| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:06
- Nahlásit
ati
čubinka doběhla k paničce
jo jo. Ale asi mela panicka taky nahnano, ze pry neni fenecka k ostatnim psikum moc vrlá, jenze on ten kontakt daleko od psovoda a na volno udela svy.
davidkova renata
ten vořech v závěru mě úpa dorazil
Von se tam mihal prubezne, i pred obranama si tam dulezite obehnul plac.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:08
- Nahlásit
Fifi
pred obranama si tam dulezite obehnul plac.
asi nějakej rozhodčí divnej....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:25 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Nemůžu si pomoct, mě se ty dortíci s ocáskama líběj víc než bez. Výjimkou budiž slečna Sádlo, kerá je rozmilá aji bez ocásku, aji bez prsíčka.
Ora z Tyrosu si celou poslušnost krásně užila ))) byla výborná, doufám, že dortíci sou normálně takhle poťouchlí všichni ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Gerda
Výjimkou budiž slečna Sádlo, kerá je rozmilá aji bez ocásku, aji bez prsíčka.
Slecna kastratka dekuje a posila bezceckovy bocni pohled na Sadlo. Prej zhubla, ale nevim, nevim.
Nemůžu si pomoct, mě se ty dortíci s ocáskama líběj víc než bez.
Ja si nejdriv nemohla zvyknout, ale ted uz mi bez okásků prijdou takovi neuplny, Kremyl bez vrtule by nebyl Kremylem. Navic za ne jdou dobre lapat, kdyz vorechy a zivocichy chteji lapat. (Povsimni si meho dokonaleho uplneho rymu! )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:59
- Nahlásit
Fifi
Prej zhubla, ale nevim, nevim
Tak jí vyfoť eště nějak normálně, ne? )) Takhle mi přijde, že zhubla jen v ksichtě...
na sídlu se nám přemnožili dortíci - ocasatí i neocasatí, jedinej, kterej se mi tam bez ocasu líbí, je starej pan Dort, hlavu má obrovskou a pořádňáckou, NENI tlustej, nese se jak pán, dobrovolně mu z cesty ustupují vesměs všichni psi. Bohužel má rád Mařenu, která by raději také ustupovala z cesty.
tomu rýmu se řiká absolutní rým, a verš by měl obsahovat ještě melodickou konstantu - můžeš si pučit třeba konstantu indického fotbalového týmu - Nehru Nehru - takže verš má znít:
[i]Navic za ne jdou dobre lapat,
Nehru Nehru
kdyz vorechy a zivocichy chteji lapat.
Nehru Nehru[/i]
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 09:08
- Nahlásit
Fifi
hmm, tak tohle je fakt masakr. Já osobně si na to názor asi udělat neumím, protože vím jak je to u nás. S motivací super, na půl minuty to ček schová a je po všem, ale jestli to už komentoval i rozhodčí, tak to asi nebude moc košér ...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:40
- Nahlásit
Kalliope
ja vubec nechci nikoho obhajovat, ale ono to neni lehke skloubit trenink s "ostrym startem" - at to je zkouska nebo zavody. Ja taky muzu tezko tvrdit jak mi pes chodi se zajmem stopy, ale naostro to proste nepredvede. To samy poslusnost. Resi mi tam veci, ktery v treninku neresi a je na ne zvykly. A je pravda, ze na vlastnim place jeste o to vic nez na cizim. Jak me napr. stalo nejaky ten bodik na reviru, kdyz mi Kristynka "odpovidala" na moje povely revir - ke mne (co mamko co?) a Ingous se v makete najednou na par okamziku zaposlouchal a nezacal hned stekat. Pritom jindy deti kolem jeci a jemu to je jedno. Na cizim place mi stal za obihaci maketou (a plotem) kun. Ale to ho vubec neresil. Proc mi vloni na jare vytkl rozhodci prilis uhlazenou obranu a na podzim jsem mela opet problemy s pousteckami?
Kdyby clovek vzdycky vedel, co se tomu coklikovi honi hlavou. Nekde neco "poladis" a ono se to vrati nekde jinde. A to podotykam, ze my ladime "POZITIVNI METODOU". Rotvici si myslim jsou mistri hlavne v ocuravani nas psovodu v situacich kdy si to nejmin prejeme.
A jak to ti severani delaji, to by me fakt zajimalo. Jeste kdyz nejednou meli v katalogu na MS, ze "je to muj prvni rtw, cvicim s nim dva roky, atp...".
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:46 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Milla Rantamaki - poprvé se seznámila s tréninkem obrany v roce 2005, když jejímu rotvajlerovi byl 1 rok. Úplně ji to pohltilo a nyní se účastní poprvé mistrovství světa.
Moje spolupráce s Obim je relativně nová. Trénujeme spolu teprve 3 měsíce. Ale Obi je důvěruhodný pes, který udělá za pamlsek a malou pochvalu cokoli. Takže nebylo těžké najít společný rytmus. Mistrovství IFR je zkušenost, na kterou se těším. Doufám, že si každý užije skvělé závody. Můj cíl s Obim: Ukázat se v tom nejlepším. Zdraví Peter G. Mortensen
Jmenuji se Lenett Arenta Jensen a můj pes Von Hause Nomis Dondil, který je také známý jako Gizmo. Gizmo je můj první rotvajler a je tozajímavý pes s rodokmenem zahrnujícím jak
nejlepší německé, tak dánské krevní linie pracovních i výstavních psů. Posledním naším úspěchem bylo dosažení dánského šampiona v IPO 3 rotvajlerů v roce 2009.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:22
- Nahlásit
tak já jsem teda asi úplně mimo
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:25
- Nahlásit
Petra_ruza
Ono v treninku je to vždy trochu jiné, člověk není nervozní,na závodech at chceš či ne, změníš chůzi i povely a citlivější pes na to reaguje,měla jsem psa který měl v tréninku 100% vyštěkání, na závodech jen tak blafnul a ještě na mě z makety poťouchle jukal,to samé mi dělal v ZVV3 na poslušnosti, ležel ,já mu dala posunkem štěkej a on se normálně vytlemil,huba od ucha k uchu a pohled - NAS..T! Jen rozhodčí odešel z placu tak pes štěkal jak magor,prostě jsou to kuwy
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:33
- Nahlásit
ati
no sou...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:34
- Nahlásit
Kalliope
z ceho?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 11:57
- Nahlásit
no tak trochu ze všeho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit
Rotvíkáři, prosimvás, zhruba dva měsíce se na sídlišti v praze 4-krči pohybuje fenka rotvajlera, bez ocasu, s červeným páskovým látkovým obojkem a známkou, nedaří se její odchyt,je velice plachá, už 3x tu byla odchytovka, dnes se to málem podařilo, ale fena se mi vyvlíkla. Je přátelská ke psům, lidí se nebojí, když se jí nevšímají, je schopná u nich být velmi blízko a neřešit nic. Dle mého názoru je fena malá (docela nízká mi přišla), starší (náznak šedivějící tlamy, nebílé zuby) a hlavně mi nepřijde úplně zdravá - pořád polehává, hodně namáhavě dýchá, odpoledne, když přijela odchytovka, dokonce ležela na silnici na boku. Pokusím se jí zítra ještě vystopovat a aspoň vyfotit telefonem. Je absolutně neagresivní, dnes jsem jí na buřta chytla, bohužel za obojek, ani mě nekousla. Bohužel se mi vysmekla. Neleká se ničeho, nevšímá si nikoho, krom malých pejsků, z těch má radost. Netušíte, aspoň podle tohohle popisu, co by to mohlo být za čubku? Chápu, že bez fotky je to stejně na prd.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 21:42
- Nahlásit
Gerda
Delas maximum, priste budes hbitnice hbitna a provleces treba mezi obojek - kdyz ji uz drzis - voditko. Ze je doposud fena neodchytnuta od profiku je velmi smutne. Polehava, funi - muze to byt srdicko, malo vody, brezost By se meli ouradove postarat, kor na sidlisti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 22:02
- Nahlásit
Fifi
právě sem to vodítko nestihla vůbec provlíknout, ten obojek už je dost volnej a vona by se z něj vyvlíkla. Teď po dešti mi přišla daleko svěžejší, sice polehávala, ale na salám šla krásně, jen si dávala velkýho majzla, aby si ke mě stoupla tak, abych jí nechytla. Nechci teď neúspěšnejch pokusů dělat moc, aby se nepoplašila. Tak sem jí spíš nakrmila, nejsem schopná jí chytit do smyčky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2010 23:12
- Nahlásit
Gerda
Nehru nehru
Chytnu ju
nehru nehru
a uz se nehnu.
Nehru nehru
neuhru lizne - li ti paratek,
das ji dortika 8. maje
na svátek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2010 09:07
- Nahlásit
Fifi
)))) ty vado, takl to je nejvíc báseň! Klobouček sklápim vážená! Místo odměny vám ulovim dortičku, budete mít dvě Sádla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 19:16
- Nahlásit
Gerda
Kukej nakulit ty fota, cos mi slibovala!
Nejakej jarni spanek zde.
Pavka
Dodatecne blaznivym Déčkám VSE nej k narozkam! Kremyla to ceka za chvili, pako sileny, sem ji dneska povidala: "Býesůůů, bude ti pet, chovej se uz umerne veku! " - a dostala sem prdu do nosa.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:30
- Nahlásit
Fifi
děkujeme za přáníčko, budu jim ho tlumočit.
Křemyl se náhodou chová uměřeně svému věku, akorát že se zasekla někde na 1 roce.
No není to krásný
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:31
- Nahlásit
Jo a nemáte náhodou někdo výsledky z bonitace v Praze?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:47
- Nahlásit
Fifi
A mohly by to bejt fotky od vajfvolfa? Má je totiž moc krásný! A mnohem krásnější než já Vajfvolfe, nebude ti vadit, když odkaz na Rakovice dám sem místo tebe? Kdyby jo, smáznu to.
Račte si všimnout v dolní části čtvrté strany - Buráček hladce zadržuje strejdu Davida a smýká jím velice efektně po louce:
http://k-9.cz/blog/tart_mistrovstvi_obranaru_2010_ g3/page003.htm
a zde Buráček mazlíček - musim říct, ež sem ještě nikdy tak krásnýho dortíka neviděla. otočte si sami:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:53
- Nahlásit
heuréékááá, přežil jsem:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:18
- Nahlásit
Gerda
No vy vole, jako to je dobre litajici dortik!!! Chudak fizirant, priste by to mozna chtelo nakej suspenzor na krk, ne? Dyk kdyby dortik prekousnul... no krasny fotky! Dik.
Pavka
chová uměřeně svému věku, akorát že se zasekla někde na 1 roce.
Tak tos rekla naprosto presne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:38
- Nahlásit
Pavka
nemáte náhodou někdo výsledky z bonitace v Praze?
Vysledky nevim, ale par fotek mi posilala Ajda. Snad se nenastve, kdyz to sem hodim, esli jo, tak bude nactvana a ja to smazu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:49
- Nahlásit
Fifi
Chudak fizirant, priste by to mozna chtelo nakej suspenzor na krk, ne? Dyk kdyby dortik prekousnul
no to měl právě kliku, že dortík držel a držel a držel )) kdyby se překous, ukous by mu rameno )) Ale nepřekous a dostal diplom na pěkný zákrok. Von ten kontrolák byl taky jak nájezd tankem do zdi. Už se těšim na vajtvolfovo fotky! Mám to i na vídeju, ale je to obrofské.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:01
- Nahlásit
Gerda
Mám to i na vídeju, ale je to obrofské.
Tak to uskladni na http://uschovna.cz/ a posli mi do maila, ja to zmensim a hodim na net.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 14:08
- Nahlásit
Gerda
Fifi
Plís, plís na youtube ))) cí to taky vidět
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 15:43
- Nahlásit
Fifi
ok, pošlu přes úschovnu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 16:25
- Nahlásit
Gerda
pošlu přes úschovnu.
A bude to este letos? Nebo zlobi napojka zase?
|