| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:41
- Nahlásit
Mira A Míro díky za fotky hnědáků - už jsem je přeposlala.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:28
- Nahlásit
bilksa
Néé svatba, toho se máti neúčastní. Ona k tomu uštvání nemusí mít zvláštní přležitost
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:56
- Nahlásit
Vlasta
ZuzanaT
No tak to je dobry.... pritom to vykrystalizovalo az dnes odpoledne. Ale zase to bude honicka, prijedu z Berlina, vyridim cestaky na firme a letime s Broock na ultrazvuk.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:59
- Nahlásit
Zuzana T
Nejstrašnější je výdej
no, možná ještě strašnější je dozor v jídelně...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:03
- Nahlásit
Vlasta
A ze nevis, jak jsem na ne prisel? No prece diky FB Autora fotek mam totiz v pratelich...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 21:39
- Nahlásit
Eda
JJ,když se dovalí 7 tříd družin,tak prchají i ti nejotrlejší kantoři.Dost často chodí na oběd až po jejich nájezdu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 08:24
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!! Páteček hurá
Mira A
Já se tedy snažím ale stále se na FB neorientuju. Ta kolegyně co chtěla toho hnědáka mi to přenastavila - ani to jsem neuměla...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 08:39
- Nahlásit
Vlasta
to se poda....
a taky jsem rad, ze uz je patek ;D
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 08:42
- Nahlásit
Zuzana T
Gratuluji!!!
Tak hlavně ať jde všechno dobře!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 09:35
- Nahlásit
Dobré dopoledne všem!!
U nás dobrý blázinec - mamka kromě toho, že ji strašně bolí ta pánev má šílenou chřipajznu, táta odjel do práce, takže dorazí až odpoledne. A Michal pro jistotu až ve dvě ráno. Takže všechny přípravy na večer zůstali na mě. A to si nazvali 20 lidí...
Jdu uklízet.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:38
- Nahlásit
Tak se ke mně konečně dostali fotky z Budějovic:
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:50
- Nahlásit
bilksa
Pekny...
na te druhe fotce vidim za tebou Bennyho z Makovych dvoru...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 10:54
- Nahlásit
No pro Charlottku bylo nejlepší tohle:
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:02
- Nahlásit
bilksa
Tak ta je dobra! Moje žena by Brůču neunesla...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:03
- Nahlásit
bilksa Krásné fotky!
Zuzana T Gratuluju a přeju ať se dílo podaří
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:06
- Nahlásit
bilksa
keasny fotky, ale ta posledni je nejlepsi
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:10
- Nahlásit
Petr naučil Kiru skočit mu s rozběhem do náruče. Vypadá to fakt efektně, akorát to občas praktikuje i na nic netušící lidi. Jednomu nejmenovanému kamarádami takhle hupla do obličeje a ještě přidala francouzáka až na mandle.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:17
- Nahlásit
To Cora občas s oblibou dělá taky a i bez učení
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:21
- Nahlásit
Tak jsme si prave strihli nacvik pozarniho poplachu a vsichni museli ven z baraku Dobra taskarice pred vikendem
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:23
- Nahlásit
Petra Bailie
No ona to právě umí taky. Já ji ještě unesu, ale s taťkou jim to jde líp.... Prča je, když to předvádí na honě...
Mira A
Ježiš, že vám nedají pokoj, v takovýmhle vedru...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:26
- Nahlásit
bilksa
No nedaji... a sireny rvaly tak, ze vsicni sli ven s prstama v usich, vypadalo to jako kdyby se vzdavali. (Jsem prohodil poznamku, ze to oni jako nemci, znaji velmi dobre od valky) a jedna pani se z toho venku slozila, ji tam museli krisit...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:28
- Nahlásit
Mira A
Ty jseš vtipnej.... To bys neměl dělat...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:29
- Nahlásit
bilksa
No ja uz jich mam docela dost a moc se tesim na konec kvetna, az tu skoncim....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:47
- Nahlásit
My byli venčit a vyplašili jsme u krmelce vzteklýho srnce, odskákal dál do lesa a ještě pět minut tam vztekle řval a Fanče konečně při procházce nepraskla packa,tak snad už je to na dobrý cestě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:51
- Nahlásit
Mira A
Jo tak proto je takhle pomalu likviduješ...
jana33
Já teď pravidelně potkávám bílýho srnce, asi si na mě zvyk, tuhle jsem kolem něj jela autem, zastavila jsem a on na mě čuměl asi ze dvou metrů a nic. Tak jsem se chvíli pokochala a jela dál.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 11:56
- Nahlásit
bilksa
Tak my tady máme stádečko,co nás zná a já je vždycky proklínám,protože oni se vůbec nenamáhaj hejbat,takže to pak vypadá tak,že odložím psy, kus srnky popoženu, vrátím se pro psy, odložím psy, srnky popoženu..... asi tak na podesáté se srnky konečně uráčej aspoň zalízt na kraj lesa
Bílou srnku jsem ještě neviděla,ale včera prej kluci na obchůzce viděli bílý a strakatý prase,to je čurbes
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 12:15
- Nahlásit
Mira A
Taky jsem tam poznala Bennyho - viděla jsem ho v Třebíči a je nejn hezký, ale i šikovný!!
jana33
To je dobrý, u nás tedy občas nějaká srna vyběhne, ale snaží se být neviditelná. Předevčírem jsem takto viděla lišku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 12:17
- Nahlásit
jana33
Strakatý prase už se u nás (respektive ve vedlejším spolku, kam chodíme na naháňky) taky střelilo - to je křížený s domácím, vypadá ale hezky.
My tu máme bílou srnu i srnce, srnec je fakt krásnej.
Já tedy neodháním, holky si to zařídí samy... Jen, když jsou velký mrazy, tak jim zakazuju, aby je prohnali, protože by srny mohly snadno dostat zápal plic.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 12:27
- Nahlásit
bilksa
No,já odháním,protože právě nechci,aby je honili, sice to většinou zvládnou u nohy,ale nikdy nevíš,jestli se nějakej neutrhne. A oni jsou na nás tak zvyklý, že jim nic neděláme, že nás prostě ignorujou. Možná bych je měla párkrát nechat,aby je prohnali Ale teď už jsou srny plný, tak to stejně nejde. Ale ony si zvyknou na všechno,co tady jezdíme na střelnici,tak tam je kanonáda a za plotem se pasou srnky
To s divím,že ty bílý ještě nikdo nestřelil,to by se nemělo předávat dál, i když je to krásný
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 12:51
- Nahlásit
jana33
To se nediv, říká, se že kdo střelí bílýho srnce nebo srnu, do roka zemře. A dokonce tady jednou nějaký němec bílýho srnce střelil a opravdu zemřel...
My takhle proháníme kachny, když je máme nasazený na rybníce, protože je tam lidi chodí krmit a oni už by se ani na honu nevznesli, tak vždycky pustíme do vody holky, aby se báli alespoň psů.
|