| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 18:53
- Nahlásit
blažena
No jasně.Ale neboj mlčím jako hrob
Nechcu se chlubit ale byl to tak trošku můj nápad
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 22:12
- Nahlásit
Artroza
co bohous v kolik prijel asi kolem 2 hodiny, přesně nevím měla jsem zalepená očíčka
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 23:00
- Nahlásit
ahoj všichni
tak čarodějnice tam byla jen jedna a fakt shořela úplně celá
mám v sobě 2 piva normální a jedno bavorské, tak půjdu do hajan
Ada
super, tak my přijedem tak po té 14.00 h, jo?
Ať se stihneš aspoň najíst....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 06:47
- Nahlásit
All
krásné dobré sváteční ranko, já bohužel pádím do práce a budu až večer, tak si to tu hezky užijte
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 09:00
- Nahlásit
Cituška
Klído dojed'te at' jste u mě ve dvě.Já budu mít na cvikoši buřta Už se na Váás holky moooc těšíííím.A doufám že dáte štěnátkům zabrat.At' aspoň jednu noc spí
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 11:10
- Nahlásit
Nesetkali jste se někdo s tím že se psovi zvětšila štítná žláza, že se mu pod krkem udělala vytahaná kůže a v ní boule? Vikymu se tohle udělalo do rána. Včera když sem přijela z práce tak měl srst po celym těle takovou hrbolatou jako kdyby ho něco poštípalo ale když sem se mu pod ní koukala tak sem žádný štípance neviděla. Měl to ale fakt po celym těle. Do rána se mu tohle zlepšilo, ale má zase červený břicho jako kdyby měl nějaku vrážku a má ten vak na krku. Nevíte co by to mohlo být? Docela mi to dělá starost.
V neděli navečer sem mu dávala tablety na odčervení, tak leda že by nějaká alergická reakce na ně, ale nevim.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 11:26 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Vcelka
tak to Ti neporadím.. Musíš vyčkat na bubu nebo Adinu, ale lepší zajít přímo k veterináři. Mě se kolikrát stalo, že se moje Adelaida z ničehož nic osypala - měla na sobě obří boule. Po podání Zyrtecu to přešlo a pak se to třeba objevilo až zase za půl roku, rok. Dožila se 11 let a osypávala se takhle cca od půl roku do 5 let.
garbein oil
gratulejšn ku tomu Kakibovi a na PL fóru v albu máte 2 solidní fotos.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 12:53
- Nahlásit
corleona
když dneska právě veterinář neordinuje, musim počkat do zítra odpoledne, snad se do tý doby nic nestane, ten lalok se mi vůbec nelíbí.
Včera Blade sežral skořápky asi tak z pěti vajec, to jak sem ti psala že vyžral všechen ten chleba co sem sušila pro králíky, tak včera vyžral i skořápky. No ale na něm to snad žádný následky nenechá je v pohodě, něco už i vykandil. V pět ráno zvracel ale to sem neidentifikovala co to bylo. Zase nějaký bordel z venku. Včera sem s nim zkoušela trošku cvičit, tak sem zase málem přišla o prsty, ten pro žrádlo fakt udělá všechno.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 19:59
- Nahlásit
Ahoj všichni
Tak se hlásím po návratu z parádního boxeřího víkendu v Žirovnici. Kousačky, kousačky, kousačky... no a taky trochu stopičky a nepatrně "slušností" a pálení čarodějnice
Gratulace všem Atiboxařům a taky strejdovi za výkon na atestech.
Na tu reportáž ve Střepinách jsme koukali s ostatními boxerkáři a shodli jsme se, že tak skvělou neplacenou reklamu na "elektriku" ještě nikdo nevymyslel
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:18
- Nahlásit
all
zdravím všechny a moc a moc děkujeme za veškerou podporu a držení palců a palečků celé naší české i slovenské reprezentaci
je super, že tam tak daleko od domova člověk vidí, že v tom není sám !!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:39
- Nahlásit
mistr
Si borééééééééééééc, mistře.. včetně Cipisa, samože
Byla jsem s malým-velkým Liborem na polském chatu a mám vyřídit pozdrav, velkou gratulaci a máš se prý stavit do Pozořic na kafe, když jsi zase ve starém působišti. Tak jak jsem slíbila, tak vyřizuju vzkaz..
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:48
- Nahlásit
corleona
no díkec
malý-velký Libor ještě žije???? takže vzkazuju, že se určitě stavím.........
a figuruje ještě???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 20:52
- Nahlásit
mistr
jo, jo, žije..
Pro MISTRA zafiguruje určitě.. To víš, dmul se, že byl u Tvých začátků
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:25
- Nahlásit
Kurňa.. neska fšeci f průvodě.. čico..
a už i bubu.. no fuj, bubu!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:28
- Nahlásit
corleona
no jo celej Libor
makal pro mě a mou starší fenku celkem dost, to je fakt !!!!
ale psa asi nikdy neviděl
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 21:53
- Nahlásit
mistr
ale psa asi nikdy neviděl jo, taky jsem si to říkala.. ale ten ZÁKLAD v psovodovi, ten ZÁKLAD tam je jeho!!!!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 22:24
- Nahlásit
corleona
no úplně ho vidím
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 22:25
- Nahlásit
corleona
a už i bubu.. no fuj, bubu!
já su tunááá, se mi v průvodu ztupilo mávátko, musela jsem naostřit.
¨kůrňa, mě ráno vzbudila internacionála, jsem naraz seděla na posteli v pozoru a pěla z plna chrtla.a ještě přidali " Ó zázní písní vznéšéná...." na hřišťu měli rudoši slet a řvali z tlampačů na celé jeseníky, to zas byl zážitek, děs běs
nemáš "čirou náhodou" www stránky toho polského pokecu nebo co to je kde je ta krasavice k vidění?? se tu kterýsi ptal...
kujííí
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 23:02 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
bubu
á poznávám ťa.. ty zje konfident pějící píseň vznešenou a propichuješ mávátky komanče..
to ti chválím.. to ti chválím..
ad foto špačka:
tam je třeba se přihlásit, bo v tom albumě fota z výstav jsou bloklá jen pro členy. Je to stejný adres, jak tam byli ti malí PL ferraristi a thořisti.
Mohu poslati návod v dvaceti bodech. Bude-li zájem..
Nebo stáhnu ty fotos, a pošlu po Emilovi. He? Na Emila je větší spoleh, niž na Jaróša, co?
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 00:03
- Nahlásit
Gratulace všem ke všemu !!! (ještě jsem nedočetla)
2all
Jsem se chtěla zeptat, na to, jaký je rozdíl mezi Národním rozhodčím a Mezinárodním? U pana rozhodčího Fialy jsou v bulváru dvě hvězdičky, tj. že je Národní a přitom je psaný na posuzování MVP Brno a MVP Boleslav letos?
Se ptám hlavně proto, že minule byl taky někde psaný a pak ho nakonec vyměnili, tak abych věděla...
Dál by mě zajímalo, jestli je tu někdo, kdo má taky tak extrémně tvrdohlavýho boxera jako já a bydlí poblíž, že by mi poradil s výcvikem? Nebo mě z ní už klepne...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 03:46
- Nahlásit
Ciao signori
Sme hotofson - dem chrnět.
Teť sme přijéchali z prosněžených Dolomit.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:17
- Nahlásit
Ahojda lidi,
totálně nestíhám. Teda snažila jsem se aspoň číst a sledovat Atibox, ale na reakci už jsem se nedostala. Takže až teď...
mistr
Supéééér! Jsi špicový reprezentant naší krásné země! Prvotřídní pes a skvostná, půvabná češka na konci vodítka! To si tam všici museli ze závisti vzteky sežrat uši!
Jinak pochopitelně gratuluji celé české výpravě k úspěchům a hlavně k bezproblémovému návratu na rodnou hroudu!
Jo a zprávy z domova - holky jsou naprosto v pohodě, lítají po zahradě, FeeBee je skvělá a Buggi je maličký čertovský provokatérek.
Jóó, Buggina měla předevčírem večer a včera večer průjmík. Shodovalo by se to s mým podáním kousku vařeného hovězího masa. Myslíte, že může mít průjem po hovězím?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit
Ahójda!
Tak jsme navráceni z chajdalupy, ten lonťácký život se mi pozdává čím dál tím víc... Giordi stále na zahradě pomáhajíc členům rodiny, sousedům, chalupářům s polními a rolními pracemi...
všichni Atiboxáci, ale hlavně mistr!!!
máte krásné památeční fotos Ringáčské!
se už budu opakovat, ale jste fakt borcííííí a mistr s Cipískem zvlášť neb s dítkem a vůbec... no prostě !!!
ola
Jo a zprávy z domova ...paráda!!! teda až na ten průjmík, ale to bude good!
Giordina měla na chalupě z jedné strany péska a z druhé taky, tak aspoň lítala s nima "přes" plot, ale takový malý ožužlávací kamarád, to jí chybí tedy...
Tommy Gun
vítaj zpět!
dnes ráno na ČT1 byli brněnští komínáři!!! ve studiu byli kominíci a v reportáži pak komínáři! prej stačí 3x vylézt na komín a seš komínářem... a musí s tebou ještě někdo lézt, aby to potvrdil či co a nahlásil...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:34 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dala jsem konečně nové foto na stránky jednotlivých mimináků.Ale vyfotit je nadlickéj výkon.URL
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit
ola
klidně může, pokud nebyla zvyklá na vůbec nic jiného než granulky
zkus možná raději vařenou slepičku zatím
Ada
tak super, doufám, že to Denise vyjde a budeme moci přijet
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:36
- Nahlásit
Ahojda, dobre rano!!!
Ola, no tak to je skvely, ze holky jsou v pohode! Vidis a ty si z toho mela takovyho nerva
Me se pro zmenu v patek servali cuby, basetka se priblizila ke stenatum a uz to bylo. Takze jsem je rvala od sebe jak blba a nejaky ten jejich zub jsem tez schytala...ale jinak snad v pohode
Cituska, tak jeden mrnous pojede bydlet pekne k vam do Brna A ja mam vse zadano
Ada, to doufam ze az sem k nam tedy pojedes, ze das vedet!!! Jinak uvidis
Adina, knizka zatim stale nedorazila
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:39
- Nahlásit
Ada
kvááásnýýýý, mně se nejvíc líbí Britunka, ale všechny jsou k sežrání
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:42
- Nahlásit
Ada, teda to jsou az ale kousci!!! Jsou nadherny!!!
U nas se pomalu z mrnat stava demolicni ceta, nastesti se produciruji zatim jenom kousek od pelisku, ale az to prijde, tak nevim, nevim. Akorat teda strasne malo basti, asi to cubina vsechno zatim zvlada a oni nic moc navic nepotrebuji...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:42
- Nahlásit
Ada
jezismaljá, ti šou k sezlání!!! ti je v sobotu spapám!
Cituška
myslí se tato sobota?, ještě si upřesníme přesný čas , ale šlo by to, na miminka si čásek udělám!
jo, prosímtě škrtla jsi nás s G. tenkrát na tu zkoušku? jsem tam ještě nebyla...
Paja s Tinou
mrnous pojede bydlet pekne k vam do Brna ...jé a víš kam přesně? třeba ho budeme potkávat na venčení...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 08:43
- Nahlásit
Artroza
Mistr II
na amare jsou nějaké fotky http://www.amareilboxer.com/2manag/page.php?sectio n=400
jeden aport a jedna obrana-je to Dženysa?
|