Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Mudrová Ilona, Milan Bubla - množitelé POZOR!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
ALBERT
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 07:58
- Nahlásit

Psíček
Dej mi pokoj budu si dělat co chci. pravda ti nevoní,viď? Provokatére.

ALBERT
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 20:53 - Změnil/a: ALBERT
- Nahlásit

Psíček
Ty seš vážně blbej a jen prudič co tu napadá lidi co chtěj ostatní varovat před koupí psa od dvojice Milan Bubla a Ilona Mudrová- doposud jsi nepochopil,že právě oni jsou ty konkrétní osoby.Normální forum až do té doby než si sem vlezl ty,stejně jako do jiných diskuzí. Nás tu napadáš a je obhajuješ a přitom tvrdíš,že je neznáš.Jak je můžeš tedy obhajovat???Napiš příspěvek a přesvědči lidi o tom jak jsou úžasní a jednání a obchody s nimi jsou bezproblémové- na to nemáš?? Protože pak by tě ti, co by dali na tvé obhajoby a začali si něco s těma dvěma, museli zadupat do země... a aspoň by byl klid..KONEČNĚ.Jak můžeš tvrdit,že si tu vymýšlíme??napiš mi co jsem si vymyslela a dokaž mi že to není pravda.Já si za tím stojím a je tu víc lidí co maj stejnou zkušenost.A jestli tu někdo kydá tunu příspěvků o ničem tak jsi to jedině ty!!!A kdyby jsi u čtení příspěvků trochu přemýšlel, máš-li čím,tak bys věděl,že já z nich psa dostala. Ale příště bych se šla poradit s tebou úžasňákem,kterej si asi myslí,že to měli vytetovaný na čele,že okrádaj lidi.Jak by sis psa kupoval ty???Už jsem ti psala,že tu nikdo nebrečí,ale na patřičný místa by ses měl obrátit ty,aby ti vysvětlili že ty tu nemáš do čeho kafrat a jestli jsi duševně nemocnej-vypadá to že jo,protože se bavíš tím,že na různých fórech urážíš lidi a ani nevíš proč..Takže kdo koho nevychcoval přemýšlej ty sám a suď lidi až je budeš znát.
Papa spasiteli

Host_Lidka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 21:46
- Nahlásit

Zajimavé čtení tady. Opravdu k věci

ALBERT
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 21:56
- Nahlásit

Host_Lidka
...já k věci psala,bohužel Psíček vrtá do věcí do kterých mu nic není, nic o nich neví a zúčastněné nezná,takže nejde nereagovat. Pokud se ti to dotklo - promiň

ALBERT
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 13:26 - Změnil/a: ALBERT
- Nahlásit

například Ilon Mudrových může v naši zemi žít hned několik
To sice ano.Ale malá pravděpodobnost,že bude z Prahy,bude žít s Bublou a chovat jorkšíry a rotwajlery...Pravděpodobnost tě nic neříká asi jsi základní školu skončil dřív,než se to učí.

že jsi vyrůstala zřejmě v kanále a rodiče tě zanedbali
to bych musela být Ty anebo patřit k vám do rodiny.

Koho kde obhajuji? nejsi náhodou pod vlivem nějakým návykových látek, že píšeš takové hlouposti?
Bublu a Mudrovou.Pod vlivem nejsem,ale ty asi jo.Možná když si trochu přidáš začně tě to i myslet

zjímavé, když jsou ti lidé tak známí, byli s nimi soudy a podobně....
Shlédni stránky rtw.cz,tam máš i okopírovaný článek z novin o tom jak čestná je paní Mudrová
A na dokazovanou si hrej s holkama ve školce princezno. Pokud vám to teda paní vychovatelka dovolí místo odpoledního klidu.
Tu už mám bohužel za sebou.

Už zase si mě pleteš se svým tatínkem?
Být můj tatínek jako ty byla bych radši sirotek

U řezníka?
Tam si kup mozeček..

hele kdy jsi si naposledy počítala chromozomy?
Ty víš co to je? No,ne se divím

ALBERT
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 15:22 - Změnil/a: ALBERT
- Nahlásit

Psíček
Osobně myslím, že by ta paní a pán, které zde pomlouváte na vás měli podat trestní oznámení
za co?? kvůli pravdě? Můžou být rádi,že jsou stále tam kde jsou

Já tady teda spíše vidím spolek domluvených pomlouvačů, kteří jsem dolezli za účelem očernit nějaké lidi a chovají se tu jak hovada největšího kalibru.

Jsi asi slepej viď??osobně ty lidi neznám (ty co dle tebe pomlouvají)a hovado,máš pravdu-výskyt jsem zaznamenala...

co jsi dnes někteří lidé dovolují na netu je opravdu do nebe volající[/i]
koukal jsi ve středu na televizi viď?

Podle toho, že se tu chováš a vyjadřuješ jak průměrná nádražní fuchtle to vypadá spíše na rodinu tvou
a jak myslíš,že se chováš ty? možná jako podprůměrná,pravda

Btw lidé, kteří jsou agresivní jako ty by psa nikdy neměli dostat do ruky.
odevzdej svého
O co ti jde vlastně, že jsi kvůli vlastní neschopnosti neměla dárek v den, kdy jsi ho chtěla mít?
proč neschopnost? ty jsi se mnou toho psa kupoval,že víš všechno vždycky nejlíp? A dárek byl pro mýho malýho syna.Ale to ty asi nikdy nepoznáš co je to mýt děti-je mi tě líto
To jistě, jak jinak by ses naučila tu vulgaritu a hovadství že?
nápodobně... Nevíš kdo s tím začal?
A opravdu nevidím důvod, proč to dohledávat.
tak co hledáš tady? Týká se tě to nějak?
Neodpověděla jsi na otázku, kdy jsi si je naposledy přepočítala
Ani tys neodpověděl.Neboj mám všechny a do páru,nejsem ty.

A něco pro neschopné na závěr,číst tě snad naučili anebo někoho popros
http://www.rtw.cz/118~mudrova-i-mudrova-podvod-pri -prodeji-stenat.html
http://www.rtw.cz/130~mudrova-i-mudrova-podvody-pr i-prodeji-stenat-cast-iii.html
http://www.rtw.cz/138~mudrova-chcete-byt-slavni-ja ko-chovatelka-mudrova.html
http://www.rtw.cz/120~mudrova-i-mudrova-podvody-pr i-prodeji-stenat-cast-ii.html

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 16:15
- Nahlásit

ALBERT
Z vlastní zkušenosti můžu poradit, že je zbytečné si s ním psát. Nic kloudného z toho nekouká. Lepší je ignorace, člověk ušetří čas.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 16:35
- Nahlásit

Psíček
V jakém spolku jsi Ty? Kdo Tebe by si vzal do spolku, co? Existuje vůbec někdo takový?
A jaké chování máš Ty? Přibliž svoji představu o sobě samém, ať se zasmějeme.

ALBERT
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 20:42
- Nahlásit

Dle mého evidentní záměr pisatelky poškodit nebo projev absolutní demence
absolutní demenci tu projevuješ zatím jen ty.

Takže drahý ALBERTE na čem stavíš své teorie o podvodnících a
množitelích?

právě na tom na čem ty stupidní obhajobu těch dvou. Rozdíl je v tom že jámělatu čest poznat Bublu na vlastní oči.

asi si 20 nebo 30 nebo ještě víc lidí z různých míst republiky stěžuje stěžuje stejněže? nNepřijde ti ten scénář Bublya Mudrový už trochu ubohý? Asi ne k ubohosti máte všichni stějně

Máš něco proti dárku- psa pro 7leté dítě.Musím tě upozornit,že má inteligence daleko víc než ty...

však Vlčáčková tu píše co jsi zač...

ALBERT
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:03
- Nahlásit

Psíček
jo jasně co nefunguje podle tvých představ...

Ještě jsi mě nevysvětlil proč ses tedy ty, takový těžký inteligent, vůbec zapojil do téhle diskuze???

a co kydá zúst tobě?

A když ti to tu všechno tak vadí.tak si jdi taky stěžovat na nás všechny tu-třeba na lampárnu...tam tě možná pochopjej.

...získat u tebe renomé-není plus,ale spíš mínus-víš co je nejhorší? Srážka s blbcem a to se tu pár lidem po tvém vstupu do diskuze stalo.

meleš tu už týden dokola o ničem a doposud jsi nebyl schopen podstatu věci-jen tu do všeho rádoby chytře kecáš.Jdi se najíst bude to z hladu
Dobrou chuť

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:26
- Nahlásit

Psíček
Na Tvé nemístné rejpání by se mělo odpovídat argumenty? Vážně? Když Ty nemáš argument, jen hodíš slušnými slovy formulovanou urážku, čekáš snad argumentující odpověď? Ty srandisto. Beztak se tu jen bavíš tím, že manipuluješ. Chvíli jsem si myslela, že by se třeba dalo s Tebou mluvit. Ale nedalo. Stejně vždy sklouzneš ke svému standardu. Pak se nediv, že chytneš i ostřejší odpovědi. Zasloužíš si je vrchovatě a koleduješ si o ně.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:27
- Nahlásit

ALBERT
Klídek. S demagogem nemá smysl se bavit.

ALBERT
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:38
- Nahlásit

Psíček
jak ty na mě tak já na tebe,ty jsi bylprvní sprostej-označil jsi mého otce za gaye,mě jsi nařknulze lží,vynadal do fuchtlí, že žiju v kanálu atd.atd
představ se první ty....tobě by se představil jen absolutní debil a upozorňuju tě,že já nejsem blbá jak ty jsi chytrej...
čímpak mě tu vyhrožuješ co?

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:41
- Nahlásit

ALBERT
Vicemene je to chyba i tech co takova stenata kupuji ze spatnych podminek. Mne to prijde ze si lidi kupuji psy jako nejake veci- ne-li hur. Az budou mit alespon speticku rozumu, tak timhle stylem (zajic v pytli) psy kupovat nebudou. Nehlede na to, ze ten kdo vi o tyrani a neohlasi to, je spoluvinikem. A nebo si neni tak jisty. Je ale pravda ze existuje urcita liknavost patricnych uradu. Nic vsak nemeni na tom, ze clovek co nevidi na vlastni oci rodice stenete, netrva na smlouve, nezjisti si maximum info o rodicich a chovateli a stene si koupi je prominte, vůl. Takovy clovek by se mel spis stydet a mlcet, protoze takhle nezodpovedny clovek by psa nemel vubec mit. Tot muj nazor.
Psicek ma pravda ostre nazory, ale nekdy je hruby na spravnem miste.

ALBERT
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:43
- Nahlásit

Vlčáčková
máš pravdu prudí ve věcech,které se ho absolutně netýkají..Nezná ani jednu stranu. Lidi,kterým není blbý okrást ani dítě obhajuje a ostatní co měli co do činění s těma dvěma a ví o čem mluví napadá..to by nenechalo v klidu ani mrtvolu.
Pořád mu jde o něčí identitu a sám svojí neprozradí,charakter.

ALBERT
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 21:57 - Změnil/a: ALBERT
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Bože jak se chcete od člověka co vás chce podvést dozvědět pravdu??Myslíte že to maj vytetované na čele co jsou zač?Mimochodem někdo tu psal,že podal stížnost na VS. A co se dělo?? Echo přišlo dřív než kontrola a stopy byly dočasně odstraněny..A ti dva byli zas na koni..
Takovy clovek by se mel spis stydet a mlcet, protoze takhle nezodpovedny clovek by psa nemel vubec mit
a raději by měl pes asi zůstat u těch co s nima takhle zacházejí,že?
clovek co nevidi na vlastni oci rodice stenete
vy poznáte mezi třeba šesti psy rodiče štěnete bez PP když je vidíte na vlasní oči? Matku budiž,ale otce? To je zas naivní od vás,též vám zbývá jen uvěřit,že otcem je pes na kterého vám ukázali. A ne každý má to aby si koupil psa s papírama. Prosím trochu přemýšlejte, jistou váhu má i důvěra a to je od blbosti velký rozdíl...
a nezlobte se na mě,ale asi by se všichni co chtějí psa měli poradit buď s vámi nebo se Psíčkem a tahle diskuze by vůbec nemusela vzniknout

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 22:38
- Nahlásit

ALBERT
Zodpovedne by bylo ziskat co nejvice info a tim poznat zda je to podvodnik. A lze to poznat.
Ja bych stene z takovych podminek nekoupila- podporila bych takove mnozitele. A mate pravdu: chudacka maleho bych tam nechala. Opravdu ano. Ne proto ze bych snad nemela psy rada, ale proto ze je mam rada a citim nejakou zodpovednost vuci nim. To vsak asi Vy nepochopite.
Na rtw strankach se mi u dotycne stezovatelky nelibi ani fakt, ze osocuje nejakeho veterinare ze spolceni. Ten veterinar by klidne madame mohl zazalovat. Cele je to nejak postavene na hlavu.
A tady nejde o nejake PP. Tady jde o zodpovednost. A jakapak duvera? Duvera k nekomu koho neznam? Co to je za blbost? Nekdo tu uz dobre napsal, ze i kamaradce dal na stendo smlouvu. A tak by to melo byt. Je to o zodpovednem pristupu: chovatele a budouciho majitele stenete. A duvera se ziskava take dlouho. V pripade navzajem cizich osob nema duvera co pohledavat, a uz ne na ukor tech nemych tvari.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 23:41
- Nahlásit

Psíček
Asi si poridim to akvarko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 06:28
- Nahlásit

Tak jsem se prokousala všemi těmi litaniemi včetně odkazů. Ne, že bych se chtěla Bubly s Mudrovou zastávat, množitelé dle všeho jsou už jen podle toho množství lidí co má od nich štěně. Zaráží mě spíš jiná věc, stejná jako Dášu Fišerovou. Proč je proboha na světě tolik tupounů, kteří si vezmou štěně z takovýchto podmínek? . Nesvádějte to všechno na to, že jsou to laikové, i laik má snad oči. Do prdele když si člověk kupuje blbou televizi tak prolítá stovku obchodů, prostuduje net, hledá slevy a akce, srovnává kvalitu.... a živého tvora klidně koupí v koupelně v bedně kde se nemůže pohnout? To je ovšem jeho blbost
Ještě stran té rotvice s kupírovaným ocasem od té paní Halfurové - pokud paní nepozná při koupi kupírovaný ocas od nekupírovaného tak je tak totální pakovikuňa, že by měla mít psa akorát plyšového. Tohle není žádná skrytá vada, nebo něco co může laik přehlídnout

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 08:27
- Nahlásit

Biluška
Myslím, že důvod je jasný. Jsou to jen a výhradně peníze. Nechce se jim dát víc za psa s PP, tak to prostě risknou. A někteří když už vidí, v čem ti psi žijí, si je vezmou, aby je "vysvobodili".

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 08:36
- Nahlásit

Biluška
Psíček

Tak, tak., lidi jsou neskutecne hloupi. A vzhledem ke stylu reakci na rtw webu se da opravdu pochybovat zda je to pravda. Tech reakci je tam skutecne podezrele moc. Bud jsme narod hloupych nebo je to jen vykonstruovane. Ja si myslim ze nakonec oboji.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 08:49
- Nahlásit

Vlčáčková
Co risknou?! Vzdyt si stezuji na viditelne vady! A stene i s PP se da poridit za stejne penize nebo o neco malo vic. Biluska to dobre prirovnala ke koupi el.spotrebice: koupit kupirovaneho psa na vystavy je jako koupit televizi bez obrazovky.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:00 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Jenže lidi mají představu, že pes s PP je drahý, pes bez PP je levnější a stejně kvalitní. Nevědí, že by rodiče měli být nějak vyšetřeni, nevědí, co může způsobit to, že chybí očkování a odčervení. Většina to bere jen tak, že lidi už nevědí, co by za psa s PP chtěli. Podívej se na internet, kolik inzerátů od množitelů je postavených výhradně na tom, že prodávají kvalitní LEVNÉ čistokrevné psy, akorát že bez PP (drobný detail). Jedna perla má na stránkách to, jak nechává háravou fenu s více psy, aby zafungoval "přírodní výběr". Jinými slovy: ani neví, kdo je otec psa. Atd. U nás na vsi mi bylo řečeno: "Já dal tuhle do psa 150 Kč a dost mě to mrzí." A sousedka mi řekla: "To se Vám vyplatilo?" na to, že jsem léčila fenu se zánětem dělohy. Asi jsem jí měla nechat utratit, ne? Ačkoliv jak to teď vypadá, tak asi měla, protože to vypadá, že mi teď stejně umře.
Sousedi chtějí nechat připustit svou problematickou fenu NO, protože jim to připadá normální. Vůbec mi neuměli říct JEDINÝ důvod, PROČ by to chtějí udělat. Fena má nevyrovnanou povahu, pořádně neznají její rodiče, o prarodičích nevědí nic, stejně jako o nemocech, kteří ti psi mají. Netuší, jestli má dysplazku, prostě nic. Slovy NIC!
Většina lidí prostě takovéhle věci jako jsou dědičné nemoce, očkování, odčervování atd. řeší až za běhu. Ale štěně si vybírají podle "ňu ňu ňu, to je klášný pejšek, toho cí" a podle peněz.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Vezmou?! Snad koupi! Kdyby vzali tak to je jina. To bych take vzala. Kdyz koupi, tak podporuji a maji na tom take svuj podil. Kdyby nekupovali, mnozitele by nemnozili: kde neni poptavka tam neni nabidka a obracene.
Jenze v tomhle pripade by jsem spise diskutovala o tom zda to vubec vsechno je pravda. Je to prilis okate.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:23
- Nahlásit

Vlčáčková
Takze jestli jsou tak blbi, tak by na ofiku webu rtw meli byt tak soudni a stiznosti takovych lidi nebrat v potaz a rict jim ze si za to muzou sami a at si jdou stezovat nekam na nadrazi. Jestlize jmenovani 'mnozitele' nejsou uz cleny klubu nemusi dodrzovat jejich chov.stanovy a rtw klubu je do jejich cinnosti houbelec. A kdyz uz tak by meli publikovat jen overene informace. Takhle by mohl na ne nekdo podat stiznost min. na CMKU pro pomluvu.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:28
- Nahlásit

Psíček
Kdyz takhle nalitnou tak by fakt meli nekam zalezt a stydet se.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:43
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Lidská blbost konkrétního kusu však nezadává důvod pro podvod. Existuje na to i jakýsi paragraf, který s tímto počítá. Například mojí matku okradlo družstvo o pole, stejně jako jiné důchodce, protože jim nakukali nesmysly, kterým důchodci uvěřili. Důchodci byli blbí, ale družstvo je uvedlo v omyl a rozhodně to v pořádku není. Na lidské blbosti se sice vždycky dobře vydělávalo, ale domnívám se, že za standard chování by se to přijímat nemělo.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:45
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Když někdo něco podává, nese důkazní břemeno. Takže být množitel, byla bych alespoň tak chytrá, abych nepodávala nic.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 09:52
- Nahlásit

Psíček
Víš starou belu. Dokazuje ten, kdo žaluje. Tak to je a jestli se Ti to nelíbí, je to Tvoje věc.
Laskavě si mě nevšímej, nemám na Tebe náladu.

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2010 10:13
- Nahlásit

už jsem sem nechtěla přispívat, ale musím podotknout, že to asi nebude otázka peněz. psala jsem, že jsem s touto paní přišla osobně do styku a štěně jsem od tamtud neodvezla právě z důvodu, v jakých podmínkách tam zvířata byli. byla jsem tam tehdá se známou, která od nich chtěla štěně rtw a za bez papíráka chtěli 6tis. naštěstí jsem jí to vymluvila, vzhledem okolnostem. ona totiž zmíněná paní umí mluvit a věřím, že spoustu lidí jí nalítne, ale je to jen jejich problém, že se neinformují atd. nevím, jak je to u ní s yorkama, jako co se ceny týče. tehdá bydleli ještě někde u Svitav v nějaký prdelce a yorkové tam byli zavření v kuchyni v přepravkách. roťasové zřejmě v bývalým chlívě. dokonce jsem si o pár dní později zjistila, že chovají na feně, která nebyla uchovněna pro povahu. tohle si všechno lidi můžou zjistit na netu a ne se tady pak rozčilovat nad vlastní hlopoustí. každej má svobodné právo se rozhodnout, jestli si zvíře od takového člověka koupí a nebo ne. souhlasím se Psíčkem, Dagmar i Biluškou a nechápu, proč Albert je tak sprostá. je to jen a jen její hloupost.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání