Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Kaccka
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:21
- Nahlásit

jana33
nakonec to byl Adlt

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 07:54
- Nahlásit

Dobré ráno, to byl tedy veselý víkend.. já jsem ho měla zakončený zvláštním snem - jela jsem na skládacím kole na Moravu a na nosiči mi seděl náš IT pracovník, který má asi tak 100kg - chápete to?? Ještě si vybavuju jak jsem byla v tom snu naštvaná že ho nemůžu uvézt.

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:20
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj, to bude jeste nasledek toho sekani travy na trakturku.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:21
- Nahlásit

Vlasta
to by me moc zajimalo co takovej sen znamena, ale jsem si jista, ze Freud by z nej byl nadsenej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:25
- Nahlásit

Dobré ráno všem! Jó výstavy já se už loni zařekla, že na ty naše "experty" jezdit nebudu a dodržela jsem to a ušetřila si tím spoustu času, peněz a vztekání ale i na zkouškách se o tomto víkendu perlilo - volala mi vytočená známá ze ZV Malešov, samozřejmě nutno si odmyslet subjektivní zaujatost postižených, ale přinejmenším je sprosté od účastníků vybrat 200 na zvěř a pak jim na markingu dát pidi holuba
Jinak my měli fajn víkend - pár návštěv, dovezli jsme si nového člena smečky - pětiměsíční kotě, v sobotu večer opera a jinak obvyklé "outdoorové" aktivity se psy a trochu jsem pracovala na udržení sociálního smíru mezi smečkou a rostlinstvem na zahradě

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 08:55
- Nahlásit

Vlasta
,pěkný sen

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:17
- Nahlásit

Ketrin
Ahojky, včera jsme jeli přes Libštát (trochu jsme bloudili směrem na Janské Lázně) tak jsem si na Vás vzpomněla ....

K tomu holubovi, je to na ZV pravidlem, zažila jsem to i jinde. Já si raději nosím vlastní kachnu za 60,- ale chápu překvapení ostatních, taky na holubovi běžně necvičím.

Jinak gratuluji všem, kdo byli v Letňanech. Taky jsem ušetřila .....

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:20
- Nahlásit

Kdyby někdo chtěl, tak asi za dva měsíce budu rozdávat koťata. Jsou dvoubarevná ( oranžovo-bílé, černobílé) a tříbarevná (oranžovo-černo-bílé) Matka je naše Líza a otec nějaký kocour z Neuměřic. Budou odčervená a očkovaná. Chtěli jsme Lízu nechat vykastrovat, ale nějak jsme to prošvihli Je to její a poslední vrh.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:30
- Nahlásit

Doporučuji si přečíst tento článek.
http://www.zlatakudrnka.estranky.cz/archiv/uploade d/35

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:42
- Nahlásit

Marie Šustová vím, že to na vlohách bývá - my měli holuba např.na OVVR. Ale ta cena no asi to byl ten, co zaživa létá sám pečený do úst
Ta koťata musí být krásná (zbarvení)

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:50
- Nahlásit

Ketrin
Jen co otevřou kukadla, tak je nafotím.

choco
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:54 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Nám dávali tenkrát taky na vlohách bažanta na marking a holuba do vody A myslím, že se teda ale i ptali, jestli je někdo proti a jestli má někdo něco svého, co chce...a pak i šli ke každýmu psovi s tím holubem,jak se na to bude tvářit. Ale tak Andymu je fuk, co tam má za ptáka, takže jsem to neřešila

Taky bych chtělo koťátko,ale hnali by mě doma i u přítele a tam by ho hnala asi i Ellie....a zrzavobílá se mi líbí nejvíc

Vlasta:
Moooc pěkný sen

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:57
- Nahlásit

Zuzana T článek dobrý, ale k ničemu - jediné co má smysl je oficiální stížnost. Jednou jsem to udělala - nešlo mi o udělenou známku, ale o chování rozh. v kruhu. Sice mi neodpověděli, ale k nápravě došlo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit

Mira A
Normálně bych to brala jako jedovatou poznámku, ale musím uznat, že na tom něco bude - to s tím traktůrkem - bo nevím, proč by se mi jinak zdálo o našem IT - to je ještě větší hovadina než jet od nás na Moravu na skládačce .........

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 10:08
- Nahlásit

Vlasta
ja to vubec nemyslel spatne natoz jedovate

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 10:08 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Ketrin
Myslím, že poradenství přes kruh měla i pí Goldfussová a taky stížnost měla efekt. V Ostravě jsem nebyla, Budějky díky rozvržení krůhů přes celé výstaviště (flati v hale a goldeni na obvyklém místě) jsem nestihla předvést Ester a byla hodnocena až po zadání titulu BOB, tak nemůžu komentovat. Pana Pasáka jsem občas měla, dokonce Bruce od něj má posudek, který začíná slovy "pes barvy zlaté ....." jsem potom vynechávala (jednou se mu zase nelíbili přestavění čísepíci ... občas člověk i dost ušetří, když nejede ....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 10:10
- Nahlásit

Mira A
Já vím....

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 10:10
- Nahlásit

choco
Díky, beru nezávazně rezervaci na bílo-oranžovou jen ještě nevím, jestli je to kocourek nebo kočička

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:00
- Nahlásit

Ahoj všem, no teda je pravda,že za ty prachy to bude asi nějaká zvláštní rasa holubů. Btw někde jsem četla,jak na klubových leskách,byli všeho všudy dva bažanti,takže při X psech si všichni dovedeme představit,v jakým stavu to ti poslední chudáci měli. To je o to, udělat si ze psa načínače škoda,že nejdeme s Fančou na ty vlohy do Kladna, napsala bych srovnání. A na zkoušky si člověk může přinést vlastní zvěř?

Koťátko bych chtěla,ale Ferda by si s ním zahrál na cupovanou,to by nešlo

choco
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:11
- Nahlásit

jana33
Jani tak mě napadlo,když jsi v tom Kladně zapsaná, tak neznáš Zuzku Čechovou ?

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:15
- Nahlásit

choco
Neznám. Já tam znám jen zkušební komisaře ze zkoušek, plus asi tři čtyři lidi,se kterýma jsme byli na nahánkách a pár lidí,co se pohybovali okolo zkoušek,ale vzhledem k tomu,že nemám pamatováka na jména, tak už si je podle jmen vůbec nepamatuju

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 11:17
- Nahlásit

Proboha HOLUBA, tak to bych nedala nikdy, těch se strašně bojim a štítim, asi tak jakoby někdo s fobií z pavouků měl od psa přebrat sklípkana

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 15:51
- Nahlásit

Tak mám po procházce doma opravdu žlutý labradory. I ten jagoš jde nějak do žluta ať žijou pampelišky

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:01
- Nahlásit

jana33

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:24
- Nahlásit

Taky se nám jednou zadařilo:
před výstavou jsem Charlotte vyšampónovala, pak jsme šli na procházku, aby jí srst dobře uschla. Vlítla mi do řepkovýho pole, no přála bych vám tu barvičku vidět... Tak jsme šli koupat ještě jednou...

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:37
- Nahlásit

Tak kdyz uz jsme u toho, predmin nedeli byla u nas kamoska s jeji GR. Vlitla ji do pole, kde nasla jakesi HO*** vetsi velikosti a s gustem se v nem vyvalela, smrdela na 20m. Tak zena sla domu pro sampon a my pokracovali k rece. tam jsem musel vlizt do reky a vydrbat ji kozich, protoze tohle proste neslo nalozit do auta. Mela to po celych zadech a hlave, chutovka. Ale fenka byla stastna...No a ja jsem si vyzkousel jak je jeste studena voda v rece...

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:46
- Nahlásit

My máme žlutou v kombinaci s černejma ťupkama,protože jsem sbírala květy na med a samozřejmě,co jiného psiska dělaj,když si panička kecne na zem, než že jí obložej ze všech stran a při té příležitosti si kecnou na už osbírané pampelišky,z nichž teče mlíko,že
Ad hnusy - co bylo horší než všechny hovna, shnilý ryby a hnoje - šli jsme do lesa jednou s bráchovým kokrušem, on najednou zmizel a pak, i když jsme ho ještě neviděli, už jsme ho cítili. Našel v lese srnku ve stádiu hnilobnýho rozkladu, byl obalenej takovým tím slizem,co se na tom udělá, tak to bylo faaakt hodně hustý. A nepomáhalo nic, až snad po pátým šamponování se to z něho smylo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:47
- Nahlásit

Mira A
Jejda, ho... už neřeším. Zrovna včera od něj měla celý krk... To už je téměř na denním pořádku, když jde s taťkou do revíru.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:51
- Nahlásit

jana33
Tak to znám dobře.Při prvních štěňatech se mi březí Cathy v srpnu vyválela v " tekoucí" kočce,zrovna když jsme šly k veterináři na sono.Nejdřív jsem se pozvracela,pak jsem jí chtěla zabít,ale bránil mi v tom její požehnaný stav no a nakonec jsme šly k Hamráku a hodinu jsem jí plavila,aby to alespoň trochu smyla.No smrděla furt a na sonu jsme si s doktorem drželi nosy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:52
- Nahlásit

jana33
Jo, tak to už musela být síla...

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání