| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 10:52
- Nahlásit
Zdravím všechny při pondělku!! Dneska se mi od rána nic nechce, už se na mně začínají valit poslední přípravy svatby a do toho testy ve škole... Nějak nestíhám...
Jo a jsem otrávená z klíšťat - včera jsem ze Charlotte sundala 4 přisátý, asi fakt budu muset opět nasadit Scalibor, spot-on i b- komplex...
jana33
Tak dlouhý to nebude, asi 20 minut, ale mně stačí tak pět minut stát na místě a padám k zemi...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:15
- Nahlásit
brookbank
Jděte na kontrolu, asi potřebuje upravit dávkování - ta únava je průvodní projev nefungující štítky,to bych s práškama nespojovala. A nemůže mít nějakou na těch stehnech ještě nějakou sekundární infekci,kterou si tam zanesl, případně alergii? Kdy se mu to znovu objevilo? Zkusila bych mu přidávat olej Dermanorm a od Phytovetu bylinky na srst. Plus zvaž,jestli se ještě neporadit s homeopatem. Já mám zkušenost s Mullerovou, je praštěná,ale rozumí tomu a pomůže
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:17
- Nahlásit
Jinak tady už druhý den leje, Fanča se tváří,že bude hárat a páneček má stření virozu.Prostě krásnej začátek týdne
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:55
- Nahlásit
jana33 pozdravuj pánečka - já taky trpím - tedy už méně, zítra jdu do práce.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:00
- Nahlásit
jana33
takže normální začátek týdne...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:12
- Nahlásit
bilksa
No snad normální ne do toho babce vyndali z průdušky nádor, v nemocnici byla měsíc,než jí na to přišli a ted jí kreténi pustili domů,že na onkologii maj místo až 26. Babka zhubla patnáct kilo,sama se ani neposadí,natož postavit, a co si s ní má počít 86letý děda neřeší.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:22
- Nahlásit
jana33
tak tohle je bohužel také normální - staří do šrotu.Mám kamarádku,která má nechodící matku,3x v týdnu dialyzovanou s vývodem a proleženinami doma.Prý je tak komplikovaná,že na to nemají v nemocnici " tabulky" ,kam jí dát - tak se starej!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:26
- Nahlásit
Zuzana T
No máti si od aspoň nechala podepsat,že po dobu,co bude ozařovaná, jí budou hospitalizovat. Je to fakt strašný, a to jí chtěli původně poslat domů asi před 14 dny, naštěstí se tam nachomýtl nějakej mladej doktor,kterýmu se nechtělo posílat domů ženskou v horším stav, než přišla, jen s diagnozou,že se dusí,tak nakonec přišel na ten nádor.
A to tu maminku tvý kamrádky nevezmou na LDN?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:30
- Nahlásit
jana33
ne,byla po LDN asi rok - denně jí nosila kámoška jídlo,rehabilitovala jí a uplácela personál.Po roce řekli a dost - pacoška je moc drahá a komplikovaná - je totiž příliš septická a tudíš dá hodně práce ji ošetřovat.No nebudu se vypisovat co všechno má na hrbu je to doslova očistec.Navíc maminka už je občas i mimo.Je to smutné.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:34
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to je fakt šílený.Tak leda nějaký hospic,ale ty jsou asi beznadějně narvaný
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:41
- Nahlásit
Moji kamarádi z MOravy si takto vzali z LDN domů dědu - byl u jeptišek v LDN, ale očividně jim bůh nezbránil dopovat ho sedativy během celého dne, kdykoliv přišli tak byl mimo - nemohli se na to dívat a tak ho měli potom ještě 2-3 roky doma - byl taky ležák a bylo to dost hrozné.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:48
- Nahlásit
Já si přeju,aby na mě spadla pavlač nebo něco podobného a měla jsem to rychle za s sebou - nechci zůstat synovi na krku jako balvan.Je to trápení všech zůčastněných.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 13:01
- Nahlásit
Zuzana T Kde tu pavlač vezmeš???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 13:10
- Nahlásit
Vlasta
na Žizkově,Vinohradech a Smíchově ještě nějaké jsou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 13:15
- Nahlásit
Zuzana T Jo to jsou, ale musíš si je bedlivě hlídat, aby Ti ji nějaký záškodník nedejbože neopravil.
Já jsem dneska byla na ulici svědkem dost ošklivé scény mezi nějakým klukem a holkou ke které se přimotal starší pán a chtěl té holce pomoct - dostal nakládačku od toho kluka a lidi stáli na balkonech a nikdo ani ťuk. Vždycky mám u sebe mobil, ale tentokrát jsem šla jenom se psama kolem baráku tak jsem ho nechala doma. No nevím než by přijeli policajti tak by asi stejně utekl, byl neskutečně agresivní - docela jsem litovala že nemám alepoň něm.ovčáky místo těch mých mazánků - ale v dnesní době by se to stejně ještě otočilo proti tomu, kdo chtěl pomoci. Ten pán jak tam přišel tak na ně mluvil a ten kluk stál zády k němu a jak se otáčel tak rovnou napřáhl a jednu mu vypálil - fakt hnusný.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 13:27
- Nahlásit
Vlasta
dneska je nějakej podebranej den.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 13:40
- Nahlásit
Zuzana T asi jo. Pořád o tom přemýšlím, jak je to hnusné že dneska když se někdo někoho zastane tak ještě dostane na držku a všem je to jedno. Ještě mě napadlo, že bych se známého poliše zeptala jestli to mají nahlášené a tomu pánovi bych to šla dosvědčit, ale nedělám si iluze. Loni jsem byla předvolána jako svědek k soudu kvůli mému vykradenému sl.autu - po 4 letech - od vykradení. Ti zloději byli feťáci a měli tak těch aut snad 30 - jednoho stále hledali a ten jeden co byl u soudu se jenom usmíval. Musím říct, že stát asi tam metr od něho v té místnosti a svědčit proti němu nebylo nic moc - a to jsem ho vůbec nikdy předtím neviděla a bylo to v Ústí nad Labem - tedy asi ho ani nikdy více neuvidím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:56
- Nahlásit
Protože dneska se každý bojí někoho zastat, že na něj vytáhne nůž, nebo pistoli. Agresivita je šílená, vidím to u dětí, to všechno mají z rodin...
Jinak babička s dědou měli doma 10 let staršího bratra dědy. Poslední rok byl ležák a babičku to už šíleně zmáhalo, samotný jí je 70, strejdovi bylo 83, když zemřel. Bylo to vysvobození pro všechny.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:22 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Zuzana T
K tem fotkam, jsem si uvedomil. ze jsem vlastne ten den, co jsme jeli za Montym udelali par fotek na odpocivadle. Tak tady je nase posledni aktualni fotka Bruci.
URL
Jinak koukam, ze datum odberu stenat mame tak nejak shodny nevis proc
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:44
- Nahlásit
Já už se těším,jak se tady budete předhánět,kdo má doma větší vraždící a demoliční komando
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:05
- Nahlásit
Mira A Brůča je na té fotce velmi sympatická. A má úžasně hluboký hrudník.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:33
- Nahlásit
Vlasta
Diky Ona je ale taky hodne zarostla Tak ma opticky na objemu
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:34
- Nahlásit
jana33
Ja asi spis ne. Kdyz bude hezky, budou hodne na zahrade. na cerstvym vzduchu Akorat aby mi tam nezahradnicili.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:50
- Nahlásit
Mira A
No to budou,to si piš - rostliny v zahradě,které chceš,aby se uchovaly,musíš pořádně ohradit.
Brůča vypadá už pěkně vyspěle a máte úžasnou srst - a ano potřebovala by ostříhat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:08
- Nahlásit
Zuzana T
Ja uz mam v hlave plan, jak a co ohradit. Uvidime jak to dopadne.
No a o tom strihani jsme se uz bavili vid?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
To jo ale jako matka bude ještě zarostlá-Nemáte cestu nach Prágl?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:22
- Nahlásit
Zuzana T
tohle se mi uz prevaluje v hlave par dni, ze by mela vypadat reprezentativne Musime to doma probrat. Cesta do Prahy by tam asi jedna byla. Myslim, ze zena rikala, ze pojede sluzebne. mozna by se s tim neco dalo udelat. Promluvim si s ni. Ale nezavidim tomu kdo ji bude strihat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:30
- Nahlásit
Mira A
no a kdopak to asi bude????
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:35
- Nahlásit
Zuzana T
No prece ty ! Ted sis o to rekla
Ba ne, pokud bys nam s ni chtela pomoci, budeme samozrejme radi. Tedy pokud se do ty Prahy nejak dostaneme
(Prilis mnoho kdyby...)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:41
- Nahlásit
Mira A
No tak to prodebatujte a hlavně dejte vědět,kdy nějak v předstihu.
|