Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:57
- Nahlásit

jana33
Néééé, nechci žádný rekordy! Ale ten větrník bych mohla zkusit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:58
- Nahlásit

Eire
Tak pro to pochopení mám.Jednu mou známou pomohl svou psí láskou vyléčit z rakoviny zlaťák.
Ketrin
pokud ovšem obarvený pes nevyhraje např.před neobarveným
no jo,ale jak víš,že ten také není přebarvený,ha?

jana33
Člen
- Nahlásit

Petra Bailie
A sobě kup taky jeden na nervy

Kaccka
Člen
- Nahlásit

Eire
Nejak nechapu, jako chce to obarvit treba barvou na vlasy, aby to bylo dost trvanlivy? Nebo jak to bylo mysleno? To me dost desi teda... Pokud ma pes hodne bilych chlupu, je to vada a s tim se neda nic moc udelat, obarvovani je k nicemu. Na chvili se to zakryt da, ale co z toho bude mit? Jinak pokud vim, existuji nejake spreje, da se s tim srst vic zcernit, ale jestli to funguje i na vylozene bile chlupy, to netusim, nikdy jsem to nazivo nevidela. Ale i to je jen chvilkova zalezitost, tak akorat prestriknout psa nez jde do kruhu, pochybuju, ze existuje nejakej trvanlivej zpusob.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:01
- Nahlásit

Zuzana T netvrdím že to vím, ale bůh to vidí
jana33Petra Bailie větrníků není nikdy dost, o tom vím svoje

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:02
- Nahlásit

Zdravím při pondělku!! Taky vás tak štve? Už aby byl pátek. Ještě po škole letím na poštu poslat přihlášku na Konopiště.

Teď přemýšlím o Klatovech, je tam Antonovič a tomu se Charlottka líbila, tak uvidím. A koukala jsem, že to nemáme tak daleko - jen hoďku a třičtvrtě, to celkem jde.
Petra Bailie
Tak rekordního počtu štěňat se taky bojím, držím palce, ať je to vše v pořádku a v normálním počtu.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:07
- Nahlásit

bilksa
Petra Bailie
Tsss, ste praštěný,co by za to jinej chovatel dal,vždyť to jsou prachýýýý
Já právě vyskládala sto kilo masa do mrazáku a jsem nějaká zmožená

Kaccka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:26
- Nahlásit

bilksa
pojed do Klatov, flati vyprava bude v pomerne slusnym poctu akorat teda nevim jak to poresim s pamlskama, bez kusu masa tu priseru v klidu asi neudrzim takze pojed, bude to velka legra

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:34
- Nahlásit

Kaccka
Já bych jela hned, ale mám zkouškový a před tím máme svatbu, další výkend Konopiště, tak řeším, jestli se radši nebudu učit...

Kaccka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:39
- Nahlásit

bilksa
no jo vlastne, to mi nedoslo, ze to mas takhle nabity...

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:08
- Nahlásit

bilksa
Nebuď srab,my loni týden před státnicema organizovali labradoří sraz

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:19
- Nahlásit

Eda

navíc to odběhnou!
počkej, to holky běžně uběhnou necelých 100 km v kuse? to smekám... 24 hodinovku na kole "chápu" a umím si i představit, ale po svých?

Nejlepší čas měla holka v mý kategorii, za 16,5 hod. Což je za hodinu přes 6 km. To je hooodně rychlá chůze spíš indiánskej běh, protože pauzy dává. Obvykle nejlepší časy bývaj kolem 12 hodin.
Kluk na MIDu, který měřil 45 km, zvládl za 5 hodin, tzn. 9 km/h!!!! To je vytrvalý běh!!! A jaký!
Taky to nepochopím, já jsem ráda, že jsem to ucabrtala A Žufrik se mnou!

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 21:58
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
A Žufrik se mnou!
no právě, ještě psisko do toho "zatahovat", to jsou mi móresy
Ketrin
super, tak ve Voznici už jsou praví šarpejové, akorát ta správná vizáž...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:41
- Nahlásit

halooo je ti někdo?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:07
- Nahlásit

Jsem zde, ale tady se všichni flákaj nám doma začínaj jatka,nechápu,že nemůžeme mít čubu,o si jen tak lehce špiní

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:16
- Nahlásit

jana33
že jo,nějak to tu zanedbávají.
No zase budeš mít pořád vytřeno
Včera jsem na poslední chvíli poslala Konopiště - Cathynku provětrám mezi babkami.

choco
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:16
- Nahlásit

Já taky koukám, co se tady šustne

Já se lekla,jaký jatka

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:19
- Nahlásit

choco
Já se lekla,jaký jatka
Majitelé fen chápou hned
Zuzana T
dobře děláš

brookbank
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:27
- Nahlásit

ahojky, hlásíme se po delší době....u nás nic moc, neustále bojujeme, za chvíli budu mít z retrívra asi naháče nebo co..všechny testy negativní a srst padá a padá
no a pak si přečtu na vedl.foru jak vet diagnostikuje od oka a holčina si nenechá poradit...

a gratuluji všem úspěšným

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:36
- Nahlásit

Zdravím všechny přítomné - já dneska jaksi pracuju nebo co a nestíhám.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:37
- Nahlásit

brookbank
Tak to mě mrzí a hladinu hormonů má teda dobrou? A ostatní testy i nějaký stěry v pohodě? To je fakt divný. Musíte vydržet Jj,takovýhle vety miluju nám takhle říkali,paní,tý čubě nic není,až umřela

brookbank
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:40
- Nahlásit

jana33 jj vše v pohodě, vše čistý a negativní... stěry dělaný asi 2x, několikrát demodex, plísně a nic. blechy taky nemá.
ještě je možnost udělat biopsii ale to nemám vůbec představu co a jak.

choco
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:40
- Nahlásit

Já tu práci mám před sebou a vůbec se mi do ní nechce... :/ Ale už se musím donutit

brookbank
To je dost děsběs :/

Už aby byl víkend,jedeme na Moravu do sklípku, vydupali jsme si s sebou i psíky (je to parta kamarádů od přítele a ti jsou nepejskaři šílený...), tak oni si spí v nějaké sokolovně a my s psíkama v apartmánu v penzionu - možná i s lepším sklípkem,než co dohodili oni

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:45
- Nahlásit

brookbank to je divný, to snad musí mít ještě nějakou jinou příčinu?!
veti jsou někteří fakt na ránu asi půl roku jsem v kontaktu s paní, co si teď bude brát Borgova syna, měli dva LR jeden umřel už věkem, tak chtějí pro druhého zas parťáka. No a ten druhý měl pořád stupňující se problémy se srstí, holá krvavá místa atd. a vet nakonec vymyslel "geniální" věc že mu to problematické místo nehojící se kůže vyřízne ptala jsem se, jestli udělali testy na štít.žl. a samozřejmě že ne, takže udělali, je to ono a pes už se po zahájené léčbě rychle lepší.

Mira A
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:46
- Nahlásit

Vlastajaksi pracuju nebo co Muhehe dobrý to budu používat....

jana33
ano majitelé fen chápou hned

Zuzana T
Joooo jsem tuuuu Ale davam dohromady nejakou tu stranku o stenatech na nas web. A nejak mi to nejde... pořád se mi něco nezdá. Uvidíme. No a v něděli jdeme k vet. na ten ultrazvuk. Tak se uvidí. V pátek to nestíháme, protože přijedu kdoví kdy z Německa, v sobotu je vet na nějakých závodech (dělá přejímku psů), ale byl tak chápavý, že nám nabídl ať se stavíme v neděli, když jako jindy tu nejsem

Mimochodem, v neděli jsme byli na prochajdě, torchu vylítat a vyplavat naší Brůču. Přijela i kámoška s retrívřicí. Tak jsme se snažili o nějaké základy výcviku - ale na rovinu - dokážete si představit rok a půl starýho NETKNUTÝHO retrívra výcvikem?

brookbank
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 10:54
- Nahlásit

ketrin on má testy na št.žlázu dobré, takže tím to nebude, ale muže mít oslabenou imunitu a proto se to na něm tak drží. ted je duležité to nějak zastavit a přitom hledat příčinu, protože pes je z toho zjevně nerví, svědí ho to, neustále se drbe, je z toho unavený...dostal atb a nizoral, tak čekám do konce týdne co a jak bude. chtěla jsem mu dát spot proti klíštatum a blechám atd ale nemám ho kam nakapat, přímo na tu kuži nechci a obojek mu dát nemužu protože to má i na krku.
na alergii na krmení to nevypadá podle toho jaký má příznaky a pak se mi nezdá že by se to projevilo až po pul roce.

a hárání máme za sebou, díííky bohu

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:01
- Nahlásit

brookbank
jen sem nahlídla páč rretrívříky můžu nechci se vám tu motat, ale zkuste mrknout sem :
http://www.aruma.estranky.cz/clanky/geneticke-onem ocneni-sa-u-akit

Vypadávání srsti je i u akit a trpí jích na to čím dál víc... tady je dobře popsán příběh našeho akitího kámoše co takhle onemocněl Zkuste se poptat jestli ten váš problém nemůže být něco podobného ...

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:02
- Nahlásit

Mira A
Viděli, do Koloděj takhle čas od času někdo dorazil,děs běs
brookbank
A kdy hárala? Jestli se mu to nemohlo rozjet stresem. To je v prčicích, jsem stejně přesvědčená,že kdyby vám na to přišli dostatečně brzo,tak se to nemuselo tak rozjet. Achj,tohle je nejhorší,když je pes zjevně nemocný,ale nemůžou přijít na to,co mu vlastně je

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:03
- Nahlásit

Fajka
On ale pes od Brookbank špatnou štítnou žlázu má,jen by to mělo být práškama vyřešený

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:07 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

jana33
On ale pes od Brookbank špatnou štítnou žlázu má,jen by to mělo být práškama vyřešený
tak pardooon já neměla čas hledat co přesně mu je...jen právě probíhám a napadlo mě když čtu že mu vypadává srst že u akit tohle taky bývá a lidi ztratí zpoustu peněz a času než zjistí (a někteří ani nezjistí) co je příčinou..ono tím netrpí jen akity ale čím dál víc plemen a dost často se to zaměnuje s ekzémama atd...tak sem to sem jen mrskla ať na to juknou... čím víc infa mají tím líp

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání