Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Ravell, Pošvář, Vetamix ?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Autor Zpráva
Nori
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 18:43
- Nahlásit

Od jedné paní jsem zjistila orientační ceny u firmy Ravell a Falco. Ceny se mohou lišit o pár +-kč. Kdo chce, tak mi pošlete mejla, mám ho v profilu...
Další info:
Falco - dovoz dom za alespoň 2.500Kč bez DPH, pokud pojedou kolem, dovezou i za pár korun
Ravel - objednávka pro dovoz dom musí splňovat 100-150g, i u nich se dá domluvit vzít měně kg, když jedou okolo a vy si pro to dojedete...
Tak to je asi vše...

Nori
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 11:58
- Nahlásit

Posouvám...

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 12:10
- Nahlásit

KEISSA Mirek bude mit radost, ze jeho cislo rozdavas na netu a kazdej tam bude trajdat pro vzorecky po balicku.

KEISSA
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 12:31 - Změnil/a: KEISSA
- Nahlásit

impact
Nerozdávám jeho číslo veřejně ale jen tomu kdo si napíše a ostatní si musí s ním každý domluvit po telefonu .Mirek chce maso hlavně prodat takže se musí snažit jak jednat po telefonu tak nechat trajdat lidi pro vzorek po balíčku A pokud vím tak vzorky po troškách bereš taky...:lol:

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 12:44
- Nahlásit

KEISSA Otazka je, jestli to musi znamena, ze chce. Pokud ja vim, tak presne tohle si nepral. Uvidime, se ho zeptam.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 12:57
- Nahlásit

A k tomu vzorku jako ze jsem si vzala vzorek od tebe. To je vazne k smichu. Ty ses tady nabidla. Mirek si to nepral a ty ho k tomu nutis. To je asi logika mnozitelu, co? Hm, tu ja holt nemam.

Erája
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2009 19:40
- Nahlásit

Erája
o jehlovém efektu a jeho vzniku do roka a půl života psa jsem taky slyšela prvně - odkud tyhle zajímavý info máš? je nějakej zdroj k prostudování, třeba se tma najde ještě něco zajímacího...?

a k tý soli, cos zmiňovala - nepřidávám sůl do ničeho, ale jestli jsem tě správně pochopila, tak pokud mi pes typu NO vyblíže třeba spadenou solničku, a má to víc, jak 10g, tak už je to pro něj toxický? A jakým směrem se to pak odbourává - přes játra, kam se snad prej ukládaj toxiny typu jed na krysy?

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla tak promiň že až teď, o reflexu jsem se dověděla ve škole, na fyziologii. A co se týče soli, ne přes játra ne, je to stejný princip jako když budeš pít mořskou vodu, poruší se osmotická rovnováha, buňky začnou zanikat... léčba je tuším transfůze fýzáku, aby se naředila krev. Ale víc jsem si nezjišťovala.

impact
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 17:46
- Nahlásit

Tááááááááááááááááááák jsem se teď vytočila

V tom mletým od Pošváře byla slupka od salámu. Ještě s kusem salámu.

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 19:23
- Nahlásit

impact
Tak to je megahnus

corgi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 19:25
- Nahlásit

impact
slupka od salámu. Ještě s kusem salámu.
Holt svačinka nějakého zaměstnance...

piškot
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 15:31
- Nahlásit

Nevíte, kde by se dalo koupit maso od Vetamixu v kameninovým obchodě v Praze, když nemohu vzít celých 50kg?

impact
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 17:43
- Nahlásit

Zavolej nebo napis do Vetamixu, reknou ti, kam zavazi.

jfi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 18:06
- Nahlásit

piškot Na stránkách Vetamixu je taky fórum, a tam si lidi, kteří chtějí míň než 50 kg, domlouvají společné objednávky.

Nori
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2012 18:20
- Nahlásit

Drakimu, už někdo vyzkoušel?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání