| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:07
- Nahlásit
Mira A
Koláčky, koláčky,koláčky, makový,povidlový,tvarohový, jabkový a ořechový
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:12
- Nahlásit
jana33
To je podpásovka - nech tohóóóó
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:13
- Nahlásit
jana33Koláčky, koláčky,koláčky
taky docela ráda peču, ale musí to být rychle a musí toho být hodně-to je úděl nás matek více synů, takže žádné koláčky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:17
- Nahlásit
Ketrin
Tak to já mám ráda pečení drobotin,na vánoce jsem dělala snad přes 20 druhů a pak to krabičkuju a všem rozdávám,protože já si pak sem tam zobnu a tím končím
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:42
- Nahlásit
Tááák tady jsou fotečky z Toulek
http://picasaweb.google.cz/schafa/ToulkyTrebonskem #
bilksa:
Jestli budou vonět až k nám na chalupu,tak tam máš slintající celou naši smečku .D
Janča: Ty brďo, moc pěkná poklidná procházka Ať se to Fanýs brzy zahojí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:45
- Nahlásit
choco
A vy máte chalupu přímo ve Chlumu? A Bikso,ty bydlíš přímo kde?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:47
- Nahlásit
Po dlouhé době hra na výstavní postoj )) Andy
A tady Ellie, ale nevrtící
A tady Andy jako plaváček z víkendu
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:49
- Nahlásit
Jani, jj, přímo v Chlumě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:54
- Nahlásit
Moc hezký fotky. Já mám z Chlumu kamarádku, žije teda v Praze, chodíme spolu do školy a já u ní přespávám. Ale má v Chlumu celou rodinu, jezdí tam za rodičema )
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:59
- Nahlásit
A jak se jmenují? Třeba mi to něco řekne...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 22:03
- Nahlásit
choco
Benediktovi. Ségry nevim.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 22:13
- Nahlásit
jana33
Ty jo, tak ti bydlí kousek od nás Hanka viď? S tátou je pan Benedikt kamarád, vlastně i s mamčou a navštěvují se navzájem
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 22:14
- Nahlásit
jana33
Já bydlím asi 15km od Chlumu - Hrachoviště.
choco
Představa, jak nám stojíte u vrat všichni čtyři a slintáte je taky pěkná...
Jdu mrknout na fotečky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 22:20
- Nahlásit
choco
tak to je bomba, jak je ten svět malej to musím Hance říct. Oni se znaj i s Kubešem a Kordou, vím,že pan Benedikt jim tam něco dělal
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 22:21
- Nahlásit
Janča, ale mě ta Hanka nezná, takže jedině pod Dvořáčkovýma Ten svět je fakt malej ))
bilksa
Jen se směj, počkej na ten rybník, co tam pak budete mít Jooo svatební koláčky jsou fakt mňamina.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 22:25
- Nahlásit
choco
Jak že nezná Jahůdky? snad si to zapamatuju, je to teda vtipný
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 22:28
- Nahlásit
jana33
Nene, ono je to chalupa po rodičích z tátovi strany (teda jako táta ségry, mamča je po druhé vdaná ) Takže já s bráchou jsme jahůdky ale zbytek Dvořáčci ))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 06:31
- Nahlásit
koláčky, jahůdky, děláte chutě hned po ránu
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 07:08
- Nahlásit
choco
Pekny, moc pekny fotky...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 08:42
- Nahlásit
Dobré dopoledne, koukám, že při rannímkuropění jste byli aktivní a teď nic - je páteček - ten mám nejraději. Odpo jdu koupit kytky a osadím balkon - jako každý rok mám dilema jestli surfinie a nebo muškáty. Surfinie mi žerou mšice a muškáty chytají plíseň a to i přes postřiky - jestli si nemám pořídit raději kaktus ....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 08:47
- Nahlásit
Mimochodem, jak naucit, aby pri volnem postoji vrtela ocaskem?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:09
- Nahlásit
Vlasta
já se letos hodně rozmýšlím,jestli se na balkón nevykašlu.
Mira A
musíš dělat opičky,dráždit jí pamlskem a vůbec dělat kašpárka- třeba jí to rozveselí a zavrtí.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:13 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Zuzana T
pamlskem ne, to si hned sedne, proto nepouzivam pamlsky pri soutezi v kruhu. Ale na hracku by mohla zafungovat. Zkusime...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:17
- Nahlásit
Zuzana T
Taky mě to napadlo, ale v létě je tam krásné posezení, mám zasklenou lodžii a truhlíky do kaskády nad sebou takže to dělá ucelenou stěnu kytek - potom bych litovala, že to mám prázdné - ale Ty s těma štěňatama - jestli Ti vůbec něco zůstane co?? Ale zase máš obrovský balkon!
Mira A
Mě Greeny nejvíc vrtí když sahám do kapsy - on očekává co vytáhnu a vrtí. Vrtí vždycky - s vyjímkou výstavy - to stojí a čumí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:18
- Nahlásit
Mira A
také se dělá to,že štracháš rukou kapse,pes je zvědavý,zvedne uši a zavrtí.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:23
- Nahlásit
Vlasta
stojí a čumí.
Jo a k tem kaktusum, aby si psi nemysleli, ze jsou to dumici....
Zuzana T
Jo trick s kapsou, ze me to nenapadlo... jak jednoduche, ja misto toho zkousel na ni vrtet prstem a rikat ocasek, ocasek (ve chvili, kdy vrtela ocaskem) a kdyz se chytla, hodne jsem chavalil a odmenoval, ale to co fungovalo u jinych veci, jako na potvoru o tohodle to proste nezafungovalo...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:30
- Nahlásit
Mira A
No většinou to dělají takoví ti šoumani automaticky - Lexy vrtí ve volným okamžitě jak ji postavím - u ní je to kolikrát až na škodu,protože vrtí celým zadkem a podklesává na zadní.
Cathy plácá ocasem i ve spánku a může si ho ukroutit když vidí jakéhokoliv člověka + se zvukovým doprovodem,ale v kruhu stojí,ocas ve vodorovné poloze nebo mírně svěšený a nezavrtí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:34
- Nahlásit
Zuzana T
NO aspoň ve vodorovné - Greeny ho svěsí a jak má natažené zadní nohy tak mu tam ocásek končí mezi patama a vypadá to že ho má zatažený - jak píšeš - on není vůbec žádná herečka!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:36
- Nahlásit
Teď mě napadlo, že by měl jít na návštěvu k PIpovi, jestli by tam něco nepochytil
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:41
- Nahlásit
Jj, my jsme i naučili povel vrtííííí )) U Andyho je to hračka,na toho stačí pěkně promluvit a už se vlní Tady jsem měla v ruce ještě balonek,který chtěl ))
|