| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 18:58
- Nahlásit
Ahoj mrkněte na mimíšky http://colbri.rajce.idnes.cz/Miminka_vrh_G,_8_dni_ zivota/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
ati
brej den,zrovna sem vystříkla u miminek ))))))))))))))))))))))))))) sou prostě naprosto božíííííííííííííííííí !!!!! kolik jich je,nějak se mi ty nohy pletou..jejich teda
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
ahoj, máme 8holčinek a dva klučíky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit
ati
8holčinek a dva klučíky
pěkná úroda!
sou neuvěřitelný,fakt )))))))))))))))))))
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
Děkuji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:03
- Nahlásit
ati
Pani máte ultrakrásný tasmánský čertíky! Ať vám rostou a dělaj čest plemeni. Ne jako Fyfyjovic slečna Sádlo....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:08
- Nahlásit
Gerda
dělaj čest plemeni. Ne jako Fyfyjovic slečna Sádlo....
hele já nevim... ..drze sem ati prolezla rajče a našla mj. todle..čéče to sou ti divný psi ..se fšecky tvářej jako slečna Sádlo dyš dělá hlídačku,asi plemennej znak bo co..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
se fšecky tvářej jako slečna Sádlo dyš dělá hlídačku
jenže slečna Sádlo je jelínek sika. Nezapomínej na to. Ta nemá s dortíkem nic společnýho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit
Gerda
slečna Sádlo je jelínek sika
nemůže bejt jelínek sika páč toho přeci strhnul uteklej barzoj!! ympakt to viděla na vlastní voka!!! ,psala to na mý voduševnělý foře
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:52
- Nahlásit
Gerda
Ne jako Fyfyjovic slečna Sádlo....
Pche, vase impertinentni invektivy.. Sadlo svemu plemeni cest dela, asocijalka ovladatelna a navic se nerozmnozovala!
Gerda
davidkova renata
Debilky dve se sesly..
slečna Sádlo je jelínek sika.
nemůže bejt jelínek sika páč toho přeci strhnul uteklej barzoj!!
Sadlo je jelinek, sika, aj ten netvor z Medvedu. Sadlo je vsim, cim chce byt. Aj pavucinu umi ze slin umotat, muze byt tedy i paboukem, ktere zdatne chyta. Neco jako terminator. Akorat se s ni moc vycesat neda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 14:32
- Nahlásit
Fifi
Debilky dve se sesly..
šak co, aspoň si rozumíme )))
Sadlo je vsim, cim chce byt
eště že nechce bejt požárníkem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 19:43
- Nahlásit
fyfy
Ještě jsem vám chtěla říct, že ta rotvička, co se potulovala na sídlu, byla konečně napočtvrté odchycena odchytovou službou, vražena do Tróje do útulku a ještě ten den si pro ni přišla její majitelka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 19:45
- Nahlásit
Gerda
Ještě jsem vám chtěla říct, že ta rotvička, co se potulovala na sídlu, byla konečně napočtvrté odchycena odchytovou službou, vražena do Tróje do útulku a ještě ten den si pro ni přišla její majitelka.
fakt????????????????????????? a byla to ta ze zahrady???? proč nic nevim?!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
včera mi to večer volala kámoška, já na to zapomněla, až dnes sem si vzpomněla. Vůbc nic dalšího o ní nevíme.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 19:54
- Nahlásit
Gerda
byla konečně napočtvrté odchycena odchytovou službou, vražena do Tróje do útulku a ještě ten den si pro ni přišla její majitelka.
No ty kraaaaaaso! SLAVAAAAAAAAAA!!!!!! Umelcove, kdyby ji chytli hned.. Skvely!!!!!
Gerda
eště že nechce bejt požárníkem.
Se ji zeptam. A pripravuj zvolna velkodary, blizej se ji KULATINY! - v pravem sadelnatem slova smyslu miluju cestinu. Ne, ze ji vodbudes zase jednim pickotem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2010 20:06
- Nahlásit
Fifi
no jo furt, tak jí teda věnuju jednu velkou morkovou kost, co má furt aleks na skladě a můj maličkej pejseček to nemůže papat, bo by mi tim zaneřádil celej malobyt.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 09:35
- Nahlásit
Pavka
jsem trosku opozdena, ale koukam, ze vam to v Litomericich opet "sedlo". Tak moc gratuluju!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:41
- Nahlásit
Fifi
brej den,pani OT ,jeden terík
evidenční číslo: 1189/2010
plemeno: velšteriér
popis: pes, *31.10.2006
srst: hnědá se znaky, ostříhaná
velikost: standard
nalezen: 29.05.2010
P-5,Barrandov,K Barrandovu
charakteristika: Na sobě měl hnědý kožený obojek.Tetovaný-hledáme majitele.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2010 21:39
- Nahlásit
davidkova renata
Uz sem na nej dneska koukala, pocekam do zitra a pak ho flaknu na terose. Dik.
Gerda
tak jí teda věnuju jednu velkou morkovou kost,
Si pisu teda.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 12:03
- Nahlásit
Fifi cago tak sem se po dlouhe dobe dostala k netu. tak sme minuly tyden zdarne slozily prakticke zkouzky za 79% - bestie odmitla zavrit hubu a mlcet.. a zakoncily slanostne prvni rocnik...
Do skoly sme vodjeli se dvema hyenama a vratili sme se se trema rotvik k adopci 18mesicu bez papiru. tak sme ho spasily
pro brachu nicmene to nako neklaplo tak mam No.2 do sprezeni takze nakonec nejvetsi radost z noveho prirustku ma cuba ze si ma s kym hrat a neni sikanovana ovcaky..poslu ti mejlos az se k tomu dostanu..nak se mi tu nahromadily joby
ati
bobiky sou uplne k sezrani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 12:10
- Nahlásit
kulala
Servuuuuuuuuus! Uz sem si rikala, esli te neslehlo ze skoly a tech unsocial bitches. Gratuluju k ukonceni prvaku!!
Ty jofka, koukej nakulalit foto rotvicka! - jak se jmenuje, jakej je atd? A cubis musi bejt stastna, voni si ty psi vemena fakt hrajou odlisne, to vidim doma - tupice spolu se rvou o pneu ci uzliky, perdelice se navzajem lovi a ohlodavaj.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 14:17
- Nahlásit
Fifi
A cubis musi bejt stastna,to si pis - vratila se do detskych let foto musim nejdriv vyrobit- nicmene je asi rizlej labrosem- kdyz povesi vocas tak vypada jak labros i trochu v xichte- nicmene jinak vyzera jako to co v UK oznacujou working dog- je docela svalnatej atleticka postava.vysoke IQ.. no sami plus myslim ze s nim bude docela sranda- pokusil se znasilnit cubu a jeste ji pochcal zada no samej joke cuba je ale vychcana a sedne si na prdel a pak na nej kouka stylem - zavreno z provoznich duvodu:O) predan nam byl se jmenem Aston- docela na to slysi ale uvidime co vymyslime. Holka si ho vzala z utulku ale ze prej nemuze zit s kockama a navic je tehotna takze si myslim ze to nebyl problem kocek ale tak nak vsechno- je to docela enegickej pes a 20 min v parku mu urcite nestaci.....tak ho brala do skoly (dela v kotcich) a celej den ho tam mela v kotci - s tim ze ho studenti vencily..S tema hrama mas pravdu a nic nez pravdu-ovcaci se tu vrazdej lezou si po zadech a podobne je to docela maso - cuba to nema moc kontaktni sporty rada takze ji docela terozrizovali.. ted ma kamose tak to je dobry- vcera se honily po zahrade docela mazec cuba vypada proti nemu jak tatra zkrizena z buldozerem, to vis Aston je faro
neslehlo ze skoly a tech unsocial bitches diky za gratulaci ,to si pis ze me skoro slehlo nako se mi rozrusta" I hate you list"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 19:43
- Nahlásit
kulala
To sem zvedava na fotos!
pokusil se znasilnit cubu a jeste ji pochcal zada no samej joke cuba je ale vychcana a sedne si na prdel a pak na nej kouka stylem - zavreno z provoznich duvodu:O
Jen pockej, az bude harat, to jiste hodi cedulku Otevreno. A ty se opatruj fest, dve paka v zaprahu a s toudle kadenci, at dozijes svestek.
cuba vypada proti nemu jak tatra zkrizena z buldozerem, to vis Aston je faro
Bodejt by ne, vozidlo Jamese Bonda, to musi mit drajv.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2010 23:43
- Nahlásit
FifiJen pockej, az bude harat
[/i]... nebude ma utrum
[i]A ty se opatruj fest, dve paka v zaprahu a s toudle kadenci, at dozijes svestek. [/b] i ja si dam pozor- tak vonam momentalni kadence- NO a RTW v zaprahu taky neni vobcas zadna prca kor kdyz to pekne rozpeckujou z vrat a jenom cuba umi povely- proste rozenej leader minule sem vyrazila na kolobku frcice si to vesele z kopce sem si vsimla ze mi nefacha zadni brzda
[b]Bodejt by ne, vozidlo Jamese Bonda, to musi mit drajv[i][/i] to teda ma- je jak na perech ale rychle se uci - tak vytahnu kolobku na vresoviste tam mi zadne nebezpeci nehrozi maximalne naka raselinova koupel
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:15
- Nahlásit
Fifi fotky mas v mejlosi nemam silu se prat s Imageshack abych to hodila sem..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 23:24
- Nahlásit
kulala
Jeheeeeeeeeeee, ten je krasnej, dle myho cistej tupik s placatejsi hlavinkou!
nemam silu se prat s Imageshack abych to hodila sem..
Voni i ty [b][/b] a [i][/i] davaj zabrat, koukam.
Muzu sem scucnout jednu astonackou fotku pro predstavu pro ostatni?
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 00:48
- Nahlásit
Fifijasan klido je sem nahazej, ja pak jeste dohodim naky novy az se k tomu dostanu
Voni i ty [b][/b] a [i] davaj zabrat, koukam.
[/i]
to si pis poslednich 10 dni chodim spat v 1 rano a nak ten workload nemuzu rozchodit. zejtra jeste zacinam pres vikend hlidat smecku- 8x vizla- to vis mam toho porad malo... a jeden full time job proste nikdy nestaci
|
ati
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 12:24
- Nahlásit
Další fotečky malejch vrahounků
http://colbri.rajce.idnes.cz/Miminka_G_4.6.2010/#a lbum
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:17
- Nahlásit
ati
Jezuskote, ono to uz koukankuje a ty cumacky krabaty... Skvela je ta fotka s vetrelcem.
kulala
zacinam pres vikend hlidat smecku- 8x vizla
Ty blazne jeden. To budes mit teda fofr.
A zde foto ptaka Astonaka. Fakt mi prijde hodne rotvajleri, ma jen malinko spicatejsi hlavicku.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:07
- Nahlásit
Fifi
Ty blazne jeden.tak si rikam ze sem asi spadla z jahody na znak... pani teda vzala 4 na show tak mi zbyly jenom 4- a hned mi dve utekly na zahradu sou jak pytel blech.megery rezaty.. jeste pribude nemecky kratkosrtsy ohar pristi tyden si ho priveze tak sem zvedava... ze prej jestly bych ho nebrala socializovat do mesta a tak to uz asi nebudu chodit spat vubec no fur lepsi vic prace nez zadna prace ze...
Fakt mi prijde hodne rotvajleri, ma jen malinko spicatejsi hlavicku. vono zalezi jak se postavi kdyz na neco cumi a preklopi usi dopredu tak je to 100% rotvik akorat se mi zda jak rika spicatejsi hlava a trochu delsi rypec ale coz... vona si ho holka taky vzala v roce z utulku tak kdo vi...
dneska sme zase trapily kolobku Aston faro zatim zustava doma nez uzavru zivotni pojistku
|