Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pavka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:38
- Nahlásit

Fifi
No tak na pořizování dalšího trhače máš ještě doóóst času by ti z toho jinak asi jeblo
Bonušku drbeme

LadyDee
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:44
- Nahlásit

Fifi
Tak zrovna u PP rtw do toho clovek trochu vidi, aspon co se tyka rtg dkk a dkl rodicu a sourozencu jejich, povaha atd... Nicmene, at je Barous splnenim vasich predstav hlidace a je zdravy. Tesim se na ty fotky v kvetnu a povidani, jak vam prdola roste.

to máš pravdu,ale to je i u ostatních plemen co se týče PP,ale nikdo mi nezaručí že i když jsou rodiče zdraví,babičce je dokonce 12let (BSP) tak že mi na roce a půl nezemře na vrozenou vadu ledvin,jako jsem to měla s první fenkou BSP,povahu pokud bude mít Baron po mámě tak to bude supr,když jsme se byly kouknout na něj,tak mámu to absolutně nerozhodilo a to jsem tam měla i syna(1,5 roku) tak budu doufat že nám bude dělat jen samou radost

Pavka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:44
- Nahlásit

Fifi
Jo a ještě jsem zapoměla, dneska mě to nevyšlo se stavit, ale v brzké době ještě pojedu kolem tak se ozvu a ty uši vezmu. Zatím nevím kdy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:45
- Nahlásit

Pavka
No tak na pořizování dalšího trhače máš ještě doóóst času by ti z toho jinak asi jeblo
Dyk sem psala, ze casem!! Chran boze ted neco novyho psiho do baraku! Kremylek hara, misto pipky zase melounek, do kteryho se ji premistil aj mozek..

Pavka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:48
- Nahlásit

LadyDee
Zdravím a také se přidávám k přání dobrého výběru štěňátka a ať dělá samou radost. Jinak co se týká povahy, tak hodně důležití jsou i prarodiče. Nelze se bohužel spoléhat na super povahu matky. A pak hlavně výchova, tak ať vám to vyjde.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:49
- Nahlásit

LadyDee
ale nikdo mi nezaručí že i když jsou rodiče zdraví,babičce je dokonce 12let (BSP) tak že mi na roce a půl nezemře na vrozenou vadu ledvin,jako jsem to měla s první fenkou BSP,
To ti samozrejme skutecne nezaruci nikdo, protoze si nekupujes lednici ci pracku, ale zivy organismus. Opakuji se, at vam Baronek dela v budoucnu jen radost.

Pavka
ale v brzké době ještě pojedu kolem tak se ozvu a ty uši vezmu. Zatím nevím kdy.
Supr, tak se ozvi aspon den predem.

Pavka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:50 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

Fifi
"misto pipky zase melounek, do kteryho se ji premistil aj mozek.."

Dobrá hláška leč bohužel pravdivá
Tak to ve zdraví přežite. My máme ještě min. měsíc čas.
Nepojedeš na CUP na kukandu?

LadyDee
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:51
- Nahlásit

Fifi
díky,určo nám bude dělat jen samou radost,každopádně jako keždý pes svému pánovi...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:52
- Nahlásit

Pavka
Nepojedeš na CUP na kukandu?
Kdyz me po ceste naberes, tak pojedu.

Pavka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:54
- Nahlásit

Fifi
No ale já jedu závodit, tak pojedeme dost brzo. Nevím jestli třeba nepojede Marta Tauchmanová, tak by tě třeba tam vzala a zpátky třeba můžeš jet se mnou. Se ještě můžem domluvit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 20:58
- Nahlásit

Pavka
Jee, Zerycek jede zavodnikovat? Nebo este Coruska? A supr, proste se este domluvime... ozveme... a snad i uvidime.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 21:11
- Nahlásit

Fifi
pipky zase melounek, do kteryho se ji premistil aj mozek.

Ty mě prostě vždycky něčim dostaneš !!!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 21:12
- Nahlásit

LadyDee

každopádně jako každý pes svému pánovi...

JAK KTEREJ !!

ati
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 23:00
- Nahlásit

Kalliope
co tím chceš říct, jako že Ejmuška nedělá radost?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 07:22
- Nahlásit

ati
dělá, právě až MOC.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 18:34
- Nahlásit

ati
Tyjo, ty zijes? Sem mrkla k vam a preju klidnou cestu tam i zpet a at se Kimce vpichovac libi!

Kalliope
dělá, právě až MOC.
Vid? Ja byla dneska prozirava a Kremylka zavrela do baraku, ve vybehu jsem nechala jen perdelice. Jdou na pizduchu ty nej dny a pri prijezdu - co nevidim, zenich! Malej, cernej, nekde shora vesnice se ozyvalo "Benéééééééé!" Sice za plotem, ale urco by mu melouna narvala skrz kari sit. Duveruj, ale proveruj.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:43 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi

at se Kimce vpichovac libi!
teda, ty už nic prosim tě nepiš

ale urco by mu melouna narvala skrz kari sit.
Ty jsi tyran, ani jí nenecháš, aby si zaskotačila

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:48
- Nahlásit

Kalliope
Ty jsi tyran, ani jí nenecháš, aby si zaskotačila
Strasnej, a to ma lepsi rtg, nez nektery feny, co se kryly... Tak pockam, az pribehne krasnej stofard, pro toho ma slabost a ten se tu vzdycky kolem harani hemzi.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 07:04
- Nahlásit

Fifi
jeeee, to budou krásná štěňátka !!

ati
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:25
- Nahlásit

Fifi
ahoj, jj žiju. Dík za přání. konečně začala madam hárat, ve čtvrtek jdem na progesteron a pak se uvidí

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 15:20
- Nahlásit

Bry den,
uz mate zmalovany vejce? Upeceny berany? Umyty vokna? Vygruntovano? Nakryty feny?

Kalliope
to budou krásná štěňátka !!
Hele, mohly bejt, stofard se tu hemzil prevelice, piskal si s Kremylkem pres plot zamilovany arie a voba me nenavidej... protoze zase nic nebylo.

Tak vsem krasny Velikonoce od nas (povsimnete nasratyho vyrazu Kremylka (odvedla sem ji stofarda) a libezneho vyrazu slecny Sadla moudreho, stareckeho .

Pavka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 20:12
- Nahlásit

Fifi
Vejce ještě nemám uvařený, beránek taky není, vokna teda už umytý mám, vygruntováno snad celkem taky a s krytím mám nejmíň na rok klid.
Takže do rána ještě dost práce před sebou. Ale jinak přeji taky všem krásné a pohodové Velikonoce.

kulala
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 19:17
- Nahlásit

Fifi no nekecej tys nasla STROJEK ale na me mejla to neee

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:04
- Nahlásit

kulala
No no no. Uuuz mas maila.

kulala
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 11:24
- Nahlásit

Fifi uz sem cetla

ati
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 12:32
- Nahlásit

Ahojky, máme nakrytou Kimču,

Kalliope
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 10:12
- Nahlásit

ati
tak to gratulujeme !! Tak ať to všechno dobře dopadne

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:50
- Nahlásit

ati
Gratulacee, to bude ted krasny cas malin nezralych.. At to klapne!
Jedes se podivat na Cup?

ati
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 17:23
- Nahlásit

Fifi
Nejedu, ted chci uchovnit Freyu a udělat nějakou zkoušku a uvidím co dál. Nějak se mi do štěňat nechce Jen doufám, že vyjdou malinky i když je budu těžko dávat,nejraději bych si jednu nechala

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 17:34
- Nahlásit

Hoja,
i když je budu těžko dávat,nejraději bych si jednu nechala
Vsak ono to tak jiste dopadne.
Nakonec taky nejedu na kukandu, ale budu mit snad info z prvni ruky. Drzim palce vsem zavodnikum (Pavce samo nejvic ), snad to nebude takovej fofr jak vloni.

Nějak se mi do štěňat nechce
Se ti nedivim. Ale tak at vam zkouska klapne.

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání