Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:37
- Nahlásit

bilksa
no já myslela jedině, že by se mnou jela ségra, tu milujou. Jako nikoho cizího bych nevzla, to by nešlo..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nepejskař s tebou asi nepojede,protože mu po dvou, třech dnech strávený uprostřed psích šílenců jde hlava kolem.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:52
- Nahlásit

zuzanarosakova
A ty chodíš na "retrívří" cvičák nebo ne? Jestli chceš dělat veverky a moc se v tom neorientuješ,tak je určitě lepší jet na nějaký přímo s tímto zaměřením, někdy jsou třeba třídenní, jiné týdenní,jak píšou holky. Dva psy jdou určitě zvládnout,ale bude to náročný a musí ti vyjít výcvikem vsříc
biksa
To budete kočky, už se těšíme na fotky. My se jdeme zítra podívat do objektu,který budeme mít pronajatý na svatbu, od starosty je to slíbený,ale správce je nějakej morous, tak jsem na něj zvědavá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:02
- Nahlásit

jana33
Jani,jí měla celou dobu za to,že jste s Karlem manželé a vy se teprve chystáte!?!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:06
- Nahlásit

jana33
Jo, chodim na retrívří cvičák a pořádaj tábor zakončenej OVVR. Tak nevim, ještě to s nima pořešim, jestli bych tam mohla s dvěma psama. Je to na týden, ten prodloužený víkend by byl lepší, to bych tu ségru mohla přesvědčit, aby jela se mnou.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:08
- Nahlásit

Zuzana T
A viděla jsi výsledky? Lítali VDčka jak blázen... Takhle si ještě víc vážím res. CACe. A jsem happy.

Kde jsi našla fotky? Pošleš mi odkaz? Taky bych se podívala.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:10
- Nahlásit

Zuzana T
Nene, žijeme na psí knížku, až teď to chceme "zoficiálnět"
zuzanarosakova
Tak to by bylo ideální,ale musíš to vyladit s cvičitelkama,jestli bude cvičení tak,abys to s oběma stihla.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:26
- Nahlásit

bilksa
www.apraxia-felon.cz v novinkách
jana33
no tak to tu bude přenevěstováno - doufám,že dovalíte,třeba na rajče fotky - obě!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:27
- Nahlásit

ty jo, nějak se teď všichni vdávaj, já se taky chystám, v červnu, už podruhý

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:29
- Nahlásit

Zuzana T
No, s naší absolutní nenávistí k organizování čehokoli, to možná nedopadne už jsem se chtěla překonat a jet se někam podívat na šaty,ale naštěstí Fanynka hárá,tak nemůžu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
jana33
bilksa
holky,snad to není nakažlivé

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:31
- Nahlásit

Zuzana T Klíííd, já jsem proti tomu očkovaná, Ty ne??

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:32
- Nahlásit

Vlasta
Zuzana T
Nebojte, byste se museli nejdřív rozvést

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:07
- Nahlásit

Vlasta
no nejsem,ale doufám,že mám přirozenou imunitu

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 07:44
- Nahlásit

Zuzana T
Jo přirozená imunita zní lépe...
Včera jsme nějak nemohly spát co?? Já jindy tou dobou už jsem dávno v pelíšku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 08:31
- Nahlásit

Dobré ránko všem!
Tak jak pak se všichni máte? Půlka týdne, to není špatný, ne? Dneska mám zas hroznýho lítání, ale jinak pohoda.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 08:39
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
pěkné ráno.My máme dneska Eko inspekci na celé škole,musíme uhájit prapor EkoškolaBlbneme na kvadrát!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 08:44
- Nahlásit

Zuzana T
Ty jo, u nás když probíhají audity tak je taky rušno!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 09:46
- Nahlásit

Vlasta
Tak mám za s sebou výslech a ještě příjdou do kuchyně ověřit si vše na vlastní bulvy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 09:58
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to mě naštěstí minulo - já totiž jak nevím co přesně je v těch předpisech tak bych odpovídala podle skutečnosti a skutečnost není úplně na 100% nikdy to co je v předpisech.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:50
- Nahlásit

Zuzana T
Tak držíme palce, ať to proběhne v pohodě.

Já jsem měla ráno jednu hodinu ve škole, pak jsem běžela s přípravou do základky, kde zítra učím, mamce s kalhotama ke švadleně a stihla jsem si zaskočit do solárka. Teď už mám volno a čekám na schůzku kvůli pronájmu auta na svatbu, co jsem vyhrála - nakonec to nebude limuzína, protože tu už měli zamluvenou, ale Audi A7, což je ještě lepší.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:50
- Nahlásit

Já byla na finančním úřadě, s Borgem na očkování a teď se vrhnu na hromadu faktur.
Přemejšlím, co letos dát do truhlíků a do koryt, aby to bylo pěkné a nedalo to žádnou práci nějaká rada??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:07
- Nahlásit

Ketrin
No bez práce asi kaktusy a nebo nechat od Vánoc chvojí, já jsem taky ještě nekupovala, ale přemýšlím o surfiniích a nebo muškátech, část převislé a část nahoru a k tomu do některých truhlíků afrikány, ty se mi sice nelíbí, ale prý odpuzují mšice - mšice mrchy mi loni v červenci úplně zničily surfinie i přes postřik.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:17
- Nahlásit

Vlasta
Ketrin
u nás létě se má zateplovat panelák,tak asi letos nedám nic.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:25
- Nahlásit

Zuzana T
Tak dej něco co odneseš ne? Já jsem loni měla na balkoně na parapetu do obýváku ze semínek vypěstované ty barevné kopřivy - měly přes půl metru a nakonec mi převrátili truhlíky na zem - měly nádherné barvy a ladilo to k červeným převislým muškátům.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:33
- Nahlásit

Vlasta
No a kam to pak dám,když okolo všech oken bude lešení,balkán budou bourat a seberou ti kliku,aby jsi nevypadla.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:34
- Nahlásit

Zuzana T
No třeba do střihárny a potom to zase vyneseš a sousedi budou nasraný, že máš pěkný balkon

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:39
- Nahlásit

Já už jsem psala,že budu dávat zas surfinie, loni kvetly fakt krásně
Ferdulka se už včera rozhodl,že se bude, koule nekoule,dvořit Fanče a úspěšně v tom pokračuje, protože mu to, narozdíl od chudáka Sama,nikdo nezakazuje

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:54
- Nahlásit

jana33
Ferdulka je má ufiklý??

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 12:25
- Nahlásit

Vlasta
Jj, ale zjevně mu to problémy ani mindráky nedělá

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání