| Autor |
Zpráva |
joli
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2006 16:33
- Nahlásit
Lea
tak asi , kdybychom chtěli jednou druhého, raději volit fenku,že?
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2006 17:29
- Nahlásit
Tak zas se toho neboj. To neznamená, že se musí prát úplně všichni. A je to jedno co si pořídíš. Kidně může být nadřazená fena. My přece na dvorku krvavou kaši nemáme , vldáne tam pohoda. A to je tam dohromady 5 fen. Prostě si to vyříkají, možná si toho ani nevšimneš a možná to bude hlučnější, ale zabít se chtít nebudou. Kdyby to Gábi s Bivojem chtěli udělat, tak to dávno udělali. Jedná se spíš o jakési zastrašování a ukazování síly, aby prostě bylo jasno.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 19:29
- Nahlásit
Lea
no uvidíme.... ...zatím je ještě času dost!
Teď vám popíšu, jak je Haryček učenlivý a pracovitý Odklízela jsem venku sníh a pak jsem začala jen tak rukavicí čistit auto od sněhu. Seděl a pozorně koukal a ......najednou vidím jak STOJÍ u auta jednou packou opřený o auto a druhou packou sundává sníh... Dojemný, ale šly na mě mrákoty
|
|
# Zasláno: 5 Led 2006 20:35
- Nahlásit
joli
To je hééézkýýý, prostě máš učenlivýho a prudce inteligentního psa.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 17:38
- Nahlásit
Musím to sem prostě napsat !!!
Nezmrzne chudáček Haryček ??? Nechodí do boudy / přitom ji má 3m od vchod. dveří.../, spí u vchodových dveří.....no je možné, že je tam o trochu tepleji, ale stejně , jestli dorazí těch slibovaných -20.......tak mám fakt obavu!!!
Lea
na jaké mrazy jsou zvyklí z Jugošky????
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 20:40
- Nahlásit
joli
Taky taky, teď jsem koukala kolik tam mají, tak taky pod nulou. Kromě u moře, tam je okolo 10
A neboj, on se Haryk zmrazit nenechá
Jo a nevím jestli to víš nebo ne, 15.4. je v Srbsku evropská speciálka šarplaninců. Já jedu určitě, ale mám velkej koráb a jsem v něm sama
|
joli
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 21:15
- Nahlásit
Lea
A to jedeš sama? Nemáš strach? Bereš si aspoň nějakého psího ochránce?
Nechali jsme Harykovi otevřené dveře do sklepa, tam je tepleji....ale nevím, jestli to pochopí, že se tam má ohřát !!! Už je tady -18 !!! Síla!!! A zítra má být ještě větší kosa....
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 21:27
- Nahlásit
joli
Už jsem to párkrát jela, za celou cestu zastavím akorát v každý zemi jednou, zatím se mi nic nestalo. A nechtěla by ses tam podívat? Bude tam určitě nejmíň stovka šarplaninců včetně těch izvorných i ze Šary, minule se ta výstava moc povedla, byl tam program a potom typická srbská žranice . Musím přiznat, že ta zpáteční cesta je pro mě vždycky náročnější
|
Deborah
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 21:57
- Nahlásit
zdravím vás všechny, jsem chovatelkou 5.středoasijců- 4.fen+ 1. psa. jestli budete mít zájem, podívejte se na moje stránky:www.stredoasiat.unas.cz
|
joli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 07:39
- Nahlásit
Lea
No asi mě neukecáš ale duben je ještě daleko.....
Bereš s sebou nějakého psa ? Nebo se jedeš jen kouknout ?
Deborah
moc pěkný!
teď jsem někde četla, že středoasiati moc velké mrazy "nemusí", je to pravda?
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2006 19:32
- Nahlásit
joli
Já tě v žádnym případě neukecávám Říkám že jedu i sama. Jenom, že u nás ani nikde jinde tolik šarplaninců pohromadě neuvidíš.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 08:46
- Nahlásit
Lea
máš nějaké fotky z minulých let ?
A tak do třetice, snad to z tebe vypadne bereš s sebou nějakého pejsana ???
|
joli
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2006 18:56
- Nahlásit
tak jsme si pořídili šarplanince, abychom měli dobrého hlídače a už oslavil jeden rok a pořád nic........ miluje všechny lidi, když někdo přijde k plotu, olizuje mu ruce a jde se zbláznit radostí....
Myslíte, že fakt jednou začne hlídat ?????
|
moll
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 07:53
- Nahlásit
roční šarplaninec je ještě štěndo - i když jeho rozměry to určitě popírají. podle mě dospěje tak kolem 2 roků, uvědomí si, proč je na světě, a všem to bude hrdě ukazovat.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 07:32
- Nahlásit
moll
tak díky za naději
|
joli
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 07:34
- Nahlásit
jsem ještě nějaká rozespalá, chtěla jsem ťuknout na smajlíky a místo toho jsem ťukla na poslat zprávu...
|