| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 13:41
- Nahlásit
Hezký den všem!! Já jsem taky zavřená ve škole, hrozně mě to štve... Potřebovala bych se Charlotte cvičit a zrovna je tak krásně....
Jinak včera jsme byli cvičit - na malém prostoru měla 11 aportů, tak asi u pátého jí došlo, že tam toho je víc, tak začala krásně slídit, měla jsem z ní radost. Jen ještě, kdyby začala chodit dál ode mne...
Udělali jsme si i vlečku králíka, tak to jí taky šlo, ale musela jsem si ji dát na stopovačku, jinak chytne ten její záchvat hyperaktivity a zbytečně si to kazí.
jowana
Jinak vím, co je to mít doma psa, který je hyper... Taky mi každý říká, jak je to super, ale my s tím tedy dost bojujeme..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 13:43
- Nahlásit
Zuzana T
uzávěrku jo?? Včera jsem mluvila s kamarádkou co je taky ved. ŠJ a ta ji dělala včera - byla pěkně znechucená.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 14:10
- Nahlásit
Vlasta
já včera dělala úplně jinčí věci...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 14:18
- Nahlásit
Zuzana T
JJ, každý má na práci něco jiného to už tak na tom světě chodí....
Už bych šla domů... přemýšlím co bych si vymyslela. Ale nic pořádného mě nenapadá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 15:50
- Nahlásit
Tak jsme byli na velký procházce a natrefili zblízka na muflony - vodící muflonky se zastavila snad patnáct metrů od nás a hlídala nás,dokud nepřešlo celý stádo. Paráda
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:03
- Nahlásit
jana33
tedy vy jste v divočině,to je super.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 17:57
- Nahlásit
Zuzana T
Jj,muflonů je tu dost,ale většinou je člověk vidí jen zdálky nebo jde pod kopcem a oni jsou nad,ale dneska to bylo z očka do očka. Karel předevčírem natrefila na dvě prasátka.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:13 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Zuzana T
Tak prý ještě dneska Broock voní psům tak, že se jeden goldenek snažil přelézt vrata k nám, jak prý vyváděl. A ona sama se prý tváří, že by si dala říct... blázinec.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:35
- Nahlásit
Mira A Zuzky Lexy voněla dlouho před, tak Brůča to pojala po... ale protože mám psy, tak vím, že některé feny jim voní i furt ale třeba kámošky doga tady voní dlouho po - vždycky je naštvaná, už měsíc nehárá a vořeši se stejně sbíhají.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:38
- Nahlásit
Mira A
Tak když to byl goldenek,tak dobrý,to se nepozná
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:48
- Nahlásit
Vlasta
Mira A
No já doufám,že si to vybrala před...
Lexy dneska už před psem uskakovala.Včerejší kontrolní prog. byl 5 hod po krytí 15,9 ng,takže si myslím,byla super doba - za 4 týdny se hukáže.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:51
- Nahlásit
Míro naprosto jistě vím, že tady máš samé dobré kamarády
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:52
- Nahlásit
Vlasta
já to myslím dobře
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:53
- Nahlásit
Zuzana T To jsem fakt zvědavá jestli Vám to oběma dopadne - a držím palce aby jo!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 20:54
- Nahlásit
jana33 Já vím, taky mám ráda trochu morbidní humor..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:02
- Nahlásit
jana33
no ty si také užiješ s Fančou,u vás na venkově bude dost vynalézavých voříšků,kteří budou nocovat u vrat a čekat na příležitost.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:12
- Nahlásit
Zuzana T
Hele asi nebude, první hárání se tu neukázal nikdo. On tady nikdo nevenčí a psi,co občas zdrhnou ve vesnici na návsi se pohybujou po vesnici,ale k nám nejdou (resp. jeden to zkusil před rokem a se zlou se potázal). A my do vesnice s psiskama vůbec nechodíme,takže to nezjistí. A stejně ještě jedno hárání a Fanča půjde na kastraci
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:18
- Nahlásit
jana33
Jak to, že půjde na kastraci? Zdravotní problémy??
U nás se teda vořeši sbíhají, taky jsme uprostřed vesnice, ale když už je to fakt hrůza, tak stačí vzít vzduchovka a dát jim jeden štípanec do zadku.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:23
- Nahlásit
No ale je necim svihlej, cistej rozhodne nejni, já ho znám...
Zuzana T
My už na kontrolní odbery nejdem, už to necháme na přírodě.
Akorát se jde ted na tu vakcinu. A už jsme koukali že nějakýho 30-tyho dubna bychom mohli jit na ultrazvuk.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
bilksa
Fanča má pozitivní EIC. Zatím se jí to neprojevilo a doufáme,že ani neprojeví, ale i tak bych na ní nechovala. Sice kdybychom nakryli čistým psem, tak by se narodili jen přenašeči a žádný nemocní,ale i tak. A bylo nám doporučeno jí radši vykastrovat,aby jí nemoc náhodou nespustili hormony (třeba epilepsie se háráním taky může horšit).
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 21:39
- Nahlásit
Mira A
vy můžete i dřív
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2010 22:10
- Nahlásit
Zuzana T
No to sice jo, ale jen o par dni, a to by bylo v týdnu a já prijizdim az v patek, tak tam chceme jit spolecne. jeste to musime promyslet.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 06:54
- Nahlásit
Mira A
a jo vlastně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 07:53
- Nahlásit
jana33 natrefili na muflony - to je paráda
Tady jsou daňci a teď prý i jelen, ale toho jsem neviděla.
Nejčastěji, prakticky denně vidím hlavně prasopsy
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 07:54
- Nahlásit
Ketrin
a to je divné,to neznám
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 08:40
- Nahlásit
Dobré ráno, jsem ráno byla na krvi a teprve jsem dorazila - nálada v práci pod psa - tak jsem se šla podívat sem jestli bych nenačerpala něco pozitivního a nebo humorného - no nic moc....
|
brookbank
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 08:46
- Nahlásit
Ahojky
měla bych prosbu, známý shání štěně LR, černého psa, odběr někdy jaro/léto. chce ho převážně na canisku mezi děti a dorost. nemáte tip na nějakou CHS ?
a jinak pěkný den všem !
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 10:08
- Nahlásit
Ketrin
Danky tady taky máme, jeleny jen když se zatoulají z obory,což se za nás ještě nestalo.Ale muflony,daňky, srnčí, černou,toho je tady hafo. Jen mě mrzí,že jsme zatím nenaši žádnej shoz, najít takovou daňčí lopatu,to by bylo
brookbank
Jestli to chce především na canisku,tak bych se zaměřila na chovky,co fungujou při organizacích,co se zabývaj asistenčníma a vodícíma psiskama
http://www.labradorsky-retrivr.cz/labradorsky-retr iever/chovatelska-stanice-historie.htm
www.pomocnetlapky.cz - tam nemají nic o psech,ale mají chovu,tak jim zavolat
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 10:30
- Nahlásit
Tak u nás už se ukázalo - na ultrazvuku minimálně 8 pejskovitých zárodečků.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2010 10:30
- Nahlásit
Petra Bailie
Já slyšela,gratulace veliká
|