| Autor |
Zpráva |
keip
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 16:45
- Nahlásit
Fifi
zkouška 2
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 16:46
- Nahlásit
Fifikeip no ty voe tady to je samej hacker.. takovejch prispevku uz tady dlouuuu-ho nebylo
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 16:47
- Nahlásit
keip kde je ten vobrazeeeeek?? my chceme bobiku!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 16:54
- Nahlásit
kulala
bobiku kiminu od keipa mas na minuly strance
|
keip
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 17:06 - Změnil/a: keip
- Nahlásit
Fifi
Jsem tupá, nejdou mi poslat fotky, takže http://keip.rajce.idnes.cz/KIMINA/#album a je to
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 17:37
- Nahlásit
Fifija sem ju videla.. ale tady mas prazdnou fotku na tyhle strance..
keipnebo zkus imageshack
|
keip
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 17:48
- Nahlásit
kulala
dnes už na zkoušení čehokoliv nemám (-:
s Fifi jsme to probírali snad 2 h a pořád mi to nejde, no nic, tak snad časem (-:
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 18:29
- Nahlásit
kulala
ale tady mas prazdnou fotku na tyhle strance..
Ja ne.. Ale ona na to keip prijde casem sama.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:08
- Nahlásit
ati
Ahoj, no abych pravdu řekla, tak ještě nevím. Je to daleko a samotný se mě nechce. A v neděli mám ještě navíc cvičák. Ale jinak bych jela, tak ještě uvidím. Škoda, že nejedete kolem, bych se vtírla.
Fifi
Bonuška je už OK. Dneska jsme byly vytáhnout stehy. Bylo to v pohodě, ani plastovej límec jsme nepotřebovaly.
No a na stopičku si teda ještě chvíli počkáme. Si chystám zase vyhrňovák na těch dalších 40 cm co hlásej.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:11
- Nahlásit
Pavka
tak já bych se taky k někomu vtírla,taky mám cvičák,ale já si můžu kousání přeložit když se domluvím s figem, takže ještě uvidím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:20
- Nahlásit
Pavka
Dneska jsme byly vytáhnout stehy.
babusce extra podrbani!!
Si chystám zase vyhrňovák na těch dalších 40 cm co hlásej.
Uz me ty bily sracky fakt nebavi, nebavi, nebaviiiiiiii!! Az to mnozstvi zacne tat, to bude mrdnik, bahno hnus.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 19:38
- Nahlásit
Fifi
Na tání se taky těším. Takový kupy sněhu jsme doma už dlouho neměli. Ale zase si to pséci pěkně užívaj. No a jsem celkem zvědavá na CUP. Jestli náhodou ještě nebudou kupy sněhu i v dubnu.
Bonušku samo drbu a drbu a drbu a říkám, že to má od maminky.
ati
No já taky jezdím ještě v pondělí kousat, ale myslím, že hlavní bod pro rozhodování bude počasí. Jestli budou nějaký hnusy na cestách, tak fakt nevím. Ale asi to tam bude zajímavý. Mě celkem zajímá, kdo bude nakonec zvolen, teda jestli to vůbec někdo bude chtít dělat. Já určitě ne. A je tam i pár věcí k projednávání. Škoda, že se nemůžeme sejít třeba i po cestě, že by jsme mohly jet spolu.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:10
- Nahlásit
Pavka
No leda v Praze
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:20
- Nahlásit
ati
Když já přes Prahu nejedu. Je to pro mě zbytečná zajížďka. Tak kdyžtak až tam. Mě napadlo, že taky musím zítra zaplatit poplatky klubu. To jsem teda rychlík co.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:22
- Nahlásit
Pavka
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:57
- Nahlásit
ati
Teda to od tebe nebylo hezký
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 22:00
- Nahlásit
Honzík
ahoj, máš funkční mail?, něco jsem ti poslala n a ten co mám uložený . Snad to dojde
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:17
- Nahlásit
Fifi cos to na me poslala???? me se ta stopa vcera stejne nepovedla ....a za to nam napad vagon teh bilech sra*ek
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:24
- Nahlásit
DOTAZ
zajimalo by me ...jak ucite lomy na stope? a indikaci predmetu?
|
keip
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:49 - Změnil/a: keip
- Nahlásit
kulala
já jsem začínala tak, že jsem to tam vždycky víc našlápla, takovej čtverec jsem udělala, aby zpozorněla a na směr lomu jsem položila pamlsek, v našem případě tvrdý sýr. a poznání předmětů se teprva učíme, takže jsme zatim jen u "našich" předmětů
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 19:42
- Nahlásit
keip
jj diky
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 09:00 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
kulala
já ty lomy vyšlapávám.... zdůrazním pach a pamlsky položím až z lomu ven (jako z východu toho lomu), tzn. že psa nenavádím pamlsky na lom, ale jakoby ho z něj vytahuju, ale já nad sebou nemám žádnej dozor nebo rádce, tak nevím, zatím to teprve učíme, tak uvidím.
jinak k těm lomům jsem došla z velkých, přes menších až po malé obloučky ...a pak teprve lom
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 10:21
- Nahlásit
Kalliopevyslapavam az za mnou lita trava vobloucky prave sme dali taky a postupne je hranatim...
ja jenom vyzvidam abych se mohla neco priucit
|
keip
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:33
- Nahlásit
Kalliope
Taky čubu nenavádím pomocí pamlsků, to ztrácí význam, ale je dobré je tam položit, třeba i trochu za zlom, jako pochvalu, že ho našla....
Jak psa učíte na aport? myslim přinesení, mě nějak nechce s tim aportem dojít až ke mě, pouští ho tak 3m předemnou
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 13:17
- Nahlásit
keip
a co delas potom? Nebo jak ji odmenis kdyz ho prinese?
Cim ji pri poslusnost motivujes?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 13:29
- Nahlásit
keip
Ti na cvicaku neporadi? Vratila bych se o krok zpatky = nehazet aporta, jen se pretahovat na miste, nechat ji vyhrat, zase ji na sebe natahnout, pretahovanda, pak naucit predsednuti chvilkovy ablabla..
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 13:40
- Nahlásit
Fifi
a uplne nejdulezitejsi je: ablabla..
kdyz to by chtelo videt v sirsich souvislostech...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 13:42
- Nahlásit
Petra_ruza
a uplne nejdulezitejsi je: ablabla..
No vsak. proto toho vic radsi neplacam.
kulala
.a za to nam napad vagon teh bilech sra*ek
Patri ti to!!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 14:08
- Nahlásit
Fifi
Patri ti to!!
dyk nam napad taky... :-/
|
keip
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 14:22 - Změnil/a: keip
- Nahlásit
Petra_ruza
Klasika, slovní pochvala, palmsek, balónek, zkoušela jsem i vyjití proti ni. Donese ho až ke mě, ale celou dobu musim říkat drž, drž, drž,... - to ho potom přinese, sedne si přede mě a na povel ho pustí, ale i tak to udělá tak 3x a pak ztrácí zájem, chytne si činku, vztyčí hlavu a obíhá mě. Tak za půl hoďky je schopna to opakovat, aport ji totiž zrovna moc nebere , pokud tedy nejde o klacky v lese
|