufala
to naše trojčata eště furt smejkám na obrany na šňůře
jste šikulky !!!
hewe v těch Litoměřicích nás asi fakt posuzuje pan rozhodčí ze SL - nás a founlanďáky
to sme ale nešťastníčci - co
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:11
- Nahlásit
Denisa
Já jsem koukala, jak to máte s Giordi pěkně ve videosekci, že bych jí taky založila? Asi to zkusim, odkaz neni problém, ale jak se tam dostane ten náhled?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:12
- Nahlásit
kkathy
no ten můj čumák to tam hyzdí celý, jsem ani nedala svolení ale mimiňáci jsou ťuťáci! já jsem myslím držela Brekeke zrovna? no mně se ty 2 podobný dost pletly...
uuuáááá pán je hustej!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:14
- Nahlásit
blažena
Dík, vyřídim jí pochvalu, ale musim opatrně, aby mi nezpychla ještě víc, než je teď
No já doufala, že to je překlep, ale když je to i na BK webu, tak asi opravdu Sk rozhodčí. Znáš ho?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:14
- Nahlásit
kkathy
však založ! ten náhled... hm, neviem... ale brácha to jen přetáhl a šup bylo to tam, asi tak 1 vteřina práce, takže na to přijdeš, já jsem v tom tupan, pro mě byl vrchol umění, že jsem si to sama na youtube dala!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:16
- Nahlásit
Denisa
Mě se taky pořád pletou, proto ten otazník tam Bych to nevydržela a Adě bych jí už nevrátila, ještěže jsem nejela s váma.Teda to jsem asi blbě napsala, tvuj čumák taky ujde, ale ty nejsi štěník nó.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit
kkathy
jo jo, mají obě krásný čumáček
co se týče stopy, tak se šlape stejně, ale je potřeba postupovat např po 10 minutách, takže čerstvá, 10 minut, 20, 30, 40 - hodina a po hodině se tzv. láme pach a tam je potřeba postupovat ještě citlivěji, některý psík zvládne z půlhodiny rovnou hodinovku, ale pak třeba mu dýl trvá, že se dostane dál. Ještě záleží, kdy šlapeš a na čem, např. ráno šlápneš v rose a sluníčko Ti to vytáhne a půl hodinovka se psovi zdá těžká a pere se s ní.
A co se týče cedulky na stopu, nevím - zda ji nevyrábí např. gappay - ale já používám klidně i klacík a jen musí být dost vidět a hlavně se píchá vlevo od nášlapu.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:31
- Nahlásit
kkathy
video moc pěkný
Hele lidi jak tam ty videa na to youtube dáváte? Jaksi sem na to nepřišla.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:39
- Nahlásit
Cituška
Kleopatra je tedy hustá, spokojenost největší co Takový fotky jsou stejně nejlepší.
Zdeněk včera ráno tak vypěnil že psiska letěli z ložnice ven, začali tam opět skákat po nás a dělat kraviny, přitom víkend člověk si chce přispat, tak ten se tak vytočil až sem se ho skoro sama bála. Je fakt že už to psiska docela přehání a chce to je trochu usměrnit. Takže byli vyhozený za dveře a Viky s toho byl pak chudák docela špatnej co se to děje. Je fakt že on byl naučenej s náma klidně spát do desíti, jenže Blade ten už zlobí tak od šesti.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:48
- Nahlásit
Denisa
Jéé, povedlo se mi to. Mám video na webu.Tvuj brácha je fakt machr Doufám, že ho často chválíš Snad mu nebude vadit, že jsem se koukla a udělala to podle něj
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit
Cituška
My jsme zatim u 10-20min, a nic moc Nějak nám to nejde.Ale v poledne jsme zkoušeli stopu a já si pak našlápla druhou, ale Agí byla už nějak mimo, tak jsem jí nechtěla trápit a šli jsme domu.A pak mě napadlo, že je to docela škoda, když už tam ta druhá stopa je, jí odpoledne nezkusit
Gappay nemá.Na Carizu jsem taky nenašla a HST web mi nějak nefunguje.Používám klacík nebo kámen, ale za to jsem dostala vynadáno od "otce Furata", že to nééé
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 15:10 - Změnil/a: kkathy
- Nahlásit
Vcelka
Na http://www.youtube.com/ v pravo uplně nahoře je malý menu, který začíná Sign Up (přihlášení, registrace).
Přímý odkaz na to je http://www.youtube.com/signup .
Registrace se vyplní, přijde mail, potvrdíš a hned můžeš vložit video. Když už máš registraci a jsi přihlášená, tak se video nahraje třeba kliknutím na "My account" (zas v tom jakoby menu vpravo nahoře) a pak "Upload new video".
|