Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:44
- Nahlásit

Cituška
Britunka je můj mazlíček.Je to moje oblíbenkyně.Ale všichni jsou hrozně umazlení a k zulíbání.
Britunka snámi bude na výstavě v Olšanech.Jede od nás až 10.6.
To loučení bude hrozné

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:50
- Nahlásit

Paja s Tinou
Jj. demoliční četa je i u nás.Ta banda když se do něčeho pustí tak to stojí za to.Včera večer se pustili do kocoura.Chudák jen koulel očima a upaloval pryč.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:56
- Nahlásit

Ada
Jůůů, ty jsou kouzelný. Mě se líbí Berenika. Její našpulená papula je k pomazlení jak dělaná a ta pikantní čárka na čele je super!

Cituška
pokud nebyla zvyklá na vůbec nic jiného než granulky
Ona už je zmlsaná od chovatele. Dostávala do granulí všechno možné, ale jestli i hovězí, to nevím. Drůbeží jí nic nedělalo, tvaroh atd. taky ne. To až asi to hovězí. Dnes měla naordinovaný jen granulky s rýží, tak snad to bude OK.

corleona
Už jsem se tak dlouho neposmála jako včera, když jsem četla tvůj příspěvek s čůráním a "panem Komárkem"!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:06
- Nahlásit

Denisa,
kde presne bydli nevim. Vim ze jezdi ucit do Boskovic To toho moc nevim co Ale priste zjistim!!!

Ada, no vypada to ze je mas akcnejsi U nas jsou jeste opatrni Ale brzy se asi rozjedou Nahazim taky nejake fotos

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:14
- Nahlásit

Paja s Tinou
zjisti, zjisti, čtvrť brněnskou nebo rovnou ulici!
Cituška
teď jsem koukala na fotos, líbí se mi jak to máš vždy aktuální a rychle na webíku, to je super! to brácha než mi tam něco dá, tak už to dávno není aktuální... no ale ještě abych si stěžovala... jinak u mě má navždy plus za tu pomoc akci Praha-Brno love story!
jé a máš tam krásnýho "kupíráčka"!

ola
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:19
- Nahlásit

Denisa
ale takový malý ožužlávací kamarád, to jí chybí tedy...
Nebój, brzy ji jich bude ožužlávat hned několik! Ale né kamarádů, ale mimínků! Má matka čekatelka nějaké změny v chování?

bubu
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:23
- Nahlásit

kkathy
Je to dáno Řádem výstavních rozhodčích FCI. Každý nový rozhodčí je nejdřív jmenován národním rozhodčím. Národní rozhodčí může posuzovat klubové a národní výstavy v zemi svého bydliště i v zahraničí, mezinárodní výstavy může posuzovat jen v zemi svého bydliště. Mezinárodní rozhodčí může posuzovat mezinárodní výstavy i v zahraničí.
Pro jmenování mezinárodním rozhodčím musí 1/ být národním rozhodčím minimálně 3 roky a 2/ mít v ČR odposouzeno minimálně 5 národních a mezinárodních výstav (5 dohromady, ne 5+5).

Lenda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:23
- Nahlásit

mistr
Velká gratulace k velkému úspěchu.

Gratulace i pro celou reprezentaci.

Ada
To se na Britunku budu těšit.

corleona
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:31 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Nespi!!!!! Vstáááááávej!!!! Budeš přespanej a malátnej!!!
Podej radši hlášení!

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit

Denisa

určitě se domluvíme, brnknu Ti zítra, jo? Už se moc těším!

Ada
to bude, ještě když je Tvůj mazlíček....

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 09:41
- Nahlásit

ola
no jó vlastně... tak snad...
nějaké změny v chování?... chm, právě je stále normálně nenormální! jako Giordina no...
ale!!! občas mi přijde lenivá, jenže to je spíš tím, že teď jen procházkujeme a nemá své stálé akční aktivity, tož mi přijde taková znuděná, otrávená... ale bůhví jak to je
jinak je ale furt stejně prdlá magorka, žádné případné "moudření" či uklidňování zatím!

Lenda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:57
- Nahlásit

Tommy Gun
Konec spaní!!Jak bylo??

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 11:02
- Nahlásit

Jo a v sobotu si tak hezky sedime na zahrade se stenaty s Ondrovou sestrou a najednou se nad nami zjevi cap a usmysli si ze tak dobrych pet minut si bude nad nami krouzit Super podivana, jen nevim, proc tam krouzil napadalo nas hoodne variant

Adina
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:13
- Nahlásit

Paja s Tinou
knížka nedorazila-tak budu honit poštu(ale napiš mi prosím ještě jednou normál.jméno,abych to dohledala-buďto sem a nebo znova do objednávky a do poznámek napiš,že už bylo objednáno)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:36
- Nahlásit

Adina - me normalni jmeno je Pavlina Vesela

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:03
- Nahlásit

Teda kde dneska vsichni jste

bubu
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:22
- Nahlásit

Paja s Tinou
v dža, jak mi vysvětlila teta

ola
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:30
- Nahlásit

Já jsem bohužel v práci. Opět se snažím najít bydlení pro jednu romskou rodinu. Tak kurňa, nechcete je někdo?

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:45
- Nahlásit

Ola, no ja jsem taky v praci, ale neda mi to minimalne jednou za pul hodky nenakouknout...

Bubu, jo tak kdyz v dza, tak to potom jo

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:53
- Nahlásit

all
kdož se chcete pobavit duchaplným rozhovorem... já a výslech figoše! ještě tam není slyšet tak jak v kameře, jak figoš říká, že "ten pes tady slintá" a Cituška jak říká "to je neuvěřitelná fena". Bohužel moje žvásty jsou tam slyšet velmi zřetelně
http://www.youtube.com/watch?v=XUm9YatFnEE&feature =PlayList&p=C3F6C35EA98E1A09&index=0

Teta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit

bubu
Učíš se rychle!

Denisa

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:33
- Nahlásit

all
Metuzalémové fóra možná už znají, tak pro novicky a novice fóra
Giordi skokan
http://volny.cz/giordinka/1%20KIF_1455.AVI

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:44
- Nahlásit

Denisa

moooc hezký a musím říct, že Cita skáče do vody úplně stejně, budou si s Giordinkou rozumět, doufám, že kromě luk na stopy tam má Ada i vodní nádrž

ALL

Udělala jsem na stránkách nový odkaz Vzpomínáme věnovaný našim nežijícím psíkům

jinak dneska nám přijde na cvičák nový figurant tak pak poreferuju

a nejen figurant! .... možná přijde i kouzelník!
osobně MISTR, až se Lucinka vyspí
a to ani netuší, že mám pro Cipíska dáreček za vzornou repre

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:09
- Nahlásit

Cituška
Denisa
Tak to Vás holky potěšíííím Hned za barákem máme rybník)) FAtty se tam rochní v jednom kuse.Aduš ta tam vleze opatrně a jen vodou brouzdá
Dnes jsem doělala práci kterou mám na 14dní TAkže tedˇbudu mít veget)))

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:11
- Nahlásit

Cituška
díky! i vodní nádrž...no to prosímtě já se tady právě kochám jen videjky, že teď takové akčniny jí nechci povolit, já se bojím ji nechat skákat takový placáky, sice placatky a placáky, no ale jestli v tom břichu něco má, tak aby se to moc nespláclo!
jinak dneska nám přijde na cvičák nový figurant tak pak poreferuju ty jo, ty jo, lačním po infu, pěkně si ho hned vycvičte!!! doufám, že bude dobrej!
osobně MISTR... tak moc pozdravuj!!!
Vzpomínáme věnovaný našim nežijícím psíkům ... to je krásný!!!!!!!!!!!!!!!! teda a těch úspěchů!!!!!!! a malý Pája a ty a manžel na fotkách... a není tam s tím malým kníračem Radovan? no bomba psíci a psolidská historie!

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:13
- Nahlásit

Ada
tož dobře, tak nechám Giordince smočit jednu nožku a kousek pahýlku... ale jinak to bych brala mít rybník za barákem, se máte!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:16 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Denisa
Ted' je tady nádherně.To přijedete do toho nejkrásnějšího období.
Jj já jsem ráda že máme za barákem mega louku a rybník.Když se mi nechce nikam chodit na stopu tak ju našlápnu na louce a když je horko tak holky vypustím do rybníka Co více si přát.

Dneska večer du Adu našlápnout stopu do lesa.TAk su zvědavá.Hlavně su zvědavá jestli si zapamatuju kde stopa vede

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:19
- Nahlásit

Ada

to jsem ani nedoufala, rybník, bomba

Denisa
jojo, je to Radovan, to jsme byli zrovna Mistry Rakouska v družstvech a malý Pája a manžel, to je fotka po návratu z mise v Turecku

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:24
- Nahlásit

Cituška
Moc pěkná aktualizace stránek.Mě ted' fachčili nějak pomalu.Nechtělo mi to načíst fotky atd... ale už to opravili.ak snad budu aktualizovat častěji

Cituška
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:29
- Nahlásit

Ada

mně taky pracují pomalu, prý mají nějaký problém, ale řeší to

pak napiš, jaká byla stopička v lese

<< 1 ... 1143 . 1144 . 1145 . 1146 . 1147 . 1148 . 1149 . 1150 . 1151 . 1152 . 1153 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání