| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:46
- Nahlásit
bubu
hele, a to ti řekli, že na tu výstavu v sobotu se platí vstupné - každý musí dovézt tvarohové buchty....
Doufám že to je vstupné které platí jen pro Adu?!
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:50
- Nahlásit
Teta
Doufám že to je vstupné které platí jen pro Adu?!
nééé, to platí pro všechny co přijedou z cz-pes, a knedlo to bude kontrolovat
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:59
- Nahlásit
Teta
Neboj, po cestě je spoustu supermarketů a pekáren.To se někde nakoupí
Jo a mohla bych ti dát peníze za lístek v Hradci???
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:07
- Nahlásit
Ada, teda holky vy nezahalite koukam ani minutu
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:28
- Nahlásit
Ada
Jasně že můžeš dát penízky v Hradci. Já ten tvůj lístek ještě neposlala, takže si to předáme v sobotu.
Kdyby někdo z vás měl ještě zájem o lístek a byl v sobotu v Hradci tak není problém, budu vše mít sebou.
bubu
A nestačila by láhvinka rumu?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:47
- Nahlásit
Teta
A nestačila by lahvinka rumu? Taky mě to napadlo ale Knedlo by asi nesouhlasil
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:53
- Nahlásit
Ada
supermarketů a pekáren.To se někde nakoupí
tak to pusť z hlavy...tohle by byl podvod a byl by po zásluze potrestán, knedlo to totiž jednoznačně pozná
Teta
A nestačila by láhvinka rumu?
no to by tedy nestačila!!! buchty, tvarohový, apokud láhvinka, tak portského, jo a knedlo by s tím souhlasil, je divnej, má rád opilce (na ulici mu padají kolem krku se slovy: "pocem bohdalka, já ti dám pusu") a taky klidně lupne vizoura, porto a jednou zasněně hleděl i na frankovku (brrr)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:53
- Nahlásit
Paja s Tinou
No já bych asi normálně nejela.Ale ona Aduš stopuje tak ráda že si myslím že by to mohlo vyjít a mohla by odstopovat slušně.Nemyslím že by jsme se umístili ale ostudu by jsme myslím udělat taky nemuseli.Ale ještě je čas.TAk budem poctivě trénovat a trénovat
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 10:56
- Nahlásit
bubu
Tak já upeču aspon masovej štrůdl.Já to sladké nerada jím, natož tak peču.Sem jednou pekla dort na svatbu a myslela jsem že mě trefí.a myslím že Knedlo nepohrdne ani masovým štrůdlem????
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:07
- Nahlásit
Ada
Knedlo nepohrdne ani masovým štrůdlem
knedlo bude šťasten
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:11 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
bubu
Tak fajn.Domluveno. Co bych pro Knedla neudělala. Aduš se už na Knedlíka těší
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:13
- Nahlásit
bubu
Hele, koukej vymyslet jiný "úplatek". Já už odjíždím v pátek ráno smět Baška a ve čtvrtek jestě arbajtuju, pak musím zaopatřit strejdu a Legouše atd. Na pečení buchet mi jaksi nezbývá čas.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:19
- Nahlásit
Teta
Tak třeba by si strejda a Lego taky dali nějakou buchtu JEn jich upečeš trochu víc
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:23
- Nahlásit
Ada
Teta
sem si říkala, že se mám, že nemusím péct, když nejedu na výstavu, a vlastně budu muset uvařit a to na dva dny dopředu, protože během víkendu čas nebude
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:40 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Bubu
Už jsem se rozhodla: bude tobě a knedlovi muset stačit moje přítomnost!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:41
- Nahlásit
Cituška
TAk to navař guláš na dva dny a je to. Já to tak někdy dělám.Nobo nakoupím kuřecí stehna a křídla,nahážu je na plech upeču a je to na dva dny.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:41
- Nahlásit
Ada
Aduš se už na Knedlíka těší
knedlo už je taky celý nedočkavý na nové placaté kamarádky
Teta
Na pečení buchet mi jaksi nezbývá čas.
no to né, no to né, to nepude, já taky arbajtuju, v pátek jsme na sletu veterinářů v hradci králové a v sobotu se těším na buchty..tak si koukej pronajmout pícku v baška voda a kromě toho budou mít zase všichni v neděli k obědu krupici, takže sobota je jediná příležitost se nacpat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:46
- Nahlásit
bubu
No to zasejc ne.Tak ale ty přece v sobotu jíst nemůžeš.Leda tu krupicu.No budeš nám přeci držet palce ne?A knedlo taky?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:56 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
Ada
A knedlo taky?
knedlo bude držet i paspárky na zadních, to je jasný, a já už dokážu sníst bez ruk i pstruha. takže neboj, budem držet i jíst, takže ten masový štrůdl zvládnem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 11:59
- Nahlásit
Ciao!
dnes moc nestíhám...
Teta
díky za mejlos , odpovím nejspíš až zítra...
olaa Pája
jo jo, tak candrbál bude super už jen tím, že se nás tam tolik sejde!
Kulajda
ahój! na coursing k CCC teď v dohledné době určo nepojedu, možná stihnu u BCC ještě jeden a pak už totiž by měla G. začít hárat a pokud se podaří i štěníci, tak jsme až do září nepoužitelní na všechny psí akce, takže i coursing až tak v říjnu a dál zase!
včera na prochajdě si Giordinka s ridgebačkou daly coursing na živou návnadu, vyskočil jim zajoch doslova před čumákem... ale otočily to po pár metrech, Giordina mazala zpátky jak blesk a předsedla - vyčůraná potfora!, tak jsem ji ani nepotrestala...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:02
- Nahlásit
bubu
Ada
všichni v neděli k obědu krupici já teď budu asi jíst krupicu furt kvůli těm osmičkám, takže zaručeně držím pěsti i v sobotu, i v neděli, i v týdnu...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:04
- Nahlásit
bubu
No tak to jo.
Nám asi žádné držení pacek,paspárků nepomůže.My si jedem jednoznačně pro VD.Já tot'iž Aduš ani nevystavím.Ona se mi řadí furt k noze.Ani proti jinému psisovi se nepostaví.Alee mě je to fuk.Já se tam stejně těším.No a když tam bude Knedlo tak se těším jednou tolik
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:05
- Nahlásit
jó a došlo mi od kamošky (mimochodem kočkařky ) přání Giordince všeho nejlepšího k svátku! tak na to čumím jak puk a ono je dnes Izabely! tak jsem si vzpomněla, že min. rok jsem jí vlastně taky přála a letos jsem na ni zabudla...
no hned jí po práci povalím něco koupit!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:23
- Nahlásit
Denisa
No jo,tak G.přeju Ti vše nej,hodnou páničku a hlavně šikovné,zdravé a pěkné děti s Legouškem
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:30
- Nahlásit
Denisa,
bude to super kdyz se nas tam sejde takhle hooodne!!!
Tak to je Giordi teda frajerka, ze nehnala za zajicem dal, navic kdyz bezela i s ridgebackou! To u nas by to neobstalo. Ale je fakt ze musim Tinaka pochvalit, protoze kdyz jsme tuhle vencili s Ondrovou sestrou a jejich kokrikem, tak Tina nas predbehla a otocila se. Si rikam jak na nas pekne kouka A ono ne na nas, ale tesne za nami se prehnalo stado srnek, tak jsem jen doufala a spolehala, ze kdyz na ni na tu dalku budu jen kricet ze nesmi, ze je necha. Nastesti se tak stalo...jinak si nedovedu predstavit co by se delo...Jsem mela zadek ztazenej jak nevim co
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 12:40
- Nahlásit
Jo lidi a pojedete někdo do Olšan na výstavu?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:13
- Nahlásit
Ada
Já to mám slíbené.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:20
- Nahlásit
Ada
My taky možná
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 14:30
- Nahlásit
Lenda
Krista
No super!!! Tak snad ještě někdo přibude ))
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2007 15:29
- Nahlásit
Stýnka, Adina, Dannie
Mám dotázeček - čím krmíte bostonky? Zkoumala jsem nabídku krmiv pro prcky, od veta dostala balíčky se vzorkama atd., ale tak nějak si nejsem jistá, co by bylo nejlepší? Chovatel krmí Bosch, což mě nepřijde až tak super krmivo, takže hodlám určo přejít na něco jiného. Ale na co?
|