Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 19:50
- Nahlásit

Je to test na protilátky, které ničí štítnou žlázu. Když nejsou přítomny, tak je to negativní.(Teda jestli jsem to dobře pochopila). Žádnej papír nemám, zatím mi to řekli jen po telefonu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 20:02
- Nahlásit

Diagnóza je poměrně snadná, vedle klasických příznaků jsou spolehlivou diagnózou krevní testy, u kterých se sleduje hladina tyroidních hormonů T3 a T4. Pro diagnózu autoimmuní příčiny svědčí nález autoprotilátek proti thyroglobinu. Normální hodnoty T4 jsou přibližne 1-4 ug/dl, u T3 asi 45-150 ng/dl a volného T4 11-43 pg/l. Falešně nízké hladiny hormonů mohou být způsobeny podáváním steroidů (kortison).
Co způsobuje sníženou funkci štítné žlázy? Zvyšuje se frekvence výskytu? Většina případů je následek autoimunní thyreóza To je stav kdy imunitní systém napadá tkáň štítné žlázy. Tělo se tomu brání tak že nutí žlázu produkovat více hormonů ale postižený jedinec nakonec není schopen produkovat dostatečné množství hormonů k zajištění správné funkce organismu. Jeden ze způsobů jak tento stav diagnostikovat je zjištění přítomnosti protilátek napadajících štítnou žlázu, hlavně TgAA (thyroglobulin antibody). Přestože je jasné že existuje genetická predispozice k této chorobě, záleží také na vlivu prostředí, na výživě a na vystavení vlivu toxinů. Tyto faktory způsobí vznik onemocnění u geneticky predisponovaného jedince. Víme že schopnost těla zachovat homeostázi když je vystaveno změnám prostředí závisí na schopnosti detoxifikace. Tato schopnost je závislá na změnách hladiny hormonů štítné žlázy. Toxiny, nutriční deficity a alergie jsou vnější faktory které mohou ovlivnit naši představu výskytu snížené funkce štítné žlázy.

Si procitam na netu.. Inu, tak at je Becky zdrava jak ripa. Budou stenda??
Žádnej papír nemám, zatím mi to řekli jen po telefonu.
Twe, za dva litry bych teda ten papir chtela.

ati
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 20:14
- Nahlásit

Fifi
Dej pokoj se štěndama,je jich jak naseto,další čuby nakryté, to je strašné, fakt nechápu co lidi blbnou,proč kryjou všechno co má nohy

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 20:49
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Ty uz si fakt delas prdel ze me, ze vsech, vid? Ze ma cuba natrhlou hrud, toho si nevsimnes, hypermangan bys redila v alkoholu (to se da este vodpustit, kdyz vo tom clovek nic nevi, aspon ze ses zeptala), cubu za 2!!!! mesice zhubnes o 8kg a strasne se divis, ze ma zdrav. problemy...a ted ji budes nechavat krejt, vid?? Si patalogicky blba, nebo jenom blba?
Jako sorry, ale todle uz je na me moc. V cem je proboha Becky tak vyjimecna, ze by v nynejsi dobe, kdy je krize, prepsovano a premnozeno vsechno, co jde (samozrejme vcetne cuby NO tveho bratra, ze?!) bylo podle tebe ji krejt?? Muzes mi rict jeden logickej duvod? Asi ne vid, jako vzdycky...
Di do haje s timhle pristupem, psove v utulcich umiraj, spousta lidi se zbavuje zvirat, brezi je prinejmensim kazda druha fena, kterou nekdo soupne do utulku pres plot, v lepsim pripade ji tam brezi dovedou a predaj... a ty s radosti krejes a mnozis bez ohledu na ty zvirata...Fakt si borec, Pavlino, velke borec, velkokynolog, velkochovatel a hlavne z tebe cisi ta empatie vuci tvejm vlastnim zviratum!

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:01
- Nahlásit

Mathea
A můžeš mi ty říct, co seš to za krávu?
Už mě sereš. Víš kuloví o mě a o mých čubách, tak drž hubu.
S touto diskuzí nadobro končím, nenechám si tu nadávat a už vůbec ne od takové sůvy, jako jsi ty.

kulala
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:07
- Nahlásit

Fifitak jsem ti vobe prdele vystavila na strankach a poslala ti mejla a bonus matros- preju prijemnou zabavu a doufam ze uz takovejhle email uz znova nedostanu

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:10
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Ne, moc te neznam, ale bohuzel i to malo, co vim, mi naprosto staci k tomu, abych si usudek udelala. Jo, radsi konci, aspon se nebudu zbytecne rozcilovat mezitim, kdy shanim novy domovy pro spoustu bezprizornich psu a resim pytle sracek kolem domaciho depozita. Absolutne netusis asi, o cem mluvim. A bohuzel asi nikdy ani nepochopis.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:24
- Nahlásit

kulala
Tweeeee My budeme mit mezinarodni prdeleee Ti teda pekne dikuju! Maila sem cetla, nic si z toho nedelej, jdu ti pisnout. Nez se to tu zbije do krve! Hadžime!

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:28
- Nahlásit

Mathea
Se narozčiluj,prdne ti céfka budeš tahat nohu!A gdo to pak vodnese?Vodnesou to tvoji psi!

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:32
- Nahlásit

jablunka
Nevim, asi to z toho neni uplne jasny..ale todle je psany s naprostym klidem, jen vetsi mirou beznadeje, ze se lidi snazej jak kreteni, aby pomohli a vono je to houby platny, kdyz nekomu proste nedotece, o co jde. Dan na stenate proboha, brala bych to vsema dvaceti.
A cefka mi uz prdla za poslednich par dni nekolikrat, nohu este netaham, ale kdybych zacla, poridim si vozejk a budem mit venceni jasny - budou me tahat na nakupa apod Takze i kdyby, mam to vymysleny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:40
- Nahlásit

brý den,jen procházim...už máte nakryto???

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:43
- Nahlásit

Mathea
Nevim, asi to z toho neni uplne jasny..ale todle je psany s naprostym klidem
Tak to si dobrá,já to radši nekomentuju,páč bych tak slušná nezůstala.
davidkova renata
.už máte nakryto???

Brzo,dočkej času.Šak víš jaký sou ty štěňátka ťuťu ňuňu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:45
- Nahlásit

jablunka
Šak víš jaký sou ty štěňátka ťuťu ňuňu
jasně že sou...a v nejhorším holt dáš třá takovejdle inzerít..to prostě musí zabrat
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-2646-q-smutne-kouk ame

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:51
- Nahlásit

davidkova renata
.a v nejhorším holt dáš třá takovejdle inzerít..to prostě musí zabrat

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:52
- Nahlásit

davidkova renata
pekna "virazka" do sveta!

careynka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:54
- Nahlásit

davidkova renata
A jeste to psal nejakej inteligent....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:55
- Nahlásit

jablunka
Fifi
sem se málem posrala dyš sem to četla
"virážku" bych přála těm degenům,nejlíp infekční a nevyléčitelnou

careynka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:57
- Nahlásit

Mathea
jooo, holky do sebeee :-D a zapaseni v blate, at se maj psi na co divat

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 21:59
- Nahlásit

davidkova renata
už máte nakryto???
Ja ne, ale asi nad tim popremejslim
A s podobnejma inzeratama me uz nestvete Mi z toho uz fakt trefi za posledni dny... ale aspon neco sem i dari zarizovat kladnyho..Jen pak takovydle srazky s virazkama fakt bolej.

jablunka
Ja ale nikoho neurazela... Ja sem jen optala, zda je blba a pak uz sem o Pavline mluvila v samejch superlativech!

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 22:00
- Nahlásit

careynka
a zapaseni v blate
Hele to by nedopadlo dobre, ja bych si, at uz kamkoli, schovala rovnou nejakou strelnou zbran

Eire
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 22:02
- Nahlásit

Mathea

To máš těžký, debilovi nevysvětlíš že jím je.

Možná slečna Pavla z paličaté rodiny překvapí, a hodí sem naskenovaný výsledek vyšetření prokazující naprosté zdraví feny.
Ikdyž upřímně pochybuji a jde jen o zastírací manévr, jak nasekat štěňata na nemocné feně.

careynka
Člen
- Nahlásit

Mathea
nejsem si jista, zda-li by zbran plna blata byla schopna vystrelit spis si myslim, ze by to nakonec resili psi a bylo by videt, kdo svyho pana bezmezne miluje

ati
Člen
- Nahlásit

careynka
hele zápasníku , mazej chrápat at ráno vstaneš a můžeš POMÁHAT A CHRÁNIT

careynka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 22:03
- Nahlásit

Eire
V dnesni dobe je stejne neproda a zustanou ji vsechny doma....

careynka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 22:05
- Nahlásit

ati
Kdyz mi se jeste nechce cekam na Ajtaky

Kristýna
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 22:05
- Nahlásit

ati
taková buzerace. Ještěže se mojí rodiče na netu neorientují a kynologie je nebere....

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 22:11
- Nahlásit

Mathea
Ja ale nikoho neurazela... Ja sem jen optala, zda je blba a pak uz sem o Pavline mluvila v samejch superlativech!

No právě,to já bych neudejchala.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 22:12
- Nahlásit

ati
mazej chrápat at ráno vstaneš a můžeš POMÁHAT A CHRÁNIT
careynka
Kdyz mi se jeste nechce
blbky

Mathea
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 22:18
- Nahlásit

Eire
a hodí sem naskenovaný výsledek vyšetření prokazující naprosté zdraví feny.
Dvojkovy lokty mi neprijdou presvedcujicim argumentem ku prinosu pro plemeno...o zbytku ani nemluvim.

careynka
Tak bych ji mela aspon cim umlatit, kdyz uz by nestrilela a vubec, kazis mi plany, tak poslechni a bez radsi do hajan

kulala
Člen
# Zasláno: 29 Led 2010 22:35
- Nahlásit

Fifitak mas ofisl mezinarodni predele a mejlik- pan chytej mi poslal pul strankovou omluvenku woohoo

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání