Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 14:15
- Nahlásit

No to víš, kdyby to bylo někde, kde to mohli vidět, tak bych to schytala. Takhle to bylo v klidu. I když ten můj řev asi slyšeli po celý vesnici.

choco
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 12:51
- Nahlásit

Tak tady jsou postřehy páníka ze sobotních toulek Třeboňskem, s fotkama má ještě skluz

http://schafa.blogspot.com/2010/04/nas-prvni-zavod .html

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:24
- Nahlásit

choco
Moc pěkný!!! Co nohy, neodnesli to? Michal to měl s botama podobný, no dyť si to viděla... Ten to ale odnesl něčím neidentifikovatelným na patách - něco mezi puchýřem a stinkou. Taky od kamenů. Ono přece jenom vycházková obuv není na pochoďáky...

V neděli pak skuhral na florballe, že se mu špatně běhalo.

Až budou fotečky, dej vědět, potřebovala bych nějaké uveřejnit na stránkách, tedy samozřejmě s Martinovým souhlasem.

choco
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:28
- Nahlásit

bilksa
Natož pak běžet, to jsem málem upadla,když mi to hlásil Jo puchýře měl asi dva a taky skuhral Dneska už by to mohl dodělat, tak pak dám echo, Marťa se určo zlobit nebude )

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:40
- Nahlásit

Za to může Michal, ten ho prý vyprovokoval.... On je takový trošku blázen. J sem zvědavá, jestli si dají nějaký soukr pochod. My bychom si mohli dát soukr vínečko nebo kafčo, co říkáš??

Michal se do toho tak zabral, že chce zase se Charlotte někam vyrazit. Dokonce kupujeme sedák s vodítkem.

choco
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 13:45
- Nahlásit

bilksa
Jooo určitě, to se dohodne, to je výborný nápad s vínečkem ;) Teď už jezdíme na chalupu čím dál častěji A v létě tam budu mít asi s mámou Andyho,takže to tam budu chtít za ním jezdit každý víkend Marťa takhle chodí ťapat rád a ve dvou se to lépe táhne )) Já ty jeho dálky ale nedávám a hlavně se mi tak dlouho nechce zase nechávat Andyho trčet samotnýho zavřenýho, to radši doma uklidím ten bugr než dorazí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:15
- Nahlásit

choco Moc pěkný vyprávění, Martin je borec že to dal v těch botách

jestli chcete vidět šarpeje koukněte ke mně anebo na FB

choco
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:31
- Nahlásit

Ketrin
Jooo už jsem koukla, tééda ten by tu kůži mohl rozdávat po pytlích Má hezkou barvu. Co zájemci? Jsou?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 14:37
- Nahlásit

choco ono je to taky fotkou, když u nás tenkrát byla Eda tak mi taky malého Borga vyfotila alá šarpej. o zájemcích detailně nevím, páník bohužel neni ten typ co by se denně o všem vykecával... ale dva zájemce chtivé pejsků už jsem mu poslala.
Už se moc těšim až je uvidím naživo

choco
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 15:07
- Nahlásit

Ketrin
To věřím a kdy se tam chystáš?

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 15:57
- Nahlásit

Kůže je potřeba, aby bylo v budoucnu kam dávat sádlo na horší časy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:01
- Nahlásit

choco
Já taky s Michalem chodit nechci - je na mně moc rychlej. To bych neufuněla...

Tak na našich stránkách už je zveřejněný pořadí a časy.
http://www.agility-trebon.estranky.cz/stranka/vysl edky-vyletu-toulky-trebonskem

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:27
- Nahlásit

Prožila jsem den běháním po úřadech v Praze,ale odměnila jsem se - zašla jsem do Myslivosti a koupila si pohorky,kalhoty a klobouk jsem se utrhla ze řetězu,zvlášť z těh pohorek mám ale obrovskou radost

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:37
- Nahlásit

jana33
Jééé, já chci taky... Pořád nějak nezbývají penízky..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:44
- Nahlásit

bilksa No aby taky zbývaly - před svatbou. Já se taky z té kuchyně pořád nemůžu vzpamatovat

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:53
- Nahlásit

Vlasta
No to jo, teď jsme objednávali výslužky a pečení na svatební hostinu a bude to stát 16 tisíc...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:56
- Nahlásit

bilksa
Ježiš, vy blázníte,ne? To kupujete tunu koáčů a sto dortů???

Mě praskly pohorky v podrážce,takže to dost hořelo. A potřebovala jsem nějaký "myslivecký", oranžová jako dosud nebyl úplně nej

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:59
- Nahlásit

jana33
No u nás je zvykem velká svatba a my ji tedy fakt velkou máme... Výslužek máme skoro 80 a hostinu pro 100 lidí.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:04
- Nahlásit

bilksa
No,stejně mi to přijde strašně moc. My taky budeme mít na svatbě asi 80 lidí,ale takový prachy jen za sladký? Kolik je čeho a kolik platíte za kilo koláčků a co tam všechno budete mít?

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:14
- Nahlásit

Máme 55 malých výslužek, 23 velkých do dortový krabice, v nich je klasický drobný, plus dort.
Pak 40 šátečků, 100 kremrolí, 100 věnečků, 100 špiček a 8kg drobného - to co bude ve výslužkách na hostinu.

Třípatrový svatební dort + 2 kulaté k tomu.

Paní, co máme na pečení je nejlevnější v okolí. Třeba za ten svatební dort chce 350,- Kč i s nazdobením.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:21
- Nahlásit

Jo a koláčky si pečeme sami.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:22
- Nahlásit

bilksa
23 velkých do dortový krabice, v nich je klasický drobný, plus dort
Vy dáváte do výslužek dort? Tak to pak jo

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:27
- Nahlásit

No jasně... To abysme to zaplnili, ne, je tam samozřejmě kousek, to se dává vždycky, ne? J

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:37
- Nahlásit

bilksa
Když to dáváte do dortových krabic my se na výslužky vybodneme

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:49
- Nahlásit

jana33
No tak to se ušetří, to my jsme nechtěli. To by nás sežrali...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 21:50
- Nahlásit

bilksa
Tak my to nijak nehrotíme. A zas tak bychom stejně neušetřili,chci si koláčky napíct sama

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 22:43
- Nahlásit

Ketrin
mno, na šarpeje jsou ještě moc malí, ale jejich šarpejí fotky přijdou, myslím
asi už nastal čas směřovat trénink směr Voznice...
jinak když to zítra klapne, bude žlutá Roxy maminkou...
jana33
gratuluju ke svatbě!!! to jsou mi novinky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 07:13
- Nahlásit

Edana šarpeje jsou ještě moc malí, to víš, nemůžu se dočkat
bude žlutá Roxy maminkou. a kdo bude tatíkem, prozraď
jana33 Ukaž foto v klobouku, jaký jsi vybrala?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:40
- Nahlásit

Teď jsem koukala že RK dělá v Třebíči taky WT - jsou 22.5.2010 - což mě tedy štve - už jsem přihlásila Litoměřice. Kdybych to věděla dříve tak nehlásím výstavu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2010 09:00
- Nahlásit

Vlasta
No já zase koukala na ty certifikáty DLK a DKK,no nevím,připadá mi to další papíry navíc - už vidím nadšení Snášila,jak vyplňuje 3x resp. 6x klubový certifikát a 3 x certifikát komory veterinářů.Prima je,že už i on bude posílat výsledky na dobírku,že už lidi nemusí nejdřív na poštu zaplatit posudek složenkou a pak na rtg.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání