Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
ati
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 21:03
- Nahlásit

Petra_ruza
Jedeš na MR?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 22:03
- Nahlásit

ati
urcite. Jen jeste nevim jestli jako divak nebo jako zavodnik
Proc? Ty jedes?

ati
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 22:27
- Nahlásit

Petra_ruza
pokud nebudu mít domluvené kousání tak pojedu,záleží jak bude mít fig čas

kulala
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 23:12
- Nahlásit

hodte mi sem naky odkazy at se muzu taky kouknout co je doma noveho, prosim prosim

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 09:05
- Nahlásit

Nejsledovanejsi bylo urcite vikendove MS RTW: http://www.bez-hranic.estranky.cz/clanky/nezarazen e/ms-rtw-dansko-10_---12_09_2010

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:18
- Nahlásit

ati

a kde a kdy se letos MR koná ??? Já jenže se okolnosti změnily, tak bych se snad letos mohla konečně poprvé sjet podívat .....

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:56 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Kalliope
16. 10. v Plzni-Tlucne

Kalliope
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 14:49
- Nahlásit

hmmm, to neni tak daleko, to by se docela i dalo

ati
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 16:06
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=rDrPd-EuRy4
šikovná Drusillka,pak že jsou rotíci líní

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:30
- Nahlásit

Sikovna cubicka - copak je to za chov? I hezke video - jak je to prolozene fotkami - libi se mi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 21:49
- Nahlásit

ati
,pak že jsou rotíci líní
A to rikal kdo?
Mozna sou k panickovi jen vic tolerantnejsi ner terijeri. Kdyz tupici vidi, ze je panicek k.o., tak se pritulej a neprudej, ze chci a chci a chci ven za tou kockou, zajicem, bazantem.. A taky tupik nezere na poli pomerne velke hlodavce, protoze je tupik nestihne ulovit. A pak je tupik nebleje rano v chodbe. (poznatek - pes stravi kureci skelety rychleji nez syrovou polni maximys a ac mel skelety ku zradlu podany dele, vyblije jen mys)
Petra_ruza
Taky se mi videjko libi, zrejme dobry chov. Hlavne, ze Drusillka uz zvladla ty tunely.

ati
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:02
- Nahlásit

Petra_ruza
Sikovna cubicka - copak je to za chov? I hezke video - jak je to prolozene fotkami - libi se mi.

Ale,nějaká Bohemia Col-Bri,ani je neznám
Fifi
Freya měla na konci stopy myš,napružila se,postavila uši a otočila na mě tu vytlemenou hubu a jako by říkala, Ty si mi dala na stopu žvížátkooooooo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 22:06
- Nahlásit

ati
jako by říkala, Ty si mi dala na stopu žvížátkooooooo.
A piskavy byloo?

Pavka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:03
- Nahlásit

Ahojda všichni,
děkuji všem za podporu a zárověň se omlouvám všem, kterým jsem osobně neodpověděla na zprávu.
Jenom krátce k našim výkonů. Asi všechny účastníky překvapila velká přísnost rozhodčích, kteří byli zvyklí na maliny a ovčouny a z toho vyplývá celkově nízké bodové hodnocení psů.
My jsme trochu doplatili na špatnou organizaci na stopách. Já jsem se před stopou vynou špatného pochopení prošla asi 1 km a po návratu jsem stihla dát feně akorát napít a šli jsme na to. A to nám ještě krátce před uvedením poslední úsek přejel traktor. Hynek měl místo lomu na jednu stranu lomy dva. Kladeč další stopy došel přesně na jeho lom a tam viděl, že vede stopa, tak se otočil a šel zpět a nikomu to neřekl. Ještě že to bylo vidět, tak rozhodčí sám ihned nařídil novou stopu. Být to na hlíně, tak je hotovo. Jinak tento den se dělali celkem 4 náhradní stopy a nejlepší byl kladeč, který zapoměl dát na stopu dva předměty a ještě si na konci svou vlastní stopu překřížil.
Na poslušnosti jsem si trochu ublížila sama. Odhodila jsem aport přes metrovku tak, že zůstal hned za překážkou (což jsem nevěděla) a Cora zpátky překážku s aportem obešla.
Na obranách mělo hodně psů problémy se zákusy. Figuranti to ale dělali všem psům stejně. Naši psi se ale s tímto poprali velmi dobře. Já jsem bohužel měla velké problémy s ovladatelnosí Cory a tak to dopadlo takto.
Byla to ale další zkušenost a nelze než pro příští rok popřát našim reprezentantům více štěstí na MS v Itálii.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 13:09
- Nahlásit

ati
Ty si mi dala na stopu žvížátkooooooo.
ja davam zviratka zasadne pouze na zkouskach nebo zavodech - srnky, zajice, bazanty a mysky samozrejme taky...
Pavka
i to stesticko je potreba... Diky za info.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pavka
S tema stopama to je fakt sila. Jeste jednou gratulace!
Budu se tesit na videa, snad se nekde naky vyskytnou (ty z cupu byly vydatny).
A diky jedne odvazne, co napsala uprimny nazor - tleskam ji.
Petra_ruza
i to stesticko je potreba..
Myslis, ze mu zase nekdo sel malo naproti...?
kulalalalaaaa
a abys vedela, ty jedna ostrovni, o cem je rec, tak zde: http://www.gingertaffy.com/cz/novinky/

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 20:37 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

Fifi
Myslis, ze mu zase nekdo sel malo naproti...?
no neee - takhle jsem to nemyslela. Myslela jsem proste stestni a ne smulu - jako mel napr. Hynek nebo Pavka na stope...

kulala
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 21:16
- Nahlásit

Fifia abys vedela, ty jedna ostrovni, o cem je rec, tak zde
to ja sem vedela vo cem je rec ale prepadla me lenora po 6tem dni v Big Workhousu (zejtra me ceka eviction na dva dny )ze se mi to nechtelo hledat
Petra_ruza uz mi poslala linkos. diky

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 23:37
- Nahlásit

Ahojda!
Fotky z Klubove vystavy najdete zde:
http://petraruza.rajce.idnes.cz/Klubova_vystava_RT W_-_Tlucna_18._9._2010/#

kulala
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 19:37
- Nahlásit

[b]Petra_ruza
[/b]

tomu rikam servis
[b]Fifi[/b]novinky ze sveta- Astona sme udali- tak budiz m pozehnano snad se bude mit dobre

ati
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 15:10
- Nahlásit

Jak málo stačí ke psí radosti, létající talíř od firmy Happy dog http://www.youtube.com/watch?v=L432Nl-inac

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 20:21
- Nahlásit

ati
pěknýýýý

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:48 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Nechce někdo?:

href="http://www.utulekosoblazsko.cz/images/0293.jpg

Evidenční číslo: 0293
Plemeno:rotvajler
Popis:6měsíční pes
Srst:krátká, černo-hnědá barva
Velikost:velká
Nalezen: Krnov, 1.10.2010
Charakteristika:hravý

ati
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:54
- Nahlásit

Vlčáčková
koukám na fotku,pejsa nemá kupírovaný ocas? Nemohla by mít tetovací číslo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:55
- Nahlásit

ati
Nevím, nevím. Tento útulek se mnou nekomunikuje. Myslím, že by jim bylo dosti proti srsti, že je sleduju a nabízíme psiska na netu. Takže se tam neptám na nic. Zeptej se s tím, žes ho našla na jejich webu.

ati
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 21:58
- Nahlásit

Vlčáčková
OK,přepošlu info i lidem co chtěli od nás štěndo,třeba se někdo najde.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:01
- Nahlásit

ati
Díky. Myslím, že pejsci z tohoto útulku potřebují najít nový domov. Mám nejasný dojem, pocit ... že při plném stavu se ti staří prostě utratí, když příjdou noví. Nevím to, ale že je sleduju, připadá mi to tak. Takže je dobré ho trošku vyprázdnit. Když jsem jim nabídla inzerci, tak mi vůbec neodpověděli.

ati
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:07
- Nahlásit

Vlčáčková
To nechápu,měli by být rádi,ale holt lidi jsou různí Poslala jsem dotaz tak uvidím.Brouček jak smutně kouká, já na ty fotky nesmím moc čumět, mám doma stop stav Už jsme k našim rotíkum postupně přibrali,malinačku,pak ovčandu z útulku,rotvičku a nakonec malináka z útulku. Takže další pes už nejde.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:11
- Nahlásit

ati
Není pes, nejsou peníze. Plný stav znamená plný přísun peněz. Když není kam dávat, sníží se stav starých, ale přísun peněz zůstane stejný. Ne?
Ale třeba je obviňuju neprávem. Nevím. Nicméně to takhle na mě působí. Ale Biluška k nim jezdí a říkala, že ale samotný útulek "komfortem" patří k těm lepším.
Třeba se jen ztratil a někdo se o něho přihlásí, když je to štěně.

ati
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 22:13
- Nahlásit

Vlčáčková
taky doufám, hlavně mě zarazil ten ocas,protože jsem se zatim nesetkala s bezpapírákem s ocáskem, takže pokud by byl tetovaný byla by šance najít majitele, ale zase si myslím, že by to lidi v útulku napadlo, no uvidíme

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání