| Autor |
Zpráva |
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 11:04
- Nahlásit
Takze spatne bylo:
1) odlozeni odberu stenete -pro nemoc stenete
2) ma o kilo vic
3) neposlali fotky 4) neumelo na noviny
Kdyz to sesumiruju, tak to jsou podvodnici jak Brno!
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 11:22
- Nahlásit
Takze ja su take podvodnik.
1) 2x jsem posunula odber psa napravaka
2) jeden pes u mne pribral 5kg, ostatni take neco kolem 1kg, dokonce jeden zhubl pac nechtel zrat - onemocnel a chudacci majitele museli prerusit dovcu a pro psa dojet.
3) take jsem nekolikrat neposlala fotky i kdyz to bylo domluvene smlouvou pac jsem to skrz mobil neprocedila- fotky byly moc velke a jednou jsem si spatne napsala mejlovku
4) mela jsem neco udelat se psem se separackou- u mne v poho, u majitelu po navratu uz nenicil ale cural.- zmena prostredi.
Tak to jsem hovado podvodnice!
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:17
- Nahlásit
Psíček
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2010 22:30
- Nahlásit
Psíček
Jen aby to nerozmazla na rtw webu...
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 00:02
- Nahlásit
Psíček
Vy cucate bonbon ze tak sislate?
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:50
- Nahlásit
Psíček
nevsimla
|
chapsy
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:36 - Změnil/a: chapsy
- Nahlásit
zbrklé ruce, pardon
|
verua
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2010 21:50
- Nahlásit
Už 8. srpna jsem Psíčkovi psala, ať se zdrží diskuze, že na něj není nikdo zvědavý. Jelikož je to opravdu jednoduchý debil, nemá to cenu
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 22:09 - Změnil/a: ALBERT
- Nahlásit
Něco málo pro srovnání inzeráty,které patří panu Bublovi a zřejmě i paní Mudrové. Několik míst bydliště,pokaždé jiný důvod prodeje pejska a dvě různá tel.čísla. Dobře zvažte pokud byste chtěli na nějaký z těchto inzerátů odpovědět....
http://www.annonce.cz/vsechny-inzeraty$334-filter. html?adId=11737004
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 22:27
- Nahlásit
ALBERT
A nějací chlapi by v nabídce nebyli?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 22:44
- Nahlásit
Psíček
Nepleť si řečnický obrat se skutečnou nabídkou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 22:51
- Nahlásit
Psíček
Ty jsi vážně zamrzlej puberťák.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2010 23:57
- Nahlásit
Vlčáčková
Ja tam vidim jen nahotiny. Ktera z nich je Bubla? Ti ale tedy neprodavaji psy ale bobry!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 00:07
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
Bubla bude ten břichatej na jedné fotce se psíkem. Nebo že by to byla Mudrová?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 00:33
- Nahlásit
Psíček
Mysli si, že mě nikdo nechce. Budeš mít klid v dušičce, jak jsi to na to zase přišel.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 09:52
- Nahlásit
Psíček
Zkoušíš mě, manipulátore, dostat do stavu, v jakém byla třeba Fišerová? Na to nemáš. Maximálně Tě zase pošlu někam.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 12:43
- Nahlásit
Psíček
Celkem ti je po tom houby, ty ubožáčku.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 13:04
- Nahlásit
Psíček
To, co ty považuješ za zábavu, já považuji za otravné a hloupé. Radši, pokud to jde, vycházím s lidmi v dobrém. Ty radši rejpeš, provokuješ, urážíš. No, já ti to neberu. Když to vyhovuje tvojí povaze. Nastavuješ si tak ale způsob, jak se bude jednat s tebou. Pak se tu těžko můžeš pohoršovat, když ti někdo pošle článek od zmrdovi, pošle tě někam, případně jinak obdobným způsobem "odmění" tvoji osobu.
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 15:24
- Nahlásit
Došlo k chybě link jsem vymazala a tady jsou dva ty správné: http://www.annonce.cz/vsechny-inzeraty$334-filter. html?adId=11890755
http://www.annonce.cz/vsechny-inzeraty$334-filter. html?adId=11737004
Jinak všechny patří panu Bublovi,takže bydliště 3,telefony minimálně 2, proč prodává psy asi ani sám neví údajné stěhování do bytovky,pak odjezd do zahraničí, pak shání práci jako noční hlídač atd.atd Každý ať si udělá obrázek sám.
Za chybné linky se omlouvám nevím jak došlo k omylu, ale nakopnutá husa se vždy ozve-takže někteří měli opět o čem diskutovat a mohli znovu rypákovat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 16:20
- Nahlásit
ALBERT
O rypákování nepochybuj!
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 17:34
- Nahlásit
Psíček
Nic nespamuji a Tobě nic dokládat nebudu 1)o psa od nich zájem nemáš
2) ani na něj nečekáš a 3)vůbec je neznáš,nikdy jsi s nimi neměl co do činění jak tvrdíš-tudíž čteš a zasahuješ do diskuze do které ti nic není. to už jsme ostatně probírali dosti dlouhou dobu.Diskutuj si tu s paní nebo slečnou Dagmarou s tou si rozumíš ač tomu tak nebývalo...A věř si čemu chceš...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:19 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
ALBERT
Hafan (cituji): všichni tě budou nadále považovat jen za sprostého pomlouvače
Já ne, takže ne všichni. A skoro bych řekla, že vlastně jen jeden.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:32
- Nahlásit
Psíček
Víš, co mi můžeš, viď? Ty výkvěte korektnosti. Oslovuj si někoho sobě rovného. Třeba staropramena. Já oslovila Albert. A Tobě jsem už párkrát psala cosi ve smyslu, že si s Tebou psát nechci. Zkus si psát s nějakým jiným "mým" nickem, Viktore.
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:44
- Nahlásit
Psíček
Fakta utíkají jen tobě. Třeba dle tel.č. poznáš,že všechny inzeráty na stránce jsou od jednoho inzerenta. A pak jednu z těch fotek kde pan Bubla prodává 3letého psa mi poslal onehdy mailem.Tak asi proto vím,že patří právě jemu. Ale tobě zbytečné vysvětlovat a po přečtení snad vidíš sám,že jedno foto několik různých forem inzerátu. Nikdo neplive. Jen ty tu pořád chceš nějaké důkazy a pořád je ti to málo. Nevím jak jsi to myslel s tím nickem,ale já nemám spotřebu jako někdo. A že si tu vždy někoho najdeš a vandruješ do něj, je to tu samá princezna a Blanka-tudíž stále stejná forma v kanálu už tu taky někdo mimo mě bydlel akorát snad jedna změna:dřív si ty tupce jako já posílal za maminkou-mně za otcem.
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Dík za menší podporu. Chtěla jsem se tu jen podělit o mé zkušenosti s panem Bublou.Bohužel, četl to zde jakýsi psíček či karel či co já vím, kolik ještě asi nicků měl a všechny tu obvinil a označil za lháře, nevím čím on by dokázal,že lidé co s dotyčnými přišli do kontaktu si vše vymysleli. Proč by to asi dělali? Nemám toliko času jako dotyčný neustále se v něčem rýpat o čem nevím zhola nic. Neustále překrucuje věty,slovíčkaří a vyžívá se v tom,ale sám odpovídá jen na co chce. Ale koukala jsem ,že už těch obětí tu měl víc a v určitých diskusích byl nebo je hodně "oblíbenej". Sám poukazuje jak se má kdo chovat, poukazuje na lidi, co byli při něm, ale že jsou tu i opačné případy a těch je možná i víc na ty už neupozorňuje.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:51
- Nahlásit
Sprostota a pomluvy, lži a výmysly místo faktů a argumentů, oči zarudlé nenávistí a chuť zabít kohokoliv, kdo s námi nesouhlasí.
No, to jsem se zasmála. Jsme to ale saně!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:53
- Nahlásit
ALBERT
Není zač. Ale v jednom má Hafan pravdu. Že je třeba formulovat opatrně, jinak to může být považováno za pomluvu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:54
- Nahlásit
Psíček
tady se zkus chovat jako člověk
Nápodobně, Pse. Nepoučuj a začni u sebe.
|
ALBERT
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:14
- Nahlásit
Vlčáčková
Já vím, mám čisté svědomí. Co jsem napsala je pravda, nemám zapotřebí si něco vymýšlet,že jsou množitelé jsem nikdy nenapsala, ale pes si to překroutil tak, aby to tak vypadalo. Vážně s touto diskuzí končím, nemá to smysl. Na jedné straně všichni radí, že při koupi psa nutno hledat na netu, shánět info ze všech stran a když někdo napíše své zkušenosti je osočen ze lží pomluv a nevím z čeho ještě.Tak k čemu?? Možná si stejnou zkušeností projde ještě řada dalších,kteří si chtějí pejsana koupit,bohužel pro ně. Pes mi tu taky ještě nepodal jediný důkaz, proč nás obviňuje ze lží a smýšlení,ani on nemá v ruce jediný důkaz,že příspěvky zde a na rtw.cz jsou smyšlené. Proboha proč by to kdo dělal?On snad má právo na vše? I z jeho strany je to pomluva.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:53
- Nahlásit
ALBERT
Ale no jo. Ty množitele máš ale v názvu. Jinak s Pesanem souhlas, diskuze s ním opravdu moc smysl nemá, překrucuje, slovíčkaří, slušnými slovy uráží.
|