Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
kulala
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:01
- Nahlásit

FifiMathea vy ste trubky sem si rikala ze bude chvily klid

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:16
- Nahlásit

kulala
a copak tady klid nejni? My jen byly dneska na protapce - blbky blby sme zase psum dopravaly pohyb, cim vic ho maj, tim vic ho vyzadujou potom! tak sme tak predbezne chystaly dalsi spravny linije zdravy!!

kulala
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:27 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Fifitak sme tak predbezne chystaly dalsi spravny linije zdravy!!

no to mam presne na mysli tim klidem- zase tu bude nadavano do krav

... JAKTO??!! ze jeste nemas nakryto???

My jen byly dneska na protapce - blbky blby sme zase psum dopravaly pohyb, cim vic ho maj, tim vic ho vyzadujou potom
ja se verejne priznam psy byly dneska na rychlim kolecku akorat a ja sem si dopravala cokoladove vajca a jine podobne pochutiny- pohyb budu vyzadovat timhle tempem taky
hyeny dostaly pul kravy a vycucavaly morek tak vehementne ze sem je musela vyhodit z vobejvaku- hrozny studijni podminky

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 22:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kulala
JAKTO??!! ze jeste nemas nakryto??
Tak kurna, nebudu krejt neuchovnenou fenu se slusnyma rtg jen tak nakym vorechem, co ma vobcas hotspot a navic bezva povahu, si pockam na lepsiho vpichovace, ne? Da rozum, prece..
Navic zacla harat vcera. Je cas vybrat zenicha.
Kravsky kosti sem mela tez v umyslu objednat, lec mamuti hnaty dosly. Se zase budou muset spokojit s prasecima lopatama tu a tam. Edit - jo vlastne nee, sem jim objednala celej byci penis, ma asi dva metry, tak kdyz nenajdu zenicha pro Kremyla.....
A dobre noci preji hyjenam a trampolinam.

kulala
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 23:09
- Nahlásit

Fifi
celej byci penis, ma asi dva metry, tak kdyz nenajdu zenicha pro Kremyla....

.......to jako ze ji s tim polechtas este madle jako bonus..?

Mathea
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 23:17
- Nahlásit

kulala
zase tu bude nadavano do krav
Vy ste kraaaavyyyyy

Ale jako Fifajz si tu u me pokakala, pac nechce kryce, co ma za rohem vod baraku! Mela by to zadara a este takovyho peknyho! Mu snad kvuli tomu necham rovnou udelat rtg, aby mohl vpichnout, aby si uzil chudak malej...

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 23:20
- Nahlásit

kulala
to jako ze ji s tim polechtas este madle jako bonus..?
A pak kdo je kraaaaaaasa anglicka
Mathea
si tu u me pokakala
Se ohrazuji, ja u tebe nemela purgaci! A kdyz, tak sem to stihla doridit a dobehnout!

staropramen
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:09
- Nahlásit

Čau,rot se zdravýma zadníma nohama se při běhu odráží oběma naráz nebo každou zvlášť?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 10:15 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Fifi
nabízím ke krytí Píďu, vypadá sice jako vořech, ale v 5. generaci možná nějaký rotvík i byl, má nepatrné problémy se vstáváním neb u toho kňučí, ale povaha je suprová, umazlil by mě k smrti, tak co, půjdem do toho ?

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 12:08
- Nahlásit

Mathea
Vy ste kraaaavyyyyymy?? ja myslim ze na nadavani do krav tu byli jini experti..tak to bylo puvodne mysleno

ale tak hus mi blo receno ledacos..tak pridam k antisocial bitch jeste tu kravu teda

FifiA pak kdo je kraaaaaaasa anglicka
ja?? no promin, ale dva metry sou dva metry...nebo uz si nakryla basetem? aby ti to jen tak tak vyslo pro pristi generace

staropramenmoje cuba chodi mimochodem- asi spesl novej trend- ze ja krava nekreju- a i cim bych mela... zlatak (teda spiz zlatakXliska) takovej matros!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 14:16
- Nahlásit

Kalliope
má nepatrné problémy se vstáváním neb u toho kňuč
Jen nepatrny?? No nevim, kdyby mel aspon nakou vetsi vadicku, hnedka bych Pidalku zaradila do seznamu vpichovacu! Takhle nevim, nevim. vypadá sice jako vořech Tohle je ale zase bod do plusu.

kulala
cuba chodi mimochodem-
Sadylko se tez kutali mimochodem. Kremyl nikdy, ta ma ladny klus i krok.

Mathea
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:08
- Nahlásit

Fifi
Jako a Balousuv kravskej postoj a zlomeny ucho, prerostlej ocas, to ti nic nerika?

ati
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 15:45
- Nahlásit

Fifi
a co náš veteránek Akimek,má světlé oko, dkk 0/3 a bude mu 10,ideální pár,co ty na to

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:19
- Nahlásit

ati
náš veteránek Akimek,má světlé oko, dkk 0/3 a bude mu 10,ideální pár,co ty na to
KONECNE poradna nabidka!!!! Krasne zkombinujeme Kremylovo 0/2 - by to i tu petku mohlo nakonec na jedny kycli hodit, dravci oko beremeeee, to nemame!

Jinak uz sem to psala tady vedle, jsem rozklepana jak sulc, nasla sem na zahrade pytlicek s jedem na krysy!!!!! Este, ze cuby nenechavam vzadu samotny a chodim tam s nima, zitra to vezu k cajtum. Sem strasne nasrana a vztekla, po panaku a brufenu u kamosky uz se tolik neklepu a bolehlav povolil.

kulala
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:31
- Nahlásit

FifiSadylko se tez kutali mimochodem. Kremyl nikdy, ta ma ladny klus i krok.

mimochodem jedine v klusu- to vis musi mit vtrvaly klus na dlouhe trate

ty blaho to jako vazne ??ti nekdo hazi naschval na zahradu?? to je teda fakt mazec

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 16:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kulala
ti nekdo hazi naschval na zahradu
Netucham, zda to priletlo vetrem, zda nekdo hodil nebo prinesl ptak.. faktem je, ze to tam lezelo a vykouklo to z odtavajiciho snehu. Ble fujbek, to najit cubky, tak by si fakt mlaskly.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:32
- Nahlásit

Fifi
no vidis - a o cem jsme se to vcera bavily?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:35
- Nahlásit

Petra_ruza
Ja vim, vsak zitra podavam trestni oznameni na neznamyho pachatele. Doprdele uz. 8 kocek nam chciplo, a ted totok?
Stejne se nic nevysetri, ale to je jedno, zaznam tam bude.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:38
- Nahlásit

Fifi
mate zrejme nejakyho "dobraka" ve vesnici

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2010 19:42
- Nahlásit

Petra_ruza
Zrejme.. oni se s tim vesnicani neprdej. Co si budem povidat. Ovsem este nezazili nasratou Fifijovou, jak mi nekdo sahne na cokle, je zle.

kulala
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2010 09:36 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Fifi tak hlavne aby cubiky nicnezozrali...
vcera sem dodelala slavnou praci a poslala to do skoly...mam nak vic vrasek a sedivejch vlasu ale ja su kulala a ty sou sedivy cely tak nakej ten chlup na vic me nerozhazi 1319slov a dve analyzy dale ..sem upadla do bezvedomi a probrala se az dneska rano..ted tahnu do prace a pak nalozim kumulu do auta a vyrazime na 5tihodinovej road trip do skoly

takze preju peknej vikend

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 14:16
- Nahlásit

kulala
akze preju peknej vikend

No ten byl, ti povim. Krom jedu este totok:

Slecna Sadlo je po akutni operaci - uzavrena pyometra, tachykardie, snizena teplota - prijela jsem za pet dvanact, vcera vecir ji kuchali. Babka bojuje, operovalo se a nepitvalo na konci, toz snad to zvladne.
Jak skola, dopadlo to ok?

staropramen
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 15:43
- Nahlásit

Prosím ještě se na něco zeptám ,snad mi někdo odpoví, v kolika měsících je vhodné u RTW dělat RTG na přítomnost DKK :-D ? Mi veterinářka říkala že v roce,teď sem kdesi na webu rtw.cz četl že u velkých psů radši až v 16ti měsících, jak ste na tom byli vy?

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 16:42
- Nahlásit

staropramen
Pane staropramen, ja delala u Kremylka DKK/DLK na nejakych 15-16 mesicich. V dobach drivejsich se mohlo az na 18 mesicich, ted se fici treba na roce. Zalezi asi zda vam jde o vystavy, chov nebo jen info sam pro sebe, jak na tom psicek je. V roce mi rtw coby mohutne plemeno neprijde celkove dodelane, ale co si klub odsouhlasil...proti gustu zadnej dyšputát.
A jak psik beha, uz ste to vykoumal, ty zadni nohy pri behu?

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:22
- Nahlásit

Fifi
ale chudinka babicka - to jsou "radosti"
Drzim palecky, at to zvladne...
staropramen
jak rikala Fifi - spodni hranice je 12 mesicu

staropramen
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 17:33
- Nahlásit

Neee žádný výstavy ani chov,jen pro moje info@ já s tema nohama nějak nevím,od mala sem mu nohy nesledoval a je to můj první pes ,ale po ty zimě a lítání v hlubokým sněhu mu něco v nohách lupe,mám pocit že kolena, ale zda se mi že při rychlejším běhu skáče zadníma jako zajíc což sem všude na netu našel v příznacích dkk,teď mu bude rok a v úterý se jdu poradit k veterináři a čekám že mi hned vnuti rtg

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 18:22
- Nahlásit

staropramen
zda se mi že při rychlejším běhu skáče zadníma jako zajíc
A jak skace zajic? zadníma nohama se při běhu odráží oběma naráz nebo každou zvlášť? ? Ja je dycky vidim jen metelit smerem od nas..
Pokud pes nekulha, tak co resit u veta? pres leto nasvalit plavanim, vychandama. Ve mne luoe jak v orchestrijonu, od krku po paty a rtg mi jeste nikdo nedelal.

Petra_ruza
Drzim palecky, at to zvladne...
Drrrrrrrrrrrrz a nepustej, potrebujem to.

staropramen
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:00
- Nahlásit

No oběma naráz

Jave
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:15
- Nahlásit

staropramen

můj při běhání skáče jak koza. obě zadní najednou a jednu odlehčuje - výsledek rtg (2008) = 0/2. teď dáváme chondra, nasvalujeme procházkama protože vodu nemusí, má spešl deky, aby neležel na tvrdým a hlavně nenechat ztloustnout (my tloustnem na zimu bo je venku).

Jave
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2010 19:16
- Nahlásit

Fifi
No ten byl, ti povim. Krom jedu este totok:

Slecna Sadlo je po akutni operaci - uzavrena pyometra, tachykardie, snizena teplota - prijela jsem za pet dvanact, vcera vecir ji kuchali. Babka bojuje, operovalo se a nepitvalo na konci, toz snad to zvladne.
Jak skola, dopadlo to ok?

držíme všechny palce co máme

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání