Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 16:45
- Nahlásit

Teda kde vsichni dneska jste???

zzizalka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 16:49 - Změnil/a: zzizalka
- Nahlásit

ada
my jedem do Olšan. můžou se klubovky platit až na místě?

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 17:27 - Změnil/a: Lenda
- Nahlásit

Ada
Jaký stopy v tom Dánsku budou?Myslím,jak obtížné?A podle čeho se vybírá kdo pojede?

alli
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 17:31 - Změnil/a: alli
- Nahlásit

Ada
My máme také Olšany v plánu.

Do Hradce nejedem neb feňule hárá.

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 17:57
- Nahlásit

Teta

tak to ješte nepřišlo, darebáci pošťáci

Lenda
jak obtížné nevím, ale tuším, že jede ten, kdo na to má myslím penízky

kkathy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:01
- Nahlásit

Ada
My takýýý.Si jedem pro VD do Olšan pravděpodobně.Teda podle hárání no

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:06
- Nahlásit

bubu
Když jsem se ptala co si do Hradce dobrého uvaříme nebo upečem,tak Corli mě zprdla že je tam super restaurace!!!! Tak NIC. Včera jsem byla s Oli na kontrole a říkám našemu polobohovi že taky kuckám ať mě taky prohlédne.Vykašlal se na to měl plnou čekárnu(asi 30 lidí) a dnes jsem musela pro atb.k obvoďačce,takže mám zápal kosti od blbostí.Nepeču nic,ale možná když mi bude lépe udělám nepečený ovocný dort.(zcela nekalorický).Pro některé dietářky.Ale co Knedlo a OVOCE?

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:10
- Nahlásit

SIO Apalucha

tak to je hezký, ať to brzy přejde!!!!

Corleona

moc hezký fotečky Cervantese v novým domově!
a tomu Kerinkovi to vážně hrozně moc sluší!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:27
- Nahlásit

Fotečky ze čtvrtého dne

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:28
- Nahlásit

A z šestého dne (na velikonoce)

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:35
- Nahlásit

Paja s Tinou

teda to jsou macíčci a vypadjí skoro jeden jako druhý!
Já mám pro jezevčíky slabost, měli jsme je doma celý život

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:50
- Nahlásit

ola
já krmím celou smečku Happy Dogem - mrňavky prťavky bostoňačky dostávaj juniorku Supreme, jejich máma a Niki normál z Profi Line a Braia zátěžovku z Profi Line.
Jsem s Happy Dogem už dlouho spokojená a hlavně mám ráda jejich program pro odchov štěňat - mlíko, kaši s pidi granulkama, malý granulky pro start a pak junior podle velikosti plemene.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:54
- Nahlásit

Teda vás ale v Hradci bude aby to ten taloš rozhodčí vůbec zvládnul - ví se kolik je přihlášenejch?

Tommy Gun
supr zprávy od přátel z Prokletých hor (nebo jakých to?), ještě že tě máme
ale co to bylo zas za mailík s tim piercingem - dyť já sem zrovna po večeři

Paja s Tinou
teda to sou supr prťavci

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:54
- Nahlásit

Stýnka

Mně se Happy dog moc líbí, ale pořád mi známá, co studovala výživu říká, že je slaný, ať ho prý ochutnám, že používají slaná dochucovadla a konzervanty, aby to psům chutnalo. A že prý čím je krmení víc "bez chuti a zápachu" tím je kvalitnější, proto spoustě psů třeba některá extra krmení ani moc nechutnají a sáhnou po tom méně kvalitním.
tak nevím, jsem bezradná

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 18:56
- Nahlásit

Cituška
že bych si šla dát po večeři malej zákusek?

ola
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 19:07
- Nahlásit

Cituška
tak nevím, jsem bezradná
Já taky! Můmu krmím Eukanubou (teď jsem objednala Lamb), ale o štěněcí variantě pro prťata od nich nemám reference. Vet mi doporučoval Hill´s, Eukanubu nebo Royal Canin. Fakt nevím!

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 19:13
- Nahlásit

Stýnka
Já jsem moc spokojená s Proplanem,hlavně losos moc fence chutná.Voní opravdu jak ryba.

Cituška
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 19:21
- Nahlásit

SIO Apalucha
ola

Proplan chválí hodně lidí, není až tak rozšířený, ale zatím jsem slyšela jen kladné reference

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 19:32
- Nahlásit

teda lidi se mi nesmějte, ale právě sem byla krmit a věřte nebo ne já ty granule fakt vochutnala.
Šmákla sem si Happy Dog a pro jediný momentálně možný porovnání sem zkusila Purina Proplan co tu mám vzorek ze sobotních Otěšic. No a slaný oboje asi na stejno, ale jestli moc nebo néé to fakt neposoudim...

ola
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 19:41
- Nahlásit

Stýnka
Šmákla sem si Happy Dog
Musím zkusit okoštovat Eukanubu, ale teď teda nééé, právě jsem si načla jahodovou dřeň!

Markét
Ty krmíš taky Eukanubou, že jo? Krmíš s ní i grifonku a borderku?

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 19:50
- Nahlásit

Stýnka
Tak nevím jak máš slaný Happy Dog a Purina Proplan,ale já mám Hill´s dieta při střevních potížích a taky není uplně planý(vidíš jak jsem solidární?Taky jsem zkusila).A u diety to předpokládám,tak to má asi tak být.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 19:53
- Nahlásit

Teď to vypadá že už ze samé rozežranosti nevíme co do té huby strčit.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:08 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Stýnka
Ano, správně z Prokletých hor. Tak uvidíme, co nám Lazo vyřídí. On by byl schopen si nás nakvartýrovat k sobě - je to ing. - dřevař, 27 let (viz. foto - chlapík v červené mikině, první zleva). Jo, a pírsing nemá.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:09 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Ty vole.Lidi já su tak nasraná že bych vraždila.Podhrabal se k nám pod plotem nějakej labrador.(pěknej hajzl).Já si toho nevšimla.Aduše vyběhla ven a jak ho zmerčila vypadalo že si budou hrát.Jenže než jsem to zaregistrova vyběhla Fatty a byla mela.Aduše prvně koukala ale pak se do labradora pustila taky.Takže Fatty je porvaná a zašitá.Aduše je v pohodě a labrador má urvané ucho roztrženou packu a je kouslej ve slabině.Nechali jsme je všechny ošetřit.Když jsem sehnala majitelku tak na mě začala ječet že ty naše bestie zabije.A že nás udá.Když jsem jí řekla jak to bylo tak na mě koukala jak puk.Pak jsem jí předložila účet za jejího psa a začala zase.Že se nás neprosila aby jsem ho nechali ošetřit atd... To je zase den. Mě dneska někdo ještě namíchnout tak za sebe neručím.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:14
- Nahlásit

SIO Apalucha
no na to že (jak říká Tommy) to tady čte půlka Bk, sme si moc dobrou reklamu asi neudělaly co? nezaložime si novou diskuzku BK-Homeless.cz

Tommy
dřevař vypadá mooooooc dobře že by i pírsing mohl mít

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:23 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Stýnka
Hele, to když tedy budu odmítat Lazovi ubytování, tak bych ho mohl poprosit o krátkou sobotní prohlídku Beográda s výkladem v anj a pak bychom ho mohli pozvat na večeři za jeho služby a navázat nějakej ten frojntšaft, čo? URL

Stýnka, SIO Apalucha
Hlásím se do diskuze BK-Homeless.cz
Než dám psům nějaké granulky, tak si taky smlsnu.
Naposledy jsem měl Rask Dental.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:31
- Nahlásit

Tommy Gun
no jestli to nemá daleko (netušim kde ty "prokletý" Prokletý hory sou) tak by to mohlo bejt fajn mít tam domorodce co poví i něco o natuře obyvatel a zvycích a tak
Ale nejdřív budu muset odstranit trošku zubní kameň s tim Rask Dental a asi vezmu i nějakej ten sprej proti blecham a těm sacím potvorám - když už tak už. Jo a pro případ, že bych se trošku víc odvázala vemte s sebou ostnáč

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:34
- Nahlásit

Tommy Gun
to URL je fakt hezký, ale krom obrázků pro mě nepoužitelný...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:37
- Nahlásit

Stýnka
Prokletije jsou na hranicích Černé Hory a Albánie. Ale Lazo je z Beogradu! URL je dobrý, 99 % přečtu a 40% rozumím. Furt tomu rozumím víc než polštině. Polština - to je pro mě "španělská vesnice".

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 20:41
- Nahlásit

Tommy Gun
já bych tam poznala leda tak kdyby tam těma znakama bylo napsaný po rusky "konec" to znám z "jen počkej, zajíci"

<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání