Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 09:01
- Nahlásit

brookbank
Jj, to mi říkal pan Harrer, když jsme byli na výcviku - ať ho nedávám do E že se bude nudit - že na ty L má, já protože to byli první WT tak jsem nechtěla jít hned do L, tak jsem zkusila ty E. Jo asi v Milovicích půjdeme L a uvidíme.... mám to blízko, tak přinejhorším vypadneme - to bude osud
Ale co jsem šla loni v Milovicích ( před MR) tak ty byli oproti sobotě úplně lehoučké.

brookbank
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 09:28
- Nahlásit

vlasta já to znám s Quentinem...oni pak moc vymýšlí jak to udělat po svém a lépe

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 09:40
- Nahlásit

pěkné dopoledne,Vlasti jsme šikulky,jak už jsem psala.Bude foto?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 09:48
- Nahlásit

Zuzana T
No foto bude málo, Eva byla ve druhé skupině a tak má fotky jenom svoje a na stránkách už má WT L - to fotila sama.
A pak fotil pán z Danyho štěkání - ten říkal, že to dá stránky - minule byl odkaz na Retriever sportu na jeho fotky - tak tam bychom někde mohli být, goldenů moc nebylo a Greeny byl jediný mokrý.
V tom L byli myslím jenom dva goldeni, ale oba byli úžasní - pes a fena, fena ještě šikovnější než pes - oba blbě vypadli, ale pracovali nádherně. To víš, já jsem více sledovala GR než pracáky labradory - tam se tak nějak čeká, že budou dobří, ale oba ti goldíci jsou i výstavně celkem dobří - a makat umí taky.
A moc se mi líbil i čespík, ty L prostě byli zajímavé moc - se tady furt rozplývám, ale fakt to bylo pěkné

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 09:55
- Nahlásit

Vlasta
Tam byl asi p.Kellner s Crazy,ne?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 09:56
- Nahlásit

Vlasta
A já fotky už viděla,na FB
My včera byli s kamarádama myslivcema na podvečerní procházce po revíru a viděli jsme dvě stáda muflonů, lišku, prasátko a slyšeli mohutně štěkajícího srnce paráda

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:11 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
neéé, napsala jsem Ti to do mejlu - sice je chválím, ale aby to někdo nebral jako drbání....a ono to potom bude ve výsledkách.
jana33
No prosím, ty jsi je viděla - já s tím FB moc nerozumím, takže pešek - fotky z L jsou na www.retrivri.cz

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 10:16
- Nahlásit

Vlasta
pochvala každého potěší

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:01
- Nahlásit

Ahoj všem!!
Dneska nic moc den - ráno bloková výuka od sedmi, takže jsem vstávala v pět, odpadla mi hodina, takže tu budu 3 hodiny čekat na další a domu se dostanu až v půl devátý.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:04
- Nahlásit

bilksa
No,my v sobotu měli taky výborný - hodina a půl přednášky, hodina pauza, hodina a pů přednášky, tři a půl hodina pauza, hodina a půl přednášky. šli jsme s kamarádkou do kina

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:06
- Nahlásit

Klasika... Ještě mě dneska šíleně bolí břicha, prostě super začátek týdne...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:08
- Nahlásit

bilksa
Tak zase se člověk může utěšit,že to není jen v jeho škole

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:13
- Nahlásit

jana33
Taky pravda...

Koukám, že mě bolí břicha... Hmmmm, asi jich mám víc...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:25
- Nahlásit

bilksa
Taky jsem si toho všimla

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:43
- Nahlásit

Holky dneska jde tlak dolů.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:45
- Nahlásit

No dyť to říkám, prostě den blbec...

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 11:46
- Nahlásit

Vlasta
Tak už vím, proč je mi špatně. Kroutím se tu jak žížala a čekám, že spadnu i ze židle...

choco
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:51
- Nahlásit

Vlasta
Taky posíláme gratulace, jste šikovní Já už taky fotky viděla A ti goldíci se mi líbili, krásná barva

Já mám dneska fajn zprávy z rtg, nohy jsou bez úlomků, sice artrotický hodně moc a na jedné nožce nějaký podivný výrůstek,ale na operaci to rozhodně není a nemělo by mu to dělat problém. Hold prý patří k těm psům,kteří kulhat budou a kor když se mu tam přidá ta artrida,tak tu je pak nutný potom přeléčovat,ale zatím mi další prášky dávat nebude a máme pak najet na ten lidský Gelactiv a zajít za tím homeopatem,který by mu mohl snad taky pomoci. Jinak Andy už bere to rtg jak lehárnu, málem mi tam usnul i bez sedace ))

choco
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 13:53
- Nahlásit

bilksa
Ajaj, to Tě lituji, mě když to chytí,tak si připadám,že každou chvíli musím umřít... ( Bez brufenů ani ránu ...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:07
- Nahlásit

bilksa
Mě pomohla druhá silná káva - teď už dobrý, ale dopoledne mi bylo jak na kolotoči.
choco
tak to je fajn že nemusíte operovat. Já toho svého staršího s těma špatnýma nohama taky nějak udržuju a do ničeho se moc nepouštíme, občas vyalavisujeme - aby se dožil co nejvíc. Je mu 7 - tedy v srpnu bude. Ovšem za háravkou by běžel lán světa - to ho ty nohy zase tak nebolí, ale vyskočit do auta auž je problém.

Montik
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:11
- Nahlásit

choco
ježiš, tak super!!!! A na víkend už se mooc těšíme....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:14
- Nahlásit

choco
tak to je dobře,že se nemusí řezat.
Vlasta
já jsem dneska v pohodě - tedy zatím....

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:26
- Nahlásit

choco
Tak paráda!! Držíme palce, ať pomůže homeopat. Hlavně, že se neřeže.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:42
- Nahlásit

choco
Na jednu stranu fajn,že nemusíte řezat,na druhou je blbý,že je tedy tohle normální stav. Vyzkoušej i bylinky od Phytovetu,já je dysplazkářům taky přidávám.

Tak jsme přišli z venčení a psiska se tvářej,jak kdyby tam bylo sto stupňů.Asi budu už muset najet na letní model a ráno s nima vstávat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:56
- Nahlásit

No ono horko už celkem je. Já jsem z domu odjížěla před šestou, to bylo zataženo, tak jsem čekala, že bude zima a teď s sebou tahám kabát k ničemu...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:59
- Nahlásit

U nás je 17°C - v Roudnici - je to příjemné.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 15:06
- Nahlásit

My vycházeli z domova a zdálo se,že se zatahuje,ale bylo to jen zdání. Každopádně není takovej hic,aby házeli takový ksichty

choco
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 15:13
- Nahlásit

Jj, mám radost,že jsme se dakší operaci vyhli,ale smířit se s kulhajícím hafem...

Jani, phytovet dávám,dostává každé ráno a večer pak kloubku...

Vlasta:

No on teda má chuť běhat, má chuť nosit, naopak ho musím fakt krotit a myslet na to, že tu aktivitu,kterou by tak chtěl dělat,pak odkulhá mnohem víc...co na něm pozoruju nechuť,tak to je občas,že uteče před Ellie ze zahrady raději ke dveřím domů a chce už mít od ní klid a nebo nemá rád čím dál víc hyper psi, kteří ho otravují,byť to myslí v dobrém a chtěli by si hrát...on už ne...to se nechá zblbnout když už tak na chvilku a pak si jde raději po svém...někdy teda zavrčí, že už toho má fakt plný brejle...takže ho od takových psů raději distancuju a když někde jsme má své pravidelné chvíle odpočinku a zavírám ho do domečku,aby si dáchnul a měl klid.

Jooo Moni víkend bude bezva, má být horko,vezmeme psíky k vodě A Marťa už vymýšlí spoustu dobrot a lá Emanuel

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 15:17
- Nahlásit

choco
Jo mě staroch na okolo pobíhající a dorážející psy vrčí, je vidět že má strach aby do něho nevrazili a tak, když může tak se klidí od nich a sám odchází.

choco
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2010 15:23
- Nahlásit

Vlasta
Jj, přesně , taky mám z toho takový pocit, bojí se,aby na něj nehamtli, což je pochopitelný... když má možnost jít pryč tak raději dělá mrtvého brouka, ale někdy hold dojde na zavrčení...a to pak kolikrát nevím,zda ho za to ještě peskovat... v tomhle ohledu se fakt hodně změnil, a řekla bych ,že ta artroza na to má taky svůj vliv...

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání