| Autor |
Zpráva |
Lea
|
# Zasláno: 4 Pro 2005 22:04
- Nahlásit
Já za to nemůžu, můj Pavlovův reflex je velmi silně vyvinut-jak se někde mluví o žrádle, o bramborových plackách nemluvě, sbíhaj se mi sliny.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:41
- Nahlásit
Lea
Tak ať si to Gábinka užije !!!
Jedeš sama nebo ještě s jiným šarplanincem ?
A co ta dlouhá cesta autem, je Gábi zvyklá ?
|
Lea
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 15:06
- Nahlásit
No tak palečky můžete povolit, nikam nejedu, dneska jí v laborce místo "hormonálního naladění" zjistili podezření na ednometritidu-zánět dělohy
|
joli
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 19:12
- Nahlásit
Chudinka malá
to je teda smůla.....
|
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 19:17
- Nahlásit
Lea
To je teda fakt pech. Tak teda držím palečky ať se brzo uzdraví.
|
Lea
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 19:42
- Nahlásit
Hm. to jo, poslední roky nám nějak není přáno. Všude okolo skáčou štěňata jak na běžícím pásu a my kromě Čejdy, která se narodila sama, jsme měli od Gabči štěňátka předloni. Do toho Bivoj s nemocnýma nohama, pak Máce (Lea)jeden odborník odborně zabije štěňata, je to na depku. No ale hlavně ať jsou všichni v pořádku a nejen moji. A díky za palečky na druhou
|
joli
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 09:56
- Nahlásit
Lea
to je teda fakt na depku
|
joli
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 20:44
- Nahlásit
U pastevců se zase nic neděje
Jinak to počasí teď ,to je chuťovka Haryk dnes vypadal jako Bivoj ve výběhu pro koně a proběhl se obyvákem.........
Co Gabča ? Už je jí líp ?
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 22:30
- Nahlásit
joli
Jo,tak to je taky dobrej výkon
Gabče je pořád dobře, on to nakonec zánět nebyl, jen nějaký namnožený baktérie, který by ho mohly způsobit. No každopádně ale s ní mám i tak povyražení, protože jí musím každý večer než jde do postele(pardon, do boudy)zavádět vaginální čípek, haha
Poprvé jsem vůbec nevěděla kudy kam, tak chudák bulela a já z toho byla taky nějak na měkko, ale už nám to jde "jako po másle"
|
joli
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 09:48
- Nahlásit
Lea
tak takovéhle čípky jsem ještě naštěstí nazaváděla...
A u Haryka mě to snad nečeká
|
joli
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 19:46
- Nahlásit
Ještě jsem se vás asi neptala, chodíte se svýma pejsanama na procházky navolno ? Nezdrhají ?
|
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 20:01
- Nahlásit
joli
Do lesa chodíme navolno, ale pokud musíme do ulic tak jdeme na vodítku, abysme neděsili lidi. Přivolání máme slušný, ale přece jen pokud ho něco zaujme tak se zastaví a čumí tím směrem odkud to jde. Fenky milujeme a psy pokud se na nás netváří moc zuřivě tak přehlížíme. Chtěl jsem napsat menší psy, ale vlastně většího než je Top jsme zatím nepotkali. A zdrhat se nám teda nechce.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 09:55
- Nahlásit
My když jdeme na procházku, tak na loukách a v lese / tam, kde vidím, že nikdo nejde/ jde navolno. Stopy ho sice zajímají, ale jen čichá, nemá potřebu stopovat, což je super ! On ale miluje všechny lidi a všechny psy, takže se obávám, že kdyby spatřil v dálce psa nebo člověka, tak se k němu rozběhne....
|
joli
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2005 11:24
- Nahlásit
Tak mrazy jsou tady !!! Haryk ještě boudu nenavštívil, každé ráno kontroluji stopy ve sněhu spí v "lavoru" u dveří . Trošku mám obavu , aby nenastydnul, když teď hlásí až - 20
|
Anonymní
|
# Zasláno: 29 Pro 2005 23:23
- Nahlásit
ten nas blbounek taky spi na betonu venku,pritom ma neustale k dispozici zatepleny kotec..
|
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 09:24
- Nahlásit
joli
Tak to Topík v boudě spí, možná proto že už je přece jen trošku v letech nebo proto, že ji má umístěnou tak, že z ní má přehled po celém svém království. Ale přes den se vyvaluje ve sněhu. Dneska u nás napadla pěkná sněhová dávka, hokkaiďák má sněhu až po prdel. A Top se baví tím že vždycky vrazí hlavu do kupy sněhu chvíli tam fufňá a pak vykoukne.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 11:02
- Nahlásit
No Haryk by z boudy taky dobře viděl, ale asi mu fakt není zima To ňuchání taky Haryk dělá, pak má hlavu celou bílou a ještě přitom nabere kupu sněhu a sežere ho
Anonymní
co máš za pejska?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 13:21
- Nahlásit
:joli-mam kavkazaka..http://beruska_kk.album.cz/vanoce/tt48d16c3664ab0d89.jpg
je mu deset mesicu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 13:22
- Nahlásit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 13:25
- Nahlásit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 13:34
- Nahlásit
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 15:26
- Nahlásit
Anonymní
Se máš, že máš tři
|
Anonymní
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 16:47
- Nahlásit
jezis me nejak blblo vkladani fotek a myslela jsem,ze se to zaseklo,smazte to enkdo
|
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 19:24
- Nahlásit
Anonymní
Proč mazat, je to krásnej hafík, dá se vidět i 3x.
|
joli
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 10:44
- Nahlásit
Anonymní
Já chci taky tři hafíky
|
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 11:08
- Nahlásit
joli
A co ti v tom brání mít je ????
|
joli
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 11:35
- Nahlásit
.......no musím nejdřív pořádně vychovat Haryka. Zatím je fakt strašně hodný, moc se změnil . Když mu bylo tak kolem 5 měsíců ,tak byl hrozně drzý, jeho výzvy ke hře byly dost brutální a těžko si dal říct, že DOST. Mě se zdá, že měl asi nějakou urychlenou pubertu.Teď se úplně změnil, včera mu bylo devět měsíců a je to zlatíčko
Takže - jelikož vážím jen něco málo přes 60kg, tak abych zvládla dva šarplanince - museli by být opravdu vychovaní !!!! Když bude Harykovi kolem dvou let, budu o tom vážně přemýšlet, teď je to moc brzo........
Lea
když se u vás měnil vůdce smečky bylo to hodně husté???? Tekla krev ?
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 16:34
- Nahlásit
joli
V případě přebírání vůdcovství Bivojem nad Gábi to občas hustě vypadalo, ale není to tak hrozný jak to vypadá. Spíš je to takovej řev okolo. Jde spíš o nejlepšího fleka na hlídání. To ten nejsilnější vyhání zbytek smečky od vrat, vybírá si nejlepší místo na ležení a tak.
Krev ale tekla, když byli štěňata asi 3měsíční a starší. Hlavně teda Bivoj a jeho stejně silnej brácha. Oba si roztrhali uši, měli prokousnutý pysky nebo nohy, mě jeden z nich, doteď nevim kterej prokous těma jehličkama tu volnou kůži u palce. Tak nejvíc jsem teda krvácela já, no. Chtěla jsem oba mrňavý rváče tenkrát pověsit na hrušku za uši...
|
joli
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2006 10:58
- Nahlásit
Lea
a vyjasnili si to jednou pro vždy anebo se to dlouho vleklo, než si to vyjasnili????
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2006 14:19
- Nahlásit
joli
Vyjasnili jsme jim to my, páč jsme brášku Hogara (Hroudíka)prodali. Kdyby nám tu oba zůstali, asi by to bylo maso.
Ale obecně jestliže jsou dva stejně silní psi ve smečce, v přírodě to vyřeší souboj na život a na smrt. Ten boj může klidně trvat celý den. A pak se teprv možná ukáže kdo má navrch. V Jug. šarplanince dost běžně pouštějí na souboje, viděla jsem to na videu. Svým způsobem se to v tomhle případě ale dá brát jako forma přirozené selekce. Není to ani tak o penězích, jako v případě -bullů. Ilegální to tam sice je, ale dělá se, že se to nevidí.
|