| Autor |
Zpráva |
verua
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 23:38
- Nahlásit
Prosím, podávám dále informaci o těchto množitelích.. Poslední příspěvky jsou na této stránce z r. 2007 a dále množí a inzerují štěňátka. Na začátku velmi přesvědčiví a milí, jen složíte zálohu a abyste se báli, zda štěně dostanete.. Všichni pejsci - jorkšírci, žijí v 3+1 v 11. patře v Praze, nechodí ven, kálejí v bytě a jsou chováni v klecích. Z naší strany byla podaná stížnost i na KVS, ale byli informovaní a samozřejmě zakryli stopy, takže vše dopadlo "dobře".. Já sama mám zkušenosti s p. Mudrovou, štěně bylo nastydlé a v době rýmy naočkované, takže mělo průjem a nežralo. Když jsme si ho odváželi, smrdělo močí. Bohužel před "kupem" musíte složit zálohu, což vás poté váže na čekání na pejska a to nemluvím o chování těchto dvou, když dostanou alespoň nějaké peníze - řvaní, vypočítavost, nemůžete ani navštívit štěně dle nějakého potvrzení od veterináře.. BLBOST! Fenky jsou kryté každé hárání, a vůbec bůhví kolik jich tam je.. Ano je to ta p. Mudrová, co byla vyhozená z Rotvailer klubu za připouštění rotvailerů (matka, syn).. atd. Pokud si chcete ušetřit problémy, POZOR NA NĚ!
|
verua
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 23:47
- Nahlásit
Ilona Mudrová
Milan Bubla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 09:50
- Nahlásit
verua
vodkad z prahy sou at to nemusim hledat?
|
verua
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 16:04
- Nahlásit
Chovatelská stanice jorkšírků je na Praze 6 a chovatelská stanice rotvajlerů by měla být někde za Prahou v nějakém statku..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 19:50
- Nahlásit
verua
je na Praze 6
hod linka ,na praze 6 bydlim!
|
verua
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 14:02
- Nahlásit
Včera mě kontaktovali další lidé, kteří byli podvedení, takže množitelé nespí, jak jsme si mysleli.. Okradení složili zálohu na štěně jorkšírka a to před měsícem a nemají pejska, peníze a tel. neexistuje. Policie s tím odmítá cokoliv dělat. Znovu a znovu apeluji - dejte si pozor na tuhle dvojici. Jedná se o prodej jorkšírů a rotvailerů!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 20:54
- Nahlásit
verua
Policie s tím dělat něco musí. Pokud byla složena záloha nad 5 000 a je od toho doklad, pak je třeba podat trestní oznámení. Když to bude víc lidí, pak hromadná žaloba k soudu o vrácení peněz.
Pokud je víc lidí, kteří dosvědčí týrání zvířat, opět TO k tomuto.
Nic víc s tím nenaděláte. KVS jsou k ničemu, ale otravovala bych je taky.
Tady jsou jasně dvě věci: za prvné týrání a za druhé bezdůvodné obohacení. Řešila bych každé zvlášť.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:28
- Nahlásit
No jo, jenže většinou, když platíš zálohu na štěně, tak ti nikdo doklad nedá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2010 22:49 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
pajda222
Zásadní chyba! VŽDY, když se vydávají peníze, požaduje se originální doklad o převzetí částky. Originální znamená i průpis na hajzlpapíru, ale s ORIGINÁL (čili propiskou, ne průpisem, ne obyč. tužkou) podpisem. Jako účetní vím tohle fakt jistě. Stejným dokladem je pak výpis z banky, tam se samozřejmě podpis nežádá. Na koupi je také dobré mít smlouvu písemnou. Smlouva může být i ústní (v určitých případech). Smlouva ústní je pak platná, když jedna strana začne dle smlouvy plnit (čili v tomto případě pošle peníze) a druhá strana plnění přijme (čili nenavalí peníze okamžitě zpátky). Pak musí druhá strana též konat podle smlouvy, což se ovšem v případě smlouvy ústní těžko prokazuje, protože konat podle smlouvy je jak? Co si to vlastně domluvili?
NO a když není nic, pak musí být síla v množství svědků. Tzn., že se lidi domluví, že budou vypovídat. Pak budou tvrdit do protokolu totéž (pravdivě samozřejmě, nikoli jako následek předešlé domluvy): "Byli jsme s prodejci dohodnuti ústně, poslali jsme peníze, nedostali jsme peníze ani psa nebo psa jiné kvality nebo ...". Průser je, když není na papíře nic a poškození či svědci tvrdí každý něco jiného.
Seriozní prodejce by měl navrhnout smlouvu a potvrzení sám. Když to neudělá, měl by to navrhnout kupující. Pokud se prodejce začne kroutit jako had, okamžitě se stává podezřelým, a jediné doporučení je - poslat ho k čertu. Člověk s poctivými úmysly se klidně zaváže smluvně a potvrdí převzetí peněz. Kdo se vytáčí, zřejmě připravuje podvod a s darebákem se žádné obchody nedělají.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 07:11
- Nahlásit
pajda222
Tak si o něj snad řeknu, ne?
Bože, ti lidi si neváží svých peněz, že je jen tak dají cizímu člověku?
Já teda doklady o zaplacení dávala. I nejlepší kámošce, co si ode mě brala prcka, jsem ho vnutila s tím, že pořádek dělá přátele.
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:16
- Nahlásit
Chtěla bych se podělit i já o své zkušenosti s panem Bublou. Než jsem zaplatila zálohu (doklad vystavil) byl samá ochota a pochopení, pejsek měl mít váhu do 2 kil. Převzít jsme si ho měli v Berouně 23.12. sliboval zasílání fotek atd. Od doby co převzal peníze jsem jej musela o vše upomínat.Samozřejmě,že když mělo dojít k předání mj.to měl být vánoční dárek volala jsem p.Bublovi a ten mi sdělil,že pes má průjem a teplotu a tudíž se předání neuskuteční.Vzteky jsem neviděla a řešila co dál. Nicméně jsme se rozhodli počkat na terním druhý 26.12. Samozřejmě za strany pana Bubly se nic nedělo,tak jsem opět začala prudit a řekla mu,že pokud mi nechce psa předat v Berouně, přijedu si pro něj do Prahy a třeba o půlnoci. Nevím jestli tohle zabralo,ale okolo sedmé večer jsme si pejska vezli domu.Štěndo bylo nádherný,ale chudák smrděl,že jsme nemohli ani spát. Od první chvíle u nás byl spokojený,teď se již po přečtení příspěvků nedivím,prcek se musel cítit jak v ráji. Že to u pana Bubly doma asi vypadalo všelijak bylo částečně zřejmé i z fotek jedním slovem bordel,též mi přišlo nakládání s pejskem dost divné -vezmi,zaplať a zmiz. Ten člověk mě svým jednáním po zaplecení té zálohy ( mj.cena pejska byla 7.000 bez PP) absolutně nepřesvědčil, náš prcek má místo dvou kil tři - takže též lež. Nicméně je, nádhernej je náš a dodnes mám dobrý pocit,že jsem mu připravili-tím,že jsme sice skočili na lep člověku -hyeně - krásný život u nás,protože je miláčkem celé rodiny
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:22
- Nahlásit
pajda222
to já jsem ptatila teď v neděli zálohu na štěně westíka a chovatelka mi dala potvrzení aniž bych něco řekla, uř to hodně napovídá, že je to seriózní chovatel
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2010 16:40
- Nahlásit
pajda222
Taky se přikláním k těm, co už psali nade mnou. I mě při placení zálohy dal chovatel automaticky doklad o jejím zaplacení.
Myslím, že pokud chovatel sám doklad nevydá a já si o něj ani neřeknu, tak pak nemusím vidět ani peníze a nakonec ani štěně a můžu se klidně stavět na hlavu a stejně s tím nic neudělám.
|
veruna XX
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 08:52
- Nahlásit
Zašlete mi prosím někdo adresu na Milana Bublu, mám s ním také velmi špatné zkušenosti, ale mám od něj podepsanou směnku, takže bych to ráda zkusila dotáhnout "do konce". Případně pokud někde nebo někdo "organizuje" hromadnou žalobu, ať dá vědět, připojím se. Díky.
|
Anti Bubla a Mudrová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 12:07
- Nahlásit
veruna XX S panem Milanem Bublou a jeho přítelkyní Ilonou Mudrovou máme již také velmi špatné zkušenosti. Rádi bychom tyto dva ,,MNOŽITELE A PODVODNÍKY,, dostali na tu hranici, kam oni dva nedomyslitelně patří.
|
Anti Bubla a Mudrová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 12:35
- Nahlásit
Vyzývám všechny, komu tito dva lidé někdy uškodili , ať se nám hlásí na tento e-mail: sklenicka66@seznam.cz
|
Anti Bubla a Mudrová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2010 20:43 - Změnil/a: Anti Bubla a Mudrová
- Nahlásit
Milan Bubla s Ilonou Mudrovou bydlí v Praze, podle nejbližších informací.. Pan Bubla z Karlových Varů je zřejmě jen shoda jmen..
|
verua
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2010 20:36
- Nahlásit
Jelikož jsem tuto diskuzi založila, tak bych byla nerada, kdyby jí někdo jako Psíček využíval pro své nechutné příspěvky.. Najděte si jinou, děkuji... Jinak p. Bubla i p. Mudrová mají chovatelskou stanici jorkšírů - Praha a chovatelskou stanici Rotvailerů - Beroun.. Chovatelskou berte s rezervou přesně jak píše ALBERT, tak takovýto průběh jsme měli také. Pejska máme, to je hlavní. Myslím, že p. Mudrová už se mnou nechce mít nic společného a já s ní také ne, protože bych jí musela dát pěstí.. Přeji pevné nervy s řešením vašich problémů a pro budoucí majitele, nebo ty, kteří se teprve rozhodují, doporučuji přečíst si příspěvky ze stránek www.rtw.cz Verča
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:39
- Nahlásit
Psíček
nikoho se očernit nesnaží. S Bublou mám ty samé zkušenosti . ti lidé jsou LHÁŘI se vším všudy. Na ANNONCI už prodávaj už i dospělé psi- co inzerát to originální lež. OTEVŘI OČI a buď soudnej-zřejmě tě Bubla s Mudrovou neokradli nebo aspoň nelhali o velikosti psa, jinak bys k věci přistupoval úplně jinak!!!!
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 09:58
- Nahlásit
Psíček
rtw.cz
mrkni sem. řešilo se tu i u soudu. mám známýho, co si u ní koupil rtw s PP a PP nikdy neviděl, jelikož až u soudu se dozvěděl, že čuba nebyla uchovněna pro povahu. přímo na stránkách je popsaný nejeden příklad. článek se jmenuje: chcete být slavní jako p. Mudrová? málem jsem jí taky naletěla, ale štěně jsem si nevzala z důvodu, že se mi u ní nelíbilo, v čem pesani jsou. poslala jsem podnět na vet. správu, ale samozřejmě se nic nezjistilo. je to klasická množárna rtw a yorků. teď snad mají chovat pod UCI, ale nevím, už se o ně nezajímám. dost inzerují v annonci a nějakých serverech.
|
darkvirgin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2010 22:59
- Nahlásit
Psíček
jasně, já ti to jen konkrétizovala o co přesně jde. nerada zasahuju do těhlech diskuzí, ale o tomhle konkrétně něco vím, tak jsem hodila odkaz
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 15:14
- Nahlásit
Psíček
Nevím co jedna paní povídala, ale já popsala myslím dost konkrétně problémy s těma dvěma, co se mě týkalo. A pokud ti nikdo neublížil a neznáš ty lidi a víš o všem nula, nula, nic,tak se do diskuze, která ti nevoní nemotej, nech to na lidech, kteří byli okradeni a podvedeni a způsob jakým si vedou tohle fórum nechej též na nich. Osobně -když se mi něco nelíbí- nebo se mě netýká nelezu tam a nekafrám. Až tě ti dva podvedou a ulehčí ti o nějakou tu tisícovku, pak zde můžeš předvést svůj vytříbený a osobitý styl a ukázat všem jak na to...
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2010 21:45
- Nahlásit
Já se ničemu nedivím to za prvé, za druhé věci neřeším tím,že bych brečela a za třetí nevím že bych se tupě něčemu divila!!! psíček
Jedinej kdo tu měl blbý připomínky jsi byl ty - NEVÍM ZDA BYLY ZROVNA K VĚCI. A když ti to přijde tak blbý tak sem nelez,nečti to a založ si svý forum kde je můžeš blahořečit. Já se od nich okrást nenechala psa mám nádhernýho sice má místo 2 slíbených kil 3 ale je ve standartu a záruku na velikost ti nikdo nedá,že???Jako u lidí,že?Jo a nevím proč absolutní anonym??? Chceš snad co i číslo bot??? Ty zde nejsi anonymní,psíčku?jaký je zde rozdíl mezi mými a tvými příspěvky?Nevím kdo má stupidnější.A když tebe vševěda nepodvedou, nevím co to tu zde řešíš s lidma co o tom věděj svý. A koho tu zajímá s kým máš sex a kdo ti pere slipy ? Rádoby vtipný příspěvek - to si řeš na fóru kde ti s tím někdo pomůže. Anebo když si tak úžesnej všeználek zjisti si o Bublovi a Mudrové víc a pak dělej z lidí tady ubožáky co tu brečej.
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 06:56
- Nahlásit
Panebože ty jsi natvrdlej o kom se píše je zřejmé,že? A s tebou diskuzi KONČÍM nemám čas na to pořád ti něco dokazovat,přečti si odkazy na rtw.cz a možná ti to dá víc...Anebo jsi jeden z nich a pak ti to přijde normální!!Mj.zmatená nejsem a pokud bys četl já nikoho z množitelsví neobvinila, jen jsem psala, že s nimi mám ne dobrou zkušenost a tu jsem tu myslím popsala dost jasně, bohužel deníček si nepíšu aby tam bylo vše po minutách.Víš co jsou lidi,kteří myslí úplně jinak než ty a něco si z těch příspěvků možná vezmou, aby se nemuseli tahat po soudech jak doporučuješ ty,prostě najdou si pro koupi psa jiného prodejce-jednoduše,že..
Ty si tu plkej co chceš ,protože se tím asi bavíš a máš na to čas.
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:22
- Nahlásit
Hele víš co jsem Božena Němcová a pohádku jsem si asi vymyslela,že? A příští rok mi vyjde kniha...Jména tu máš konkrétní a pokud chseš dám sem i číslo na Bublu,ale vzhledem k tomu,že má telefonních čísel víc bylo by to k ničemu. A mého tátu si do úst neber dle tvých příspěvků mu nesaháš ani po palec u nohy.Ale jedobře,že věříš ve svoji inteligenci a smysl pro spravedlnost a kdo nepíše podle tvého gusta je asi blbec a vymýšlí si. A když jsi tak chytrej měl bys vědět,že pokud dáš někomu zálohu na psa 4000,- a máš na to i papír na soud to není-jedná se o přestupek. A urážet jsi tu začal ty slova tipu chytrá jak lokomotiva atd.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 11:27
- Nahlásit
ALBERT
jedna dve honza jde
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 13:26
- Nahlásit
argosek
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6905132/Labradorky .php
Někdo tu sháněl labradorky. Už nevím, kdo to byl, ale mám podezření, že Vy. Nehodily by se tyhle?
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 15:28
- Nahlásit
Psíček
gay není a pokud ty jo nezávidím ti,ale není tak vylízanej jako ty!!! Měj se samaritáne a řeš si tu co chceš a s kým chceš. Normální lidi si vyberou a tobě podobní se budou jen navážet do věcí do nichž jim vůbec nic není,páč se jich netýkaj.
|
Fata Morgana
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 19:39
- Nahlásit
argosek Psíček ALBERT
Na pozici kadeta začíná nebo někdy začínal každý z vás.
Pro nováčky:
ALBERT
Záleží na vašich schopnostech a na vaší vůli jak dlouho bude trvat než se vypracujete dále. Nejobtížnější je začátek a jen jeho bezchybné zvládnutí vám umožní uspět v dalším výcviku.
Kadetní výcvik umožňuje získat základní znalosti a pod vedením zkušenějších členů týmu budete schopni účasti na krátkodobých akcích. Výcvik kadeta je vstupním testem, který prověří vaše odhodlání pokračovat v dalších fázích výcviku.
Pro pokročilé:
argosek
Psíček
Pro ty, kteří se již považují za pokročilejší doporučujeme alespoň porovnat své dosavadní zkušenosti.
Pro výcvik vaší jednotky upravte jeho obsah tak, aby v něm nováčci získali základní znalosti a představu o svém místě a svém úkolu ve vaší konkrétní jednotce a v tom rozsahu jaký požadujete.
žlutá !
http://www.bskarpaty.cz/ke_stazeni/manual1.pdf
vyjasněte si pozice !
A dejte si voraz, šarže
http://www.youtube.com/watch?v=8CM_yFJNoBs&p=9E709 4C2F9D27F01&playnext=1&index=15
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2010 22:17
- Nahlásit
Psíček
Tak jsem koukala,že ty tady prudíš ve všech diskuzích stejně. Děláš ze sebe ředitele zeměkoule, nejchytřejšího a nejspravedlivějšího. Prostě jsi tu jen proto abys ostatní provokoval a urážel-máš zvláštní způsob zábavy (trochu úchylný)a asi dost času...
|