Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:45
- Nahlásit

Adina
Taky si to tak myslím. K vetovi pojedu zítra. Nakonec jsem Fee ty Atb dala, protože dál kašlala a vet mi telefonicky sdělil, že se aspoň "proléčí". Tak snad to bude OK. Dnes už nekašlala, ale léky dobere stejně až příští týden. Sice bych už ráda měla malou doma, ale pochopitelně je mi předmější její zdraví a pohoda.

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:46
- Nahlásit

Teta
no to je fakt! ale asi nakonec prej je to v plánu, tak nějak to snad přežiju! a kdyby teda ne M., tak určo L. - můj nastávající!
tak já se jí zeptám, tak Blažena co teda Legolásek?
Syska
čauky, Giordi pěkně chodí po zadních no to víš, to je poločlovíček, jen promluvit!
Tess běžela parádně, má dobrou (lehčí) kostru, bude pěkně rychlá, když bude trénovat!
kkathy
hm, to nevím tedy...
já si jen všimla, že víc čuchá a víc značí, je to prostě jiný než normálně

kkathy
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:47
- Nahlásit

Cituška
Díky,ale tos mě nepotěšila Ikdyž když vezmu ty další příznaky jakože je mrzutá a vzteklá na ostatní už 14dní, a že mě každý ráno musí olízat, což normálně nedělá.Takže už se to blíží.Jo a taky nechce vůbec jíst.

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:51
- Nahlásit

ola
Půjdu to možná okouknout,jestli manža zase nevymyslí náhradní program.

kkathy
Cituška
Denisa
Brau značkovala strášně dlouho před háráním.Někdy po vánocích začala a hárala v březnu a já si furt říkala,že UŽ a ono pořád nic.

Adina
Člen
- Nahlásit

kkathy

nene,tentokrát nemůžu já,jedeme do Hradce(ale Králové),je tam slet vetů
tak příště
Cituška
to vypadá v pohodě(značkování před háráním je normální a každá fena má jinou délku mezi háráním),zítra ti posílám literaturu

Denisa
Člen
- Nahlásit

kkathy
a G. má ještě jeden příznak a to, že se snaží ojíždět M., teda jeho nohu... když není doma, tak vezme zavděk i mou nohou...
ale tak třeba jsou to zatím jen "jarní touhy" a s chystaným háráním to nemá ještě co dělat...
Cituška
sraz v 15.00 u cvičáku dole jo jo, to bude nejlepší!!! tak bezva, taky se těším!

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:53
- Nahlásit

Adina
jo, já si objednala taky literatůůůru, je to taky do Brna... vyplnila jsem ten glejt na stránkách - je to o.k., jsem v pořadníku?

Adina
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:58
- Nahlásit

Denisa
jasný,jde to houfně všecko(jen už nevím kromě Oly,kdo tam chtěl ty 3 křížky podpisové?-abych to zase někomu nezkazila)

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:05
- Nahlásit

Adina
jupí! a já chci taky klidně křížky, budu poctěna a kdyby ještě tam bylo pro Giordinku třeba věnování... ne, to nechám na autorovi co tam napíše, to tam bude!

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:26 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

Adina

já chci křížky třeba 4!!!!
díky díky moc

(hm, teď mi došlo, že mám pomalu na krku ty 4 křížky já)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:40
- Nahlásit

Ahojda,
teda nez vas clovek docte, to je sila

Za vcerejsek jsem sklidila asi 10 vyprasku, takze to ma zadnice prezila vcelku v pohode..radsi jsem se pro jistotu cele dopoledne neukazala doma, protoze tam by to bylo tedy horsi...

Jinak koukam ze vcera byl nejaky vyletni den My jsme hned po obede vyrazili do Kutne hory kde byla pout. Ale vzhledem k tomu ze nikdo nechtel riskovat vetsi atrakce jak labute, byla jsem nucena se na ty krasny centrifugy pouze divat Pak jsme se schladili v Kostnici (je to teda docela sila) a nakonec jsme si vyslapli k Chramu sv. Barbory. Jo a cestou zpet k autu mi spravil naladu pak s franc. holemi, ktery kolem nas prosel s bilym boxerem Takze ja jela domu naprosto spokojena

Jinak u nas miminaci paradne prospivaji a rostou jako z vody. Do galerky snad dnes prihodim nejake dalsi fota.

Vcelka, to jste meli podareny vylet a Blejdik je tedy sikula, jak to pekne zvladl!

Ola, tak Buggi je taky fesanda, ale ma trochu kukuc jako certisko

ola
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:55
- Nahlásit

Paja s Tinou
kukuc jako certisko
Jo, jo, když jsem tam byli na návštěvě, tak se tvářila jako andílek a za chvilku už cupovala pelech. Chovatel má ještě fenu shi-tzu a ta když vleze ke štěníkům, tak se na ni sesypou jak klíšťata a vlajou za ní na těch chlupech. Fakt sranda! Chovatelova manželka říkala, že je Buggi děsně šikovná - brzy prý sama jedla a i to vyčůrání prý trefí parádně. Tak uvidíme...

Včelka
Fotky jsou fakt podažený. Klukům (včetně Zdeňka ) to tam pospolu moc sluší .

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:18
- Nahlásit

Ola,
no tak ted uz at se poradne FeeBee doleci a muzete si ji uz privezt domu A co kluci, ti uz se asi nemuzou dockat co No a fenu shi-tzu se zavesenyma malyma upirkama si teda dovedu uplne zive predstavit Jsem zvedava jakou trpelivost na toto bude u nas doma mit Tina

ola
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:30
- Nahlásit

Paja s Tinou
Kluci by si je vzali nejradši domů všechny! Kuba hned poplakával, že "mamka má FeeBee a Martik bude mít Bugginu a ON nic!"

ola
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:33
- Nahlásit

Adina
Jo, já v pátek našla ve schránce lístek, že je zásilka na poště, tak jsem tam sprintovala a až baba za přepážkou mi povídá "Ale to je pro manžela!" Já v tom natěšení vůbec nekoukla, pro koho to je!? Babu bych nejradši vytáhla tím malým kulatým okýnkem ven...

Adina
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:47
- Nahlásit

Cituška
(hm, teď mi došlo, že mám pomalu na krku ty 4 křížky já nezoufej, dá se na to zvyknout(i když to chvíli trvá)

Adina
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:49
- Nahlásit

ola
zítra to pošlu poštovním holubem(byly ty velikonoční svátky přece)

ola
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:58
- Nahlásit

Adina
Nééé, to vůbec nebylo myšlený jako nátlak na tebe.

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:01
- Nahlásit

ola
Kuba bude mít mimi boxerka-přece!

Lenda
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:02
- Nahlásit

Adina
ola
A já tu taky vyhlížím pošťáky,zdali něco nevezou.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:04
- Nahlásit

Ola,
takze to nejspis v budoucnu vypada jeste na dalsi a to treti prirustek pro Kubu ne? Preci je by taky mel mit svoje psisko

Teta, jsou jeste volne listky na ples?

Adina, muzes sem prosim jeste hodit ten odkaz na tu knihu? Jak se na neco podivam v praci, tak jsem pri opetnem hledani ztracena...

Teta
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:12
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ještě jich pár mám kdyžtak napiš na silova@chello.cz!

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:19
- Nahlásit

all

tak jsem se vydala synovi naproti ke škole, spojit příjemné s užitečným (ráno jsme mu zapomněli říct, že ho nevyzvednem, že má přijet tramvají a mobil do školy nenosí, no prostě fakt zodpovědní rodiče ) a vzala Citu sebou, aby si užila košíku (normálně ho nenosí), davů lidí, dopravního prostředku (tramvaj) a návalu dětí před školou ječících a pištících

jsme ve zdraví zpátky, tramvaje plné, jeden chlapeček říkal fuj pes a díval se na Citu, asi by měl mít již několik dioptrií a syn mi celou dobu vysvětloval něco ohledně stupnic a křížků v hudbě, pro mě španělská vesnice
UFF

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:25
- Nahlásit

Cituška
asi by měl mít již několik dioptrií já bych mu vrazila rovnou slepeckou hůlčičku!
a kam chodí Pája do školy, on dojíždí?

Cituška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:43
- Nahlásit

Denisa

dojíždí do Juliánova, je to kousek, 5 zastávek tramvají

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:50
- Nahlásit

Teta,
jee tak to je super! Dneska se jeste s Ondrou domluvim a dam stopro vedet

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:55
- Nahlásit

Cituška
ajó, jsem myslela, že chodí na Horníkovu...
Nechodí na Krásnýho? tam chodil Marťas a J(š)uliáni x Líšňáci vedli mezi sebou líté boje! prej!
Paja s Tinou
já jsem se ani M. neptala a dnes si taky u tety objednala 2 lístky! kdyžtak splaším někoho jinýho do té doby, kdyby se motorkář ofrňoval nad psékaři!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:55
- Nahlásit

Denisa,
jsem vam holky uplne zapomnela podekovat za prani k velikonocum!!! jen na fotecku se budu muset mrknout az doma Zde mi zase nejak nechce nabehnout!
Takze ja i za Tinaka moc DEKUJI!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 15:57
- Nahlásit

Paja s Tinou
néni zač a fotky jsou i na webu, žádná nová tě doma nečeká... ale na webu to máš pro Tinu (a vaši smečku doma) i se psí koledou hody, hody...

ola
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 16:02
- Nahlásit

Denisa
taky u tety objednala 2 lístky
Supéééér! Tak to vypadá na velkou sešlost tady z cz-psa! Myslím, že kdo nepojede, bude velmi litovat!

<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání