Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Mudrová Ilona, Milan Bubla - množitelé POZOR!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
darkvirgin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:08 - Změnil/a: darkvirgin
- Nahlásit

Psíček

ty inzeráty opravdu zadal jen jeden člověk. jeden čas jsem v annonci inzerovala firmu, tak vím jak to tam chodí. tyto inzeráty jsou podané i v tištěné annonci, kterou jsem si dneska pro zajímavost koupila, takže ten člověk do annonce musí dojít, podat ten inzerát s občankou a zaplatit, takže pochybuju, že by někdo podával za ně a jen tak platil cca 700Kč týdně a inzerát.

ALBERT

nevím, proč už to nenecháte být. myslím, že tu každej řekl svý. po netu to stejně nikdo nevyřeší. myslím, že kdyby se každej zachoval jako já, tak tihle lidi nemají šanci a tímhle tlacháním opravdu nic nevyřešíte. zajeďte tam jako zájemci, udělejte fotky, videa atd, sežeňte co nejvíc lidí a pak se možná koněčně něco dít bude.

verua
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:08
- Nahlásit

ALBERT

Ahoj, tak zase další inzeráty.. Opravdu bych jim rozbila hubu!!!! Světlá 7letá fenka je naše "maminka"... Je mi to líto, nemít kluka, tak si jí vezmeme.. Slyšela jsem, že Mudrová je na tom špatně, tak proto to rozprodávání.. Konečně bude konec, ale co s pejsky, kteří se neprodají? :/

ALBERT
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:19
- Nahlásit

verua
ahoj náš údajný otec je zas ten tříletý pejsek. Nemůžu též mít víc psů než toho jednoho co se mi od nich podařilo získat. Ale jinak bych,kdyby to šlo měla třeba tři jsou to neskuteční čumáci. Škoda snad vše dobře dopadne. Měj se

verua
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:25
- Nahlásit

Tříletý pejsek? Wau, já ho snad tenkrát měla na ruce, vůbec u mě nechtěl být jak byl divoký.. a taky počůraný a zapáchal :/// ale zase je moc hezký, to je fakt.. čumáci to jsou, ten náš je naše mímo, jak jinak.. Ale to by byl každý, ne jen od Mudrový. Došly peníze a tak rozprodávají, ještě nedávno chtěli za chovné fenky asi 10tis., dneska co jsem koukala na tvůj odkaz tak jen 3tis.. A s těmi vrhy to taky nebude moc pravda, myslím, že fenky byly nakryté vždy, když háraly a bůhví, jestli né mezi sebou v rodině.. Mudrová za to tenkrát byla vyhozená z RTW clubu, kryla rotwailery - syna s mámou _:/

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:43 - Změnil/a: darkvirgin
- Nahlásit

Psíček

A co z nich plyne o podvodech a množitelství?
neplyne z toho nic, jen jsem popsala své zkušenosti jak to chodí v annonci a že si myslím, že to podal jeden člověk a že ten za to zaplatil

A kdo je zadal tedy?
já ne

o silky teriérech jsem nevěděla. když jsem tam byla před 4 rokama, tak tam byli jen rtw a yorci.

a mě se omlouvat nemusíš, není proč

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:45
- Nahlásit

ALBERT Vlčáčková
No..., damy, nevim proc vam tak lezi v zaludku ma osoba, ze ji tak casto zminujete. To ze se psickem s nekteryma vecma souhlasim neni nic spatneho. To ze mezi mnou a psickem kdysi bylo neco negativniho je minulost. Clovek se v case meni a vidi svet z jineho uhlu. Pro nekoho nepochopitelne, ale za urcitou kritiku psicka a nektere jeho jednani jsem mu vdecna. Byla to tvrda skola ale dobra. Patlat se v nejake nenavisti nema smysl.
Jinak tady to je diskuze a diskutovat tu muze snad kazdy- i psicek. Psicek se myslim dost srozumitelne ptal na urcite veci a vyjadril se, ze mu podana fakta nestaci jako dukaz- i to je vyjadreni nazoru. Mame snad demokracii ne?

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:47
- Nahlásit

Psíček

i když tak koukám na ty fotky, tak je klidně možný, že tam byly i silky, ale já to fakt nepoznám. já se v těch malých plemench fakt nevyznám. jen vím, že to vypadalo jak york a bylo mi tvrzeno, že je to york

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:52
- Nahlásit

Psíček

To teda fakt nevím, jestli to takhle vypadá, když slušní lidi píší o podvodnících a množitelích

ne, takhle to vypadat nemá. proto jsem i psala, ať už toho nechají a jdou teda něco dělat a ne jen tlachat na netu

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 23:47
- Nahlásit

Psíček

já to chápu, kdybych to neviděla na vlastní oči, tak bych se chovala asi stejně. holky asi už úplně neví kudy kam, tak kopou a trochu zkreslují info - viz. nakrejvání matky synem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:30
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
proc vam tak lezi v zaludku ma osoba
Mě tedy neleží! Já jsem si Tě vzala do huby asi tak 3 x a nemyslela jsem to vůči Tobě zle. Pesana komentovat nebudu, jeho způsob jednání a vyjadřování mi nevyhovuje a nehodlám se jím zabývat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:49
- Nahlásit

Psíček
Hele, moji rodinu si do huby neber. Můj táta jakožto prvorepublikový gentleman neřekl sprosté slovo a uměl se chovat, zejména pak k ženám. Tvé repliky stylu: myšlení vagínou, došlých baterek, mrdek apod. by v životě nevyřkl.
Jestli se chceš pohoršovat, tak začni u sebe a přeber si vlastní slovník, kterým tu obšťastňuješ ostatní diskutéry. A pak si uvědom, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:22
- Nahlásit

Psíček

Opět překrucuješ, manipulátore? Ze svých sprostých slov se těžko vylžeš, jsou tu zaznamenané, anebo jsi je dodatečně smáznul, ale leckdo si je pamatuje.

Zase bys chtěl, abych se ti omlouvala? Já začala s hajzlíkem, za nímž si stojím jako označením člověka, který omlouvá psí zápasy. Žes ten článek psal ty, jsem nevěděla -to už jsem tu psala asi třikrát. V návaznosti na to jsi začal nadávat Pumpě do hajzlpump. Už ses jí za to omluvil? Dál jsi stupňoval nadávky na všechny strany. To je asi v pořádku, neb to přece napsal Ó sám nejvyšší, nejpravedlivější, který je vždy v právu. Nejsi ty náhodou hysterik? Chováš se tak.

Kde jsi vzal, že brečím? Špatně mě znáš, kocourku.
Ale mimochodem, opravdu jen tak zcela okrajově: gentleman se chová i k hajzlbábě jako k dámě. Ovšem gentleman ... imitace chlapa nepochopí proč.¨

Měla jsem za to, že umíš počítat, když jsi tak bravurně vystřihnul nulu i rychlost zvuku a dle Bilušky umíš i trojčlenku. Takže snad dokážet alespoň rámcově odhadnout, kolik by dnes asi tak bylo prvorepublikovému gentlemanovi. To jen k tomu prošení mého tatínka.

Měla jsem tě v určité chvíli za chytřejšího. Už mě to přešlo.

verua
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:26
- Nahlásit

Psíček

ŘEKNI MI - ZNÁŠ TYTO CHOVATELE? MÁŠ OD NICH ŠTĚNĚ? PROŠEL JSI "PROCEDUROU" K ZÍSKÁNÍ ŠTĚNĚTE? BYL JSI U NICH DOMA?

Myslím, že na každou otázku je jedno velké NE!!!! Tak tu nikoho nekritizuj.. O kom a co tu píšeme, ti nic není. Nechápu, proč se jich pořád zastáváš - nejsi ty Bubla?

verua
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:32
- Nahlásit

darkvirgin

Milá nebo Milý Darkvirgin, doufám, že jsi se podívala na již několikrát tady zmíněné stránky rotwailer clubu.. Jasně se tam píše, že p. Mudrová byla odejmuta licence na uchovnění a rozmnožování, i na členství v klubu, protože dle krevních testů bylo zjištěno, že docházelo k opětovnému krytí matky se synem.. Doufám, že tomu rozumíš a doufám, že si příště přečteš info, než tu budeš říkat, že nevím kudy kam... DÍKY..

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:47
- Nahlásit

verua

kdyby jsi sama četla, tak moc dobře víš, že ten odkaz se tu poprvý objevil ode mě. pokud bys taky zjišťovala, tak víš, že to nejsou oficiální stránky rtw clubu, takže ne všechno je tam "košér", takže by si zjišťovala víc a zjistila, že vyhozená byla za podvody a nevyhovující podmínky v chovu a chov bez PP, což je v rozporu s chovatelským řádem. Ale to bys musela hejbnout "zadkem" a dělat něco víc než jen plkat na netu a plakat, jakou si udělala chybu. Když jsem tam byla a podala stížnost, tak jsem si tohle všechno zjišťovala. Ono je totiž strašně jednoduchý si udělat obrázek podle toho, co druhý napsal, ale sama si ani nezvedla telefon a nezjistila sis fakta. Pokud bys to udělala, tak víš, že oficiální stránky rtw clubu jsou úplně jiné.

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:57
- Nahlásit

verua

a jak už jsem psala, měli byste nechat toho dohadování, vzájemnýho obviňování atd, ale opravdu něco udělat a ne tu říkat, že byste si od ní vzali dalšího psa.
já sama se rozhlížím po psovi plemene rtw a sama vím, kolik jích prodává a že odchovává na 8-letý feně, která nebyla uchovněna pro povahu, že ta její americko-německá krev (jak inzeruje) jsou keci a ty zvířata titul pod FCI v životě neviděli a že ty podmínky nejsou dobrý, že to možná i závání týráním zvířat, ale od ní bych si psa nevzala ani zadarmo. a víš proč? takový lidi já nepodporuju ani řečma, že je mi těch psů líto a už vůbec ne tím, že bych si od ní vzala na záchranu dalšího psa za peníze.
vždyť vy jste neudělali nic. já tušila, že to udání bude v podstatě k ničemu, ale udělala jsem to. lituju toho, že jsem neměla foťák a neudělala fotky hned, ale jsem ráda, že jsem kamarádku přemluvila, ať si zvíře od nich nebere. a co jste udělali vy kromě toho kecání tady? nic. ani základní informace jste si nezjistili, tak buď tak laskavá a než budeš zase něco tady veřejně rozhlašovat, tak si zjisti fakta.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:59
- Nahlásit

Psíček

Copak jsi zase, Pesane, v původním textu vymazal za nadávku?

Zase móóóc pěkně překrucuješ. Ale jsem už v práci a nemám na Tebe teď čas, pusinko.

Ale pobavils mě. Například: ulhaného sprostého sebelítostivého nešťastníka - moc hezké spojení, které bys mohl zkusit dokázat - stačilo by prokázat to lhaní, nebo Dokázal uznat svůj omyl a odejít - když jsem ho vyhodila z bytu aniž by se dopustil násilí - ten se nedopustil skoro ničeho, páč něčeho se dopouštět vyžaduje aktivitu a on byl líný jak veš, Za to mu patří můj veliký obdiv. - nechceš jeho telefon? Mohli byste si pokecat. Tedy pokud si to odvykládáš sám, protože on skoro nemluví.

proč mi ty své nářky nesděluješ soukromě, Že by? Mohla bych Ti je šeptat do ouška, drahý???

Takže pá, jdu pracovat. A né že tu beze mě zvlčíš a zapomeneš urážet a otravovat ostatní!

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:02
- Nahlásit

Psíček

tohle tady nemá cenu. kecat na netu umí každej, ale googlit a po té zvednout tel neumí nikdo. pokud by to někdo udělal, tak si žádná z nich od takových lidí nevezme. i když co tu čtu, tak by si ho stejně vzali.

Tříletý pejsek? Wau, já ho snad tenkrát měla na ruce, vůbec u mě nechtěl být jak byl divoký.. a taky počůraný a zapáchal :/// ale zase je moc hezký, to je fakt

už proto bych si od těchto lidí nevzala, protože tohle není normální

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:08
- Nahlásit

Psíček

psáno o tom není nikde, ale jak jsem psala, když jsem podávala to udání, tak jsem volala na spoustu míst a jeden hodný člověk mi to řekl. taky mám známého, co si od ní kdysi koupil psa rtw s PP a ten se s ní soudil a tyhle podklady byly u soudu. kdysi mi všechno ukazoval. já to podložený nemám nijak, ale pokud bude potřeba, tak za známým zajedu a pošlu kopii

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:12
- Nahlásit

Psíček

tak nevím, jestli tito dva jsou slušní, ale je fakt, že by to tu mělo být jinak než co se tu děje

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:14
- Nahlásit

Psíček
Zatím žádnou, ale ještě chvíli si s tebou budu psát a zakoupím kyanid.

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:16
- Nahlásit

Psíček

myslím, ale nejsem si jistá, že na ofiko stránkách v archívu o tom rozhodnutí je. ten rozsudek má můj známej. šlo o vydání PP, protože je nedostal, ale to už jsem tu myslím, taky někde psala. jinak nevím, jestli rozsudek někde na netu je, ale myslím, že ne. proto píšu, pokud bude třeba, tak zajedu za ním.

Mno jo, nic proti tobě, ale jaksi sama jistě uznáš, že takhle je to jen jedna paní povídala.

jasně, já už někde psala, že tě chápu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:17
- Nahlásit

Psíček
Hádej.
Možná ho zapeču do buchty a pozvu tě na návštěvu.

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:17
- Nahlásit

Psíček

Pokud myslíš nějakého Bublu s Mudrovou tak to taky nevím neb zatím stále nebylo ani jednoznačně určeno, o kom se vlastně bavíme.

ano, myslím tyto dva, že nevím, jestli jsou úplně slušní

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:24
- Nahlásit

Psíček

tak když jsem u nich byli, tak bydleli na statku v kameničkách. teď prý mají bydlet v praze, ale to nevím, já už se o ně nezajímám cca 4roky.

jinak koukám do archívu ofiko stránkách klubu a tam je usnesení od PČR, tak jestli ti to pomůže, tak sem hodím link. Bohužel archív je na netu až od roku 2005.

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:27
- Nahlásit

Psíček

teď koukám, že v tom usnesení je i jejich adresa v těch kameničkám a datum narození p. Mudrový. O p. Bublovi toho moc nevím. ten tam jen seděl. Vím, že má na sebe CHS. Tam je taky pozastavena činost. jen co můžu, je někde dohledat jejich fotky a nebo je popsat. bohužel kreslit neumím, takže portrét nevytvořím

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:36 - Změnil/a: darkvirgin
- Nahlásit

Psíček

tak doufám, že mě tipec neutne. přec jenom jsem napsala, že s tebou souhlasím

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:37
- Nahlásit

http://www.rkcr.cz/images/pol01.jpg
http://www.rkcr.cz/images/pol02.jpg

darkvirgin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:50
- Nahlásit

Psíček

tohle odložili. u známého neprokázali taky podvod, ale je to kvalifikováno jako "obohacení". já si teď nevzpomenu jak přesně to tam je. takže jemu zaplatila rozdíl a soudní výlohy. já to ještě hledám. jestli to nejda na netu a nebo jestli tam budu muset zajet

verua
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 21:47
- Nahlásit

darkvirgin

Aháá, takže já jsem si nezjistila info DD se lámu smíchy. Nechápu, jak se jich tady můžeš celou dobu zastávat, a přitom jsi na ně podávala stížnost.. Na rtw clubu jsem už přes rok členem, v květnu 2009 jsme podávali hromadnou stížnost na Krajskou veterinární správu. Nevím, co víc dělat, protože KVS s tím neudělala vůbec nic. Čtu dál - a zase se zastáváš - na rtw clubu jsou nepravdivá info? Víš vůbec o čem je tahle diskuze? přijde mi že ne..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání