| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2010 18:39
- Nahlásit
Petra_ruza
Trhate vetu z kontextu..
Vytrhame si treba vlasy, snad to plemeni rtw pomuze.
strejda Václav
A kterejpak strejda vy ste? Svaty Vaclave, oroduj za rtw plemeno...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2010 19:59
- Nahlásit
ty jo muze mi nekdo rict kam se podely slusny lidi?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2010 20:11
- Nahlásit
kulala
podely slusny lidi?
Lidi jsou jako páni - zivotny rod, tak mekky kratky,i pani,v tom podely. Konec koutku CJ - to jen, abys tam nezakrnela co se rodne reci tyka!
na tvou otazku nejsu schopna reply, znam slusny lidi i chovatele, jen to, co se ted vsude vyrojilo, mi hlava nejak nebere.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2010 20:35
- Nahlásit
A jeste jedna vec - koukam, ze na drbarnu se linkuje zdejsi diskuse, mne osobne to nevadi, to mozna jinym.
Zajimava temata tam - neni klub jako klub, u perdelu se jen cipuje jiz radu let (je to, pravda drazsi, nez tetovani) , cipuje vet (mam skvele zkusenosti s cipy Datamarz, ani jeden se nehnul), kontrolu vrhu provadi take jen veterinar, coby nejpovolanejsi. Asi pokrokovy klub. No nic, zase jen povzdechavam...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2010 21:28
- Nahlásit
Fifi sem si rikala ze to nako blbe vypada- holt sorry za chyby vobcas neco zapomenu
lidi sou jako Pani... hmm to presne vystihuje podstatu cele vecy...
znam slusny lidi i chovatele, jen to, co se ted vsude vyrojilo, mi hlava nejak nebere. to ja taky ale ty vetsinou drzej hubu a do niceho se nese.... a jak to byva potrefena husa se vzdycky vozve..abyste nedopadly jako tady sama politika vsechno se potom pobije na facebooku ci drbarne a konci to u soudu a psum to stejne nepomuze a slusny lidi na to akorat zase dojedou....
jak rikas zase jjenom povzech...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2010 21:49
- Nahlásit
kulala
to ja taky ale ty vetsinou drzej hubu a do niceho se nese...
A vidis, ja neclen se seru do veci, po kterych mi nic neni, jen proto, ze rtw plemeno miluju a nektery veci mi tema myma dvema neuronama holt ne a ne proteknout. A neni mi jedno, co se kde vpichuje a v jakym mnozstvi a koukam tak nejak vukol celkove.
abyste nedopadly jako tady sama politika vsechno se potom pobije na facebooku ci drbarne
FB neznam, drbarna - tam se aspon obcas dovedou ozvat lidi, kterym se neco nelibi. A co teda muze pomoct tem psum, nez se otevrene zeptat lidi, kteri jsou za ne zodpovedny, proc a jak? A cekat reply od lidi, co sem chodi? Sledovanost ma tohle forum slusnou, jak jinak upozornit na "prasarny" v chovu, ktery jsou sice schvaleny řádama ci kym, ale s etikou chovatele jsou si na mile daleko??? Tez jen povzdech dalsi.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2010 22:06 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
FifiA vidis, ja neclen se seru do veci, po kterych mi nic neni, jen proto, ze rtw plemeno miluju a nektery veci mi tema myma dvema neuronama holt ne a ne proteknout
wo tom zadna me to taky hlava nebere a navic nevim proc by ti do toho nemelo nic bejt.. snad mas pravo vyjadrit svuj nazor i kdyz vo tom taky nekdy pochybuju... akorat to je jak "banging your head against brick wall" as tak bych to zhrnula- protze tem co je to suma fuck jestli ma cuba DLK 0 nebo 2 a pod..si z toho stejne nic delat nebudou.
Facebook si ani neprej videt- ja sem bych se tam nikdy neprihlasila protoze na to se mam moc rada a co je komu po me...
A co teda muze pomoct tem psum, nez se otevrene zeptat lidi, kteri jsou za ne zodpovedny, proc a jak?tak tohle sem tady resila taky ne v souvislosti s rtw ... oteverene sem se ptala ale odpovedi sem se nedockala- jak bych taky mohla ze jo ?
A cekat reply od lidi, co sem chodi odpovedi se urcite dockas od tech" potrefenejch" co se budou vohanet papirama a kdo vi cim jinym
s etikou chovatele jsou si na mile dalekoprotoze je jim etika uplne fuck, no, a sme zpatky u toho ze normalni lidi ktery to maj v hlave v poradku si dokazou zhodnotit co je dobre a co ne a maj aspon svedomi ... a ta duha skupina si to vzdycky rozumove zduvodni a je to vsechno v oaklandu ze?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 14:50
- Nahlásit
kulala
Tak jsme se vyvasnily, povzdechaly jsme si, a stejne tim nic nezmenime.
Jak, uz si prestehovana? Cubis to zvlada v oaklandu?
Jo a kamoska se chysta do inglandu, bude v suffolku v jednom kennelu, kdyby mela nejaky velky ouvej, mohla by se ti ozvat pro radu a tak? Prece jen to k tobe bude mit nejbliz. Skoro. Teda...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:13
- Nahlásit
Fifi
jeste tu trcim v ty mi dire potykam se se strategyemi marketingu a marketingovym mixem, vcera sem z toho mela hysterickej zachvat do patku to ma bejt vodevzdany 1300 slov...ach jo... kam sem to vlezla...
one way letenku mam koupenou na 24brezna -vymlatila jsme z bose tejden dovoleny.. uz se nemuzu dockat v patek mame vylet na block weekend do skoly a cubku tak necham a v nedeli se vracim zpet jeste na dva tejdny- sirotecka(kurva cerna je to do kriminalu s ni, tatka ji stavi novej kotec...bych se na ni vy... )
to bude mit budouci manzel tezkej zivot s nafouklim cerno rezatym psem...:lol po cele 2 tejdny a jeste vostudou v novym klubu
kamoska se klido ozvat muze ale od 24 uz to zas tak blizko mit nebudu... ale urco se ozvat muze.. ejmejl na me mas. kde presne bude? pro jaky kennels?jestli muzu bejt zvedava
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:20
- Nahlásit
kulala
kde presne bude? pro jaky kennels?jestli muzu bejt zvedava
Ti to spisnu do mailose - kterej tim padem na tebe mam, esli ho nebudes menit.
strategyemi marketingu a marketingovym mixem,
Jak to rikal Stepanek v basnicich? Levno nakoupit, draze prodat?? - z ceho chytas hysteraka, simte. Este prihodim foto sadylka, jen co ji vylovim, ne ze se ji zase nekdo bude smat, jak ma odstaty ucha!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:26
- Nahlásit
Fifi
z ceho chytas hysteraka, simte. protoze tomu vubec nerozumim... teda rozumim levne nakoupit draze prodat...leda ze bych to tam 999skopirovala
mejlose urcite pisni potrebuju break! ted sem se dopidila k tomu ze to mam ZASE spatne. tudiz mejch pracne vypocenejch 638slov se smrsklo na 428..asi se pudu vozrat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:30
- Nahlásit
kulala
Pisnu Vozrrani ti ale pocet psanych slov nezvysi, tech blekotanejch asik jo.. Este du pisnout dalsich par mailu a pak ti sepisu sohovku, ze ti bude spatne a rada usednes zpet k marketyngu
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:33
- Nahlásit
kulala
potykam se se strategyemi marketingu a marketingovym mixem
prosimte co to studujes, mi to nak pripomina moji esej z prvaku
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:37
- Nahlásit
Fifi
rada usednes zpet k marketyngu to myslim ze ani vomylem..
miishaprosimte co to studujes, kdyz koukam na tenhle predmet tak sama nevim ale jinak Canine training and behaviour nechces mi tu esej poslat
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:40
- Nahlásit
kulala
jezkovy voci, ja byla na business studies - proc mas v tomto programu marketing? No ja ji zrovna napsala celkem blbe a dostala minimum bodu
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:54
- Nahlásit
miishamanagement of enterprise- jeste me cekaj dane a ucetnictvi ... uz se nemuzu dockat protoze tomaj vsechny programy v naplni kurzu...minimum bodu je mi putna ja hlavne potrebuju pass
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:59
- Nahlásit
kulala
hele poslat ti to muzu jestli ti to k necemu bude, my sme to meli aplikovat na case study. hod sem maila nebo icq.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:24
- Nahlásit
miisha jo to by bylo super ja se na to jenom mrknu pac to musim udelat obecne- ne case study bracha mi vcera poslal poznamky co ma z univerzity doma- ja na takovydle vecy nemam mozek. predem diky
braierova.marketa@live.co.uk
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:29
- Nahlásit
kulala
mam to ulozeny, tak to muzes smaznout a posilam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:45
- Nahlásit
kulala
Ric pic mail.
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:47
- Nahlásit
kulala
jestli chceš, tak ti můžu poslat skripta na management a marketing. mám toho celkem dost. ještě třeba mikro, makro a účto, i když to by ti bylo na prd, bo je český
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:50
- Nahlásit
kulala
jo a ještě dobrý věci jsou na www.primat.cz
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 22:55
- Nahlásit
miishadikes moc
Fifimas ho zpatky
Javedikes za nabidku myslim ze to zatim staci bracha mi vcera poslal neci semestralku ci co kouknu na web- primat bude asi brzo ze me pac cim vic toho ctu tim min toho vim takze se du zase ponorit do papiru..nebo radsi do perin..rano je moudrejsi vecera..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 00:13
- Nahlásit
kulala
tak uz poreseno, mail mas reply a ja vcucavam na dobrou noc pro lepsi naladu pro primaty jednu veteranku Sadylkovou
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 09:02
- Nahlásit
Fifi
ta je hezkááá
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 13:19
- Nahlásit
Fifi jeste mi rekni jak to ta tvoje cuba dela ze nema v duchodovem veku jedinej sedivej chlup?? ja sem sediva cela a do duchodu mam sakra daleko..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 14:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kulala
Ti nevim, asi to je dany i geneticky - ale zacina ji uz sedivet brada a hmatovy chlupiska. Jeji tata v deseti taky nemel moc sedin, jen tak decentne na tlamce.
A este edit - Kremylek zacal harat, uz se ji zase pod zadkem dela ta neesteticka druha hlava jak meloun.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:13
- Nahlásit
Fifi
Kremylek zacal harat
Tak ji konecne nakrejem tim Balonem, ne? Prasaren se prece deje dost, tak proc bysme se nepridaly twe Stenata maximalne pudou do utulku ci k cikanum, dyt je to jedno, navic ty povahy budou uzasny!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:23
- Nahlásit
Mathea
Mas u Balouna udelany lokty a kycle??? NEMAS - tak nevotravuj, pokud nebude mit min 2/2 tak do teho nejdu!! Ale je fakt, ze povahy by to byly uzasny, navic po tatkovi s vlohou na hotspoty... este popremyslim Az bude Kremyl starsi, tak zhruba na 9 letech mozna vpichneme!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2010 18:41
- Nahlásit
Fifi
navic po tatkovi s vlohou na hotspoty
a po voubou rodicich na degenismus! Aby se toho Balous vubec dozil, nez be Kemylovi 9. Vis jak, je to taky vorech no. Kycle mu kvuliva tomu delat nebudu, potrebuju vydelat, tudiz chci podil ze stenat pak! Spratka si nechavat nechci!
|