| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:25
- Nahlásit
Kaccka
To je u vaší chovatelky,jestli se nepletu.Ještě jednou gratuluju
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:28
- Nahlásit
bilksa
Dekujeme
jana33
Presne tak, nepletes se. Dekujeme
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:29
- Nahlásit
Kaccka
bilksa
Jenom trošičku šílení
Po příchodu jsem si šla lehnout, po dvou hodinách jsem možná vypadal ještě hůř, ale děsně jsem se líbila reportérovi ze Sedmičky, tak možná budu vyfocená zruinovaná jako odstrašující případ v novinách
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 20:09
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
To se nedivím, možná si vypadala jako zvířátko ze ZOO, protože najít holku, co ujde 100km na jeden zátah, to už je možná na zavření do klece...
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 20:17
- Nahlásit
bilksa
Takovejch je mnohem víc, navíc to odběhnou! a všechny jak za groš škudla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 20:33
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
No tak to už vytvoříte pavilon.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 20:34
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
veliká gratulace!!!
navíc to odběhnou!
počkej, to holky běžně uběhnou necelých 100 km v kuse? to smekám... 24 hodinovku na kole "chápu" a umím si i představit, ale po svých?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 20:36
- Nahlásit
Já teda nechápu ani kolo,ani pešky,zavřít vás všecky
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 20:59
- Nahlásit
jana33
absolutni souhlas
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 21:00
- Nahlásit
jana33
Kaccka
Přesně, budeme se na ně chodit dívat, to tak možná ujdeme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 21:05
- Nahlásit
bilksa
Ale nesmí být v blázinci sto kiláků daleko
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
jana33
Kdepak, já myslela, že tam dojedeme autem a projdeme se jen po pavilonu. Navíc jsem opravdu nepomýšlela...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
Tak to mi hlava taky nebere
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 21:15
- Nahlásit
bilksa
Tak dobře,to by snad šlo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 21:38
- Nahlásit
jana33
ani pešky,zavřít vás všecky
pěkný, i s rýmovačkou to je
já jsem marod, ale ráno jsem se rozhodla, že to rozjedu na kole, když je tak pěkně venku... no, někdy to pomáhá, ale dneska ne.. ale mám zkušenost, že když to je menší choroba, tak se její průběh urychlí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 21:56
- Nahlásit
Eda
Ty blbko,tohle řekni někde před doktorem,to je o poškození srdečního svalu a to si nedělám srandu
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 00:45
- Nahlásit
Nazdárek, tak všem posílám gratulace. Bilksa to je super úspěch. Koukám že byl na výsost úspěšný víkend. To je fajn. Já jsem toho měl opět doma tolik, že jsem ani nepustil počítač. U nás se nic neděje, užívali jsme si hezkého počasí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:19
- Nahlásit
Dobré ráno,
fuj, zase to hnusné pondělí! Už se těším na pátek
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:35
- Nahlásit
Vlastahnusné pondělí! vždyť je krásně, aspoň tady je sluníčko
Gratuluju Kaccka k OVVR, bilksa k resCAC a Ančí a Žufrik k úžasnými výkonu!!
My byli mimo jiné včera odpol.na delší procházce sice jen asi 25 km, ale vzali jsme to přes rozhlednu na Kozákově, Klokočské skály a Rotštejn, kde je všude hodně příkrých schodů - z fošen a na Kozákově ty kovové -čehož se Cora pořád trochu bojí - vadí jí že vidí skrz ně dolů do té hloubky - ale všechno to přešla a ani u toho neječela, takže dobrý
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:43
- Nahlásit
Ketrin
U nás je taky sluníčko, ale jsem v práci a to mě nějak nebere - než se dostanu do tempa.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:06
- Nahlásit
Tak mě už třetí den bolí hlava,takže mě je vcelku jedno jak je Sameček a Ferda pískaj na Fany, ta z toho má prdču,já už menší,protože u toho ječej
packa je lepší,ale furt otevřená,takže to stejně na velký procházení není
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:21
- Nahlásit
jana33
No vítej do klubu,já dneska zatím ok,ale víkend byl výživný.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:21
- Nahlásit
jana33
aspoň ale odbydete hárání i hojení packy jedním vrzem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:24
- Nahlásit
Zuzana T
To je fakt atmosferickej jev, migrénu máme vždycky stejně
Ketrin
Jj, stejně dneska čekám na Vetamix, tak musím být doma
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:34
- Nahlásit
Ketrin
jen asi 25 km, ale vzali jsme to přes rozhlednu na Kozákově, Klokočské skály a Rotštejn To musela být nádhera, v tomhle počasí! Já jsem se snažila přemluvit Bailinku aspoň k loudavé procházce po klánovickém lese, ale vlekla se kus za mnou s tak zmučeným výrazem, že jsem to dost brzo otočila. Už teď je děsně tlustá a to má do porodu ještě dva týdny. Takhle mi za chvíli neprojde dveřmi. Maminka jí zlomyslně tipuje na dvanáct, já tedy doufám, že víc jak deset jich nebude, ale tlustá je fakt děsně!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:36
- Nahlásit
Petra Bailie
Třeba trhnete rekord a nenut jí chudinku k pohybu a radši jí skoč do cukrárny pro větrník
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:40 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Zdravím a vetřu se s otázkou.Upravuji paní flata na výstavu a u kořene ocasu a na jedné PK na kalhotkách se po rozhrnutí srsti objeví bílá podsada.Nespecializuji za na toto plemeno a tak se ptám,paní to chce obarvit,černý pudr se ji zdá málo trvanlivý.Chce jen vystavovat o chovu neuvažuje.Díky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:47
- Nahlásit
Eire
No to slyším poprvé,že má flat bílou podsadu.Jestli to chce obarvit,tak to je její rozhodnutí pro mě je to nestandartní zbarvení a tudíž vylučující,tedy i z výstavy.ALE,kolik běhá v kruzích výstavních jedinců " nějak" vylepšených!Pokud na psovi nechce chovat,tak to nikomu neublíží,otázka je,jestli je to pravda.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:54
- Nahlásit
Petra Bailie Bresta do posledních dnů před 1. i 2. porodem nosila domů z lesa dřevo (byl metr sněhu), ale taky už neběhala, jen důstojně kráčela. Neboj, početný vrh se dobře rodí
jana33Třeba trhnete rekord to bych jim nepřála, Bresta je ze 14 štěňat, nevím jestli se to dá překonat
Zuzana TPokud na psovi nechce chovat,tak to nikomu neublíží pokud ovšem obarvený pes nevyhraje např.před neobarveným
to je fakt na hlavu, čeho jsou lidé schopni
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:54
- Nahlásit
Zuzana T
No tohle přesně si myslím taky,ale chovat nebude bydlí v bytovce a fenku si pořídila k vítězství nad rakovinou.Má fenku pro radost a je jí náplní života.Jo a je stará 11 měsíců,takže vylínání asi už nehrozí.
|