Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Kristýna
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 19:30
- Nahlásit

Tak jsem právě do databáze zadávala další krytí

ati
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:12
- Nahlásit

Kristýna
hele to je děs,copak ty lidi nepřemejšlej, jsou ještě neprodaná štěnda z lonského roku a ted tolik nakrytejch fen,to fakt nepamatuju

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 20:19
- Nahlásit

ati
jsou ještě neprodaná štěnda z lonského roku a ted tolik nakrytejch fen,to fakt nepamatuju
Asi si mysli, ze trh je nenasytny, ze zrovna oni prodaji. Az jim to zustane doma do pul roku ci dele, radi slevi a na vyber panicka se az tak hledet nebude mozna. Fakt manie kryci tedkonc.

kulala
Člen
# Zasláno: 30 Led 2010 22:22
- Nahlásit

Fifi ty brdo nechcete mi sem nakou bobiku poslat??

Kristýna
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 00:41
- Nahlásit

atiFifi
Já nevím. Třeba můj chovatel rozhodně nevěděl, že je teď boom. On net nemá a vzhledem k jeho věku (je v důchodu) a neangažovanosti, pochybuju, že se zrovna o tohle zajímal. Ale zbytek....
docela se bojím, co s těmi malými bude.
Může poradce chovu nepovolit krytí kvůli tomuhle?

ati
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 08:29
- Nahlásit

Kristýna
Poradce chovu nemůže zakázat krytí. To musí každý sám zhodnotit co je reálné.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 10:50
- Nahlásit

ati
Tak aspoň by jim to měli důrazně nedoporučit....

Kristýna
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 15:05
- Nahlásit

tak jsem se pokusila aspon o něco, byt to bude nanejvýš marné:
http://rtw.cz/331/--vyzva-vsem-chovatelum.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 15:37
- Nahlásit

Kristýna
Pokud bude mít výše zmíněných 19 fen průměrně šest potomků, dostáváme se k číslu 114,
Ano, a to pocitas s tou lepsi variantou.
Pekne si to sepsala, ja te chvalim, ale jiste se najdou taci, kterym se to libit nebude.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 15:48
- Nahlásit

Fifi
Tak když jsem to psala, počítala jsem s negativními reakcemi. Ale co mi udělají? Darují štěně?

ati
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 16:10
- Nahlásit

Fifi
a to v databázi nejsou všechna krytí,něco se teprve zveřejní

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 16:30
- Nahlásit

ati
a to v databázi nejsou všechna krytí,
Pana boha. Fakt to nechapu, kdyz nemam predem zajemce, aspon par, tak nekryju, ne? Lidi obcas sami nemaj co do huby, a jestli tohle je coby privydelek v dobe krize, tak dost nestastnej. K cemu jinymu to povede, nez ze se stenata budou zlevnovat (proti tomu jako nic nemam), budouci majitele neproverovat, hlavne, at jde stene z domu. A pak se zase namlsa Noha reportazema o bojovych vemenech, co drti rucicky detickam. Je mi z toho uzko. Treba (sice veeeelmi pochybuji) ale chovatelum krivdime a vsech nakrytych 19 fen ma jiz poradniky na budouci majitele stenatek.

Kristýna
Ale co mi udělají? Darují štěně?
Treba si este budes moct i vybrat, nabidka bude siroka.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 16:40 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fifi
Pana boha.
Holka,my se teď chytli s Tomem.Kdyby o tom něco nevěděl,neviděl co máme doma,tak si řeknu,že je to jen nevědomost,ale takhle???
Nějaká pipinda od nich z práce má mopsici bez PP a děsně se zajímala o Pučiho,z jaký je chovky.Neměla jsem zájem informaci posílat dál,jen sem se zeptala,na co to potřebuje.No ona totiž přemýšlí o krytí té své "holčičky" a samo,že štěňata po psovi s PP by se prodávala líp!!!!! To co si vyslechl Tomáš a posléze tahle slečinka do telefonu,je nepublikovatelné!

Kristýna
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 16:40
- Nahlásit

Fifi
Ale ja miminko nechci. Mimi si budu pořizovat až za několik let a bude to pes - Australského honáckého psa a fena až tady Baru nebude a v ideálním případě to bude potomek jednoho z Áček...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 17:01
- Nahlásit

jablunka
No ona totiž přemýšlí o krytí té své "holčičky" a samo,že štěňata po psovi s PP by se prodávala líp!!!!
Asi je zbytecny se ptat na duvody, proc chce stenateska loztomilousky po svoji fenecce..
posléze tahle slečinka do telefonu,je nepublikovatelné!
Docela si to, safra, dovedu predstavit.

Kristýna
Tak kdyz nechces stendo, tak ti asi nemuze nikdo nic udelat.
Ty jofka, australaka, jo? Co ta zmena?

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 17:06
- Nahlásit

Fifi
Asi je zbytecny se ptat na duvody, proc chce stenateska loztomilousky po svoji fenecce..
Protože by každá fenka přece jednou za život měla mít štěňata!
Docela si to, safra, dovedu predstavit.

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 17:17
- Nahlásit

Kristýna
Pekne sepsany pani... i kdyby to trklo jen par lidi, aspon neco

Kristýna
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 18:17
- Nahlásit

Fifi
Tak už dlouho vím, že k Baru je fena nemyslitelná a k mým zádům a nervům je asi nemyslitelných 60 kilo rtw psa. Takže jsem tak hledala plemeno, které by bylo užásné a došla jsem k aushonovi . Ačkoli i to se může změnit.

Mathea
Děkuju, jsem zvědavá, jestli se tak stane, nebo ne...
Říkala jsem si, že by mohli(na klubových stránkách) nějak informovat ty flegmatiky a pak mi došlo, že vlastně můžu tak trochu sama..

Pavka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:31
- Nahlásit

Kristýna
Ahoj, já bych potřebovala něco jiného. Chtěla jsem přidat nějaké fotky do databáze ke svým odchovům a nešly mě fotky vložit. Asi nemám přístup k posledním vrhům nebo už nefunguje heslo. Nešlo by s tím něco udělat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:44
- Nahlásit

Pavka
ja vzdy fotky poslala Kriste do maila a pridala sama.

Pavka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:03
- Nahlásit

Fifi
Ale já měla přístupové heslo ke svým psům a teď mě to nefakalo. Buď už neplatí, nebo se přístup nerozšířil na nové vrhy. To jsem nezkoušela.
A jak se vede sádličku? Bonuška byla taky u veta, nechala jsem ji vyndat ten nádorek na cecku, ale jenom v lokálním umrtvení s oblbovačkou. Tak všechno v pohodě a máme celé dva stehy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pavka
Ja taky to heslo kdysi mela, ale prislo mi jednodussi prudit Kristynu. Ona rada pridava do dtb nove veci.
Tak všechno v pohodě a máme celé dva stehy.
Ty jo, tak to si to chytla krasne vcas, zlatej lokal a Bonusce velky blemcose posilame a prani pevnyho zdravi! Bude to urcite dobry. Babky jedny blaznivy milovany.
Sadlo se spokojene kutali, tedy castecne spokojene, protoze v pul metru snehu pripomina spis rolbu a blbe se ji v tech bilych sra.kach chodi, vzhledem k vykloubenymu prstu na predni hnate. Ale ulevilo se ji, to je videt, skotaci v ramci svych moznosti a hlavne je obdobi lesbi show zase. Kremyl bude harat kazdym dnem, zlatej Furminator, denne z ni vycesu hromadu chlupu - kurna, kde se to porad bere na kratkosrstym psovi. Agata taky hara, ta je zhruba v nejlepsim, zacina mit svy klasicky Jiraskovsky Temno.
Edit - este dodavam kamosku namazanou Sadlem pri navsteve.

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:23
- Nahlásit

Kristýna
hele minimalne je to dobrej argument pro neustaly diskuze o tom, ze jsem psi rasista, pokud nepodporuju kryti vseho, co nakrejt de.

Pavka
ahooj pani, Bonusce preju pekne bolestne! podrb ty svoje hovadka, Dvur je zas o neco bliz

Pavka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:27
- Nahlásit

Fifi
Blemcoše předávám
A s tím háráním jsme na tom na stejno. Boni to už má za sebou, ale vzhledem k zimě moc neline. Zatím.
Bonuška je jinak madam, ta se do hlubšího sněhu moc nežene a způsobně chodí po vyšlapaných pěšinkách.Jako rolba u nás fungují mladí. Čím větší závěj, tím lepší a nejlíp hrabat pod sněhem myšičky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:32
- Nahlásit

Pavka
Bonuška je jinak madam, ta se do hlubšího sněhu moc nežene a způsobně chodí po vyšlapaných pěšinkách.
No vsak, ale na protapkach to jde ztuha, kdyz jsou vsude zaveje. Nedavno se Sadlo hnalo do zasnezeny zahrady, omylem se sla vycurat mimo pesinku a jak cupla, pipka se ji zaborila do snehu. Nadskocila a docurala se ve stoje a este mi ustedrila takovej loupanec belmem, jak kdybych za to mohla ja.

Pavka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:33
- Nahlásit

Mathea
Nazdárek paní, jasně, Dvůr se blíží. Doufám že bude jak loni.
A hele nějak se nemůžu dostat do těch upravených fotek od tebe. Jsem si je blbka neuložila jinám a vždycky jsem si je otevřela z mejlu od tebe. A teďkon mě to nejde. Asi bude někde chyba nebo co.

Pavka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:35
- Nahlásit

Fifi

Že by to byly sestřičky?

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:38
- Nahlásit

Pavka
Sem ti je nakonec posilala pred to ftp, vid? Nebo jenom krzeva maila? Jestli se ti nejde dostat na ftp, tak vydrz, nekde je problem, ja se tam nelognu taky. Esli sem ti to posilala krzeva emila, tak pisni a vystracham to nekde a poslu znova...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:40
- Nahlásit

Pavka
Že by to byly sestřičky?
Ze by?
A jak jste na tom se snehem tam u vas? Jsem jiz mirne nervozni, i pres pravidelny vyhrabavani stezicky podel plotu ma Kremyl jumpovaci plochu zvysenou o cca 20 cm. Este, ze nejni vlkodlak a jen dela bububu.

Pavka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:49
- Nahlásit

Mathea
Tak já vydržím, nejde mě to ftp. Kdyby to nešlo nějak dýl, tak se kdyžtak ozvu. Přidávám fotky na stránky - už.

Fifi
Tak to jsme na tom zhruba stejně s těma 20 cm udusané pěšinky. Danetka je už místama taky dost přes plot při hopsání. Jinak kupy sněku všude a dneska jsme na cvičáku odhazovali cca 40 čísel. A to ve středu bylo vyházeno.

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání