| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 16:47
- Nahlásit
Sadlo posila jarni tucny pozdrav Sem ji rikala, at schova ty svy usiska, aby nepoburovala - poslechla, ale jen na chvili. Klacicek si chtela odtahnout domu.
ati
Atinka už je jak koule
Uka foto!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 17:50
- Nahlásit
A kdyz samomluva, tak poradna. Dlouho sem nevidela dokonalou miniaturu rtw, bonzaj jak vysita. Snad se na nej usmeje stesti.
http://www.psi-jh.estranky.cz/stranka/beda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:18
- Nahlásit
Fifi
a už tady všichni viděli i hlídací Sádlo? )))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:25
- Nahlásit
Gerda
viděli i hlídací Sádlo?
Ja myslim, ze aano. ))) Nechces Béďu?? Takovej pjeknej dortikovej bonzaj, by se k Maryji hodil, pry je to milacek hodny, nekonfliktni a trosku pomalejsi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
Fifi
depááák, dalšího psa néééé a kluka už vůbec ne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:17
- Nahlásit
Gerda
a už tady všichni viděli i hlídací Sádlo?
sim tě cpe ho úpa fšude ,neznám nikoho kdo by neznal hlídací Sádlo
ofšem na tej první fotce se tváří vyloženě lišácky
Fifi
taxem koukla na ten Děčín a to di do hajzlu teda bože co je to za kreténa že po 17 letech dá jezefce do útulku??????????????????????????????????? jak by asi v tom bytě překážel????? dyk sotva stojí a stejně tu dlouho nebude!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
se tváří vyloženě lišácky
Delala kupirovanyho rtw.
dyk sotva stojí a stejně tu dlouho nebude!!
Vid. A jaky ma žuby zahnuty nahoru. Prdola starej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:53
- Nahlásit
Fifi
Delala kupirovanyho rtw
jo taghle
A jaky ma žuby zahnuty nahoru
no jo..a to voko taky nic moc..zuby bych teda vosobně vyrazila tomu šmejdovi ,nechápu tydle "lidi"
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 09:38
- Nahlásit
Fifi
já teda nevim, my když cvičíme, tak v pohodě. Retarda, skáče, vrtí se, vypadá celkem i akčně. Jen schovám na půl minuty peška a ona tu motivaci nevidí, táhne se jak smrad, uši stažený, výraz ztrápenej. Nejsem ten typ co by do psa při výcviku byt jen šťouchal, natož ho řezal, takže proto nemáme ani žádnou zkoušku nic - člověk by řekl, že jí mlátím lopatou po hlavě, takže ono těžko soudit, ale videa jsem neviděla (nejde mi to spustit)
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:29
- Nahlásit
Fifidiky za ten spesl sestrih , sem rada ze sem kuli tomu nejela dom..
holt klikr je klikr...
za odmenu sem ti poslala par dalsich fotek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 12:15
- Nahlásit
Kalliope
ale videa jsem neviděla (nejde mi to spustit)
Ani takhle ti to nefunga? http://www.youtube.com/watch?v=gSz4OPpjA-I
Jen schovám na půl minuty peška a ona tu motivaci nevidí, táhne se jak smrad, uši stažený, výraz ztrápenej.
A tak Kremyl tez v navalu hormonu dela tyrany zvire, byt jsem do ni ruku nevztahla (teda vztahla, kdyz vrazdila kocoura). Jenze my si pytlikujem pidizkousticky, nelezeme na íííípo tri zavody - tam uz prece jen lze predpokladat, ze pes ma poslusnost dodelanou, bez prubezny motivace. Tezko soudit - inu, ano, taky nesoudim, jen mam svuj nazor na to, co jsem tam na vlastni oka videla.
Chapu, ze nemusi mit pes svuj den, ale aby meli obe zvirata stejny projev, strach ze psovoda - to je docela dost velka nahoda, ne? A i rozhodci na zaver v proslovu neadresne poprosil psovody, aby nebyli na psy zli a cvicili je s laskou.
kulala
sem ti poslala par dalsich fotek
Si posilala asi klasickou postou, ne? Furt nic nedorazilo.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 12:18
- Nahlásit
FifiSi posilala asi klasickou postou, ne?
holuba sem vyslala i prd velebnosti 2 ks! emailu sem ti poslala s fotkama si to nekam zasantrocila nebo na me zase zapomela co??? posilam znovu teda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 12:32
- Nahlásit
kulala
Uuuuz se to priholubilo! Todle si mi teda este neposilala, vi buh, esli ti to prvne odeslo. Krasa, bobika jak se rochna na plazi.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 12:46 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
a videla si jak se mi psik sesypal na zada, kdyz jsem ho sla posunout na odlozeni? Taky vypadal, ze ho tam snad normalne kopu - a ja jsem mu pritom v zivote neublizila! - cestny pindonyrsky!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 12:49
- Nahlásit
Fifitak to super ze to doslo- myslim ze sem ti to poslala i s mejlem- takova slohovka tak holt ne vzydky to dorazi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 12:51
- Nahlásit
Petra_ruza
videla si jak se mi psik sesypal na zada,
To sem nevidela, sla sem zrovna na wc.
Taky vypadal, ze ho tam snad normalne kopu
Takze myslis, ze zminovani psikove jsou v treninku chvaleni a delaji jen naschvaly pri zavodu??
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:03
- Nahlásit
Fifi
poslala sem ti reply i se ztracenym mejlem- byl v odelanych tak nevim jakto ze to nedoslo....asi nekdo sestrelil holuba
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:06
- Nahlásit
Fifi
bych rekla, ze spis zaostava motivace - znam psy z treninku a nijak zvlast tryzneni nejsou. Naposledy o Velikonocich jsme o tom mluvili - vytkla jsem, "kde byla pochvala" a bylo mi receno, ze tomu pes rozumi (i bez pochvaly nebo odmeny). Tak jsem toho nechala - mam jiny nazor...
To sem nevidela, sla sem zrovna na wc
natahnul si nozky a posunul se mi tim cca o metr dopredu, tak jsem pozadala rozhodciho, jestli ho muzu jit spravit (kdo nebyl - pouze jsem predcvicovala po disknutem psovi) a Ingous se zkroutil a otocil na zada - komediant
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:21 - Změnil/a: ati
- Nahlásit
Petra_ruza
Naposledy o Velikonocich jsme o tom mluvili - vytkla jsem, "kde byla pochvala" a bylo mi receno, ze tomu pes rozumi (i bez pochvaly nebo odmeny). [i][/i]Mno tak jestli ti to řekli ti samí psovodi co jsou na videu, tak to teda moc ti psi nerozumí . Nebudu se rozepisovat jestli jsou nebo nejsou týraní, nicméně projev opravdu velice,velice smutný.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:26 - Změnil/a: ati
- Nahlásit
Kalliope
Ono naučit psa krásné poslušnosti není zas tak jednoduché a né každý na to má talent(to není myšleno na tebe), ale prostě když vidím, že mi to opravdu nejde tak si pustim psíka na zahradu a nebudu jezdit na soutěže. Na MS bylo vidět spoustu krásných poslušností , až člověku běhal mráz po těle. Tam se má jeden co učit
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:38
- Nahlásit
ati
Tam se má jeden co učit
kdyby jen jeden vedel jak to delaji
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:46
- Nahlásit
Petra_ruza
kdyby jen jeden vedel jak to delaji
Tak budeme všichni mistři
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:50
- Nahlásit
brej den,že semka lezu ,skoukla jsem ty výdeja.. ,.hodně smutný jsou .Naštěstí jsem si jako poslední pustila tu Oru z Tyrosu a ta mě vyloudila úsměv na tváři,je božííííí ,sice jí diskli,ale vypadá jako štastně tupý jedinec spokojený se životem..krásný jelítko ))))))
http://www.youtube.com/watch?v=E-8ckWuoS6I&feature =player_embedded#at=300
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:52
- Nahlásit
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
to byla takova nestastna diskvalifikace...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
brej den,že semka lezu
Vsak polez. Ora se mi taky moc libila - a vo tom to je, radsi vesely psicek s nepresnostma nezli smutny pohledy. Vorech mel stesti, ze nesel zkoumat nejakyho rtw samecka.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:55 - Změnil/a: ati
- Nahlásit
davidkova renata
moje řeč, čuba veselá a to že nakonec bez bodu neřešit,ale dojem zanechala dobrý . Na fotce výš, dva tupíci, taktéž štastní a spokojení
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:58
- Nahlásit
Fifi
Mno samečka, myslím, že náš sprateček Freya by si z něj udělala modní doplněk,třá kabelku
|
ati
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:00
- Nahlásit
Líbí se mi jak čubinka doběhla k paničce a celá vytlemená jako by říkala, to byla ale prdééééééééééééééééééééééél
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:01
- Nahlásit
Fifi
a vo tom to je, radsi vesely psicek s nepresnostma nezli smutny pohledy
no přesně..ten vořech v závěru mě úpa dorazil ,jaxi štastně běželi do dáli ..
byla výborná,spravila mi náladu po těch ubožákách bez života
jestli jí někdo zná osobně,že jí líbám na čumáček ,u mě má za uměleckej dojem plnej počet bodů
|