| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 13:11
- Nahlásit
bilksa
Nojo, pověry. Tak proto,asi ty bílý nezdrhaj, znaj to
Jj, kachny si zvyknou rychle. U nás na rybníčku teď zas dvě zahnízdili,tak jsem zvědavá,jestli tam zůstanou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 14:25
- Nahlásit
Díky všem.
Přeji nám čarodějnicím super Filipojakubskou noc a ostatním prima víkend!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 15:52
- Nahlásit
Zuzana T
Děkujem! Doufám, že nepřijde buřina, chystáme první opíkání buřtů.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 10:01
- Nahlásit
Tak jak vám dopadli čarodejnice? U nás spadlo pár kapek,ale dobrý,takže to nakonec vyšlo. Samouš se totálně přežral. Může být šťastnej, že F hárá, musí všude s náma,což znamenalo středeční opíkání, včerejší čarodejnice a dneska jdeme domlouvat organizaci dětskýho dne, tak zas půjde s paničkou. Kdyby F nehárošila,seděl by doma na zadku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 11:47
- Nahlásit
jana33
U nás taky dobrý, až asi ve tři ráno přišla bouřka, tak jsem měla obě holky v ložnici, jinak dobrý. Spát jsem stejně šla už v jedenáct, protože jsem dneska měla výcvik na cvičáku.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 20:46
- Nahlásit
Ahoj všem, tak jsem měl tak napilno až do teď, takže jsem se nemohl dostat k tomu, abych se Vám pochlubil že jsme byli v pátek u veterináře s Broock na ultrazvuku a ten nám potvrdil, že je Brůča březí!
A máme jich potvrzených 6, víc jich nemohl potvrdit, protože byla dost zaplyněná a tak víc neviděl.
Máme velkou radost!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 20:55
- Nahlásit
Supeer, tak se taky můžete klepat a nervovat.Se těším,až Brůča i Lexa porodí a budeme tady sledovat štěněcí život v přímém přenosu a ve dvojím vydání
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 21:27
- Nahlásit
Mira A No Míro, super, velké gratulace všem zůčastněným včetně páníčků!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 21:31
- Nahlásit
jana33
jojo to bude stereo!
Vlasta
jj děkujem moc.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2010 23:02
- Nahlásit
Mira A
TAk super!! Moc gratulujeme a držíme palce, ať se hlavně najdou ti nejlepší páníčci!!
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 09:12
- Nahlásit
Mira A
Moc gratuluju a drzim palce at vsechno probiha super a stenatka najdou ty nejlepsi panicky!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 11:45
- Nahlásit
bilksa
Kaccka
Díky moc a dobrou chuť k nedělnímu obědu!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 16:37
- Nahlásit
Čau lidičky,
jakpak jste strávili " Čáry" a První Máj.Holky dostaly jste pusu pod třešní?
My byli na Velkém Dářku v karavánku- letos poprvé - a byla to paráda.Počasí bylo lepší,než v předpovědích,pršelo jen v noci.Dokonce trochu foukalo,tak se odjel i závod.
Byl z vás někdo v Letňanech na výstavě.Volalo mi pár dost otrávených lidí .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:08
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj výletníci!!
V Letňanech byla Kaccka, tak by mohla vyprávět...
Já jsem letos dokonce po čtyřech letech dostala pusu pod třešní, sice pod utrhlou větvičkou, protože Michal přijel z hraní až v noci a já už jsem spala, ale i tak se to počítá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:22
- Nahlásit
Prej u zlaťáků Pasák zářil nj,holt máme výborný a hlavně kvalitní rozhodčí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 17:28
- Nahlásit
jana33
no nejen zářil,dokonce se i radil šikula jeden...No vůbec mne nemrzí,že letošní sezónu vypouštím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:11
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to je hezký,že chce znát i názor ostatních
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Teď jsem mluvila s kámoškou,co byla na výstavě na Slováči.Tam pro změnu koukala rozhodčí do katalogu a na přední místa se nedostal nikdo,kdo nebyl ze známé slovenské chovky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 18:50
- Nahlásit
Zuzana T
Pěkný,ať žijou výstavy
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:13
- Nahlásit
Zuzana T ahojte, myslíš že příští sezona bude jiná???
Já jsem byla na cvičáku a výcvik jsem strávila na traktůrku sekáním trávy - dříve to byla doména chlapů a teď mě posadili, sputili sekačku a já se jala kroužit a kroužit.....když jsem slezla tak jsem skoro nemohla chodit - kostitřas jeden
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:21
- Nahlásit
Vlasta
No a co to líbání?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:42
- Nahlásit
Tak výsledky z Letňan najdete na www.apraxia-felon.com
Vítězný pes,tedy BOB je opravdu třída.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:48
- Nahlásit
Na Pasáka jsem odmítla jet po loňské zkušenosti - to byla fakt síla..
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 19:53
- Nahlásit
Ahoj, gratuluju všem ve šťastném očekávání
U nás byl víkend náročný, ať žije sklípek a ochutnávání vína Takhle špatně po ránu mi dlouho nebylo ) Dokonce i psiska se do sklípku byla podívat, ale těm naštěstí nikdo nenalil )
Málem jsme si odvezli malou psí slečnu..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit
Zuzana T Líbání nebylo, manžel trávil víkend u známých u selete a sudu - tož občas jsem se tam mihla, jak jsem si tam odkládala psi a šla cvičit s jedním a nebo druhým. Chlapi to pojali zodpovědně tak jsem ani o pusu nestála...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:19
- Nahlásit
choco
Tak to jsou psi dobrý, Samouš v pátek v nestřeženým okamžiku zapil špekáček pivem
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:41
- Nahlásit
jana33
a chutnalo mu,ne? Lepe pak trávil.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 20:53
- Nahlásit
Zuzana T
Těžko říct, napil se sám,ale pak už zas šel jen po buřtech a houskách
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:15
- Nahlásit
Ano ano, v Letnanech jsme byli a priznavam, ze jsem z toho byla trochu rozcarovana, a to nejen proto, ze jsme dostali VD. Na posledni chvili u flatu opet uz druha zmena rozhodciho a posuzovalo se zejmena podle prednich nohou, Apollo je obcas trochu vytaci, takze jsme mazali z kruhu tak rychle jak jsme prisli a bylo vymalovano No nevim, no, ja tomu moc nerozumim, ale faktem je, ze u nekterych psu to vadilo, u nekterych ne... Ale co, cert to vem, ted nas ceka klubovka, tak uvidime co nam reknou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:18
- Nahlásit
Kaccka
A kdo vás teda posuzoval?
|