| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:12
- Nahlásit
ati
to je jasny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:47
- Nahlásit
Petra_ruza
Zdar, jak ste dneska dopadli? drzela sem palce.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:16
- Nahlásit
Fifi
tak to jsi mela delat neco uzitecnejsiho
Kazdopadne dekuji
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:20
- Nahlásit
Petra_ruza
Neva, priste to klapne!! Co foto z cupu, budou? Specialne ze trojek a tech drajvovych poslusnosti.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 14:28
- Nahlásit
Fifi
ahoj, koukala jsem na fotky na webu,ale to je na prd,nic z akce, pořád tam jen stojí
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2010 10:02
- Nahlásit
Fifi
budou - vcera jsem prisla o pulnoci a uz se mi do toho fakt nechtelo a v nedeli jsem mela rtw tak akorad
snad zitra (aspon neco) - dnes taky nestiham...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 18:41
- Nahlásit
Fifi
Nazdárek nový fota jsou na :
http://lhpastelka.rajce.idnes.cz/
Snad se budou kluci líbit Co u vás novýho? Holkám zdravíčko slouží?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 18:59
- Nahlásit
Pastelka
Tyjo, z Gordonka je prekrasnej kusanec placaka!! A ze vy ste posbirali nakej ten poharek na klubovce? - gratulaceee! Se ani nepochlubis.
A dvounozec - uchechtanej prdola, taky kluk jak buk, moc vam to spolecne slusi. takze ty problemy zdravotni ze zacatku jsou uz davno zazehnany?
A co souziti s placakem - je k malymu opatrnej? Nestyska se ti po rtw?
Zdravicko cubam slouzi, v ramci moznosti u Doroty - mame strednedoby cil oslavit jeji 10. narozky. Mela nejdriv nador na mlecny zlaze - takze pryc s nim a pak to dokonala uzavrenou pyometrou, malem to nedala, ale je to sadelnata bojovnice. Ostatni omladina je stale strejne ztrestena, Kremyl ma slavit 5. narozky - heheee, kazdej, kdo ji vidi, tipuje ji na max tri roky a psychicky na dva. Je to porad streleny jelito prdly, skakavy, blaznivy. Perdelice sou perdelice, to snad jako diagnoza a popis staci.
Petra_ruza
snad zitra (aspon neco)
Az budou, tak budou. Hlavne, aby byly.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:46
- Nahlásit
Fifi
To jo, velkej a krásnej to on je no ale hlavně je šíleně prdlej
K malýmu je fakt opatrnej, to se docela divím, vzhledem k jeho temperamentu. Ale jsem si naprosto jistá, že by mu neublížil, to si radši něco zahudruje pod pyskem a odkráčí, občas ho ze sebe setřese, ale nic hroznýho
To si piš, že se mi stýská, Kytička nebyla tak lačná po lidech a byla jakoby jenom naše. To tenhle blbec je rád za každej úsměv od cizích. Do baráku by je pustil a ještě by se radoval a tančil tanec Haka.Já doufám, že z toho částečně vyroste.....ale asi marně.
Jo a díky za gratulace
Zdravíčko super, dostal se z toho dobře, pořád je pod kontrolou,ale to už bude napořád. To víš, kšeft je kšeft, přeci si nenechají pláchnout pacienta Já jsem ale ráda.
Tak to je super, že zdraví slouží .....musím ti prolustrovat web, abych byla zase v obraze
Ty jo, to už bude holkám 5 a 10 let, to si děláš srandu....no jo už tak je.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:03
- Nahlásit
Pastelka
No a jak je to s tim poharkem? Za prvni misto, byli jste to vy??
Ale jsem si naprosto jistá, že by mu neublížil
Ja tomu i verim, boxisi jsou perfekt rodinny psiska. Ten kdysik mnou cvicenej Brit by na sobe nechal od deti polena stipat. Na to, jaka to byla svina svinuta vuci psum a celkove v povaze dominant. A taky se hrnul k lidem, mrcal pahylkem - asi mezi druhym a tretim rokem se to u nej zlomilo a prestal bejt sam od sebe kamos s kazdym clovekem, zacal hlidat a nemusela jsem se s nim bat ani v noci. Takze dej placakovi cas, maji to v sobe.
Na webu toho moc nenajdes, na vystavy nejezdime, stenata neplanujem, zkousky naky nase sranda splacame pres leto.. A fotky - ano, ty musim nejaky dodat, vazu si uzel na nosocistoplene!
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:28
- Nahlásit
Pastelka
Zdravime placateho polobrasku - blahoprejeme moc k uspechu na klubovce. Koukala jsem na fotky, jsou si s Bridz hodne podobni. Co kousacky? Je taky tak posahanej?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:18
- Nahlásit
Fifi
Jo jo, to jsme byli my
prestal bejt sam od sebe kamos s kazdym clovekem, zacal hlidat a nemusela jsem se s nim bat ani v noci.
Tak to jsi mě uklidnila už jsem myslela, že to má napořád
To jo, koukej přihodit fotky, ráda mrknu na tu tvojí smečku Taky se chystám na nějaký zkoušky, možná na podzim, máme ještě čas a většinou si hrajeme
alenas
Díky, taky mi to tak připadá, že mají dost podobnou postavu a tak vůbec No hlavně to dělá asi to zbarvení.
U kousání je taky prdlej, teď už není tak zbrklej, ale ještě na podzim se kolikrát ani netrefil , teď už si dává bacha
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 12:29
- Nahlásit
Pastelka
jo to dobre znem, Bridz uz je ted taky v pohode, ale hodnekrat si pekne vyvalela kozich, nez zjistila, ze do toho nema litat jak splaseny tele
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 13:02
- Nahlásit
alenas
Jo tak to je přesný, prostě cvaknul naprázdno a pak hodil záda Teď už líp zaměří a bere si to na plnou hubu. Přece si to šupáka nenechá utéct
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 14:39
- Nahlásit
Pastelka
to jsme byli my
No tak to ooobr gratulace!
prostě cvaknul naprázdno a pak hodil záda
To je pakon placatej. Britak taky obcas zapomnel tu kratkou drzku zaklapnout, byla jen prda do rukavu a fik se valel na zemi a pes metr od nej. nebo mel specialitu si prokousnout hornim spicakem pysk a masochisticky rvat rukav i pres prokouslou zgrnu. Krve jak z vola, rukav rudej, cokl tez, vzteky. Dzjoo, to sou vzpominky.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:57
- Nahlásit
Ahoj,co všechno na cvičišti nemusí dělat rtw s DKK? Asi skákat přes nějaký překážky ,někde sem četl že se mu líp sedí s do boku vyvalenym zadkem,takhle sedá teď často ,to by mu tam taky mohli tolerovat,ještě něco? Děkuju za odpovědi
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 13:03
- Nahlásit
staropramen
Dělat nemusí nic, když nechceš. Nechápu slovo ,,tolerovat" Copak tě do něčeho nutěj? Jakože když to dělaj ostatní, budeš to dělat i ty?
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 13:12
- Nahlásit
Nevím vid,abych neseděl půl času na lavičce
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 17:32
- Nahlásit
staropramen
Jak velkou má displazii? Zas na druhou stranu, když mu budeš hodně ulevovat, bude to o to horší. Čím víc bude mít vyvinuté svaly, tím menší bude mít potíže.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 17:51
- Nahlásit
Zatím sem nedal dělat rtg,sem s veterinářem domluven na později,hopsá jak zajíc,ale nekulhá,svaly má pěkný,krásný kejty má:-D
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 18:04
- Nahlásit
Tak dobrej veterinář pozná displázku i pohmatem. A jestli ti řekl, že tam je, tak asi jo, ale osobně si myslím, že bez rentgenu nemáš jistotu. Jak je starej? (Myslím psa, ne veta.)
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 20:22
- Nahlásit
Fifi
prokousnout hornim spicakem pysk a masochisticky rvat rukav i pres prokouslou zgrnu. Krve jak z vola, rukav rudej, cokl tez, vzteky.
TAky dobrej magor placatej
No jo, to byly krásný časy, to jsme ještě byly holky mladý
Pěkné fotos
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 20:14
- Nahlásit
Kdo nebyl na Cupu zive, tak sestrih vsech zavodniku - autorum patri velke diky, i s vyberem hudby si dali velkou praci.
Takze spesl pro kulaluuuu http://www.mi-ji.cz/zavody/118-rtw-cup-chrudim-201 0
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:32
- Nahlásit
Fifi
velice smutný pohled radostný projev psa asi zůstal doma. Je mi líto psů,kteří se bojí psovoda,opravdu k pláči. Dobře, že to rozhodčí "ocenil" a nasázel psovodum nuly.
|
alenas
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:43
- Nahlásit
ati
ahoj, jen si tak vzpomínám, že loni tu byla diskuze, že je jednoduché udělat si body na vlastním place. Jak vidno, jednoduché to není nikdy, at je plac vlastní nebo ne. Někteří psi dělají na cizím ba naopak daleko lépe. souhlasím s tebou, že ten projev je opravdu žalostný. Kdo se mi moc líbí je Arco Fei - škoda že nepustil,jinak paráda .
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:31
- Nahlásit
ati
tak ať vám to všechno klapne jak má, taky gratuluji k budoucím "géčkům" )
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 13:33
- Nahlásit
Kalliope
Děkuji, Atinka už je jak koule a tom před sebou ještě tři týdny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 16:50
- Nahlásit
ati
velice smutný pohled
To jo, no. Ja nebudu hodnotit vykony jednotlivy - kdyz sama delam s cubajz prdlacky a jen si tak skotacime pro radost. Jen snad coby divak na akci a milovnik rtw - nekomu chybela ta speticka stesticka, asi mu sli malo naproti, jinymu sel naproti vorech.. Nejsmutnejsi byl pohled na poslusnosti ve trojkach - ty vynulovany. Sem si v duchu rikala, co se s tema psama asi deje na treningu. Doprkvajcic, kdyz pak vidis klikrovej, presnej a veselej vykon na MS od severanu.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:10
- Nahlásit
Fifi
Také nehodnotím výkony, to že se něco nepovede -neřešim,prostě pes je pes ne robot.Raději bych viděla veselého psa , který má mín bodů za nepřesnost a pod. než pejska, kterému nepomůže když ho psovod celou dobu krmí z kapsy .Prostě po shlédnutí tohoto závodu jsem si musela pustit poslušnosti z MS a potěšit se krásnou poslušností "zejména" seveřanů.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 15:07
- Nahlásit
ati
potěšit se krásnou poslušností "zejména" seveřanů.
Taky jsem se sla pokochat. http://www.youtube.com/watch?v=hlMf18_Z1Pg
|