Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 14:05
- Nahlásit

choco
přítel půjde ve stejné skupině jako můj přítula a brácha. Budou se "prát" o vítězství.

brookbank
Ty jo, to je hrozný, kolik pesanů má problémy se štítnou žlázou. Kámošky flatík to má taky, ten je pořád unavenej a taky měli problémy se srstí. A jeho sestra to má taky - je to prý hodně dědičný.

choco
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 14:14
- Nahlásit

brookbank
Ty jo,tak to je mi líto...snad se vám to povede vyladit s těma práškama...

bilksa
No on se chystá i během tůry fotit,tak aby spíš nepřišel poslední

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 14:26
- Nahlásit

U nás to taky nebude nijak žhavý... Sice jsme poslední neoficiální pochod vyhráli, ale ten byl jen 12km. Navíc pánové mají tendenci hodit záda někde na mezi...

Kaccka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:19
- Nahlásit

Prave dorazily oficialni vysledky RTG, mame DKK i DLK 0/0. Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:30
- Nahlásit

Velka GRATULACE

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:39
- Nahlásit

brookbank
To ti řekla Müllerová? Tak zkus jinýho homeopata,samozřejmě je nesmysl vysazovat léky. Já myslím,že je tam problém,že se to kvůli debilům vetům dlouho neřešilo a organismus to poškodilo víc,než bylo nutný

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:40
- Nahlásit

Kaccka
Supeeer!

Kaccka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:43
- Nahlásit

Diky!!! Jak jsem tu obalku vytahla ze schranky a doslo mi odkud to je, uplne se mi klepaly ruce Smarja, me se tak ulevilo

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:45
- Nahlásit

Tak gratulujeme i tady!! Super výsledek.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 15:56
- Nahlásit

bilksa
moc dekujeme i tady

Žanet M
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 16:31
- Nahlásit

Kaccka - krásný výsledek, také moc gratuluji!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 17:14
- Nahlásit

Kaccka
super,gratuluji.Dobré zprávy sem,těch není nikdy dost!

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 17:30
- Nahlásit

brookbank
achjo, jsem nevěděla, že Quentinovi něco je, vypadal sakra zdravě. to je na houby, do brodu jezdí holka s chesapeakem, taky štítná žláza - a ten je dost špatnej, i psychicky. teda pokud jseš kdo myslím...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 17:45
- Nahlásit

Kaccka No super - tak každý utěšoval, že to bude dobrý a ono nakonec JOOO !! Taky gratulujeme!!

brookbank
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 18:57
- Nahlásit

jana33 ano, sama Mullerova...mě se to právě dost nezdálo tak jsem se rozhodla to nejprve upravit lékama...po 3 měs se mu to ustálilo do normy a za další měsíc jsme měli jít na krev, ale jdeme nakonec už zítra. jinak si taky myslím že kdyby se na to přišlo dřív že by nemusel být na tom tak jak je ted vidím na něm že toho elánu už nemá tolik, resp. se neustále přepíná, přemáhá...

lucie jj jsem to já no tak my jsme se naposled viděly v létě ne? to už měl srst špatnou ale myslela jsem že to je krmením... jéžiš, vždyt to měl snad 29 kilo....no a pak nějak na podzim jsem to začla řešit s jiným vetem a taky tak trochu na pár postřehů tady od jany33 jsme nechali udělat krev a vyšlo to dost blbě, tak od té doby bere léky...právě že na to má vliv i psychika, čili stres...a proto nemužeme na zkoušky a treninky jen tak pro nás. bych i řekla že se mu to zhoršilo co jsme byli na víkend na Slovensku mezi psama a to je tak 3 týdny a od té doby to je nějak na prd

Kaccka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:03
- Nahlásit

Žanet MZuzana TVlasta
Diky moc

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:17
- Nahlásit

brookbank
jojo, v létě. to je mi líto, to je pěkně naprd, teda...
a co mladá? hrozně se mi líbí...já jsem na ty chrty a třeštiprdy))

brookbank
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:25
- Nahlásit

lucie nějak to dopadne
mladá je už slečna, už má rok a pul a je to blázen jj mám spíš ohaře než labíka ;) krásných 19kilo

brookbank
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:27 - Změnil/a: brookbank
- Nahlásit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 07:04
- Nahlásit

Kaccka To byl ale fofr - také gratulujeme!! ještě si pamatuju ten pocit úlevy
brookbank to je trápení Q. bez elánu si neumím představit je zvláštní jak se u štít.žl. u různých jedinců hodně liší příznaky i reakce na léčbu... naše Sali ta zas tloustla i z vody. Jak se vychytala medikace, tak se ale rychle vše upravilo a i ten elán a větší "akčnost" se pak dostavila - v rámci věku, samozřejmě. Ještě víc než rok - než se objevil melanom - pak byla úplně dobráa na svůj věk dost vitální. Co bere Quentin, Euthyrox?

Když je řeč o srsti, zrovna včera jsem si u Cory říkala jak je děsně zarostlá. Kvalitní hustá srst je fajn, ale všeho moc škodí včera jsem se ji pokoušela fotit a vypadá jako že nemá vůbec žádný krk Zuzko asi se před Konopištěm k Tobě zajedeme ostříhat a protrimovat

brookbank
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 07:51
- Nahlásit

ketrin ano bere Euthyrox 2 x 2tbl denně... právě že on hubl a hubl, proto se to moc neshodovalo s tímhle onemocněním...může sežrat denně i víc jak kilo masa a prostě nepřibere. jsem ráda když se mu váha dostane aspon na jeho 32kg a tam se drží což je u 4 letýho psa dost málo no nějak se s tím poperem, dnes je se mnou v práci a odpoledne ho čeká výlet na vet tak uvidíme.
snažila jsem se i na netu něco víc najít ale všichni mají právě opačný problém, že tloustnou...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
jasně,labíka jsem ještě nestříhala - bude to premiéra
Mělo by ti stačit vzít pořádné hrablo s otáčecími hroty nebo kvalitní finišák - takový ten hranatý drátkový kartáč a pořádně po i proti srsti vyčesávat.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:42
- Nahlásit

Ketrin
A co trimovací pilka,tou to taky nejde? Tss, kdoví co to máš doma, jsi nakryla tehdy Brest medvědem a teď se divíš
Já jedu dneska do Prahy, čeká mě zas škola,no fuj

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:48
- Nahlásit

jana33 kdoví co to máš doma, jsi nakryla tehdy Brest medvědem pcha, akorát závidíš před chvílí jsem koukala na hory, kde pořád leží kotel sněhu a zdá se že i čerstvý, tak ona asi dobře ví proč si tu šálu zatím nechává
trimovací pilky se bojim

choco
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:22
- Nahlásit

Jani,to ti nezávidím, jít se šrotit,když bude tááák krásně )) :P

Helčo a co zkusit furminátor, ten jí to taky probere Ale jestli tam máte ještě sníh,tak bych jí šáličku nesundávala ))

V naší rodině jsou asi psiska prokletý, brácha psal,že Izzy (dvouletý maďar) je po druhé operaci dalšího nádoru...vloni měl jeden na krku, naštěstí nezhoubný...zatím nic víc k tomuhle druhému nevím... to je fakt príma :/

Jinak na rtg jdeme s Andym v pondělí, včera jsem si o ně řekla,když jsme jeli s Ellie na kontrolu s ušima (měla kvasinkovou infekci). Tak už abych věděla...

Montik
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:28
- Nahlásit

choco
cože?? Izzy má nádor?? Fíha......

choco
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:44
- Nahlásit

Tak na to vet přišel úplně náhodou...Izzy šel po kudlu s bradavicí na čumáku a vet zjistil,že mu tam kus vedle bují nádor...tak ho bral rovnou taky...bude se dělat víc testů, už se mu to taky nelíbí..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:54
- Nahlásit

choco takový mládě snad to nic nebude, třeba jen tukové

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:57
- Nahlásit

choco
To je šílený,snad to bude benigní.
A kde budete RTG dělat, u Musila?
Ketrin
Jj, záááávidím,to víš,že jo, já mám našich chlupů dost

choco
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:40
- Nahlásit

Nj, doufejme,že to nebude zhoubný

Jinak se mějte o víkendu krásně famfárově, slibují bezva počásko,tak snad vyjde.

bilksa
Doufám,že tě poznám a aspoň pozdravím )))) Mihnu se tam ráno a nechám přítulu a feňuli na pospas divočině

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání