Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:52
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, to je přesně ono,tekoucí sliz,bléé

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:45
- Nahlásit

No teda.... to jsme ale chytli pekne tema..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:03
- Nahlásit

Tak hlásím že jsme taky žlutí, ne že by nám to nějak vadilo, ale teď je dobře vidět kolik má žlutá odstínů.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:07
- Nahlásit

Mira A
Míro přeposílala jsem E. tvé fotky,žehrá,že nic od tebe ještě nedostala
Vlasta
Pche,to je tím,že máte ty běluhy hehe,na nás zlatých pampelišky vidět nejsou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:15
- Nahlásit

Zuzana TNene, běluhy jsou bělejší, my jsme krémoví - a právě proto jsou vidět ty odstíny žluté víš.. na podzim jsme zase rezaví od uschlé trávy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:17
- Nahlásit

Vlasta

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 20:52
- Nahlásit

Vlasta
Každý má koukám pod krémovou úplně jinou barvu,protože krémový jsme podle mě my. No a pak se v tom mají rozhodčí vyznat... Chudinky...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit

bilksa
no někteří vidí každého goldena zlatého

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:17
- Nahlásit

Zuzana T
bilksa
Vlasta
V tom máte nějakej čurbes. Ještěže světlej labroš je vždycky žlutej,at má jakejkoli odstín

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:42
- Nahlásit

jana33
no jo labíci mají furt něco jinak

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 21:50
- Nahlásit

Tak jsme ty hnusy dneska asi přivolali - přijela jsem domů a koukám, že je Charlotte mokrá, tak se ptám, jestli byli cvičit aport, nebo se jen koupala a taťka na to, že ji bral třikrát šamponem, protože se vyválela v něčem už hodně rozteklém a smrděla asi na půl kilometru...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 07:04
- Nahlásit

Dobré ráno - myšlenka dne v souvislosti se včerejškem je: na barvě pleti ( srsti) nezáleží - hlavně že je mír!!!!!!!!!!!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 07:30
- Nahlásit

Vlasta
amen

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:01
- Nahlásit

Vcera se mi povedl husarsky kousek. Prisel jsem vecer domu, a chtel jsem delat na fotkach (mimo jine i pro tu Evu Zuzko) ale nejdriv trocha jidla, ze, u toho trocha zprav, ze, pak jeste par mailu, tuto tamto (ano jsem Plzenak) a predstavte si, ze jsem usnul u jednoho oblibeneho poradu v tv jiz v pul devate! Probral jsem se v jednu rano, povypinal jsem co se dalo a pokracoval v krasojizde do rana. Musim rict, ze jsem se takhle dlouho neprospal... Takze hezke rano preju!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:14
- Nahlásit

Zuzana T
Mira A
Co ty vaše těhule - mají nevolnosti??

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:17
- Nahlásit

Vlasta
No jestli primo nevolnosti, nevim, ale ma ted trochu nechutenstvi, projevuje se to tak, ze nevymlaskne misku najednou a ihned jako driv, ale da si to pomalu a na 3-4krat s 20min prestavkama... Ale kdyz ji ukazu piskota, tak i plazi jazyk

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:31
- Nahlásit

Mira A
Tu fotku máš na stránkách - zrovna včera jsem se na ni dívala a napadlo mě, že podle oblečení jsi doryl zahradu a šel jsi škádlit Brůču

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 08:44
- Nahlásit

Vlasta
jj daval jsem ji tam vcera, delal jsem nco v dilne a pak jsem sel na zahradu, proto mam ty monterky na sobe. Odpoledne jsem pak zednicil - delame mistnost pro steniky.
Mam tech fotek vic, jen je upravit a dat na rajce. TReda kdyz nebudu chodit spat tak brzo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:02
- Nahlásit

Vlasta
nevolností netrpíme,za to sežereme vše,co najdeme.Včera jsem jí málem vykostila.Jdeme v 23.00 na noční venčení - takový malý naučený okruh.Obě čuby se venčily nedaleko mě a najednou Lexy nebyla.Pískám,řvu asi 10 min a nic.Tak se vracím zpět ke vchodu - půlka sídliště je vzhůru a naše madam leží za keřem a cosi žere.Byly to velké kosti a jednu si vzpříčila v horní čelisti.Jak mne zmerčila ,vzala do zaječích,takže jsem tu mrchu musela sladkým hláskem lákat a tím pádem jsem jí nemohla vyprášit kožich.No pomalinku se připlazila.Kost jsem jí vypáčila z držky a zavelela mazej domů - se schlíplým ocasem vlítla do bytu a rovnou na pelech - moc dobře věděla ,že mne vytočila.Tam dělala ublížené ksichty,až obměkčila mého muže a šel se s ní mazlit a dokonce jí pustil do ložnice.Takže tak,matka se stala nenažranou vlčicí a můj muž mi podrývá autoritu

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:10
- Nahlásit

Zuzana T
Taky dobry Me se libi, jak voni moc dobre viii
Loni me Broock zlikvidovala muj japonsky javurek na zahrade. Kdyz jsem prisel dom, plazila se ke me dobrejch 10m a ja se divil proc... nez jsem to uvidel... no me stesti, nechytil jsem j ipri cinu, ze .

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:46
- Nahlásit

hovna a tekoucí srnky, to je nuda už jsem tu kdysi psala, jak se Borgo 2 dny před klubovkou proběhl po čerstvě vyasfaltovaném chodníku = černé cákance na nohách, břichu a bocích, odstraněno sádelným zábalem - kúra byla tak úspěšná, že se pak za jediný víkend stal čekatelem CH dvou zemí!

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:50
- Nahlásit

Ketrin
No, promin, asfalt je k nasrání,ale ne k poblití,to neplatí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit

jana33 ok, mám v zásobě další story s Corou a h++nem v hlavních rolích, ale tím vás asi neoslním

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:00
- Nahlásit

Ketrin
ale zařadíš se
Jdou vám někomu spustit výsledky z Prahy ze stranky www.vystavapsu.cz ? Mě to nabízí otevření zipu a pak už jen html soubory.

choco
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit

Jsem happy a fee,že Andy tyhle choutky nemá ) Zkusil to s hovňousem asi dvakrát ,když byl prťato a jedno mi tenkrát i přišel podat,páč jsem si myslela,že zase žmoulá šišku a jaké překvapení,když se mi v ruce objevilo smrduté cosik....za to Ellie je holčička Prase a jakmile se někde u něčeho zastaví ,tak musíme mít oči na šťopkách, naštěstí už nedělá to,že když se zařve fuj,tak z toho má ještě prču,ale hnus vyplivne

Včera jsme si byli trošku pocvičit a byla jsem překvapená,jak to Ellie šlo a i Andy na to,že s ním nicmoc nedělám,tak si nelítal při hledání,jak uznal za vhodné,ale i reagoval na stopky a šel tam,kam jsem ukázala, asi byly správné erupce na Měsíci ) Páník se rozčiloval,že jestli bude u Rity teď o víkendu předvádět něco jiného než tohle,tak ji rozpůlí vejpůl (před 14 dny na výcviku WT si z něj naprosto střílela,všechno našla,dohledala,ale pak se vždycky zastavila tak na 2m před ním a on se mohl na hlavu stavět a nedonesla ho...) Jinak ho ale nosí normálně a když už ho pustí,tak ho na povel znovu vezme - prostě jde ukočírovat,ale tohle prý vůbec nešlo )) Nj, Ellie je hold typ,který by měl cvičit obden,Andy zase cvičí líp,když dýl nic nedělá ))

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit

jana33
jdou jen soutěže

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:25
- Nahlásit

Zuzana T
Jo to jsou mrtvičné stavy a zvlášť když něco žerou na sídlišti - to nevíš jestli je to tam jenom tak pohozené a nebo jestli to náhodou není něčím napuštěné - mám vždycky stracháčka a dělají to staří lidi, že odhazují odpadky na zem - záměrně - jakože to je pro zvířátka.
Loni jak si Greeny propíchnul nohu tak to taky nebyl střep, ale asi inj.stříkačka - tipuju, akorát nevím jak si to tak divně zapíchnul - nastojato přímo dovnitř a nahoru - fuj!

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 10:32
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je jak mě, někdo ale psal,že mu to šlo,tak jsem se bála,že chyba je na mé straně přijímače

U nás jsou teda prasata všichni, Ferda teda většinou nežere,ale válí se v tom, labradoři se snažej to do sebe nafutrovat. Na fuj reagujou tak, že ještě polknou,co maj v držce a jdou od toho (když teda maj dobrej den). Jen Fanča mi i hovna nosí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:40
- Nahlásit

http://www.super.cz/clanek/39113-ivana-gottova-dal si-miminko-uz-je-na-ceste.html?utm_medium=banner&u tm_source=seznam&utm_campaign=seznam
Tak co ??? Kdo to tomu Kájovi prodává???

Mira A
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 11:51
- Nahlásit

Vlasta
ja to nastesti nejsem....

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání