Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 19:53
- Nahlásit

bilksa Hele teď jsem si to pouštěla několikrát a to jí jako tím pohlavkem startuješ ???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 20:04
- Nahlásit

bilksa Doufám, že jsi se neurazila - nepochybuju o tom, že kdyby někdo natočil na video mě, tak se taky budu asi divit

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 20:47 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
Jo, vidíš, je dobrý se natočit. Schválně si na to dám pozor, až budem cvičit.

Ale jestli jí to pomůže a bude nosit pěkně, jako dneska, tak škoda facky, která padne vedle.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 20:51
- Nahlásit

bilksa No já právě nevím jak to chodí na normálních zkouškách, ale na WT jsou za to ukázání a vůbec dotyk na psa body dolů, výcvikářka mi to stále vtlouká do hlavy tak proto jsem si toho všimla. Ale jak píšu - nikdy jsem nebyla na normálnách loveckých zkouškách, tam to třeba nevadí.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 20:52
- Nahlásit

Na normálních to nevadí. Charlotka je šikulka

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2010 22:12
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
máte bezvadný stránky, místo překládání si je prohlížím... zasmála jsem se u popisku "přejetej pes", když se tam chlapec vyvaluje ve stopě od auta ve sněhu přesně takhle to dělá hnědka taky, akorát jezdí vždy z kopce a v korytu se odstrkuje nohama
prvních jarních (závodních) 100 km
v autech?
jana33
ESP? pěknej, povahou i temperamentem, ale srdíčko mám u LR

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 07:36
- Nahlásit

Dobré ráno, včera bylo novoluní - měly by jsme začít s dietou!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 08:16 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Ahoj! Chtěla bych se zeptat trekařek - Ančí a Žufrik bilksa jestli vaši psi nosí batoh? a pokud ano, jak na něj reagují. Začali jsme s Borgem posledních cca 14 dní chodit kopce se zátěží, abychom měli natrénováno na léto - tedy hlavně já, u něj spíš jen chci aby si na ten batoh zvykl. Ze začátku s ním vůbec neběhal, šel pořád u nohy i když dostal volno. Teď se pohybuje v okruhu nějakých 10 m okolo mě, ale víc ne. Prostě když má batoh, nevylítá se. Jak to mají ti vaši? ( na druhou stranu, já když nesu na hrbu + - 15 kg, tak taky nekřepčím, že...)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:16
- Nahlásit

Tak dneska zase mrtvo???

choco
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:24
- Nahlásit

Tak Helčo oni ti psi u dogtreku na volno nechodí a ťapou pěkně na vodítku vpředu....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:37
- Nahlásit

Vlasta
Dobré ráno, včera bylo novoluní - měly by jsme začít s dietou!!
no teda,to mě má jako po ránu povzbudit,jo?
Já dnes po šesti dnech nemám tetu,hurá.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:48
- Nahlásit

choco jo to vím, ale tak třeba někdy chodí i na neorganizovaný túry navolno?!
Co Andy - je to lepší?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:54
- Nahlásit

Zuzana T
No možná Ti to novoluní udělalo tu tetu - a myšlenka na zahájení diety mě napadá od ledna - ale nějak jsem se ještě neodhodlala...
Včera jsem viděla kamarádku co má podvázaný žaludek - loni jsem se s ní bavila a to zhubla asi 40kg - te´D jsem ji zahlédla v autě a vypadá jako pták - myslím, že už to přehání a trčí jí jenom nos z obličeje. Tož do takových extrémů bych to nemusela, ale jenom trochu...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 10:56
- Nahlásit

Vlasta
no nevím,raději budu neforemná,než tohleto

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:04
- Nahlásit

Vlasta blbě vidím a čtu zahánění diety
Posledního asi půl roku víc sportuju, jím pořád stejně a váha je též stejná utěšuju se tím, že svaly jsou těžší než špeky a že nejdůležitější je umět ty kila nosit

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:08
- Nahlásit

Neblbněte,hubenourky
Já mám ještě dozvuky tety M,ale už je to o moooc lepčejší.
Helčo,myslím,že psiska s báglem opravdu běhat nebudou,ale nevim

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:15
- Nahlásit

Ketrin
Zuzana T
Ta kamarádka to měla udělané ze zdravotních důvodů, byla už fakt ohromná hlavně na spodní polovině. Zuzko tu moji střihačku jsi viděla a ta teď o tom taky přemýšlí, má vychýlené obratle ale nechtějí ji operovat kvůli váze. Ona je silná od dětství, tak bude muset nějak zhubnout.
jana33
tak to by batoh mohl fungovat jako zklidňovadlo co??

Mira A
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:16
- Nahlásit

blbě vidím a čtu zahánění diety

Jj ja taky
Vcera jsme ji (tu dietu9 teda u kolegy statecne zahaneli... az do pulnoci jsme bastili a pili jak nezavreny...

Zuzana T
Tak jsem vcera mluvil se zenou po skype a predstav si ona povida, mam pro tebe prekvapeni - Ostrihala jsem psa

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:20
- Nahlásit

Mira A
no tak vidíš,jak je šikovná.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:20
- Nahlásit

Vlasta
Vidíš,to mě nenapadlo,okamžitě objednávám čtyři batohy a naplním je šutry

choco
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:23
- Nahlásit

No taky už mě začíná prohánět černý svědomí ohledně diety...zatím jsem teda vydybdala jen nějaký jídelníček od známé, ale to počítání jídla na gramy mě teda moc bavit nebude...ale je to spíš o tom jíst pravidelně a vědět, co jíst, aby se to zase nevrátilo zpátky...od ledna taky chodím do posilky a začala jsem s Mončou chodit na Zumbu,ale papů si teda neodříkám, takže se nesmím divit,že nic nejde dolů

Ketrin
To asi jo,ale tak já myslím, že je dobře,že s baťůžkem se mu nijak nechce kravit,aspoň si pak v těch výškách neublíží,ne?
Jinak Andy se mi zdá malinko lepší, ale že by vůbec nekulhal to ne,no...zítra mu mám volat, tak si přece jen o ty rtg řeknu a jak dojde výplata,tak se objednám k tomu Hnízdovi...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:28
- Nahlásit

choco
No tak ty máš opravdu důvod hubnout. Nejseš náhodou praštěná?
O ten RTG si určitě řekni, když nic nenajdou tak jedině dobře,ale budeš moct být v klidu,protože to budeš vědět na 100%

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:28
- Nahlásit

psiska s báglem opravdu běhat nebudou, nojo asi ne. ale dobrý teď už si aspoň tak ňák pobíhá okolo ale ze začátku šel pořád u nohy - několik km a ani neznačkoval

choco ty jsi ta pravá co potřebuje hubout

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:30
- Nahlásit

Ketrin
Tak určitě se začne víc hýbat až si zvykne. Ale ono je to s tím báglem určitě i dobře, aby se někde nezamotal

Montik
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:32
- Nahlásit

jana33
Jani, já jí to říkám furt, je hubená až to nejni hezký už mis tim štve, potfora... smirk: Ale včera mě pobavila jedna kolegyně. Jsem šla do práce a tak nějak jsem byla mrzutá, páč sem si den před tím zkoušela nějaké oblečky , no a když jsem se viděla..no, nic sem nekoupila a zařekla se, že teda jako UŽ VÁŽNĚ budu hubnout... A ona na mě, Moni, ty jseš nějaká pohublá...

choco
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:42
- Nahlásit

Tss, se vidím a vím, kde co přebejvá a nemělo by to tam být...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:44
- Nahlásit

choco
co to je Zumba?

Montik
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:47
- Nahlásit

choco
tak mi to dneska ukážeš...si asi vemu brejle!

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:47
- Nahlásit

Montik
tak to potěší

choco
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2010 11:57
- Nahlásit

Taková latina s aerobicem dohromady )

Ale do tohoto máme ještě daleko I když pozadím na nás taky třese

http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání