| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:03
- Nahlásit
Ale teda sestavy,co si na nás vymýšlí jsou hustý, až asi po třetí hodině,jsem se začala trochu chytat a pořád nějaký to natřásání nestíhám a jdeme s Mončou do kolen A po každý sestavě umíráme v potu a žízní ))
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:07
- Nahlásit
No jo, když ono mě to organizovaný a nucený cvičení nikdy nebralo - asi se k tomu anu nedonutím.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
choco
no to je krásné,mít o 15 míň tak to určitě zkusím.Měla jsem ráda jak tanec,tak aerobic,ale dneska jsem už tak rozhašená,že bych to neustála.Nikdy jsem nebyla na posilování,míče,pilátes a tak - spíš aerobní cvíčo s tan.sestavičkami.No jo,to bylo...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:09
- Nahlásit
Vlasta
To jsme na tom stejně,hlavně ony ty cvičitelky u toho děsně řvou,má to teda motivovat,ale u mě to má opačný oučinky a taky jsem dřevo a neumím koordinovat ruce a nohy
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:12
- Nahlásit
vypadá to krásně, ale jsem taky dřevo a neumím koordinovat ruce a nohy. Já spíš chodit, chodit a trochu ty činky a podobnou torturu
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:13
- Nahlásit
jana33
tak právě na Zumbě na tebe nikdo neřve.. lektorka jen předvádí chorošku, ale nic neříká, v tom je ten vtip, právě...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:14
- Nahlásit
Tak tady právě nikdo neřve, hudba na plný pecky a cvičí se několik sestaviček,které postupně obměňujea pokud někdo něco vyloženě nestíhá,tak má možnost se zeptat v mezipauze po každé písničce Já to mám hrozně ráda a když jsem viděla tohle,tak jsem neodolala a fakt to nemá chybu Jo cvičení v posilce mě právě taky moc nebere, ale kvůli zádům jsem byla nucená tam už fakt začít chodit...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:16
- Nahlásit
Jo Helčo, taky jsem si pěkně pošlapala nohy Jsem si kdysi myslela,že se umím hýbat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:17
- Nahlásit
Tak já díky kloubům stejně můžu jen chodit a chodit Teda oficiálně ani to ne,ale to se neříká.
Já prostě tyhle organizovaný hejblata nemusím
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:21
- Nahlásit
jana33
to jsme na tom stejně - vždycky jsem si udržovala postavu tak nějak mimoděk - normální pohyb,ale nic nuceného - až nyní na stará kolena se nějak zaobluju více než dřív, ale zase to nehrotím že bych kvůli tomu nespala - nejsem žádná modelka že jo....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:24
- Nahlásit
Vlasta
no ty určitě
Si představte babu se sklonem k faldovatění pracovat u kuchyně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:26
- Nahlásit
Vlasta
Tak já se akorát snažím trochu hlídat,protože už to taky není jak ve dvaceti
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:35
- Nahlásit
Zuzana T
No teď mám asi 8kg více než zamlada - já vím, že někdo má více o 10-xxx kg, ale někdo si to zase udržuje pořád stejné - takže u mě zase nic moc. V září jedu na sraz po 25 letech a už na tom po 20 letech to bylo hodně vidět jak na tom kdo je. Kupodivu i některé ultraštíhlé spolužačky hodně přibraly, ale naopak některé které byly oplácanější jsou nyní vysloveně hubené.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:45
- Nahlásit
No mamča teda taky pořád hromuje (asi to máme v rodině )) ) , ale při tom má ve svých necelých 48 letech 53-54 kg a to teda se žádnému sportu nevěnuje, to je míň jak mám já ).
Ale stejně nejspokojenější jsem byla deset let u koní, to se to udržovala postavička sama
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:48
- Nahlásit
Vlasta
já mám aktuálně o 3 kg méně než když jsem se vdávala a o 4 kg více než bych chtěla mít. Po dětech jsem zhubla a dlouhá léta beztrestně hřešila, ale po 40 to šlo nahoru už se ale blížím k věku kdy to nemá smysl moc hrotit - ty extrémně štíhlé ženy pak vypadají jako sušené tresky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 12:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
hele holky nechte toho,jo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 13:48
- Nahlásit
Ketrin
choco
Noo, prosím!!! JO u těch koní souhlasím - taky jsem tam chodila a měla kondici jako asi nikdy předtím - nejen ježdění, ale vožení hnoje, skládání slámy a sena a tak - to bylo bezva na postavu.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:31
- Nahlásit
ahoj dámy, koukám téma dietka
divím se, že mimo lítání s pesanama jste se nezmínily o kole!!! taková samozřejmost a jde to dolů, teda pokud se hned v zápětí nenacpete
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:34
- Nahlásit
Dobrý den, je to tady ještě o psech?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 14:51
- Nahlásit
# Muž sedí doma na gauči, dívá se na televizi, když z kuchyně slyší hlas své # manželky:
# "Co si dáš k večeři miláčku? Kuřátko, hovězinku, nebo jehňátko?"
# Muž odpoví:
# "Děkuji, dám si kuřátko."
# "Ty si naser, máš tam pomazánku! Já si povídám se psem."
Mira A
jasněěěěěě
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 15:10
- Nahlásit
Vlasta
Je koukam, ze tenhle vtipek je dnes velmi popularni, uz mi prisel 3x.
Mes se zase pro zmenu libi tohle :
Když zlobíme, tak nám chovatelka nadává
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 15:12
- Nahlásit
Mira A
Mě tahle fotka spíš přijde,jakoby Evča vnímavému psíčkovi vykládla něco na způsob- a Sokrates řekl,vím,že nic nevím, tak si to představ
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 15:28
- Nahlásit
Mira A
To je pěkná fotka...
Mě taky přišel několikrát, ale je hezký ne??
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 15:33
- Nahlásit
jana33
No me se prave libila take diky tomu popisu.
Pri predstave Evy, ze takhle kaze...
Ale Sokrates je vybornej.
Vlasta
Ano je paradni, sice me prisel i modifikovanej na kocicku misto psa, ale to je jedno.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 15:40
- Nahlásit
Mira A
Jo to je kouzelná fotka,úplně Evču vidím s tím zvednutým prstem.Tohle bude určitě modrý pejsek,paličák .
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 17:10
- Nahlásit
Eda
Kdepa s autama, hezky po svých! Razíme na Krušnohorský dogtrekking. Má to být kolem 95 km. Chci to konečně zvládnout pod 24 hodin, ale musíme brát ohled na čechohoráčka, nebo se od nich trhnem, uvidíme. Uvidíme, co řeknou nožičky
Ketrin
Baťoh jsme zkoušela dávat Žufrikovi jednou...tázavě se na mně podíval, jestli to jako myslím vážně?!? No šel, přeci by nezůstal doma. Žádné zklidnění jsem nepozorovala ani po 20 km , ale dost se pod tím potil (při 10 stupních), navíc nám to nevyhovuje jako postroj. Ke všemu je Žufrik válecí... Když jsem příště ukázala baťoh, tak od dveří běžel do pelechu
Čechohoráček to nosí jakoby nic, ale taky se pod tím dost potí. Delší štreku v tom ani jeden nešel. Na volno s baťohem byli oba, a chovali se jako by ho neměli... takže šup do vody, vyválet se apod.... Takže baťoh jedině při vodítku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 17:36
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Závidím,kdybych byla zdravá,tak tohle by mě fakt táhlo,musí to být paráda. Teda,když to ujdeš
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 17:41
- Nahlásit
jana33
jojo, ne když jak já brečíš v půlce kdesi v lese, že už nemůžeš....a necháš se potupně odvést zpět.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 17:46
- Nahlásit
Lucie od Arta
Tak k tomu já nemám daleko v druhý půlce naháňky uprostřed desetikilometrovýho pásu trnek. Naštěstí mi nic jinýho nezbývá než se protlačit nakonec. Na to nemusím jít stokiláků
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2010 18:01
- Nahlásit
No zdravá...kolena zásadně obalená v bandážích, kopce funím, že každý, kdo mně svěže předbíhá, si myslí, že to musím vzdát... nestačím totiž s dechem, nestíhám se okysličovat, jednou jsem už měla černo před očima, v tu ránu na zvracení, zle jak psovi, ztrácela jsem vědomí...
Prošla jsem tolik vyšetření, a všude řekli, že vše je v "normálu úměrně mému tělu", že určitě držím diety a že určitě nevydržím to, co jim tam říkám... už mně k doktorům nedostanou, když jsou tak chytří Tak jsem se s tím naučila žít, jako ve vesničce střediskový, když nemůžu otočit hlavu, otočím se celá
Kdy je mi špatně a nemůžu s dechem už pozná i Žufrik... zařadí se vedle mne, netahá a čeká
|