Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Mudrová Ilona, Milan Bubla - množitelé POZOR!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Autor Zpráva
verua
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 21:49
- Nahlásit

Psíček

Reakce na příspěvek z 31 Srp 2010 13:34

Už aby to bylo

verua
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 21:54
- Nahlásit

Takže pokud jsem nebyl u Bubly doma, a nemám od nich štěně, nemůžu tu nic kritizovat? Jak jsi k tomu prosím dospěla? Můžeš objasnit ten myšlenkový pochod?
----- jelikož mi přijde, že vůbec o ničem a nic nevíš, tak nechápu, jak můžeš pořád tak přehnaně reagovat

Zkus něco konkrétního, zatím jsme tu četli jen tvé nenavistné řeči, smyšlenky, polopravdy, ale hlavně výkřiky nepodložené žádnými fakty. I kdybych Bubla byl, tobě to může být nakrásně jedno. Ty jsi se ani neobtěžobala napsat, kdo jsi ty, když zde někoho tak sprostě pomlouváš
----- A tady je další důkaz nevíš nic.. Jen tě baví obtěžovat na diskuzích jak jsem psala výš, už aby ti všechno smázli, držím jim palce )))

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 08:44 - Změnil/a: darkvirgin
- Nahlásit

verua

pokud bys byla členem, tak tohle všechno víš a měla bys i vědět, jak se rottweiler teda píše, ale nikdy jsem neřekla, že na ofiko stránkách rtw clubu někdo lže, ale že stránky rtw.cz nejsou ofiko a není tam vše úplně košér. ve smyslu, že se to tam dost drbalo, když ty stránky byly ještě dost aktivní. nyní se aktualizuje jen databáze a inzerce a to díky komu? ofiko stránky rtw clubu jsou rkcr.cz, ale to bys jako člen měla taky vědět, že. že je tam archív a tam se o mudrový taky píše, ale to jako člen určitě taky víš, že. a určitě taky víš co. že jste sem ani jedna nedala žádnej pořádnej odkaz. tyto odkazy jsem sem dala jen já. pokud jsi člen, tak bys to měl vědět.

nikoho se nezastávám. jen jsem souhlasila se Psíčkem, že veřejně bychom si měli dávat pozor na pusy, pokud nemáme ani jedna z nás nic v ruce a to nemáme. kolik tady z vás řeklo: "pojďte, vyměníme si maily, zkusíme se domluvit mimo a soukromě a zjistíme jaký jsou naše možnosti?" ani jedna. proč bych to dělala já, když mě se to už v podstatě netýká. to vy od nich máte pesany, tak vy byste měli být ty, co něco začnou a dotáhnou do konce. pokud by se něco konalo, ráda bych pomohla, ale nikde tady se nic nerozjíždělo. jen drbání. což mi tady opravdu děláme. mnou počítaje. zkus se zamislet nad tím co a jak píšu, pak piš, že se tu někoho zastávám. udání na KVS je k ničemu. říkám, chtělo by to fotky a video, ale to tady nikdo nezmínil. přijde mi, že vy ani tak nemáte zájem něco dělat, spíš jen tlachat a drbat na netu. psíček má pravdu, je to tady už o ničem. všichni si tu akorát nadáváme, huby plný keců, ale skutek utekl. poroučím se

verua
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 11:10
- Nahlásit

No tak tvé "zamislet" je taky pravé ořechové ale nic, nebudu tu řešit češtinu. Jelikož máme jorkšíra a jejich chovatelská "stanice" je na Praze 6, těžko tam půjdu s foťákem, zazvoním na p. Bublu a řeknu mu, že ho chci udat a jestli si to tam můžu jít nafotit. Do toho bytu se už nikdy nedostanu. Ohledně rtw vím v podstatě akorát to, že mají statek někde za Prahou a že je tam jezdí krmit. Když jsme si kupovali štěně, tak jsem ještě netušila, co to je za lidi, až když jsem našla stránky rtw clubu a přečetla si, co lidí naletělo. My jsme štěně dostali, ale zrovna min. měsíc mi psala na email paní, co zaplatila zálohu 4tis. a štěně ani peníze nikde. Telefon neexistuje a policie jí na to řekla, že je to jen přestupek a že se jím zabývat nebude..

Víš, já čekala pomoc od té KVS, ale ti jim poslali 3 týdny předem vyjádření a oznámení o kontrole a potom mi přišlo, že se v bytě vyskytují pouze 3 pejskové, mají volný pohyb a podmínky jsou DOBRÉ... Když jsme tam byli my, tak s námi v jednom pokoji byli 4 jorkšíři a vedle v místnosti - kam jsme nesměli, min. dalších 5 psů, soudě dle štěkání, vytí, škrábání. Na otázku, jestli tam běhají, mi Bubla sdělil, že jsou zavření v klecích, aby si prý neublížili.. Takový kecy... Takže já už jinak pomoct neumím, takže proto info a upozornění alespoň na internetu, bohužel se to tu zvrhlo tak jak se to zvrhlo, vy jste mě akorát tak odsoudili, že tu někoho pomlouvám.. V.

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 11:46
- Nahlásit

verua

prostě překlep, ale to ty ses dušovala, že jsi členem rtw clubu a přitom to neumíš ani pořádně napsat. konec diskuze na tyto zbytečnosti.

já chápu, že tam třeba ani jedna nemůžete jako napochodovat, taky jsem psala, že by tam měl jít někdo jako potencionální zájemce, aby to ti dva nečekali. já psala, že bych klidně pomohla, ale jak jsem psala dřív, napsal mi někdo: dej maila, vyřešíme to soukromě? ne, to je to co mi vadí. že se to tu zvrhlo a nikdo nic nedělá.
nikdo tě tu neodsoudil, psala jsem, že to děláme všechny. psíček akorát dobře napsal, že když to děláme takhle veřejně, že bychom měli mít něco v ruce. to, že jste si tu pak začali nadávat byla konečná.
já taky čekala od nich pomoct a nepřišla. až postupem času, když se člověk mezi lidma začne pohybovat, tak se dozví, jak je nej postupovat v tomhle případě.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:58
- Nahlásit

darkvirgin
Měla bych zájem o to vědět, jak je dobré postupovat v takovýchto případech. Mám nějaký nápad, ale nehodí se vždy. Mohla bys mi napsat na mail? Díky.

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 15:00
- Nahlásit

Vlčáčková

napsáno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 15:57
- Nahlásit

darkvirgin
Děkuji. Mě teď doma nejde mail, protože NB je v opravě. Takže se ozvu později. Z práce to moc nejde.

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 16:09
- Nahlásit

Vlčáčková

v pohodě, nic se neděje

erinie
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 12:19
- Nahlásit

ad rtw...
vše výše uvedené nejsou žádné bláboly.... než poradci chovu přišli na to , jak se dá v CHS Bub-Il- Mi (nebo tak nějak) bez práce vydělat peníze, netušilo se , kolik lidí je takto podvedených...originalita je na jedné straně obdivuhodná-protože slušného chovatele nemá šanci napadnout - př. p.Mudrová vlastní krycího psa i fenu rtw...nechá si řádně vystavit krycí list...když se krytí zadaří (o.k.) , ale když ne - a někdy i plánovaně ne, tak se nic neděje, v době porodu se poradci chovu nahlásí , že se narodilo běžně 10-14 štěňat, (když se narodí méně – zbytek se do plného počtu dokoupí) v klidu se nechá běžet čas a mezitím se objevují inzeráty „ koupím celý vrh rtw bez PP - á 2000,- za štěně , přijedu kamkoliv" a samože jeden z X mobilů Mudrové....takto levně koupené štňata se v 6-7 týdnu předhodí poradci chovu , ten je otetuje, zkontroluje a aniž by tušil, udělá z ořechů za 2 tisíce papírové štěňata za 15....a to je pak „chovatelka“ spokojená....Došlo to tak daleko, že se nechal nařídit u konkrétního vrhu test DNA a v tu chvíli byla M.I a M.B. nedostižní i s vrhem ...v Praze...někde na zahradě ...prostě nedovolili test udělat (jitě víte proč) a na psy nebyly vydané rodokmeny a asi 10 majitelů se bu´d soudilo nebo to vzdalo stejně jako většina v naší zemi....Další věcí bylo tvoření razítek z různých zahraničních výstav, nebo dokonce klubových od poradce chovu...atd...následně na to, byla z klubu vyloučena a přesedlala na yorky, kde si mylsím že její vrhy s PP jsou jistě víc než početné - protože metoda od rtw se jistě dá aplikovat na všechno....a je toho mega....takže opravdu jen seznámení a zveřejnění všem co znáte je částečná cesta - tito lidé jsou v podvodech kovaní...mají právníky...a jejich drzost nezná mezí....odchovávají někde po sklepích či bytech, štěňata podvyživená, nesocializovaná, smradlavá…a tím,že se vám při případném kontaktu zželí štěněte a koupíte ho, tím jen podporujete jejich činnost a budou to dělat zas a zas….

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 15:00 - Změnil/a: darkvirgin
- Nahlásit

erinie

kdyžtak ta CHS se jmenuje Bubilmi je psaná na Bublu. CHS psaná na Mudrovou se jmenuje Ilmu. to pro upřesnění

jen jsem se chtěla zeptat, kde si vzala to s těma vrhama? nerejpu, jen se ptám. koukala jsem ještě do databáze a tam nebyli nijak nadpočetný vrhy. jen v jednom bylo 12 psů, jinak okolo 9. má tam i vrhy, kde jsou jen 3 nebo 5 psů.

a vyloučena z klubu byla pro něco jinýho. našla jsem to v archívu na rkcr.cz. kdyžtak dohledám znova a hodím sem link

mariepetru
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 12:05
- Nahlásit

!POZOR! BUBLA A MUDROVÁ!!!!
Dobrý den,
protože jsem stejně jako mnozí z vás byla podvedena p. Bublou Milanem a jeho družkou Ilonou Mudrovou, tak jsem trošku popátrala a zjistila jejich kontaktní údaje -bydlí na adrese: Ciolkovského 8/858, Praha 6, 16100. Bubla pracuje u firmy GO parking s.r.o, Ke Kopanině 406, 25267, Tuchoměřice, telefon: 602 251 111, kontaktní e-mail na jeho vedoucí renata.hrabetova@goparking.cz.
Marie Petrů

taterius
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 12:36
- Nahlásit

mariepetru
Paní Petrů,
byl jsem taktéž podveden a chci se zeptat,zda-li nemáte informace o Iloně Mudrové,kde pracuje,nyní bydlí apod.

Mockrát děkuji
Tadeáš

pawLINka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 15:32
- Nahlásit

taterius
Dobrej pokus.

taterius
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 15:18
- Nahlásit

mariepetru
Děkuji moc za informace,hodně jste mě pomohla.
T.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 16:00
- Nahlásit

taterius
Slabota.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 16:25
- Nahlásit

pawLINka
bojovnice
Není lepčí ignorace

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 05:05
- Nahlásit

Ja jen aby věděl, že víme.

Víc s ním nikdy nediskutuju. Já teda určitě ne.

taterius
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 09:31
- Nahlásit

...děkuji všem za zaslané informace,ozvu se Vám dále již k osobním schůzkám.
T.

bordyny
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 10:06
- Nahlásit

Zajímalo by mě, jak tohle dopadlo. Kamarádka si taky koupila štěně, dala zálohu, tu jí pak nepřiznali, takže po dlouhých tahanicích zaplatila za psa 2x a podle toho, co tady píšete jsou to ti samí lidi. Říkala mi, že i když byla naštvaná, psi tam byli v děsných podmínkách, tak zaplatila za psa znova a vzala ho odsud. A i když jí slíbili, že pes bude malinký(má teda fenu jorkšíra), tak vám garantuju, že to je největší jorkšír v Praze takže mě zajímá, jak to dopadlo?

dejavu
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2012 13:22
- Nahlásit

Monika z útulku Kralupy se s Mudrovou soudila. Dala si tam na hlídání tři rtw a odmítala si je vyzvednout. To, co tahle ženská udělala útulku a jak poškodila jeho pověst, to se nedá ani vypovědět. Denně nějaké udání, denně neustále stres a šikana, pomluvy všude.
Nakonec si psy odvezla a oblažila o ně jiného chudáka. Pochopitelně za ně nezaplatila, takže došlo k soudu. A to vůbec ne jen pro ten poplatek. No a soud Monika vyhrála. Lituju každého, kdo utrpěl srážku s touhle madam.

bordyny
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2012 09:58
- Nahlásit

Díky za info

Margarita
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 19:54
- Nahlásit

Od p bubly jsme si v roce 2007 koupili stěně jorksira - fenku. Od prvního dne podvyzivene stěně trpělo prujmy. Za první rok jejího života jsme na několika různých veterinach utratili celkem přes 40.000,-.
Bubla na zprávy nereagoval. Potkat ho, zaslouží nakopat.
Kdyby se dalo neco dělat, dejte prosím vědět, rada se pripojim.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Led 2016 23:40
- Nahlásit

Margarita
No nakopejte ho, kdyz to pisete ne?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání