Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
staropramen
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:19
- Nahlásit

No tak procházek máme dost, svalnatej je hodně ,nadváhu určitě nemá

Jave
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:21
- Nahlásit

staropramen

čím víc svalů, tím líp. odlehčí to bolavý noze.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 08:42
- Nahlásit

Fifi
taky doufám, že to všechno dobře dopadne !

kulala
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 09:54
- Nahlásit

Fifino ty blaho ty mas sami radosti. drzim palce at se brzo Sadylko uzdravi- naim takhle loni skolabovala cubina- taktez u veta za 5min 12....taky babka 11 ji je....no nic to jenom tak na okraj drzim vsechno co muzu..

skolu sem prezila- zacinam zjistovat ze cim sem starsi cim vic sem antisocial marketing sem vodevzdala ve ct vecer a uz to neresim.. takze jeste 3prace a prakticky a hura do dalsiho roku...
domu sem jela bez psa- nikdy bych neverila jak me bude ta mriz v aute chybet

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:52
- Nahlásit

Tak jeste Sadylko zije, v noci jsme se moc nevyspaly, hodne stale pije a pak cura co tri hodiny. Rychle prochladne, musi byt furt zababusena v perinach s pet lahvema, jinak zimnice. Teplota zhruba v ramci, pred chvili spucla porcicku kurecich zaludku, jatyrek a rejzu - nehlta, ale zere, coz je dobry. Este preklepat kriticky zitrek a budu klidnejsi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 12:53
- Nahlásit

kulala
domu sem jela bez psa- nikdy bych neverila jak me bude ta mriz v aute chybet
Ani mi nemluv, kor kdyz jedes z veteriny a nevis, esli se tam budes mit pro koho vratit.. hnus!!!
Ale za chvili se uvidite, bobika se bude mit dobre. Toz at marketing klapne!

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:48
- Nahlásit

Jedno foto pred chvili, opatrna chuze po zahrade. Kanylu jsem ji uz vyndala, snad to bude dobre.

kulala
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 16:08
- Nahlásit

Fifi
Ale za chvili se uvidite, bobika se bude mit dobre.toz vona se ma dobre porad stetka jedna- vcera se valela v kleci v dodavce jak kdyzby ji to tam vsechno patrilo

Toz at marketing klapne! sem zvedava- uz mi to zacina bejt jedno dneska sem zase dostala zpatky neco jinyho za 39% uz me fakt serou(napisu ti mejla)

tak se drz a cubine posilam blemcos

kulala
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:54
- Nahlásit

Fifimas postu

Kalliope
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 09:06
- Nahlásit

Fifi
tak jak ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 11:59
- Nahlásit

kulala
Cus,roman sem prelouskala, pak nak odepisnu.

Kalliope
Hoj, noc byla malinko klidnejsi, vzbudila me jen dvakrate. Asi zacinaj konecne zabirat poradne antb, uz ji zruzovely pysky a dasne, teplota se od vecera drzi stabilne nad 38. Huuuuuf. Porad teda este lemta hodne vody, pry to je jeste dozvuk hnusaka zaneta.
Helejc, kdyz si nechavala kuchat Ejmeka, za jak dlouho se tak nak zvojtila?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:14
- Nahlásit

Odblbá z narkozy byla až druhý den a fyzicky to trvalo 3-4 dny, než lítala zase jako potrhlo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:20
- Nahlásit

Kalliope
fyzicky to trvalo 3-4 dny
Tak to u nas nehrozi, dneska to je 3. den a nic moc. No, ale jsme na dobry ceste. Dneska tu strasne fuci, tak zadny velky vytapky do zahrady nebudou, aby ji neofouklo.

Pavka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:30
- Nahlásit

Fifi
Ahojda,
teda člověče dej pokoj s takovýma srandama. Jsem se docela lekla. Když si člověk uvědomí, že jim táhne na 10 rok.
Přejeme s Bonuškou brzké uzdravení a držíme také všechny tlapky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:38
- Nahlásit

Pavka
To sou radosti, vid? Samy lepsi. No jo, bylo to vo fous, vzhledem k veku a ty uzavreny forme, mela tep kolem 220 a pokleslou teplotu, fakt moc nechybelo.. Ale je to babka zla jedovata, ona se neda, bojuje a myslim, ze se z toho vylize.
Bonusku moc zdravime a at se ji podobny problemy vyhybaj obloukem!!

Pavka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:00
- Nahlásit

Fifi
Budeme doufat.
Jsme měli taky veselo. Se mám Bonuš zvrhla a podržela Bobikovi. To bylo překvápko. Ale naštěstí z toho nic nebylo a tak si babka aspoň ještě jednu užila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:18
- Nahlásit

Pavka
Se mám Bonuš zvrhla a podržela Bobikovi.
Jeheehee, to je zvrhla kurtyzana! mohly bejt naprosto unikatni linije, takova krasna pribuznost a stara matka, sakris.. to by se to prodavalo..

kulala
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 13:39
- Nahlásit

Fifi jj odpoved az budes mit cas zadnej stress. prejem brzke uzdraveni

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 16:06
- Nahlásit

kulala
Reply.
Malokdo je nadsenej, kdyz mu leze cokl do postele. ALE JA ANOO!! Sla sem pro spenat psum do zradla do mrazaku, vratim se a Spekata se mezitim vysoukala do postele!!! JUPIIII ! Asi bude dominantni...

kulala
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 18:01
- Nahlásit

Fifi prihrala sem ti vodpoved...
takovydle videjka mi ted neposilej nebo nebudu delat nic jinyho nez ...
gratuluju k postelove lecbe... to je na dobry ceste

Pavka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 19:25
- Nahlásit

Fifi
No to je fakt, to by bylo unikátní spojení. By mě lidi trhali ruce.
A abys věděla, páč mám Petra v Brně na školení, tak taky spinkáme s Boni spolu v postýlce a ta si to náááramě užívá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 19:43
- Nahlásit

Pavka
By mě lidi trhali ruce.
No si rikam, este, ze to nedopadlo, radsi nemyslet, jak bys to musela vyresit.
Tra utrhaj jinejm, co maj predpoklad k dysplazce loktum atd..

Boni spolu v postýlce a ta si to náááramě užívá.
Este aby neee,tesim se na ni zase v srpenci! Teda esli vyrazite?
Spekata se zase uz vali na posteli, chapej, je to velky pokrok, kdyz vcera, predevsirem este taktak lezla. Bys neverila, jak moc pomuzou ostatni cubky, na tu hrdobkyni.
Se jako zere v kuchyni, mlatily misky - to ji v nedeli probralo. CO?? Zerou? a ja tam nejsem?? Vymatozila se - zradlooo Dneska smlaskla cast porce uz na svym mistecku oblibenym, krmit ji z ruky a podstrojovat a tak, nezmatori se tak rychle- zakon smecky na ni! Takhle to byl zajetej ritual, papani, nezeres, sezerou ostatni (nesezraly, mela to schovany) - ale i tak ta psychika u ni moc zahrala roli.
Az sem jihla,jak ji myly usiska, opecovavaly pri spolecnym curkani - no nic, sem Sadlem ted nejak pohlcena. Fakt az kdyz jde do uzkejch si clovek uvedomi, jak moc pro nej ta babka znamena. A to sem realista, kdyz ji otvirali, rozkaz znel jasne - byt tam naky nadory, hnusy, neprobouzet. Nejhnusnejsi 2 hodiny cekani v zivote..Huuuf, tak snad zase bude sadylko v lete takhle na bubaka libezne.

Pavka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 19:54
- Nahlásit

Fifi
nelze než se vším souhlasit. Taky je to moje babka líbezná. Se Dvorem samo počítám a doufám, že do toho něco neskočí.
Tak přeji další doufejme klidnou noc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 19:59
- Nahlásit

Pavka
Vam tez! a spesl blemcose pro Bonusku a mamanka

Kalliope
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 09:00
- Nahlásit

Fifi
Asi bude dominantni...

tak na to bacha !!! ale když už se vyškrabala do postele, tak to vypadá snad O.K.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 09:28
- Nahlásit

Fifi

JAK TO ŽE NEPODÁVÁŠ HLÁŠENÍ??? A musim si ho hledat??

JAK TO, ŽE SÁDLO NEMÁ ŽUPAN A BOA???

J A K TO ?????

ostatním se omlouvám, že vám sem lezou maďaři , ale musela sem Fifijofce vynadat. už du.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 11:30
- Nahlásit

PetraK
nikam nechoď, zůstaň tady

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:10
- Nahlásit

Kalliope

nikam nechoď, zůstaň tady

jo a zabordelim vám to tady a pak na mě pošlete tydle líbeznostě

depak, čokli co se hrdlej vo prázdnej kelímek vod jórduktu! Ruce pryč vod nich

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:47
- Nahlásit

PetraK
pak na mě pošlete tydle líbeznostě

Ty na te poslu stejnak, to uz mas slibeny. Klidne si tu bordel, budte tady jako doma, pani.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2010 12:51
- Nahlásit

Fifi
Ty na te poslu stejnak, to uz mas slibeny.

jenže já huž mám taktiku, víme! Pch.
Přinesu jí pořádný pyžamo, župan a PLNEJ kelímek s bílym jórduktem. a budu dělat že tam neni ani žádnej pes, natož Sádlo. A uvidíme.

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání