| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:38
- Nahlásit
Cituška
Jj dám.TAdy se nějak zatáhlo a vypadá to na déšt'.Tak uvidím jestli půjdu.Chtělo by to pořádný déšt a dlouho.Je to všechno suché.Sem včera zalejvala stronky,tůje,skleník atd.. rybníkovou vodou. Moje ramena utrpěla šok.TAkovejch konví kdybych mělatahat každý den tak budu mít ramena jako stěhovák.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:51
- Nahlásit
Denisa
tady jsou dneska boxeří To je hustej rozhovor
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:16
- Nahlásit
Teda jsem koukala na videa z Atiboxu a úplně jsem si představila jak bych byla nerví.Já byla nervní už za závodníky natož bejt tam já.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 17:50
- Nahlásit
Ada
A kde jsou ta videa?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 18:37
- Nahlásit
Markét
Na webovkách Plzenské pobočky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 20:41
- Nahlásit
Ada
a co ta stopička?
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:33
- Nahlásit
ola
tak co uši u mrňouse?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 00:22
- Nahlásit
corleona
Szerokej drogi!!!! - šlehnul jsem si kafe, cíga, energet. napoj a jelo se.
SIO Apalucha
pustila další film,a zase samý černoch!! - na jaký to ty koukáš filmy.
Přijde mladá dívka domů a povídá matce: „V zelenině mají takhle silné okurky!“ a ukáže 8 cm. „A takhle dlouhé!“ a ukáže 30 cm. Dívá se na to hluchá babička a povídá: „Jenom aby si tě, holka, taky vzal!“
corleona
psů málo, tuším, že "živých" 35, což bída přebída. Těch výstav je se mi zdá zbytečně moc. Účast vždy ubohá a pořadatelé se děsí, z čeho nakoupit poháry a kde všude poshánět sponzory. Dělat výstavy pro pět a půl psa, to je myslím zbytečný luxus. - souhlas !!!!!!
Na Emila je větší spoleh, niž na Jaróša, co?
corleona
Dobrej drb - T.L. vod toho pointra z Dýsldorfu seděl u stolu ve stanu (hospa) se dvěma německýma maníkama, jeden z nich byl i G. Karg - řval na ně jako tur. Ten druhej byl celej rudej, Günter v klidu argumentoval, ale Hitler řval a rozčiloval se dál. Fakt masakr - byl na dělo. Po areálu se zatím potulovala samotná Saidička s malým Himmlerkem v náručí.
bubu
se tu kterýsi ptal...
corleona, Lenda
Podej radši hlášení! - v průběhu mé přítomnosti v Makarónii se nic zvláštního nestalo.
Atibox - jste už slyšeli.
Dolomity - 2 túry, spousta sněhu, chumelenice, kroupy, bouřka ...
Doma - lehký náznak rvačky, Kulekoušovi se vyvrbila na hlavě boule jako pěst (měl dvě hlavy) způsobená tím, že mu Orioník cca před týdnem svým zákusem do zátylku způsobil jakousi podkožní zhmožděninu, která se jaksi podnitila a po našem odjezdu praskla. Litry hnisu a tak dále ......
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:07
- Nahlásit
Tommy Gun
Saidička s malým Himmlerkem ca, ca, ca.. takhle hanobit rasu.. (turkische naturlich..)
Paja s Tinou
Včera jsem byla s Vikinou na procházce u naší přehrady a když jsme šly po louce, tak to samé. Kroužil nad náma čáp. Nejdřív jsem se teda lekla toho jeho stínu, až pak jsem se podívala nahoru, co to je.. Obě jsme se mu snažily naznačit, že vrhy už máme za sebou.
No a pak svým bystrozrakem na obzoru pole zahlédnu psa, běžícího skoro na nás. Rychle jsem Vikinu chytla, neb při ovladatelnosti všech našich psů, by Viki byla rázem fprdeli. Jak tak běžel, si říkám, herdek, to je nějaký velký ovčák! Byl to srnec. Asi si taky zapomněl čočky, protože nás uviděl na poslední chvíli a rychle pak otočil směr les. Ale byl ho kusanec.. No a bylo po procházce, že.. Už bych tu ochechuli pustit nemohla. To by bylo "bžžžnk!" a byla by fuč a my měli volný kotec.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:17
- Nahlásit
corleona
ovčák
moc hezký příběh, také bych už musela zvíře táhnout jen na vodítku!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:21
- Nahlásit
corleona
že vrhy už máme za sebou
Adina
Uši jsem nelepila! Zdeněk totiž nepřijel, tudíž mé odhodlání jaksi splasklo. Pak jsem to konzultovala ještě jednou s chovatelem a veterinářem a oba svorně tvrdí, že je brzo, a že se uši postaví. Prý do tří měsíců nelepit!
Musím teda říct, že se jí staví čím dál víc.
Vet mě navíc vyděsil příběhy o zánětech v uších, strupech na boltcích a při špatném lepení i deformaci ušní chrupavky, či co?! Tak nevím...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:47
- Nahlásit
Cituška
ovčák no já fakt strašně blbě vidím! Já kolikrát bílou gelitovou tašku válející se na trávě považuju za bílého špice zvedajícího nožičku. Si řkám, počkám, až se vyčurá, on pak odejde a já se svojí bestií projdu. Až se pak zvedne vítr a "špic" odletí, tak pochopím Nebo: "Á pán s dítětem, dám si psa úplně nakrátko, aby dítě nechtěl oblízat a rodiče i dítě tudíž uvést v hysterii" . Tak jdu a on to pán je (!) ale s kufrem..
(No a čočky si mezitím plavou doma v krabičce)
ola
šmarjá nejhorší jsou tihle hysteriše veterináři.. obyčejně jsou to nechovatelé. Kolikrát ani nemají psa, kromě toho na zadním okýnku auta, kde za jízdy kinkle hlavičkou..
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:47
- Nahlásit
Cituška
ahojky, konečně mám signál
moc děkuji za včerejší odpo, zase jsem se konečně cítila ve své kůži (na cvičáku)
jinak cipís moc děkuje za kokino, prý bylo mooooc dobrý......
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:53
- Nahlásit
corleona
no tak ty tvoje příklady...
to já bez korekce krátkozrakosti s Giordi nevylezu a i přes to se mi stalo, že zajíce jsem považovala za malého psíka! ale on byl fakt OBROVSKEJ!
obyčejně jsou to nechovatelé... no taky na to teď docházím...
mistr
Cituška
tak jste se poměly? a co nový figoš, jak mu to jde?!
já už mám mírný absťák, sice je to velmi pohodlné jen procházkovat, ale takový nudný...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:54
- Nahlásit
ola
Uši jsem nelepila! holt každý strůjcem svého štěstí
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:57
- Nahlásit
all
kamera by Cituška, hlavní role Giordi
http://www.youtube.com/watch?v=46mj1LSdm-U
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:58
- Nahlásit
Denisa
no vypadá to, že figoš je ok já teda nekousala páč jsem cipísovi slíbila, že ho chvilku nechám se jen tak zaslouženě válet
příště přijde prý v pondělí, tak uvidíme..............
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:02
- Nahlásit
mistr
mno, tak to je dobře!
no jasně, Cipísek si teď zaslouží dovču!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:02
- Nahlásit
Adina
čauky vetporadkyně
hewe kolikrát denně mám léčivými vodičkami patlat odřenou hubu postiženého jedince - když se jí to snažím polít tim líhem - má dycky záchvat tance svatýho víta - tak nevim esli jí to pálí či jí vadí to aroma - nemám to aplikovat i per os jako premedikaci před ošetřením
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:04
- Nahlásit
corleona
fakt strašně blbě vidím! J[/i]
já taky,bezva je,když jdeme třeba v létě se koupat a já musím sundat brýle,pak vidím jen obrysy "postaviček" a pokud na mě ostatní přátelé neřvou a nemávají rukama,jsem v háji-fčici mi tam připadají stejní
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:05
- Nahlásit
Denisa
pjekný
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:06
- Nahlásit
Cituška
krásný odkaz na už nežijící vaše pejsky......
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:07
- Nahlásit
blažena ten líh pálí, ty strupy je lepší nejdříve omýt odvarem z heřmánku(líp se to sloupe) a finále je vysušit lihem per os - néééééé
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:11
- Nahlásit
Adina
tož nejdříf jí to vydřu odvarem z řapíku - to je gut, pak poleju líhem - tož tak to dělám 2-3x denně, ale dost nám to nabourává osobní vztahy, tak ten líh budu lejt do sebe - no
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:11
- Nahlásit
Adina
Byli tam ti mí Pražané? Esli jo, tak cinknu.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:13
- Nahlásit
blažena
děkuju, to já se nechala inspirovat Vámi...
Corleonajéé,tak to já úplně chápu, mně se to totiž stává taky často a třeba strom nebo sloup je podezřelý člověk a tak podobně, a to nemám ani čočky
mistr
to jsem ráda, že mu chutnaly, měly by být na svěží dech
bylo to moc hezký odpoledne! Lucinka je kouzelná
Denisa
Jožka jako figurant je super, má jiskru, snaží se odhadnout, co kterej pes potřebuje, možná tolik "nepřemýšlí" ale o to rychleji jedná, je rychlej, umí pochválit a tak prostě časem uvidíme. Zatím bude jezdit pondělky od 16.00 hodin.
Denisa,Mistr
já nakonec nechám Citu opravdu v sobotu odpoledne doma, v nedělli nás čeká výcvikový den s J. Barátem a Tichýma, tak aby byla dostatečně šílená.... Navrhla jsem včera Mistrovi společný výlet s námi, akorát by bylo fajn se vlézt do jednoho auta, tedy 3 dospělí, jedno dítko v sedačce a 2 psíci. To by snad mělo jít, ne?
Tedy jestli bude MISTR nakonec chtít jet
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:14
- Nahlásit
corleona
eště nééé,asi se dovolenkují
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit
Adina
holt každý strůjcem svého štěstí
Kurňa, já nechci něco zanedbat nebo tak, ale ty vetstory mě fakt vyděsily. Proč teda říkají až od tří měsíců?
corleona
Ty si fakt ty tvoje zážitky začni sepisovat, protože číst to, to stojí za to. Až to vydáš knižně, budu první, kdo si to koupí!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:17
- Nahlásit
Denisa
hezký kontroláček ani nevím, že jsem to točila
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:17
- Nahlásit