| Autor |
Zpráva |
Honzík
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:42
- Nahlásit
Ach bože, to je mi tak líto. U nás se to ještě pořádně nezahojilo a to to bylo 8.8. půl roku, co jsem nechala Báčka uspat. Ať Ti Ejmulka co nejvíc pomůže. Držte se ...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 19:19
- Nahlásit
Honzík
díky.. Ejmule to neřeší, má kolem sebe spoustu jiných psích kámošů, ale stará se mi o extrovní zážitky, takže se nenudím ...snad se to čase spraví....ale víš jak - první pes. Navíc on byla takovej....hloupoučkej, člověka to nutilo pořád na něj dohlížet a tak nějak se o něj víc starat.Ejma je samostatná jednotka, ta to tolik nepotřebuje, ale on čím byl starší, tím větší byl jouda jj Píďalka...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 19:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kalliope
Navíc on byl takovej...
Originalni. Lodicky s parkem kvuli plavani, to hned tak nekdo nema, bejt zapreslej pod kladama, ze se bal kopriv, to taky ne - a proste tyhle unikatni historky... Na Pidalku, ac jsem ho osobne nemela tu cest potkat, nezapomenu! A casem to trosku preboli, neboj. Aspon trosku.
A nejak nam tu ty psi rady proridly, za ty leta. Ale zase pribyli novi jedincove, a tak to holt je a bude, psi zivot je kratkej. Sadlo posila blemcose a prej at se netrapis, ze si udelala to nejlepsi mozny.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 19:44
- Nahlásit
Kalliope
Vzpomínky zůstávaj a je fajn, že časem jen to dobré a na špatné se tak nějak zapomíná a to je dobře.Ejmulku podrbkej.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2010 21:39
- Nahlásit
Kalliope to je mi to lito
drz se a at to brzo preboli a zustanou ti jenom ty krasny vzpominky
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2010 09:29
- Nahlásit
kulala,ati,Fifi
děkuji všem. Ejmuli podrbání vyřídím, teď tu leží natažená jak žížala a prdíííí Bude lépe, určitě.....časem
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:12
- Nahlásit
Ženy moje oblíbené, mám na vás takovou otázku - jaká minimální zkouška je potřeba do pracovní třídy (na výstavu)?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:20 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kristýna
Zeno libezna - je to zmeneny, uz jsem to sem psala driv.
Pro ziskani certifikatu na pracovni tridu uz od 1.7.2010 nove postaci ZM, IPO V nebo ZPU 2 nebo zachranarina, to sou zmeny, to sou zmeny. Viz smernice CMKU "Smernice o certifikatech". - priloha c.4 At to nemusis hledat teda.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 18:32
- Nahlásit
Fifi
Děkuji ti, kůzlátko moje. Na cmku jsem se dívala, ale moje slepoučká očíčka to nebyla schopná najít
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:07
- Nahlásit
Kristýna
Kvetinko jemna, ja to hledala uz driv, tak jsem vedela, kam sahnout. A neni zac.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:59
- Nahlásit
Pavko
Vsecko nej k svatku! Blemcy posila Kremyl a Sadlisko.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 17:29
- Nahlásit
Pavka
Take přeji vše nej k svátku
Probírám ty krycí psy,zatim něco málo bokem mám.Ale je čas tak ještě nepospíchám
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 17:51
- Nahlásit
Fifi
ati
Holky děkuji za přáníčko.
Danetka bude hárat cca prosinec až leden, tak ještě je čas. Ale již dopředu děkuji. Jestli budeš mít něco zajímavého, tak pošli a já mrknu.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2010 22:51
- Nahlásit
Fifi videlas slohovku a vodkaz?nebo se zase hazis do gala??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 18:09
- Nahlásit
kulala
videlas slohovku a vodkaz?
Videla, chtela reply a pak na to zapomnela. Ale uz sem to napravila.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 22:18
- Nahlásit
Fifimas vecernicek v mailboxu- kup si k tomu pamersky je to sila tenkrat na zapade hadr
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 15:53
- Nahlásit
Fifi
Ahoj poupátko, jelikož vím, že jsi odborník na stržené drápy, mám na tebe dotázek.
Moje pidiberuška skočila za srnou asi z třímetrové zídky a pak se na ní dívala se zvednutou tlapkou. Když jsem za ní přišla, už měla ťapu normálně dole, ale dráp na půl cesty dole (paspárek).
Teď lítá jako obvykle, ale když na mě dneska dělala tzv. nájezd tak se najednou uklidnila a sedla si se zvednutou nožičkou. A jak jsem ji tu nohu chytila, dost zařvala. Nutno dodat, že je na svou osobu dost hysterická a nemá ráda, když se na ni sahá.
Chci se tě teda zeptat, jestli může mít tu nožičku bolestivou od toho strženého drápku - když si ji líže, tak v tom místě?
Díky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 16:50
- Nahlásit
Kristýna
Ahoj kopretinko. Pokud si tva pidiberuska urvala pul pasparku, jiste ji z toho bolet nozicka muze. Stejne tak z dopadu ze trimetrove zidky (to je jelito teda). Prohlidni ji nozicku dukladne, pekne ji s ni opatrne zacvic a prohmatej, prostuduj stav pasparku (ten pripadne cisti betadinou nebo slabym hypermanganem, pokud by mela obnazeny luzko)). Kdyby bolest pretrvavala, navstiv s beruskou veterinare. Foukam ji bebicko a at ma nozicku brzy v poradku.
kulala
Procetla sem, prohlidla sem, heezky Musim neco dodelat, pak ti pisnu...nekdy...dyk to znas
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:12
- Nahlásit
Fifi
Musim neco dodelat, pak ti pisnu...nekdy... ..no dyk jasan, to bys si zkazila reputaci kdyzbys mi odpovedela hnedka
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:21
- Nahlásit
Fifi
Jelito?? Ona takové zídky skáče běžně! Dva tři metry, žádná míra.
Proto už je na mostku z terasy zábrana - Baruš si dala i tohle, asi 3.5 metru výšky a s rozběhem za srnou dopad několik metrů dál, pod kopečkem. Je magor.
Za rady děkuju a betadine už se na poličce směje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 22:34
- Nahlásit
Kristýna
Ona takové zídky skáče běžně! Dva tři metry, žádná míra.
To nedela dobre, Jaromire, s tema zidkama. to musej bejt prdy pri doskoku na predni, na pater. Snad to bude fakt jen pasparecek.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2010 23:46
- Nahlásit
Fifi
A myslíš, že ji za to chválím??? Když jsem ji šla kontrolovat tu nohu, nebyla to hezká slova, která slyšela.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2010 23:32
- Nahlásit
Baruška dneska totálně zaperlila! Byla celý den puštěná, ale nebylo moc hezky a ona nechtěla ležet na studené zemi, a tak si z boudy přitáhla deku, na kterou si spokojeně lehla a pozorovala okolí.
Tím se doma bavíme polovinu dne...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2010 17:49
- Nahlásit
Kristýna
Ahoj kuzlatko, tak co nozicka, jeste Barusku bolinkuje?
kulala
to bys si zkazila reputaci kdyzbys mi odpovedela hnedka
Vid! Ale jako, pozooor, mas maila.
Pavkoooo
a ostatni zavodnici, drzim moc palce na MS!!!!!!!!!!!!!!
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2010 14:06
- Nahlásit
Fifi
Vypadá to, že jde čistě o problematiku paspárku. Provádí veškeré své oblíbené činnosti, ale když si do něj včera bouchla druhou packou, kvikla. Takže mažem, zakazujem skoky, pusinkujem a modlíme se za brzké uzdravení.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 18:13
- Nahlásit
Kristýna
jde čistě o problematiku paspárku
Tak to je dobre
GRATULACE PAVCE a p. Prochazkovi k výkonu na MS!
Pavli, doufam, ze napises k sobe na web reportaz.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:13
- Nahlásit
Fifi
také posílám Pavce a Hynkovi gratulaci a těším se na reportáž,fotky a video.Už aby to tu bylo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:26
- Nahlásit
ati
Byt s nima ve druzstvu ta reprezentantka slovenska.. treba by.. ale co by kdyby - gratulu ze srdce vsem, kteri na MS splnili limit!!! Snad zase u Vasonovyho kontrolaku vstavalo obecenstvo a volalo "Bravooo".
Pavko - spesl pro tebe, je mi cti, ze jste si kdysi vyhlidnuli Bonusku. S cilem svym vlastnim jdes v chovu rtw dale, takovych se moc nevidi - skromna, mila a usmevava za vsech situaci. Ucast na MS sis vybojovala na CACITU - kde, pokud jsem nasla, byla Corinka jedinym rtw, ktera kdy splnila limit. Ano, jsem namekko, ze jeden vzdaleny potomek Bernaska se zucastnil MS rtw - a diky ti za to.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:53
- Nahlásit
Fifi
JJ kdyby -chyby,co naděláš. Škoda jediného bodíku u Vašona,mohl být na bedně za obrany.Ale i tak velká gratulace oběma
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:35
- Nahlásit
Fifi ati
Take gratuluji nasim a tesim se na podrobnejsi info.
Kdyz sectu Hynka, Pavku a slov.reprezentantku a podivam se na vysledek tretiho druzstva, tak nemusim premyslet, co by kdyby...
PS: jak to ti Svycari delaji...
|