| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:09
- Nahlásit
Nepištéééééééééé..
Bo dělám fotky a nestíhám dočítat..
SIO Apalucha
čoveče, asi do těch Olšan pojedu tak či tak..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:42
- Nahlásit
Cituška
že mi nezbylo než vstát a radovat se taky...
To muselo vypadat zajímavě, když si se v pět ráno radovala.
Zítra je svátek, tak jestli budou zase zlobit od rána tak budu budu ošklivá.
ola
Ta malá bestie mě kousla do nosu tak, že mám tři nosní dírky.
chichichi cizí neštěstí potěší.
Koukám že Buggi už je taky skoro paní domu.
Pomóc mám mindrák, dnes jsme byli u veta na očkování s oběma psiskama takže jsme je tam oba zvážili na velký digitální váze. Blade pohoda už má skoro 12 kilo, ale Viky má jen 32 kilo. Neni to hrozně málo na dvouletýho boxera? Myslela sem že když sme ho dlouho nevážili že určitě bude mít víc než naposled a ono toto. Fakt mi příde že má dost málo oproti jiným boxerům v jeho věku, vždyť ty co s nim byli ve stejný třídě na výstavě měli všichni o 10 kilo víc.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:56
- Nahlásit
Vcelka
Fakt mi příde že má dost málo oproti jiným boxerům v jeho věku nezoufej,každej chlap taky není Schwartzeneger,ale třebas Dustin Hoffmann
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit
SIO Apalucha
Lenda
budu i vystavovat a beru objednávky - pro Lendu už si požadavek píšu
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:58
- Nahlásit
corleona
do těch Olšan pojedu tak či tak to kvůli dortíkům a šátečkům,že?!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:01 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Vcelka
Blade pohoda už má skoro 12 kilo
Jesusmarja.. Baruna měla 12,5 minulý týden.. Kujva, kujva.. jak ju zastavit!!!!!
Adina
se stydím, ale jo
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:02
- Nahlásit
corleona
čoveče, asi do těch Olšan pojedu tak či tak..
Tak to je super,jdu si uklidit auto,kdyby jsi jela se mnou ať nemám ostudu a buchty od chlupů.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit
SIO Apalucha
Co blbneš.. jak nastoupím v těch gumakoch a spadne ze mě to baškovské bahno, tak može uklizet zas.. Vejdou se mi na zadní sedadlo vidle, ja? to víš, vidlák..
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:06
- Nahlásit
corleona
Kujva, kujva.. jak ju zastavit!!!!! Kup si granule pro obří plemena. Ona to vylítá,přijedu a Oli jí dá do těla. Vzpomeň si na Heduš? A jaká je včil?!?!?!?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:08
- Nahlásit
corleona
Vejdou se mi na zadní sedadlo vidle, ja? to víš, vidlák..
Vidle určo vem,budem jema rozdávat ty buchty.No pokud nělaké zůstanou.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:16
- Nahlásit
SILO Popelucha
Škoda že tam nejsou černoši.
Mně je to taky jedno - ale ráno by tam zas nikdo nebyl, tak proto. Možná to absolvujem tedy sami hned ráno. Pak dáme echo, jestli těch 350 Kč za vstup stojí za to - ale myslím si, že rozhodně.
en pojď to se musí trénovat. - to je pravda. Čím víc se něčeho bojíš, tím víc to vyhledávat - pak otupíš a už ti to nevadí.
Cituška
také si objednávám jednu ceduličku - hewe, neprovokovat! Fakt už se to nedá číst?
blažena
já jsem slabá na žaludek - já taky, jakmile vidím krev (vlastní), padám do mdlob - nemůžu v TV vidět, jak si někdo šlehá shit do žíly, jak berou krev, hnípou se někomu v oku. Ale todle je snad v pohodě.
Ty taky naděláš, honit posrávací baktérie po Petriho misce to jo, ale kouknout na pořádně vyvinutý mrtváče to ne. Hele, třeba tam bude i Lenin nebo Tutanchamon s chámovodem.
hlavně aby byly v Bráníku ty avizovaný buchty - já mám nejradši povidlový (dietu nedržím) - já taky dietu nedržím.
Hele blaženo, až tě překecáme na místě na tu výstafku, tak ty buchty pak možná "necháš v Lucerně".
Adina
taky prosím cedůůůůličku - kolikrát tady mám psát, že sem manuálně levej.
nezoufej,každej chlap taky není Schwartzeneger,ale třebas Dustin Hoffmann - chtěla jsi určo napsat ..... Švarcenégr nebo Tommy Gun.
Lenda
Já mám teda skoro každý den takovou výstavku v práci. - tě obdivuju!!!!!
To je dobrá asociace - černoch-Olšany.
Utíkej si koupit do té dírky naušnici. - případně kus lešenářský trubky.
blažena
zobnout leda pár Lexaurínků a flašu slivovice - pilule si vopatřete sami, mi snad dovalíme nějaký umrtvovací destiláty. Ale ty v Práglu asi nezůstáváš na noc - nebo budeš mít šoféra?
jednou jsem hodila držku i u veta, - hele, to že já jsem taky cíta na píchání jehel do slabin a štourání v očích, ale když vyřezávali našemu orioníkovi z huby kusy dásní (kufa, ted si nevzpomenu, jak se tomu správně říká), skalpel, elektrik. pájka, kyselina brablenčí - smrdělo tam spálená sliznice - tak to bylo v pohodě. Posléze jsem ještě držel nějaké jezevčíka, kterýho tam pán přinesl a nemohl u toho bejt. No ale rok na to, dyš mu řezali boule na packách, sem u toho nemoh bejt. Jsem se šel dobrovolně složit do auta a nechal u toho ženskou. Prej hrdina.
leda bandáž žaludku - co tagle bandáž lednice?
ola
malá piraňa kousla Martina do brady a ucha ....... Ta malá bestie mě kousla do nosu tak, že mám tři nosní dírky. - a Sodoma Gomora už i u vás ..... hehe. Taky naděláš, na šití to nebylo, ne? To je normálka, už jsem měl párkrát nos v buldoččí tlamině taky párkrát pěkně zmáčklej.
Vcelka
Viky má jen 32 kilo - neboj není, my 34 kg. Na co 40 kg mamut? Je to pak na úkor pohyblivosti. At má pes 32 kg nebo 38 kg, tak mu ta váha muší "sedět".
TAK TO JE HUSTÝ - NENÍ URČENO PRO SLABÉ ŽALUDKY. TO JSOU ALE BESTIE !!!! TĚM BYCH SE NECHTĚL DOSTAT DO ZUBŮ.
Plemeno bojových psů zardousilo a rozsápalo krokodýla (jen pro silné nervy). Neuvěřitelný obraz, který byl pořízen pro časopis " Nature". Na Floridě zardousili a rozsápali 3 psi bojového plemene volně žijícího krokodýla! Tento obraz vznikl díky nasazení vlastního života kameramana.
URL
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:17
- Nahlásit
Artroza, Teta
Gde sou, gde sou?!?
|
SIO Apalucha
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:26
- Nahlásit
Tommy Gun
ale ráno by tam zas nikdo nebyl, tak proto. No ale já budu brzo vztávat jedu až z Ovy.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:26
- Nahlásit
Tommy Gun
ted jsme se vratili ze cvikose a uz je po me shanka jo???
a blaza neuveri koho ze jsme tam videli..... ungeltaka po rakusanovi....
jdu vas docist....
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:28
- Nahlásit
Tommy Gun
Nebój, jsi zachráněn !!! Mám doma někoho, kdo vyrobí libovolný počet místo tebe (včetně barvičky), ale sežeň vzorek
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:29 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Tommy Gun
meilos
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:30 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
Jo tam ten ungelťák po rakušanovi co patří chrochtákům?
Tý jo, vy těm psům nedáte pokoj ani po mistráku. U vás bych nechtěl bejt psem.
SIO Apalucha
Jo, to je fakt - máš to vo fous dál neš my.
kkathy
Zítra se mi připomeň, nafotím a pošlu ti mojí cedulku.
Adina
Dasichpor ničevó.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:39
- Nahlásit
Tommy Gun
od ch jsou, ale jestli chrochtaj to nevim....nebyli jsme na domovskem cvokosi...
my tam nebyli cvicit s bobludama
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:42
- Nahlásit
Artroza
Ahá, jestli jsou to ti, co onehdá vyprávěla blažena a které mám i já na mysli, to bude mít bláža záftra radost, aš ti to pračitáje.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:00
- Nahlásit
Artroza
čekám čekám...........
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:03
- Nahlásit
Adina
Imr nix háb ich bekomen.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:05
- Nahlásit
Tommy Gun
ja něpanimaju
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:06 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Adina
Furt sem nix nedostal. Žádnej emil. Sto určitě poslala do práce, že jo.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:21
- Nahlásit
Tommy Gun
to nechápu,šak mi přišla od Tebe odpověď
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:37
- Nahlásit
Tommy Gun
Jasně Připomenu se. Chtěli bysme se jet zítra podívat na zkoušky do Rychet a pak s Agí na výlet, jestli nebude pršet, ale večer jsem u počítače, jak na koni.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 06:46
- Nahlásit
Adina
brýtro
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 07:46
- Nahlásit
Cituška
ola
Fotky našich pohromových děvčat (Sodomy i Gomory) máte od včerejší půlnoci na webu..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 08:26
- Nahlásit
all
průběžné hlášení z domova, vše O.K. , jedem na cvikoš
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 08:37
- Nahlásit
corleona
Super fotečky
Jsi tedy ale trochu zlá, ty ty holky necheš pustit do bazénu co?
Dannie, Cituška, Stýnka, Bubu a všici na ktéré jsem zapoměla než jsem to dočetla
Veliká gratulace!
Siolucha
Huráá, buchty sebou! A co nejen na Braník ale třeba i na Atibox
Artíček
Dneska by to šlo ne?
Ad výstava mrtfolků
Za 350?- Kč a nemůžeš si šáhnout nebo sám pitvičkat? Tak to je moc peněz. Víte co by za to bylo rumu?
Jinak mám smutnou zprávu. Dnes v noci zemřela mamince nejstarší čuba Lady (ovčanda). Bylo jí 13 a měla moc hezký a rozmazlený život.
No a trochu veseleji. Ráno mě vzbudil dost brzo telefon právě od mamky. Pak jsem si naivně myslela že bych mohla ještě zkusit usnout, ale pan uuuúúúúaaáááá se rozhodl že dnes se staví plot a přivezli mu ráno písek atd. takže kraválu jak na václaváku. Tak jsem vstala, šla odtáhnout záclonu a tam pan uuuúúúaaaááá u zedníku jen ve slipech
Tak jsem jsi šla uvařit silné kafe a jdu dělat něco užitečného jako číst vás, přihlásit se na atibox atd.
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 09:07
- Nahlásit
denisa
ahoj,
vypadá to,že zítra ty Medlánky klapnou. Budeme tam kolem šestý. Kdyby pršelo tak nepojedem.
zatím ahoj
|