Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:17
- Nahlásit

Vlasta
Problém s těmito plemeny je prostě ten,že se sem vůbec nehodí. To je pes na samotu na obrovskej pozemek,kterej si bude hlídat, bude hlídat svojí rodinu, kterou pod dobrým vedením bude milovat a bude spokojenej. Jenže kolik takových možností tady je? Jsou to psi, kteří až na naprosté výjimky budou nesnášet cizí psy, budou hlídat svoji smečku před všema hrozbama,který uvidí,ale který jsou hrozbou jen podle nich - to může být otevřený deštník, člověk na kole, člověk s klackem... Mě je vždycky špatně,když v každým psím časopise vidím pět inzerátů na středoasiaty, pět na kavkazany, další na šarplanince, nebo taky na tosy,fily atd. To prostě nejsou psi do přelidněný a přepsený střední Evropy a bohužel lidi to nějak nechápou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:18
- Nahlásit

jana33 přesně to mě napadlo, díky paní žes to napsala za mě a líp

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:21
- Nahlásit

Ketrin

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:25
- Nahlásit

Vlasta
nemusím ty debaty s PP a bez PP,je to o lidech,blbci jsou na obou stranách.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:30
- Nahlásit

jana33
jo máš pravdu,ale každý může chovat co chce,těžko tomu zabráníš.

choco
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:41
- Nahlásit

Jj,Jani to je přesný Mě se u státnice ptala ženská na kynologii,proč si známí vlastně místo highland skotu na hlídání stáda ovcí nepořídili třeba kavkazáky, že ty by jim to od jiných psů a lidí taky spolehlivě ohlídali...no ohlídali,ale taky by jim mohl hrozit průser,kdyby někomu pak něco udělali...což by od kavkazáka nebylo moc pěkné..

choco
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:43
- Nahlásit

A nebo znám případ, kdy u koní měla holka štěndo kavkazáka-holčičku a kdokoliv tam přišel měl zákaz se s ní jít přivítat natož pohladit a byla chudák po dobu přítomnosti lidí zavřená v kotci a vypouštěla se jen,když tam nikdo nebyl,aby se to hlídání v ní kor porbudilo...:/

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:47
- Nahlásit

Hele tady kus od nás mají kavkazáka,teď nevím,jestli mu je deset měsíců- pes si z paničky dělá dobrý den, třeba jí chytne za ruku a odmítá pustit a jinak s ní žertuje, nemaj plot,takže úspěšně zdrhá, dříve nebo později prostě přijde průser. Hlavně je tam spousta chat,takže přes zimu to bylo ještě celkem v klidu,ale teď začnou lidi jezdit a to teprve začnou problémy. Pán měl dřív malamuta a prej si myslel,že kavkazák bude mín tvrdohlavej a víc ovladatelnej. To prostě člověk nepochopí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:02
- Nahlásit

jana33
Jo to je jak kolegyně z práce - vždy měli NO a pořídili na stará kolena pro rodiče šarplanince - už dnes neposlouchá a utíká ze zahrady. Je mu rok - tak jsem jí říkala že za chvíli budou na NOvě - no asi se urazila a ukazovala mi video jak si hraje s jejím 5letým synem - taky ho tahá za ruku a nechce mu dovoli aby šel třeba na hromadu sněhu - ani z toho videa jsem neměla dobrý pocit a když jsem jí řekla, že bych ho nenechávala na dvoře samotného s tím psem tak už jsem si to pokazila úplně a už mi nic neříká.

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:04
- Nahlásit

choco
Hani, jak jste včera dopadli s Andym na té veterině??

choco
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:16
- Nahlásit

Vlasta
Ty brďo...

Moni ...zatím nám nedělal rtg,což mě překvapilo, nezdálo se mu to nutný, protože Andy při prohmatávání nijak bolestivě nereagoval (což teda ani před tou atroskopií...) a tak má teď na týden nasazaný ráno a večer Rimadyl,jakoíže tam má artridu,kterou by to tímhle mohl potlačit a pak nás čekají dlouhý hokusypokusy s nějakýma steroidníma látkama,který by mu mohli ulevit a zpomalit artrozu...plus máme kontakt na homeopata, že to prý taky už několika psům pomohlo...a po dobrání Aptoflexu máme koupit lidský Gel activ, který obsahuje něco,co by také mohlo pomoci...no mám ze všech možných a nemožných prostředků, jak mu ulevit docela v hlavě zmatek,takže rtg si stejně ale vyžádám (mluvil o nich už minulý rok ,jak jsme tam chodili na ty injekce...a teď že to zas nutný není, že si myslí, že tam stejně krom postupující artrozy nic neuvidí...tak nevím...) No a nejspíš se ještě objednám k Hnízdovi,abych měla ještě nějaký další názor a podle toho se pak nějak zařídím..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:27
- Nahlásit

choco
K Hnízdovi jsem taky jezdila - 3x mi atroskopoval staršího psa. Jedna noha musela být 2x bo se mu po roce uvolnil jakýsi flap a dřelo to chrupavku uvnitř kloubu. Byla jsem tam max. spokojená, jsou velice příjemní, ani moje doktorka mi tak nevysvětlila co a jak jako Hnízdo.
Skeptici z řad mých známých tedy říkají, že za ty prachy by udělali i holubičku při odchodu - ale stejně jsem byla spokojená.

choco
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:37
- Nahlásit

Jj, Hnízdo je i sympaťák,ale zatím jsem u něj byla jen na odběrech kvůli testování EIC, a přítula pak u nich řešil kožní probléjmy Ellie. Ale reference mám na něj výborný,to jo. S Musilem jsem taky byla spopkojená,ale teď z toho už moc chytrá nejsem...tak budu klidnější znát víc názorů...navíc nás právě před rokem Musil taky strašil,že je možné, že se mu tam mohlo něco odlomit zase...

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:18
- Nahlásit

Teda nikomu bych nepral stravit tri hodiny v 25km dlouhy fronte na dalnici aby vas pak z ni vyhnali, protoze ji uplne uzavreli!

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 08:02
- Nahlásit

Mira A
To sis užil... Tohle je fakt hrůza. I když možná lepší, teď na seznamu píšou a dalším agresivním řidiči - vyhodil z okna láhev a rozbil za sebou dodávce přední sklo. Měl pocit, že předjížděl pomalu...

Dneska jedu do Prahy, tak snad to bude dobrý. Nemám ráda dálnice.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 08:23
- Nahlásit

Mira A No tedy.. v Německu?? Můj muž když tam jezdil kamionem tak je strašně chválil, jak za údržbu, tak za rychlost odstraňování všeho třeba po nehodě a nebo tak.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:02
- Nahlásit

TAk jsem si dneska přivezla svatební šaty. Jsou překrásný, jen bude sranda v nich tancovat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:13
- Nahlásit

bilksa
Já šaty zvládla dobře,horší byl dřevoidní manžel
Už se ti to blíží....

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:21
- Nahlásit

bilksa
Nemáš někde fotky?

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:36 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Mám, ale zaheslované, aby se mi na ně nedostal přítel....

No sem nechodí, tak vám to napíšu:
jméno: Šárka
heslo: junior_2002

http://bilksa.rajce.idnes.cz/

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:46
- Nahlásit

bilksa
No,ty jsou,ouplná princezna To já si teda šaty s vlečkou nelajsnu, až by mi na ni hamptli čtyři psi,tak by bylo po vlečce

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:13
- Nahlásit

bilksa
no krááása - ale doufám za tebe,že bude sucho
Ty jsou půjčené nebo tvoje?

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:40
- Nahlásit

Zuzana T
Moje, jednou v životě jsem si koupila něco šíleně drahého. Hlavně právě proto, že když mi na ně dupnou pesani, dřevoidní manžel apod., tak mi nebude vadit, když se jim něco stane.

Jsou pošitý kamínky od Swarovskeho. Ve skutečnosti vypadají mnohem líp, fotky nic moc.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:03
- Nahlásit

bilksa
No,prachy nekřesťanský,to by ze mě museli páčit heverem a stejně bych to nedala ale moc ti sluší,budeš krásná nevěsta

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:14
- Nahlásit

bilksa Taky jsem se podívala - krása - hele co si pod ně vezmeš - na podprsenku to nevypadá??

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:16
- Nahlásit

Vlasta
Teda ty máš dotazy

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:16
- Nahlásit

bilksa No a teď ta limuzína k tomu - to bude jako nějaká honorace!!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:17
- Nahlásit

jana33 No hele, vdávat se já - tak je to BIG problém, zaprvé problém co by vyplnilo ten dekolt a kdyby se to našlo tak jak to dostat od pasu nahoru

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:24
- Nahlásit

Vlasta
,no tenhle problém Bilksa ještě nemá,my jsme také neměly ,ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:43
- Nahlásit

Zuzana T nooo, tenkrát ještě ne ovšem dobrovolně přiznávám že jsem se vdávala v 5.měsíci - napřed jsem se nechtěla vdávat a potom mi nějak začaly přebývat hormony tak jsem do toho šla. No a v té době už mi to přebývalo jak nahoře tak u pasu - ale zase jsem to neřešila

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání