| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:18
- Nahlásit
Adina
ňa serů..
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:19
- Nahlásit
corleona
ha, jaktože nebylo hlášení o aktualizaci?
holky jsou nádherný, ale Angelina teda je podle mého gusta, a ten úžasný ocásek.... já to prostě tak můžu, no!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:20
- Nahlásit
ola
proč říkají až od 3. měsíců? já nevím,já to neříkám-když jsi se ptala,tak jsem Ti řekla svoje zkušenosti,jak jsem to dělala já
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:21
- Nahlásit
corleona
tož klííííd
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:22
- Nahlásit
blažena
Adina
líh na gázu a otřít
sadistky!! líh vypít a nepotírat chudáka psa!
a co to proboha je, že se to 2-3x denně musí polívat líhem??
to je ňáký divný
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:27
- Nahlásit
Cituška
Jožka...jé, tak ten je supr!!! teda, ne že bychom měli tu čest, ale slyšela jsem jen samou chválu zatím... jsem myslela, že tam bude jen nějakej nicmochr, ale ten je good! no o to víc nás to bude mrzet!
tedy 3 dospělí, jedno dítko v sedačce a 2 psíci.... a to myslíš v tom mým traktoru? mno, dítko by bylo od G. totiž ulízáno až slízáno! navíc je tam zašlý los bordelos jak od sviňos...tož na vlastní nebezpečenstvo, ale kynologické dítě by to mohlo přežít! anebo aspoň nechám Giorďas doma, vždyť já se jí můžu pověnovat celý dopoledne!
mistr vyjádři se k dané problematice a pojeď s náma!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:29
- Nahlásit
mistr
Cituška
anebo, že bys mistr jela tím vaším autím, ať tam máte (hlavně Lucinka) vlastní pohodlí jak jste zvyklí, a my ti zaplatíme benál a psy necháme doma! to jsem ti to pěkně naplánovala co?!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:32
- Nahlásit
Ahoj všem,tak opět jedna úžasná noc.Celou noc jsem problula.Štěnata řádila a už se jim povedlo zlikvidovat kvítko.Balů zase našej na stoličce v krabičce ubrousky a rostahal je po celém obíváku a kuchyni.Brekeke zistila že když začne ječet, jak jen nejvíc to jde že ju pustím z ohrádky aby sklapla.A Britunka ta se baví tím že okusuje Aduš a moooc se jim to oběma líbí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:33
- Nahlásit
Cituška
hlášení o aktualizaci eště to nemám komplít.. pracuji na jednom chlupatém knedlíkovi
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:35
- Nahlásit
bubu
jedno z trojčat má silně odřenou hubu - nevím jak k tomu přišlo, jako ze strany pod okem takovej velkej flek - tak to léčíme - Adina to viděla lajf v Praze na výstavce....
řapík - aby se to hojilo
salicilovej líh- aby to nemokvalo
tak 3 x denně je moc, jo
tak já uberu - 1x denně stačí?
a z lihu udělám vaječnej koňak
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:35 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Adina
brýle teda ani si nepamatuju jestli si měla včera brýle, jestli si nás neviděla jen takové obrysy. Tak to velký co se chtělo vážit byla Irisa a to co tam pořád něco vymýšlelo a nedalo se uklidnit byla mrňavka . jen bych se chtěla teda zeptat jak má být po tom očkování týden v klidu, nějak si to nedovedu představit . večerní spaní v posteli je samozřejmostí, jenže tam dobije svoje baterky a nějak přes den nejdou vypnout
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit
Cituška
Stopa- pes fajn, já
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit
corleona
to mně se zas líbí Alcapona!!! jak má ty ušiska a vůbec! to je úplně jinej výraz!!! to se mi líííííbíííí! a jak je se smečkou... jen nechápu jak ta paní tam drží ten klacíček a jako žádná bitka okolo...
Ada
tak ať je ti líp!
Brekeke je pašanda!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:37
- Nahlásit
blažena
a co třeba tea tree oil, takovej ten neředěnej... ten je zázračnej!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:39
- Nahlásit
Denisa
přesně to mne napadlo - když jsem aktualizaci Corli viděla - já vzít tagle do ruky klacíček - tak je z toho večer reportáž na Nově
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:42
- Nahlásit
blažena
to bude ňáká divná boxeří smečka... asi jim na focení dali sedativa...!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:42 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Denisa
jak ta paní tam drží ten klacíček a jako žádná bitka
to taky nechápu u nás už bychom jeli tradááááááááá na šití.. Alcapona je ze smečky nejmladší a už cca od 8 měsíců se prý snaží šéfovat. Všichni tam prý žili v pohodě a jedli si vzájemně z misek, než přišla ona. Jí do misky ani náhodou! Ale to dělala už tady od pěti týdnů. Jedla a vrčela a vrčela. Trošku pako.
Alcaponě drž teda dneska palce, je na výstavě. Nechápu sice, že se koná ve čtvrtek, ti Poláci už to přehánějí
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:43 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
all
na webu máte vítězku MS v IPO3 a její obrany, ale chce to trpělivost při stahování je to velký soubor
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:43
- Nahlásit
blažena
tak je z toho večer reportáž na Nově
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:45
- Nahlásit
corleona
tož to jo, tak já to teda beru šéfe
Denisa
Mistr
hodila jsem do fotoalba Jožku v plné parádě a taky 2 videa-kontroláčky
Tak ty Jožku znáš, no super, to jsem ráda
P.S. nápad co se týče auto moooc dobrý
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:48
- Nahlásit
articek
přes den nejde vypnout
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:51
- Nahlásit
Ahojky všem!!!
Tak já ještě blahopřeju všem reprezentantům ČR ke krásným výkonům na Atiboxu
mistr
SUPER!!! Já posílám gratulace a Bonnie Cipískovi jednu velikou uslintanou pusu!!! Jste fakt úžasní!!!!
Cituška
Poslala jsem mailík
stýnka
teď se chystám na mailík pro tebe
To all
Určitě všichni víte, že Bonnie je QUEEN... Co ale nevíte je to, že Bonnie je i DANCING QUEEN www.bonnie-arwin.ic.cz
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:54
- Nahlásit
Cituška
Jééé, vy koušete na Jožínka???? Tak ho moooc pozdravujte!!! toho jsem neviděla ani nepamatuju!!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:01
- Nahlásit
articek
vítězku MS v IPO3 a její obrany...jé, ale to bych si představovala na té obraně lepší výkon... no představovat si můžu že jo...
Dannie
supééér! a jen tak dál!!!, boxeři mají na to nebýt jen Ipáky! (víš jak to myslím )
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:01
- Nahlásit
Dannie
mi to taneční videjko nende pustit - hlásí mi to error 404
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit
Dannie
Ahóój, tak jak jste na to s ušiskama vy?
Adina
Takhle třeba?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit
Dannie
krásný videjko a super muzika k tomu, a zase, kdyby neměla ocásek, jak by kormidlovala, že?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:03
- Nahlásit
ola
to je krásný obličej!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:05
- Nahlásit
Denisa
To je fešanda z Aldebaran Taurus. Taky se mi líbí!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:06
- Nahlásit
Dannie
mailík zodpovězen
|